SanaSlank is een eiwit of proteïne dieet. Deze dieetvorm is mede door het dieet-succes van Erica Terpstra en dr. Frank erg populair. Sanaslank heeft een boek uitgegeven met de titel: ‘Afvallen met het eiwitdieet’. Hiermee bewijst SanaSlank een koploper te zijn met eiwit diëten!

De Basis van SanaSlank

Vanaf 2002 biedt SanaSlank Nederland haar dieetplan, dat gebaseerd is op eiwitten, aan de consument. In 2002 waren eiwitdieten nog relatief onbekend in Nederand. In Belgie en Frankrijk kende dit dieet al een zekere mate van bekendheid. Vanaf januari 2005 is  SanaSlank Nederland gegroeid van 15 SanaSlank Punten naar 150 door heel Nederland.Door de medische onderbouwing, de wekelijkse begeleiding en de bewezen resultaten, wordt het eiwitdieet daar ook voorgeschreven en begeleid door artsen.

Zes Eetmomenten

Het Sanaslank dieet kent zes eetmomenten elke dag, waar je eiwitrijke, vet- en koolhydraatarme voeding moet gebruiken. Sanaslank heeft een assortiment van meer dan 250 voedingsmiddelen. Dus je hebt veel keus! Je Sanaslank maaltijden kan je met gezonde groenten en fruitsoorten aanvullen. Daarnaast wordt het gebruik van supplementen en weinig dierlijk voedsel ook gestimuleerd.

Op een eiwitrijk dieet behoud je makkelijk je spiermassa. Dus het is een ideaal dieet voor een sporter. De eiwitten houden je verzadigd, dus je loopt niet rond met een hongergevoel tijdens het volgen van dit dieet.

SanaSlank biedt behalve een breed assortiment aan voedingsproducten ook begeleiding. De dieetcoaches van SanaSlank staan je bij tijdens dit traject. Het is dan makkelijker om dit dieet vol te houden en volgens de voedingsvoorschriften te eten

Om af te slanken is niet alleen een goed dieet nodig. Goed en regelmatig sporten is ook een belangrijk onderdeel daarvan. Blijf daarom bewegen en combineer dat met het SanaSlank dieet. Probeer de juiste balans tussen gezonde voeding en sporten te vinden. Maak goede voedingskeuzes en verdeel je maaltijden over 6 momenten in een dag.

Ook Sanaslank is een fase-dieet. Tijdens ‘blok 1′ (het blok dat, volgens de website, wordt gevolgd ‘totdat 2/3 van het streefgewicht is bereikt’) gebruik je per dag 4 Sanaslank eiwitrijke maaltijden en 2 Sanaslank eiwitrijke snacks. Ook nuttig je 2 keer per dag een flinke portie groenten.

SanaHealhProducts

SanaSlank Nederland heet vanaf nu SanaHealthProducts.

Sinds kort gebruikt SanaSlank Nederland een nieuwe naam voor de overkoepelende organisatie: SanaHealthProducts. Deze naam dekt volledig af wat wij als bedrijf allemaal kunnen aanbieden. Een brede range van complete concepten op het gebied van eiwitrijk en koolhydraatarm afslanken, losse eiwitrijke en koolhydraatarme producten, persoonlijke begeleiding en vitaminen en mineralen supplementen.

Onder deze naam vallen de volgende productlijnen en merken: SanaSlank, Medislank, SanaSlankSport, SuperslankBox, SuperslankBox Man, SanaBeauty, SanaVitamins en Vitaslank.

Afvallen met het eiwitdieet
Afvallen met het eiwitdieet
Jose van Amstel-Reurekas

SanaSlank startte met een verkoop en begeleidingspunt bij SanaDerm huidverbetering en anti-aging instituut in Hoorn. Al snel bleek het SanaSlank Totaal Slank Concept zeer succesvol, veel mensen vielen tientallen kilo´s af en dat bleef niet onopgemerkt. Niet lang daarna werden ook in andere plaatsen in Nederland verkoop -en begeleidingspunten gevonden.

Het SanaSlank concept bleek eenvoudig aan bedrijven toe te voegen. Dit met als resultaat dat schoonheidssalons, huidverbeteringsinstituten, afslankstudio`s en fitnesscentra door het hele land graag met SanaSlank wilden werken.

 

Tot januari 2005 waren er 15 SanaSlank Punten, inmiddels is SanaSlank Nederland uitgegroeid tot meer dan 150 SanaSlank Punten door heel Nederland.

Als je 2/3 van je streefgewicht kwijt bent mag je naar de volgende blok. Hierin val je nog steeds snel af. De laatste loodjes volgen als het streefgewicht is behaald. Je bouwt het eiwitdieet langzaam af en leert ondertussen hoe een gezond eetpatroon er uit ziet en welke koolhydraten je wel en niet kunt eten. Daarna begin je aan de nieuwe levensstijl in balans, waarbij je werkt aan de aanpassing van de oude eetgewoonten en zorgt voor voldoende beweging.

Zo werkt Sanaslank

Sanaslank is samengesteld uit 4 Blokken:

 • SanaSlank Blok 1 snel afvallen
 • SanaSlank Blok 2 afvallen
 • SanaSlank Blok 3 opbouwen
 • SanaSlank Blok 4 in balans

 

In blok 1 en 2 probeer je op gewicht te komen. Om op je streefgewicht te komen stel je verschillende doelen op. Zodra je in blok 1 je eerste doel hebt bereikt mag je overstappen naar blok 2. In blok 2 werk je aan het behalen van je ultieme streefgewicht.

In de overige twee blokken is het opbouwen en in balans blijven. In blok 3 ga je opbouwen, dus gefaseerd overstappen naar een normale manier van eten.

In blok 4 werk ja aan het behouden van je doelgewicht. Eet gezond en zorg ervoor dat je niet je oude gewoontes weer oppakt. Zo kan je ervoor zorgen dat het verloren gewicht van je lijf afblijft.

Koolhydraten en Eiwitten

Het Sanaslank eiwitdieet beperkt de opname van koolhydraten, suikers en vetten zoveel mogelijk. Ongeveer 48 uur na de start van het dieet heeft het lichaam al zijn suikerreserves opgebruikt en gaat het uit zijn vetreserves putten. Dit leidt tot de aanmaak van ketonen die als energiebron worden gebruikt. De ketogenese fase is een natuurlijk biochemische afslankreactie van het lichaam.

Het eiwitrijke dieet van SanaSlank helpt in de strijd tegen het jojo-effect, de grote hoeveelheid eiwitten zorgen voor de spieren waardoor de stofwisseling minder vertraagd. Want hoe hoger de spiermassa in het lichaam, hoe sneller je verbrandt. Als na afloop van het dieet een gezond eetpatroon wordt aangehouden krijg je geen last van het jojo-effect. Door het verbranden van de opgeslagen vetten krijgt het lichaam tijdens het dieet veel energie en dat doet goed!

Eiwitten werken veel meer verzadigend dan vetten of koolhydraten.

Hoewel je tijdens het dieet minder zult eten dan gewend, zul je minder snel een hongergevoel ervaren.

De eiwitten in de SanaSlank producten worden door het lichaam langzaam verteerd. Doordat de maag langer gevuld blijft, heb je ook langer een vol gevoel en dus minder snel trek!

Het eten van minder koolhydraten zorgt er ook voor dat de bloedsuikerspiegel constanter blijft, waardoor je niet steeds de behoefte heeft aan suikers.  Het eiwitdieet is verdeeld in 4 blokken. De eerste twee blokken zijn gericht op (snel) afvallen, daarna bouw je op en zorg je ervoor dat je in balans blijft.

Het eiwitdieet, hoe werkt het?

Het eiwitdieet bestaat uit dagelijks 6 eetmomenten, waarbij gebruik wordt gemaakt van eiwitrijke, koolhydraat- en vetarme producten. Het assortiment met meer dan 250 heerlijke producten biedt zeer veel keus. De maaltijden worden aangevuld met veel verse groenten en supplementen en eens per week een stukje mager vlees of vis.

Vet verbranden

Door de lage hoeveelheid koolhydraten die er via het eiwitdieet binnenkomen moet het lichaam opzoek naar een andere manier van energie, de opgeslagen vetmassa wordt hiervoor aangesproken. Door de grote hoeveelheid eiwitten wordt de spiermassa behouden. Tevens zorgen eiwitten voor verzadiging, waardoor je tijdens het dieet geen hongergevoel zult hebben. Dit zorgt ervoor dat het dieet makkelijker is vol te houden.

Stok achter de deur

Afslanken bij SanaSlank doe je niet zonder begeleiding! Personen die afslanken onder begeleiding van een SanaSlank dieetcoach vallen gemiddeld genomen beter af. Begeleiding draagt bij aan het langer vol kunnen houden van het dieet en niet terug te vallen in het oude patroon. Daarnaast kun je bij de dieetcoach terecht voor vele tips en adviezen. En dat kan jou in deze moeilijke maand net dat extra stukje motivatie geven dat je nodig hebt om vol te houden.

SanaSlank Blok 1 snel afvallen

Tijdens het eerste blok ga je snel afvallen.

Hoeveel SanaSlank producten je moet eten per dag hangt af van je gewicht, of je zwaar werk hebt en of je zwaar sport. In principe mag je 4 eiwitmaaltijden per dag eten, aangevuld met 2 SanaSlank snacks. Maar als je lichamelijk zwaar werk verricht of intensief aan sport doet, kan het zijn dat je lichaam meer eiwitproducten nodig heeft. Neem dan 1 eiwitmaaltijd extra!

Wat je mag eten en drinken per dag:

 • 4 SanaSlank maaltijden
 • Bij gewicht > 100 kilo: 1 SanaSlank maaltijd extra nemen
 • 2 SanaSlank snacks (tussendoortjes)
• Drink 2 liter water of kruidenthee
 • Geen frisdranken of alcohol
 • 2 eetlepels olijfolie
 • 2 per dag een flinke portie toegestane groenten
 • Beweeg elke dag minimaal 30 minuten

Je kunt tijdens het SanaSlank dieet niet zonder de volgende voedingssupplementen:

 • 2 SanaSlank supplement kalium (1 ‘s ochtends en 1 ‘s avonds)
 • 1 SanaSlank supplement Vitamine C 1000
 • 1 SanaSlank supplement Megavitaminen en mineralen
 • 1 SanaSlank supplement Calcium Magnesium en Zink
 • SanaSlank Zeewaterconcentraat (3 maal daags 2 capsules)

SanaSlank Blok 2 afvallen

Als je 2/3 van je gewicht kwijt bent kun je overstappen naar blok 2.

Blok 2 van het SanaSlank dieet wordt ook wel het `gematigde blok` genoemd. Dit blok houdt in dat je 3 SanaSlank maaltijden en 2 SanaSlank snacks nuttigt per dag. Naast de 3 maaltijden van SanaSlank mag je ook een stukje mager vlees, vis, of een vegetarische vervanging eten! Ook in blok 2 geldt weer dat het drinken van minstens 2 liter water (of kruidenthee) heel belangrijk is, evenals het nuttigen van toegestane groenten. Het innemen van de voedingssupplementen, die speciaal ontwikkeld en aangepast zijn op het SanaSlank dieet, zijn ook een vereiste in dit blok.

Beweging is uiteraard tijdens het dieet, maar ook daarna, van groot belang. Een dagelijkse routine biedt al vaak genoeg mogelijkheden om aan inspanning te komen. Activiteiten als schoonmaken, fietsen naar het werk of naar de supermarkt, dansen of werken in de tuin is natuurlijk ook bewegen! Zodra het streefgewicht is bereikt, kan overgestapt worden naar de laatste loodjes

SanaSlank Blok 3 opbouwen

Je gaat opbouwen als het streefgewicht is behaald. Je laat je lichaam wennen aan een normaal eetpatroon.

In dit blok krijgt het lichaam langzamerhand weer koolhydraten binnen, door bijvoorbeeld een volkorenboterham te nuttigen bij de lunch. De inname van de SanaSlank maaltijden worden beperkt tot 2 maaltijden per dag met daarnaast een stukje mager vlees, vis of een vegetarische vervanging, net zoals in blok 2. Ook in dit blok geldt weer het nuttigen van de voedingssupplementen, die afgestemd zijn op het SanaSlank dieet. Evenals het drinken van minstens 2 liter water en voldoende bewegen, het liefst 40 minuten per dag. Dit blok duurt vier weken en aan het einde van dit blok heb je het door jouw gewenste gewicht bereikt. Maar het einde van dit blok is eigenlijk het begin van blok 4.

SanaSlank Blok 4 in balans

Je bent geweldig afgevallen en dat wil je ook zo houden!

Verstandig eten en bewegen is het allerbelangrijkste om gezond en vitaal op gewicht te blijven. Bedenk dat je aangekomen bent door je levensstijl, door wat je gewend was om te eten en door hoeveel je gewend was om te bewegen. Daarom is het allerbelangrijkste dat je begrijpt dat je je levensstijl moet aanpassen. Zorg voor balans in eten en bewegen. Het is eigenlijk zo simpel: wat je eet moet verbrand worden en daarom moet je bewegen. Beweeg je veel, dan kun je veel eten. Beweeg je weinig, dan kun je weinig eten. Voor iedereen ligt de balans anders, dus zoek naar jouw eigen balans! Houd je aan de goede gewoonte van 6 eetmomenten per dag en eet dan iets kleins en gezonds!

Jouw Ervaring met SanaSlank

Wat is jouw ervaring met SanaSlank? Deel jouw ervaring of lees alle reacties van andere SanaSlank bezoekers.

 

Gezonde Groeten,

sanne

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelWat zit er nou weer in mijn kauwgummetje?
Volgend artikelPeuter met overgewicht door Sotos-syndroom
sanaslankSanaSlank is een eiwitrijk dieet dat je helpt in de strijd tegen het jojo-effect, de grote hoeveelheid eiwitten zorgen voor de spieren waardoor de stofwisseling minder vertraagd. Want hoe hoger de spiermassa in het lichaam, hoe sneller je verbrandt. Als na afloop van het dieet een gezond eetpatroon wordt aangehouden krijg je geen last van het jojo-effect. Door het verbranden van de opgeslagen vetten krijgt het lichaam tijdens het dieet veel energie. Begeleiding is een absolute aanrader.

60 Reacties

 1. Persbericht: SanaSlank, de goedkoopste specialist in eiwitrijke en koolhydraatarme

  Wil je gewicht verliezen of eenvoudig op gewicht blijven? Zorg dan voor meer eiwitten en minder koolhydraten! Dat doe je heel gemakkelijk met de eiwitrijke en koolhydraatarme producten van SanaSlank als vervanging.

  Specialist in eiwitrijke en koolhydraatarme producten
  SanaSlank is al 13 jaar gespecialiseerd in eiwitrijke en koolhydraatarme producten. De combinatie van veel eiwitten en minder koolhydraten zorgen voor optimaal gewichtsverlies. En als je al op gewicht bent helpen de producten je om dit eenvoudig te blijven.

  SanaSlank is steeds vernieuwend, het assortiment wordt voortdurend kritisch bekeken, smaken verbeteren en we voegen nieuwe heerlijke producten toe.

  Binnenkort wordt het assortiment uitgebreid met eiwitrijke en koolhydraatarme wafels in de smaken abrikoos en witte chocolade. We krijgen een nieuwe pudding/shake in de verfrissende smaak van framboos. Heerlijk op een warme zomerdag! Probeer ook onze nieuwe brosse koek, een heerlijk tussendoortje en verkrijgbaar in vier smaken. En ken je onze appelsap en milkshake aardbei al? Stuk voor stuk koolhydraatarme toppers.

  Of je nu wilt afslanken of op gewicht wilt blijven, met behulp van de eiwitrijke en koolhydraatarme producten van SanaSlank weet je zeker dat je goed zit!

 2. SanaSlank bestaat al sinds 2003, blijkt dat wanneer je afslankt onder begeleiding, dit de beste resultaten geeft. De SanaSlank dieetcoach motiveert en stimuleert je om door te zetten en vol te houden. Als je vragen hebt of er even niet uit komt kun je bij je dieetcoach terecht.

  Na het eiwitdieet blijf je gezond op gewicht

  De SanaSlank dieetcoach werkt met het eiwitdieet. Een eenvoudig te volgen, duidelijk gekaderd, eiwitrijk en koolhydraatarmdieet waarmee je op simpele wijze aan je gewicht werkt. Tijdens het hele traject wordt er volop aandacht besteed aan oude gewoonten en het aanleren van een nieuwe eetpatroon. Want alleen met een nieuw eetpatroon kun je blijvend op gewicht blijven. De SanaSlank dieetcoach leert je hoe je op een gezonde en prettige manier op gewicht blijft, welke producten je beter wel en niet kunt nemen en hoe je verstandig met koolhydraten om kunt gaan. Daarnaast neemt de dieetcoach je valkuilen met je door en leer je hoe je daar mee om kunt gaan. Verder krijg je tips en trics voor feestjes, etentjes en vakanties zodat je ook dan onbezorgd kunt genieten.

 3. Als er iets is wat veel vrouwen gemeen hebben is het wel de voorliefde voor chocolade. Voor menige vrouw zal het dus heel fijn zijn dat er bij SanaSlank en Medislank al sinds 2013 heerlijke chocolade verkrijgbaar is die niet van echt te onderscheiden is. Met als extra pluspunt dat de chocoladerepen eiwitrijk én koolhydraatarm zijn!

  Nieuwe en betere smaak!
  Deze heerlijke repen hebben nu een verbeterde receptuur. De chocolade is hierdoor nog lekkerder en bevat bovendien maar liefst 66% cacao!

  De chocoladerepen zijn eiwitrijk, ze leveren 10 gram eiwit per portie. Daarnaast leveren ze slechts 4 à 5 gram koolhydraten per portie. Ideaal dus als je wilt afslanken of op gewicht wilt blijven!

  Deze repen zijn verkrijgbaar in de smaken: Chocolade Puur Crisp met 66% cacao en Chocolade Puur Praline met 44% cacao.

  Probeer de vernieuwde chocoladerepen nu!
  Ben je benieuwd naar deze chocolade? Kom dan naar de webshop en bestel een doosje met 7 chocoladerepen voor slechts €14,95. De repen zijn daarnaast verkrijgbaar bij een van de 200 verkooppunten.

 4. hallo,

  ik ben nu 4 weken bezig met sanaslank. Het gaat super goed. Ik kijk niet zozeer naar mijn gehele gewicht, maar naar mijn vetvrije massa.
  De eerste week was ik 3,1 kg vet kwijt.
  De tweede week heb ik 2,3 kg vet verloren.
  De derde week was het 1.3 kg minder
  De vierde week heb ik 2,1 kg vet verloren.

  Super veel dus. Mijn gewicht zelf was niet veel lager, omdat mijn spiermassa was gestegen.

  Ik ben super blij en ga zeker verder.

 5. Koolhydraatarm eten is een hype. En logisch ook, door koolhydraatarm te eten kun je eenvoudig op gewicht blijven of net wat kilo’s afslanken. Met behulp van het grote assortiment van SanaSlank en Medislank is dit heel eenvoudig te realiseren. Met heerlijke crackers, soepen, dranken, pudding, repen, wafels en koekjes kun je gemakkelijk je maaltijden en tussendoortjes vervangen. Vanaf vandaag wordt koolhydraatarm snacken nog gemakkelijker, het assortiment low carb repen is namelijk uitgebreid met maar liefst vijf nieuwe smaken!

  De repen worden verkocht per 7 stuks in een doosje, 1 reep kan worden gebruikt als eiwitrijke en koolhydraatarme maaltijd tijdens het SanaSlank of Medislank eiwitdieet, om een maaltijd te vervangen bij een regulier eetpatroon of om de hoeveelheid eiwitten per dag te verhogen.

  5 gram koolhydraten per reep
  Gemiddeld bevatten de repen 120-160 kcal per stuk en leveren nog geen 5 gram koolhydraten per reep! Een doosje met 7 repen kost € 15,15.

  Het assortiment
  Het assortiment low carb repen is uitgebreid met de volgende smaken: reep perzik passievrucht, reep blauwe bes cranberry, reep aardbei crunch, reep cocos, reep banaan-caramel crunch.

 6. Hallo sana slankers,
  ben 1 week bezig met sanaslank en 4 kilo kwijt.
  ik ben erg blij met de producten en de begeleiding is top (leo van sportschool anything body) ben blij met
  je.
  Succes dames.

  • Het is december, de winter staat voor de deur en om je heen lijkt iedereen wel ziek of verkouden. Merk je dat jouw weerstand ook wel een boost kan gebruiken? Zorg dan voor een optimale vitaminen en mineralen status in je lichaam. Het beste medicijn om griep en verkoudheid te voorkomen blijkt een combinatie van zink en vitamine C. Deze cocktail verbetert je weerstand waardoor je minder vatbaar bent. Zorg daarbij wel voor voldoende rust, ontspanning en frisse buitenlucht want ook die drie zijn van groot belang.

   Met de supplementen van SanaVitamins kun je jouw weerstand weer op peil krijgen. SanaVitamins biedt een complete lijn supplementen ter ondersteuning van onze algehele gezondheid en welzijn. Een breed assortiment aan hoogwaardige supplementen waarmee je jouw lichaam precies geeft waar het behoefte aan heeft.

   SanaVitamins, hooggedoseerde supplementen
   De supplementen zijn hoog gedoseerd, een groot deel bevat meer dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van een vitamine of mineraal. De reden hiervoor is dat wij voorstander zijn van nieuwe inzichten die uit gaan van optimale hoeveelheden om het lichaam in perfecte conditie te krijgen. Zo blijkt bijvoorbeeld dat veel mensen een chronisch tekort aan vitamine C hebben. o.a. door stress. Daarnaast wordt onze voeding steeds armer aan vitaminen en mineralen door uitputting van landbouwgrond, hierdoor wordt het steeds moeilijker om aan optimale hoeveelheden te komen. In de stressvolle wereld waarin we leven is extra aanvulling geen overbodige luxe.

 7. Hallo allemaal,

  Wat zijn jullie goed bezig en wat leuk dat jullie ervaringen uitwisselen!
  Mocht een van jullie behoefte hebben aan persoonlijke begeleiding help ik jullie graag.

  Ik ben zelf op jonge leeftijd 15 kilo afgevallen, ik was een puber met overgewicht en ik heb een ommekeer gemaakt. Ik ben gaan werken in een sportschool waar ik vervolgens veel mensen heb begeleidt die problemen hadden met hun gewicht. Sinds kort heb ik mijn eigen praktijk waar ik iedereen die wil afvallen en/of gezond wil leren begeleid.

  De persoonlijke begeleiding van Revive kan in mijn praktijk maar ook online.

 8. Hallo lieve Sanaslank lotgenoten, (voor wie ik heel veel respect heb!)

  Ik word begin juli 41 jaar…En daar ligt voor mij de omslag. Als ik mijn gewicht kwijt wil moet het nu en niet wachten totdat ik ouder wordt en het nog moeilijker gaat worden om mijn gewicht eraf te krijgen en onder controle te houden.

  Via een schoonzus over Prodimed gehoord, zij heeft het zelf gedaan en is al 18 kilo kwijt, zij is ivm met de hoge kosten ook over gegaan op Sanaslank. Ik heb al zoveel diëten gevolgd, maar ik val nog geen 3 ons per week af… Na iedere (uiteindelijk) afgebroken lijnpoging was ik na afloop zwaarder dan ik begonnen was. Het vreselijke Jojo effect!

  Ik ben een echte “control freak” ben heel erg netjes in mijn huis(houden) op mijn werk, hou graag overal de controle over en maak overal lijstjes van (een echte tik), maar…niks frustreert mij zo erg, als het niet onder controle hebben van mijn gewicht!!! Ik heb er ook geen verklaring voor.
  Heb ook eigenlijk geen diëtiste nodig die mij verteld wat ik wel en niet mag eten, dat weet ik en iedereen zelf ook wel, wat gezond en heel erg ongezond is. Maar het zit in mijn hoofd. Ik weet van mezelf dat ik een emotie-eter ben. Waarom weet ik echt niet, uit gewoonte, verveling, geen idee. Heb geen zware jeugd gehad ofzo, heb een gelukkig huwelijk (al bijna 20 jaar!) met 2 lieve kinderen. (dochter van bijna 18 en zoon van 15) Wat mij bezig houdt is de vraag waarom ik dan toch steeds naar het foute (troost-voer) grijp. Mijn man zegt wel eens, je kan beter naar een psycholoog toe gaan! hihi. Soms denk ik wel eens dat hij gelijk heeft…

  Ik wil heel graag overstappen op dit dieet, zie dit echt al een laatste kans, maar zit ontzettend tegen de prijs aan te hikken, ook al is het al een stuk minder duur dan Prodimed, hij blijft toch wel flink geld….
  Mijn man zegt, moet je niet gaan doen..dat is veel per week en dat is boven ons budget! Hij heeft echt voor mij over dat ik graag wil afvallen, maar hij zegt, doe het gewoon normaal met gezonde voeding!!! Na je dieet zal je daar uiteindelijk toch weer op over gaan, toch? Dus waarom begin je daar dan niet gelijk mee??? Ik begrijp wat wel wat hij bedoeld, maar dan val ik maar niet af… !

  Ik weeg nu 93,3 kilo en wil het allerliefst 25 kilo kwijt (naar 68,3). Ik ben 1.70 lang. Mijn BMI is 32. Dus als ik echt niet naar de 100 kilo wil groeien. Al zou ik 20 kilo kwijt raken zou ik al dol gelukkig zijn, maar 25kilo is voor mij de hoofdprijs, daar focus ik me op!

  Stel dat het afvallen met Sanaslank ook voor mij werkt, ik zal mijn inkomen, geheel aan mijn dieet gaan spenderen… Hoe zit het dan met je kleding, die veel te groot is geworden, ook daar komen dan weer extra kosten bij kijken. Voor mijn baan loop ik in een uniform…ik mag niet om de paar weken een nieuwe aanvragen. Hoe zijn jullie daar mee om gegaan? Ik ga dit op eigen kracht proberen te doen. Dus zonder dietiste/begeleiding. Ik krijg geestelijke steun van ouders, man en kinderen en met mijn vriendinnen gaan we wandelen en fietsen op vaste dagen. Dus hulp troepen staan voor me klaar, gelukkig!

  Ik ben op zich een gezonde meid, ik rook en ik drink niet, lust geen koffie en bruin brood. Ben echt meer een hartige eter dan een zoetige. Sport ook niet, wandel wel regelmatig 1,5 uur met een vriendin of ik ga met haar fietsen. Ik hou enorm van voetbal kijken. Ik ben gek op Feyenoord, mijn grote liefde!. Ben gezond (wel te zwaar!), en ben ontzettend gemotiveerd! Ik gun mijzelf Sanaslank om mezelf dit voor mijn verjaardag te geven. “Een nieuwe gezonde leefstijl en met het verliezen van al mijn extra overtollige kilo’s.” Hoop ik ook eindelijk controle te krijgen over mijn gewicht. Ik vind jullie reacties erg leuk en motiverend om te lezen. Alvast bedankt voor jullie reacties!

  Wens jullie ook heel veel succes, ik heb diep respect voor jullie en de keuzes die jullie gemaakt hebben naar een gezonder leven en een goed eetpatroon!

  Lieve groetjes!

  • Vandaag mijn grote doos met Sanaslank bestellingen binnen gekregen. Morgen start ik met week 1. Net het eitje gebakken voor de lunch morgen op mijn werk. Ik hoop dat ik het lust, nog nooit geen eiwit dieet of shakes gedronken/gedaan…Best wel zenuwachtig. Ik had alleen niet die pillen erbij besteld van de site, het waren zoveel soorten dat ik de bomen door het bos niet zag, ik ben al een slechte medicijnen slikker. Dus ik neem gewoon mijn Davitamon in, speciaal voor mensen die lijnen en mijn Omega 3 Visoliecapsule. Hoop dat het voldoende is…Via de site van Sanaslank werd het me niet duidelijk welke pillen dagelijks verplicht zijn. Ga nu het boek lezen wat bij week 1 zat. Heb er echt zin in…Als jullie nog handige of leuke tips voor me hebben, ik hoor het graag!!!

 9. Ik ben inmiddels 12 weken bezig en 11 kg. afgevallen. Het dieet is zeer goed vol te houden en ik voel mij geweldig. De eerste week moest ik wennen, veel hongergevoel en ik snakte naar snaaien. Maar dat gevoel verdwijnt na een week.
  Ik moet nog 9 kg. afgevallen, maar ik heb er alle vertrouwen in dat ik dat ga bereiken.

  • Hoi Joyce, jou reactie doet me echt goed! Veel respect voor jou en hoe ver jij nu al bent gekomen. Ik heb zojuist mijn allereerste flinke bestelling geplaatst via Sanaslank, hoop het woensdag te ontvangen (250,=), zodat ik donderdag echt kan gaan starten!
   Ik heb al zoveel lijnpogingen ondernomen en mezelf teleurgesteld, dat ik bid dat dit het dieet is dat goed bij me zal passen! Ik vond deze site net pas, op de site van Sanaslank, kwam ik er niet uit welke pillen en voedingsupl. ik moest aanschaffen, dus ik heb niets besteld.
   Ik heb thuis Davitamon Compleet Plus Gewicht, speciaal voor mensen die aan het lijnen zijn en ik neem iedere dag een Omega-3 visolie capsules. Hoop dat het genoeg is, anders moet ik nog een batterij aan pillen erbij aanschaffen en slikken. Terwijl ik totaal geen pillen slikker ben!
   Mijn man vind het goed dat ik wil gaan afvallen, maar vind dit wel erg duur voor een modaal gezin met 2 kinderen van 18 en 15. Ik hoop dus ook echt dat dit dieet bij mij zal aanslaan, anders moet ik dat vast nog heel lang aanhoren, hihi.
   Heb jij veel hoofdpijn ervaren toen je net begonnen was? Ik drink meestal zoethout thee, omdat dat de enige thee is die ik lust zonder zoetjes, ik lust geen koffie. Zou dat mogen denk je? Wat was jou verloop met afvallen, een kilo gemiddeld per week of zaten er hoogte en dieptepunten in? Wens je veel succes. Blijf volhouden, he! Groetjes!

 10. heb 5 jaar geleden sana gedaan met begeleiding ging goed en zeker je lichaam moet wennen want ik had extreem obstipatie ben naar de apotheek gemoeten maar de tyd gunnen en gaan. heb mijn vriendin dit ook aangeraden om te doen en ze is mij dankbaar dat ik dat gedaan heb .
  zit nu zelf met de vraag :ben gestopt met roken en de kg. vliegen eraan kun je dan dit ook doen annabel

 11. ik denk dat je gewoon vol moet houden gaat er vanzelf weer vanaf.
  het is normaal dat je lijf even moet herstellen en dan weer verder gaat als je nu op ga gevn dan ben ik bang dat je aan ga komen. Bel/mail anders met je consulente die weet vast raad.

  Jammer dat er weinig reaktis zijn over sanaslank resultaten ik zit nog te twijfelen wat ik moet gaan doen sanaslank of prodimed.
  Alle dieeten zijn duur ben ik al achter gekomen maar ik heb gewoon goeie begeleiding nodig.

  • Ik heb beide gedaan, prodimed is veel duurder uiteindelijk. Ik ben weer aangekomen en nu met sanaslank weer 10 kilo bijna kwijt. de begeleiding is hier gratis en goed. dus ik zou adviseren sanaslank mits je een gemotiveerde begeleidster hebt! bovendien meer lekkere dingen bij sanaslank. nadeel veel preparaten bijslikken.
   RF

 12. Ik volg nu vier weken dit dieet, er moet heel wat vanaf ( ong 30 kilo).
  De eerste drie weken ging het als een trein!! Nu sta ik al ruim een week stil op hetzelfde gewicht. eet wat ik moet eten,niet meer, niet minder, doe alles volgens de instructies dus ik snap er helemaal niets van. Wie heeft hier ervaring mee….Dt dieet is te duur voor dit soort fratsen.Ik vind dat als ik me aan de regels hou ik wel mag verwachten dat ik toch ong. 1 tot 1.5 kilo per week verlies……..Iemand tips? Ben lichtelijk wanhopig………..:(

  • Dit komt puur doordat een dieet waarvan je in de eerste weken snel afvalt meestal heel eenzijdig is. Het is zaak om een juiste balans te vinden in het gebruik van eiwitten koolhydraten en vetten. Als het 1 of het ander wordt uit gesloten qua voeding kan er zelfs ondervoeding ontstaan ondanks dat er geen gewicht afgaat. Probeer zoveel mogelijk de schijf van 5 te hanteren en voldoende beweging te hebben. Met vriendelijke groet BGN voeding en gewichtsconsulente in opleiding.

 13. Ook ik ben sinds 4 dagen bezig en al 2 kg kwijt! De meeste dingen vind ik wel lekker, als is de structuur van bijv. pasta en rijst wel heel anders dan ik gewend ben.
  Erg enthousiast over de soepen, aangevuld met verse groenten en de omeletten, ook volgens recepten uit het boek klaargemaakt met verse groenten. Echt lekker.
  Wat ik tegen vind vallen is de bus met eiwitcrisp, dat wordt meteen heel taai en is dan moeilijk weg te krijgen.
  De muësli gaat beter, maar dat mag je weer maar twee keer per week.

  Gisteren had ik mijn fietstassen vol met verse groenten en kruiden, ik
  leek wel een rijdend groenten-winkeltje, haha. Geeft een goed en gezond gevoel!

  Al met al een dikke 8 voor dit dieet tot nu toe…

 14. dag 3 week 1, blok 1. Ik voel me na twee dagen doorbijten, geweldig. Ik heb sinds vanochtend een energieboost, geen idee waar dat vandaan komt, maar ik voel me jubelend! Ik weet niet of ik al afgevallen ben, dat zie en hoor ik over twee dagen weer. Ik heb voor het eerst de stap gezet om met begeleiding af te gaan vallen. Moet 25 kilo afvallen en tot nu toe vind ik het eten heerlijk. Heb gisteren chili gegeten, ik eet nooit chili. En mijn koelkast ligt vol met groenten, zo mooi zag mijn koelkast er nog nooit uit hahahaha, geweldig. Ik hoop zo dat het lukt, ik ben alleen wel heel bang voor wat er daarna gaat komen….ik hoop dat ik geestelijk ook zo verander dat ik nooit meer terug wil naar die vreetbuien….

 15. Vanwege het behalen van mijn streefgewicht heb ik een aantal producten over.

  8 x Franse crepes
  8 x Cracker Chocolade
  4 x Chocolade ijs
  4 x Perik ijs
  3 x Dessert chocolade
  1 x Wafel vanille
  4 x Cake naturel

  Heeft iemand interesse om dit over te nemen? Dan hoor ik het graag.
  Met vriendelijke groeten,
  Lisanne

  • Hallo Lisanne,

   Heb je de producten nog? Ik wil wel wat van je overnemen. Mag ik je mailen?

 16. Hoi hoi. Vandaag eerste weegmoment gehad na een week sanaslank. Ben 4,1 kg kwijt. Ook ik wist niet wat me overkwam. Ik vind de deserts vooral erg lekker. Ik maak er een shake van. Zoveel variatie. Prima vol te houden. En die aardbeiwafels!!! Heerlijk. Bij de meting viel overigens op dat ik maar weinig vocht was verloren.

 17. Hoi allemaal,

  Het gaat al stukken beter! Ik ontbijt nu met de koekjes i.p.v. een dessert en dit valt een stuk beter waardoor ik niet de hele dag last heb van een blok op m’n maag. Van de desserts maak ik nu shakes door er wat meer water bij te doen (200-250 ml) en neem ik dan als tussendoortje. Stuk beter!

  Even naast een mindere eerste dag, ben ik zeer tevreden over het dieet. Het is ook even wennen. Het meeste eten is lekker en ik ben nu, tegen alle verwachtingen in, 2,2 kilo kwijt in 4 dagen. Dit is voor mij echt een wereldwonder want ik heb zo ongeveer alles wel geprobeert (in het normale natuurlijk) en er ging gewoon niets vanaf. Het was dwijlen met de kraan open, sporten, gezond eten… nada. Dat is erg frustrerend. Ik ben echt verwonderd…

  Vanaf maandag ga ik m’n tweede week in. Zal mij benieuwen hoe het verder zal gaan qua gewichtverlies. Hou jullie op de hoogte!

 18. In de eerste week van een dieet verlies je meestal vocht. Daarna wordt het wat moeilijker maar vooral volhouden. De aanhouder wint! Misschien er nog iets meer bij bewegen.

  Betreft Sanaslank ben ik vandaag voor het eerst begonnen aan dit dieet. Wel Blok 1 week 2 om eerst te zien of het wat voor me doet vanwege een trage schildklier en stofwisselingsproblemen. Heb absoluut geen honger maar het valt me wel erg zwaar op de maag en daarnaast misselijk en maagzuur. Herkent iemand dit en gaat dit nog verbeteren? Vindt ook niet alles even lekker maar dat is natuurlijk in ieder dieet zo en als het uiteindelijk wel doet wat het moet doen dan heb ik dit er zeker voor over. Hoop dat dag 2 lekkerdere dingetjes heeft.

  Als het allemaal gaat lukken zal ik dit zeker nog wel een keer posten hier.
  Succes allemaal!!

 19. Help!,
  Ik ben nu 2 weken bezig met sanaslank. 1e week bijna 3 kilo eraf maar 2e week….niks…
  Klinkt dit voor iemand bekend?

 20. Ik ben nu in de tweede week van blok 1 bezig en houdt een “dagboek” bij op mijn blog: lascalabags.blogspot.. Ik beschrijf mijn ervaringen met het dieet en zal kritisch zijn.
  Tot nu toe vind ik het geweldig. Heb twee jaar geleden Prodimed gevolgd, totaal geen houvast. Dit is geweldig, met een soort Sonja Bakker boek, ik hoef niet na te denken wat ik moet eten. Echt ik ben superenthousiast! Grt. Astrid

  • Hoi Astrid,

   Wat is er anders aan dan Prodimed? Waarom vond je het geen houvast hebben? Ging het daarna niet goed?
   En was is j ervaring hierin tot zover?

   Graag lees ik meer van je hierover.
   Thanks

 21. Met de zomer voor de deur is het ook weer tijd voor wat blotere kleding en zwemkleding. Voel jij je nog niet zo op gemak in die zomerse kleding? Doe er dan direct iets aan! Ga samen met een vriend/vriendin/familielid of kennis op dieet! Samen afvallen gaat namelijk makkelijker dan alleen. Je kunt op elkaar terug vallen en elkaar stimuleren om nog even harder je best te doen. Ook kun je elkaar motiveren wanneer de ander een beetje een dipje heeft. Door samen op dieet te gaan vergroot je de kans van slagen!

  Bij SanaSlank kun je voor zowel jezelf als voor je mede-afslanker de eerste twee dagen van het dieet winnen!

  Dit kan heel eenvoudig door je als nieuw lid van de nieuwsbrief aan te melden. Mail hiervoor je gegevens en wie weet ben jij wel een van de gelukkige winnaars!

  Ben je al lid van de nieuwsbrief? Zoek dan een persoon die onze nieuwsbrief wil ontvangen en mail die gegevens naar [email protected]. Dan kun je alsnog winnen!

  Wees er snel bij want alleen de eerste 10 aanmeldingen winnen!

  Om te kunnen winnen is het belangrijk dat je de volgende gegevens naar ons opstuurt:

  Pak dus nu die overtollige kilo’s aan! Meld iemand aan voor de nieuwsbrief en ga samen slank de zomer in!

 22. Wat een rare dietist! Hij zou juist goed aan je verdienen, als het zo langzaam gaat!

  Voor jou verder heel naar! Ik heb hetzelfde probleem, 36 kilo afgevallen en nu na 1 1/2 jaar ook 12 erbij en ik vecht al tijden hier tegen. Ook een tweede poging (met Sanaslank) deed niet meer wat het eerst deed. Demotivatie is dan weg he? Zo’n drive als in een eerste poging krijg je nooit meer terug. Je kan natuurlijk je producten kopen zonder begeleiding van een dietist. Op internet is alles te vinden, ook van andere merken. Bij de AH is Atkins te koop, zelfde producten.Zelf vind ik het veel te duur om heel langzaam (en zelfs snel) af te vallen. Een langzamer resultaat kun je ook bereiken met bijv. Weight Watchers (doe ik nu ook) en daarbij leer je bij Weight Watchers gewoon echt goed eten met normale producten. En ik dan dat dat voor ons op de lange termijn veel beter is dan een heel afwijkend dieet. Al ben ik nog steeds het eiwitdieet heel dankbaar en geloof ik er nog steeds is om snel veel af te vallen. Als dat echter niet meer lukt, schakel dan over op iets anders. Die paar kilo’s moeten dan zeker ook lukken!

  Succes! En laat eens weten wat je verder doet…

  Groetjes

  Adrianne

  • Adrianna,

   Dank je voor je “snelle”reactie.
   Je hebt ook gelijk het is duur. Zeker wanneer het langzaam gaat. maar ja het werkt verder goed. Maar het traject daarna. Om normaal voedsel en daar ga je natuurlijk met fases naartoe. Dat zou ook moeten. Maar misschien zijn die stappen (weken) weer te kort, dat t lichaam daar weer in moet wennen… Het is allemaal niet zo eenvoudig zoals t lijkt en allemaal leest. je leest veel goede verhalen, ik ben veel afgevallen. En dat klopt ook! alleen je leest niet veel verhalen hoe het daarna gaat. tuurlijk je leert een nieuw leefwijze van voedsel. maar ook dat blijft niet eenvoudig. er zijn mensen bij die gewoon aanleg hebben te groeien zonder extreem te vreten. word ook vaak vergeten. het is allemaal een beetje kort door de bocht. wanneer ik er zo over na denk.
   dankbaar voor de vele kilo’s die ik kwijt ben geraakt hoor! absoluut.
   ik was al aan t zoeken op internet, maar bestellingen kun je niet zomaar afnemen zonder begeleiding. heb je nog tips dan?
   ik zit nu in fase 1 en moest nog 3kg om over naar fase2 te gaan. en dat wil ik niet zo abrupt door een ander niet door laten gaan. gevolg hiervan is zeker dat die 12kg er aan zit.

   kun je me overigens ook meer vertellen over weight watchers? hoe moet ik dat zien!? sluit t hier op aan denk je? hoe sta jij er nu voor!?

   Pff.. ik zat er echt even doorheen afgelopen 2 dagen, maar ik moet de moed niet opgeven.

   groetjes

 23. Even hier kijken wat dit is. Ik zit zelf aan de Prodimed. tweede keer…. eerste keer al 22kg afgevallen, meer dan een jaar terug. Helaas waren er weer 12 bij. Dus eind vorig jaar weer begonnen met prodimed bij een andere dietist. (deze zat wat dichter bij ) vind t de tweede keer niet zo makkelijk. Ook omdat ik veel last van stress heb op werk en er verleidingen op t pad kwamen welke ik ook aangaf. Inmiddels toch wel 12 kg kwijt geraakt. maar wil er nog 8af. mijn dietist van prodimed, vind t erg moeizaam gaan. En heeft me gisteren verteld niet meer door te gaan. Ofte wel hij zet me zo op straat zonder afbouw fase! terwijl ik tevreden ben zoals t gaat, dan maar langzaam ipv heel snel. ik had er vrede mee. zo abrupt stoppen lijkt mij zeker niet goed!!
  Mijn vraag is kan je zo van prodimed over gaan naar dit dieet? werkt dit allemaal het zelfde? En hoe wordt er begeleid? Zitten jullie ook in Friesland?

  Help, ben nu te einde raad! zeker omdat mijn dietist abrupt een punt erachter gezet heeft, help!

 24. Halo sanaslankers…Ben met mijn 3de week bezig, en in de eerste 2weken zijn er in totaal bij mij 6.3 kilo’s kwijt. Dit dieet is super, geen honger geen trek in zoetigheid niks, heel makkelijk vol te houden.
  wie nog twijfeld om aan sanaslank te beginnen kan ik met veel plezier aanraden om te doen, ik heb dit als laatste poging geprobeerd want wist geen raad meer met de overtollige kilo’s, en ben super blij dat ik het gedaan heb.
  Groetjes

 25. Hallo tesamen…
  Ben erg benieuwd of jullie al zijn afgevallen?Ik begin morgen,hoef niet zoveel[7 a 8 kilo]ahummmm….Ben de af gelopen jaren ook 20 kilo afgevallen maar nu moeten die laatste nog.
  Hoor goede berichten..
  gr. harriet

 26. Omdat er zo weinig reaktie is hier op dit forum probeer ik er ook wat leven in te blazen.
  Als je goed gemotiveerd bent gaat het afvallen echt lukken en nog lekker snel ook!
  Bij vragen mail me maar hoor.
  Liesbeth

  • Hoi liesbeth

   He he, fijn dat er eindelijk iemand reageert.
   Volgens mij moeten ze me niet.
   Maar ik ga vol goede moed verder.
   Ben benieuwd welk dieet jij doet en hoe het gaat.
   gr. susanne

 27. Nou ik ben er nu al achter dat de producten van sana veeel smaakvoller zijn dan die van prodimed.
  Ik ben begonnen met week 1 en kon zelfs vanavond mijn maaltijd niet op zo veel het was.

  @Pascal al voor een intake geweest. Mijn vd vraagt niets voor de intake en de controle iedere week. Zij vindt dit gewoon service.
  Echt bijzonder vindt ik.

 28. Nou dames ik moet er echt in geloven.
  Net naar de vd van sanaslank geweest. Veel betere uitleg dan via de dieetiste van prodimed en ze hebben ook veel meer keuze: dus afwisseling.
  Heb besloten om 25 tot 30 kg aftevallen.
  Heb vandaag meteen mijn eerste dag, gisteren was nog van prodimed.
  Moet a.s maandag weer komen om te wegen.
  succes allemaal

 29. Hallo allemaal,
  Ik ga morgen voor een intake gesprek en ga woensdag dan gelijk beginnen. Ben erg benieuwd hoe het gaat met andere die het al wat langer doen en wat ze gemiddeld dan afvallen.

  • Hoi pascalle,

   Leuk dat jij je ook aangemeld hebt. Kunnen we elkaar steunen op moeilijke momenten.
   Ik heb morgen mijn intake. Maar ben vandaag al begonnen.
   Valt weer mee de eerste dag.
   Ik ben er morgen weer om te melden hoeveel er af moet!

 30. Hoi allemaal

  Ga dinsdag starten met sanaslank.
  Heb 1 week geprodimed. Zijn er nog meer mensen die gaan starten of net gestard zijn??
  Want een beetje steun kan ik wel gebruiken.
  succes allemaal

  • Hoi Suusje ik ga morgen voor een gesprek en ga woensdag beginnen met sanaslank ben erg benieuwd. Ik ga wel beginnen met de weekpakketten dat lijkt me makkelijk. Ik wens je succes we gaan ervoor!!!
   Pascalle

 31. hoi Petra, ik ga altijd bij iemand die vlak bij mij zit, schoonheidssalon La Bellissima in Roosendaal.
  Ik bestel het en de volgende dag of een dag later kan ik het ophalen. Werkt goed.

  groetjes
  Marianne

 32. hallo Julia,

  zolang je maar niet boven de 45 gram koolhydraten komt per dag kan je gerust een wafel en een minicakeje eten.

  De wafels zijn 13 gram koolhydraten per maaltijd en 1 cakeje is 11,3 gram khd.

  Pas dus wel op met de andere maaltijden dus niet een nougat honing reep erbij watn die is 25,2 gram khd. per maaltijd.
  Dan zit je er boven en raak je uit ketose.

  groetjes en succes
  Marianne

 33. Goedemiddag,

  Ik heb een vraag ben nu een week bezig en gaat super goed en voel me er ook lekker bij.
  Het blijft ook leuk doordat het lekkere maaltijden zijn.
  Vooral de tussendoortjes ben ik gek op. Echter heb ik een vraag voor ervaringsdeskundigen die dieet hebben gevolgd met het boek.
  Klopt het echt dat je op een dag soms een chocolade wafel mag en een minicakeje? val je dan nog af??

  Hoor graag jullie reacties.

 34. Ik doe het Sanaslankdieet nu 7 weken en ben met gemak 12 kilo kwijt. Ik voel me er prima bij, kom nooit in de verleiding voor iets anders. Ik ken alle dieeten, Sonja, Weight Watchers, soep, Brood, Atkins, noem maar op en ik deed het, maar dit is het eerste dieet waar ik zo goed en fit en consequent mee afval!

 35. ik was erg geinteresseerd tot ik de prijzen zag! ik vind het ERG duur..de 1e 2 weken alleen al kosten 350 euro! heel jammer want zoveel budget heb ik nou eenmaal niet.

 36. Ik ben zelf in 2007 begonnen met Sanaslank en ben ik vier maanden 26 kilo afgevallen. Tot op de dag van vandaag is het eraf en we zijn nu toch ruim een jaar verder. Voor mij het bewijs dat het werkt en idd geen jojoeffect !!! Ik ben heel erg tevreden ben van maat 28 naar 38/40 gegaan en dat zonder al te veel moeite en vooral zonder honger. Ik kan het iedereen adviseren want het werkt echt… in mijn familie zijn er al een aantal mensen die goed zijn afgevallen met Sanaslank… en allemaal tevreden

 37. ik ben ook met sanaslank bezig en ben in 1 maand 7 kilo kwijtgeraakt en ik voel me fitter dan ooit.
  het probleem met sonja bakker is dat iedereen die het gebruikt er een jojo effect van zult krijgen,met sanaslank is dit niet het geval!

 38. Huh??? 7-10 kilo in één maand!!!

  Dat kán niet goed gaan!!! Is toch veels te veel!

  Geef mij Sonja maar!!!

  We zijn vandaag weer opnieuw van start gegaan met haar nieuwste boek!

  • Ik heb ook ooit Sonja gedaan, had de hele dag honger. Niks aan.
   In 2009 binnen 3 maanden 18 kilo afgevallen met Sanaslank ZONDER honger en absoluut niet het gevoel dat ik op dieet was.

   Lange tijd op goed gewicht gebleven maar laatste jaar toch weer wat kilootjes erbij. Nu in 5 weken Sanaslank 8 kilo kwijt en de laatste drie doe ik op eigen kracht.

   Sanaslank is het enige dieet dat voor mij werkt!

   Groetjes,
   Marion

  • SanaVitamins breidt het assortiment uit met Basic Greens. Dit supplement kan echt een superfood worden genoemd. In de formule zitten veel zorgvuldig geselecteerde natuurlijke voedingsstoffen. Zo bevat Basic Greens verschillende vezelbronnen en het maagzuurresistente probioticum Lactospore™. Een probioticum helpt de darmflora te herstellen waardoor het algehele functioneren van het lichaam verbetert.

   Basic Greens bevat daarnaast het unieke Fruits & Greens 100:1. Dit is een extract van maar liefst zevenentwintig verschillende soorten groenten en fruit. Twee gram Fruits & Greens extract bevat evenveel nutriënten als 200 gram verse groenten en fruit. Basic Greens bevat ook Barley Grass, dit is een van de rijkste voedingsbronnen op aarde. Het heeft sterk basische eigenschappen. Spirulina en Chlorella zijn goede bronnen van chlorophyl (bladgroen).

   Producteigenschappen en toepassingen:
   · Superfood
   · Eenvoudig in water (of jus d’orange) op te lossen poeder, ideaal voor wie moeite heeft met het slikken van tabletten en capsules
   · Zeer rijke bron van natuurlijke vitaminen, mineralen, aminozuren, enzymen en antioxidanten.

   Wil jij iets goeds doen voor je gezond en je fit en stralend voelen? Bestel dan SanaVitamins Basic Greens! Vanaf vandaag verkrijgbaar in de webshop.

   Over SanaVitamins
   SanaVitamins is een complete lijn supplementen ter ondersteuning van onze algehele gezondheid en welzijn. SanaVitamins bied je een breed assortiment aan hoogwaardige supplementen waarmee je jouw lichaam precies geeft waar het behoefte aan heeft.

  • SanaHealthProducts, groothandel in eiwitrijke en koolhydraatarme producten, introduceert vanaf vandaag een complete nieuwe lijn: Bakkerijproducten. Een complete lijn producten vers van de echte bakkerij. Alle crackers worden volgens authentiek bakkersrecept gebakken, dit zorgt voor een brosserre cracker en een nog lekkerdere smaak! De nieuwe Bakkerijkproducten zijn herkenbaar aan het sfeervolle ‘vers van de bakker’ logo.

   Met deze heerlijke nieuwe lijn bakkerijproducten is koolhydraatarm en eiwitrijk eten nog gemakkelijker geworden.

   Het assortiment crackers bestaat uit: meerzaden, lijnzaad, hennepzaad, chiazaad, sesamzaad, zonnebloempitten, kaas en chocolade.

   Prijzen
   De crackers zijn aantrekkelijk geprijsd. Eén verpakking bevat 10 crackers, voldoende voor vijf eiwitrijke maaltijden, voor slechts € 8,75.

   Nieuw! XXL crackers
   Met de komst van de nieuwe bakkerij crackers komen er ook nieuwe XXL verpakkingen. Vanaf nu 24 stuks in een groot verpakking.
   Prijs: € 19,25

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in