Schildpad op dieet?

0
Schildpad op dieet?

Op woensdag 24 oktober werd “Gizmo” één van de drie groene zeeschildpadden uit de Kaaimaneilanden, gewogen en gemeten in het Sea Life Center te Blankenberge. De dieren worden onderzocht om te kijken hoe ze zich aan hun nieuw leven in Europa aanpassen.

De groene zeeschildpadden, afkomstig van een broedplaats in de Kaaimaneilanden, ondergingen een volledige verandering van levensstijl sinds hun aankomst anderhalf jaar geleden.

Hun leef- en eetgewoontes ondergingen drastische veranderingen en het wegen is een belangrijke methode om hun gezondheid en vooruitgang te controleren.

In de Kaaimaneilanden werden de zeeschildpadden gevoed met veel proteinen met als resultaat dat ze ondanks hun jonge leeftijd groot van omvang zijn. De aquaristen van Sea Life willen dat ze op een natuurlijke wijze groeien en geleidelijk wordt het proteinerijke voedsel afgebouwd. Momenteel krijgen ze een fris, gezond dieet van sla, witte kool, inktvis en broccoli voorgeschoteld. Vis bezorgt hen een natuurlijk dosis proteinen.

Het personeel werd speciaal voor de schildpaddenkeuring getraind. Aangezien de zeeschildpadden zo jong zijn, moeten ze heel voorzichtig uit de voedingszone gehaald worden om gemeten en gewogen te worden. De resultaten zijn belangrijk om te kijken welk effect het nieuwe dieet en de omgeving heeft op de gezondheid van de zeeschildpadden.

Vorig artikel Afvallen door voetballen
Volgend artikel Sonja Bakker-voeding verkoopt prima
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987