Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Scholier krijgt les over gezondheid

Scholier krijgt les over gezondheid

0
Scholier krijgt les over gezondheid

Scholen in Bilthoven en Breda beginnen binnenkort met een experiment, waarbij de scholieren elke week twee uur les krijgen over de risico’s van ongezond gedrag. De middelbare scholieren wordt geleerd hoe ze van drank, drugs en chips af moeten blijven en meer moeten bewegen. De methode, gebaseerd op een Amerikaans onderzoek, is dinsdag gepresenteerd tijdens een congres over ontwikkelingen in het gezondheidsonderwijs op middelbare scholen en het middelbaar beroepsonderwijs in Bilthoven.

Schadelijk

Het experiment richt zich op leerlingen van 13 tot 16 jaar, die van elkaar moeten leren dat drank en drugs schadelijk zijn. Het experiment heeft de steun van zorgverzekeraar Agis, die een deel van de kosten betaalt. Het Julius Centrum voor Gezondheidswetenschappen en Eerstelijns Geneeskunde Universitair Medisch Centrum Utrecht begeleidt het experiment.

bron: distrifood

Vorig artikel Hoor de wind waait…
Volgend artikel Paarden en Ruiters willen gewicht verliezen
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987