Sebastiaan Labrie Expeditie Robinson Dieet

Je zou zeggen dat een paar weken op een onbewoond eiland met een handjevol rijst goed is voor je figuur. Expeditie Robinson finalist Sebastiaan Labrie kan hier over meepraten. Tijdens zijn deelname aan het populaire RTL programma viel hij in totaal 14 kilo af! “14 kilo… was in 1 keer op het gewicht dat ik voor het laatst had toen ik 16 was. best vreemd…” konden we onlangs lezen via het twitter account van Sebastiaan.

Biertje

Toch is een ‘eilanddieet’ niet per definitie een goed dieet, je valt er in korte tijd enorm mee af maar via Twitter konden we lezen dat Sebastiaan wel teleurgesteld was in zijn lichaam. “Het sterke lijf dat ik heb is helemaal niet zo sterk als het een tijdje niet voedt.” Verderop lezen we “Mijn maag kon heel weinig hebben, ging direct op slot. Een drankje was heel lekker, maar eten moest ik rustig aan doen. Dus dan ging ik maar een biertje drinken.” aldus Labrie.

Blijvend afgevallen?

Benieuwd of de 14 kilo eraf zijn gebleven? Wederom via twitter lezen we: “Van de verloren 14 kilo zitten er inmiddels weer 10 aan, aldus ‘Expeditie Robinson’-finalist” Dus of het Expeditie Robinson Dieet een aanrader is? wij denken van niet.

1 reactie

  1. Nouw ik denk het ook niet, laat ik dan toch maar gewoon verder gaan met de boeken van Mathijs Vrieze. Het gaat wel langzamer, maar? het blijft er wel af!

    Dus? ik hoef toch maar niet dat eiland..haha blijf lekker hier zitten.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in