Sensi Secure Review en Ervaringen

Is Auresoil Sensi & Secure een wondermiddel tegen oorklachten of Gevaarlijk? Je leest het in deze review en Ervaringen met Auresoil Sensi & Secure. Je herkent het misschien. Je hebt moeite om gesprekken te volgen. Thuis vraag je steeds maar weer aan je partner wat hij/zij nu precies zegt. Als je naar een lezing gaat, moet je vroeg in de zaal gaan zitten zodat je kunt liplezen bij de spreker. Het is erg lastig als je minder goed hoort. Auresoil Sensi & Secure Natural Ear Care Oil is een eenvoudige oplossing voor dit probleem. Als het werkt zou het je een hoop ellende besparen, zoals een operatie of een gehoorapparaat. Reden te over dus om het product te testen.

Auresoil Sensi & Secure Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Auresoil Sensi & Secure zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij het graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Er zijn nog 34 pakketten beschikbaar

Wat is Auresoil Sensi & Secure Natural Ear Care Oil

Auresoil Sensi & Secure Natural Ear Care Oil is een olie die je met een pipetje in je oor laat vallen. Volgens de fabrikant zou Auresoil Sensi & Secure de cellen in de oren moeten herstellen. Daarnaast zou de olie overtollig oorsmeer in je oren op moeten lossen. Op deze twee manieren zou het ervoor moeten zorgen dat je weer een stuk beter gaat horen.   

Voor wie is Auresoil Sensi & Secure geschikt?

Als je last hebt van gehoorverlies door ouderdom, dan is Auresoil Sensi & Secure mogelijk voor jou geschikt. Als je last hebt van ziekteverschijnselen (bijvoorbeeld pijn of tintelingen) kun je beter naar een arts gaan. Dit geldt ook als je gehoorverlies veroorzaakt is door langdurige blootstelling aan hard geluid.

Er zijn geen ingrediënten aanwezig die bekend staan als allergene stoffen.

Is Auresoil Sensi & Secure effectief?

We hebben een test gehouden met Auresoil Sensi & Secure met acht proefpersonen; mensen in de leeftijd van 47-66 jaar met last van gehoorproblemen. Uiteraard hebben we ook gekeken naar het wetenschappelijke bewijs over de ingrediënten van Auresoil Sensi & Secure Natural Ear Care Oil. De proefpersonen gebruikten allemaal een volledige verpakking van de olie.

Nadat het flesje op was, gaven zes van de acht proefpersonen aan dat hun gehoor niet was verbeterd. Twee proefpersonen merkten wel een verbetering aan hun gehoor. Deze verbetering kwam snel tot stand, maar daarna verbeterde het gehoor niet verder.

Dit is op zich niet vreemd. Gehoorschade (ook die veroorzaakt door ouderdom) is helaas niet meer te verbeteren (bron). Althans, niet zonder ingewikkelde ingrepen als stamceltherapie. De reden dat twee personen wel een verbetering merkten, had mogelijk te maken met het feit dat zij last hadden van overmatig oorsmeer. Het gebruik van olie is een bekend middel om oorsmeer te verwijderen (bron). Echter zijn er een hele hoop goedkopere alternatieven beschikbaar als je oorsmeer wilt verwijderen. Deze zijn gewoon bij de drogist te koop.

Toch is Auresoil Sensi & Secure niet helemaal waardeloos. De plantaardige ingrediënten zouden wel kunnen helpen bij het verminderen van verdere gehoorschade. Zo is mirre een belangrijke antioxidant (bron). Ook de andere ingrediënten beschermen de gehoorgang mogelijk tegen verdere aftakeling.

Wat kost Auresoil Sensi & Secure Natural Ear Care Oil?

Een flesje kost €57 per stuk. Doordat je maar een paar drupjes per dag in je oor laat vallen, kun je lang doen met een flesje.

Voordelen

Hoewel de olie waarschijnlijk niet helpt om je gehoor te verbeteren, biedt het misschien wel een beschermende werking tegen verder gehoorverlies. Het is alleen niet mogelijk geweest om dit te onderzoeken. 

Nadelen

Auresoil Sensi & Secure belooft iets dat gewoon niet kan, het repareren van gehoorschade. Het middel helpt wel om overtollig oorsmeer op te lossen, maar daarvoor zijn ook andere middelen beschikbaar.

Een ander nadeel is dat het aankoopproces nogal omslachtig is. Je moet eerst je telefoonnummer opgeven zodat je gebeld wordt. Je kunt niet direct een verpakking bestellen.

Conclusie

Auresoil Sensi & Secure kan best werken, maar dan op een andere manier dan de fabrikant belooft. Het helpt mogelijk om gehoorproblemen te voorkomen. Gehoorproblemen die er eenmaal zijn, zijn meestal alleen op te lossen door het gebruik van een gehoorapparaat. De enige uitzondering hierop is wanneer de problemen veroorzaakt worden door een teveel aan oorsmeer. In dat geval zijn er goedkopere alternatieven beschikbaar waarmee je ook eenvoudig het oorsmeer kunt oplossen.

Gezonde Groet,

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelBioveliss Tabs Review en Ervaringen
Volgend artikelFit With Tea Review en Ervaringen
sensi-secureAuresoil Sensi & Secure kan best werken, maar dan op een andere manier dan de fabrikant belooft. Het helpt mogelijk om gehoorproblemen te voorkomen. Gehoorproblemen die er eenmaal zijn, zijn meestal alleen op te lossen door het gebruik van een gehoorapparaat. De enige uitzondering hierop is wanneer de problemen veroorzaakt worden door een teveel aan oorsmeer. In dat geval zijn er goedkopere alternatieven beschikbaar waarmee je ook eenvoudig het oorsmeer kunt oplossen.

79 Reacties

 1. IK ZOU HET GRAAG WILLEN TESTEN IK BEN 81 EN GRAAG ZOU IK WEL BETER KUNNEN HOREN
  IK HEB WEL EEN GEHOORAPPARAAT MAAR DAT IS NIOET AFDOENDE

 2. Ik zou het product graag willen proberen
  ik hoop dat zal ik een leven hebben zonder hoortoetellen
  ik krijg een keer per 5 jaar vergoeding van zorgverzekeraars

 3. Als je onderhand gek wordt van die hoge fluittoon dan ben je blij dat er een mogelijkheid is om er vanaf te komen.

 4. Ik ben 62 jaar en heb last van verminderd gehoor aan de rechterkant alsook tinnitus aan de linkerkant.
  Graag zou ik iets natuurlijks willen proberen en zeker als het verdere schade beperkt!

 5. Ik zou het product graag willen testen mijn gehoor gaan langzaam achteruit
  en ik hoop met deze olie dat proces te kunnen keren

 6. Graag zou ik dit produkt gratis willen testen want wat het belooft is te mooi om waar te zijn. De laatste tijd hoor ik slechter wanneer ik tv kijk en tijdens een gesprek met meerdere personen.Ik ben 66 jaar.En een hoorapparaat is nog geen optie!

 7. Goedemiddag,
  Graag wil ik dit gratis test pakket voor mijn 84jarige moeder bestellen.
  Haar gehoor gaat behoorlijk achteruit ook met gehoorapparaat.
  Wie weet zijn de kleine wonderen toch de wereld niet uit.
  Alvast bedankt!
  Kitty

 8. IK zou graag vrijblijvend willen proberen om uit te testen .
  Bij goed werkend betaal ik het produkt , de dubbele prijs
  maar wel na de test

  mvgr l kuiper

 9. hou, ik ben bijna 65,wat erg vervelend dat ik steeds moet vragen, wat zeg je?
  als er mensen op visite moet ik me erg concentreren wat er gezegd wordt. Tv volume gaat steeds hoger. anderen lachen en maken grapjes over, moet geen gehoorapparaat?
  ben bang dat het steeds erger gaat worden. doe soms kokos olie in mijn oor.

  ik ben erg benieuwd naar dit product, fijn dat ik het eerst gratis mag uitproberen.

 10. mijn man zegt dat ik doof ben…. en hij heeft gelijk.
  toen dacht ik dan zou ik het met een bepaalde olie eerst moeten proberen schoon te maken en te herstellen.
  en zou heel graag mee willen werken om te proberen.

  ben benieuwd.

 11. Ik heb vaak last dat ik gesprekken niet goed mee krijg of de helft. Vooral in een groep en ik kan niet tegelijk luisteren en iets doen.Ik zou het graag willen proberen.

 12. Ik heb mij laten testen en heb 35 % gehoorverlies.
  Graag zou ik een test doen om te kijken of uw product werkelijk helpt.
  Dan kan ik het promoten bij mijn vriendinnen, die ook liever geen gehoorapparaat willen.

 13. Links draag ik dagelijks een hoorapparaat. Rechts is ook wel doof, maar dat apparaat krijg ik er zelf moeilijk in vanwege een pijnlijke arm. Graag zou ik het product proberen en hopelijk wat beter horen. Op mijn hoge leeftijd is het uitermate hinderlijk als je geen goed gesprek kunt hebben met visite of in een winkel. Hopend dat ik in aanmerking kom voor het test product van Sensi Secure. Met vriendelijke groet, J. Bordewijk.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in