Sensi Secure Review en Ervaringen

Is Auresoil Sensi & Secure een wondermiddel tegen oorklachten of Gevaarlijk? Je leest het in deze review en Ervaringen met Auresoil Sensi & Secure. Je herkent het misschien. Je hebt moeite om gesprekken te volgen. Thuis vraag je steeds maar weer aan je partner wat hij/zij nu precies zegt. Als je naar een lezing gaat, moet je vroeg in de zaal gaan zitten zodat je kunt liplezen bij de spreker. Het is erg lastig als je minder goed hoort. Auresoil Sensi & Secure Natural Ear Care Oil is een eenvoudige oplossing voor dit probleem. Als het werkt zou het je een hoop ellende besparen, zoals een operatie of een gehoorapparaat. Reden te over dus om het product te testen.

Auresoil Sensi & Secure Gratis Testen Auresoil Sensi & Secure Sensi Secure Review en Ervaringen Ervaringen auresoil voltooid gids prijs ervaringen forum sensi secure recenze ingredients waar te koop nederland bestellen x

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Auresoil Sensi & Secure zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij het graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Er zijn nog 34 pakketten beschikbaar

Auresoil Sensi & Secure Sensi Secure Review en Ervaringen Meer informatie

Wat is Auresoil Sensi & Secure Natural Ear Care Oil

Auresoil Sensi & Secure Natural Ear Care Oil is een olie die je met een pipetje in je oor laat vallen. Volgens de fabrikant zou Auresoil Sensi & Secure de cellen in de oren moeten herstellen. Daarnaast zou de olie overtollig oorsmeer in je oren op moeten lossen. Op deze twee manieren zou het ervoor moeten zorgen dat je weer een stuk beter gaat horen.   

Voor wie is Auresoil Sensi & Secure geschikt?Auresoil Sensi & Secure Sensi Secure Review en Ervaringen Auresoil ervaringen sensi secure forum x

Als je last hebt van gehoorverlies door ouderdom, dan is Auresoil Sensi & Secure mogelijk voor jou geschikt. Als je last hebt van ziekteverschijnselen (bijvoorbeeld pijn of tintelingen) kun je beter naar een arts gaan. Dit geldt ook als je gehoorverlies veroorzaakt is door langdurige blootstelling aan hard geluid.

Er zijn geen ingrediënten aanwezig die bekend staan als allergene stoffen.

Is Auresoil Sensi & Secure effectief?

We hebben een test gehouden met Auresoil Sensi & Secure met acht proefpersonen; mensen in de leeftijd van 47-66 jaar met last van gehoorproblemen. Uiteraard hebben we ook gekeken naar het wetenschappelijke bewijs over de ingrediënten van Auresoil Sensi & Secure Natural Ear Care Oil. De proefpersonen gebruikten allemaal een volledige verpakking van de olie.

Nadat het flesje op was, gaven zes van de acht proefpersonen aan dat hun gehoor niet was verbeterd. Twee proefpersonen merkten wel een verbetering aan hun gehoor. Deze verbetering kwam snel tot stand, maar daarna verbeterde het gehoor niet verder. Auresoil Sensi & Secure Sensi Secure Review en Ervaringen Auresoil sensi secure natural care ear oil ingredients hoe aanvragen x

Dit is op zich niet vreemd. Gehoorschade (ook die veroorzaakt door ouderdom) is helaas niet meer te verbeteren (bron). Althans, niet zonder ingewikkelde ingrepen als stamceltherapie. De reden dat twee personen wel een verbetering merkten, had mogelijk te maken met het feit dat zij last hadden van overmatig oorsmeer. Het gebruik van olie is een bekend middel om oorsmeer te verwijderen (bron). Echter zijn er een hele hoop goedkopere alternatieven beschikbaar als je oorsmeer wilt verwijderen. Deze zijn gewoon bij de drogist te koop.

Toch is Auresoil Sensi & Secure niet helemaal waardeloos. De plantaardige ingrediënten zouden wel kunnen helpen bij het verminderen van verdere gehoorschade. Zo is mirre een belangrijke antioxidant (bron). Ook de andere ingrediënten beschermen de gehoorgang mogelijk tegen verdere aftakeling.

Wat kost Auresoil Sensi & Secure Natural Ear Care Oil?

Een flesje kost €57 per stuk. Doordat je maar een paar drupjes per dag in je oor laat vallen, kun je lang doen met een flesje.

Voordelen

Hoewel de olie waarschijnlijk niet helpt om je gehoor te verbeteren, biedt het misschien wel een beschermende werking tegen verder gehoorverlies. Het is alleen niet mogelijk geweest om dit te onderzoeken. 

Nadelen

Auresoil Sensi & Secure belooft iets dat gewoon niet kan, het repareren van gehoorschade. Het middel helpt wel om overtollig oorsmeer op te lossen, maar daarvoor zijn ook andere middelen beschikbaar.

Een ander nadeel is dat het aankoopproces nogal omslachtig is. Je moet eerst je telefoonnummer opgeven zodat je gebeld wordt. Je kunt niet direct een verpakking bestellen.

Conclusie

Auresoil Sensi & Secure kan best werken, maar dan op een andere manier dan de fabrikant belooft. Het helpt mogelijk om gehoorproblemen te voorkomen. Gehoorproblemen die er eenmaal zijn, zijn meestal alleen op te lossen door het gebruik van een gehoorapparaat. De enige uitzondering hierop is wanneer de problemen veroorzaakt worden door een teveel aan oorsmeer. In dat geval zijn er goedkopere alternatieven beschikbaar waarmee je ook eenvoudig het oorsmeer kunt oplossen.

Gezonde Groet,

Auresoil Sensi & Secure Sensi Secure Review en Ervaringen Drs miriam amstel

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringBioveliss Tabs Review en Ervaringen
Eenvoudig AfvallenFit With Tea Review en Ervaringen
sensi-secureAuresoil Sensi & Secure kan best werken, maar dan op een andere manier dan de fabrikant belooft. Het helpt mogelijk om gehoorproblemen te voorkomen. Gehoorproblemen die er eenmaal zijn, zijn meestal alleen op te lossen door het gebruik van een gehoorapparaat. De enige uitzondering hierop is wanneer de problemen veroorzaakt worden door een teveel aan oorsmeer. In dat geval zijn er goedkopere alternatieven beschikbaar waarmee je ook eenvoudig het oorsmeer kunt oplossen.

80 Reacties

 1. Geachte, Ik vraag dit product aan voor mijn vader Christiaan Wilgehof, die slechthorend is en graag van zijn gehoorapparaat verlost zou worden. Echter zijn we erg critisch op dit product en zouden graag proefondervindelijk uittesten of het werkzaam is. Als het werkelijk werkt zoals geadverteerd zou het een wonder zijn. We zijn zeer nieuwschierig.

 2. Ik wil graag testen ik ben vanaf 3 jaar slechthorende ik heb velle malen koorts gehad daarom ben ik slechthorend, Ik ben nu 50 jaar oud ik draag gehoorapparaat . Met vriendelik groet m.bekdemir

 3. Ik ben sinds een half jaar ineens doof aan de rechter kant…?? Artsen zeggen door een verwaarlozen ontsteking??? IK ben van mening dat het nog goed zal komen en wil graag met de opzoek mee doen!!!

 4. Reeds 20 jaar draag ik een hoorapparaat (buiten het oor – links en rechts); ik hoef je niet te vertellen dat het prettig is. BTW, wat is de prijs van Ear Pure, en waar kan het gekocht worden? Ik wil het eerst eens testen natuurlijk.

 5. Ik heb een bijna doof oor en een slechthorend oor en wil wel eens goed kunnen horen met het bijna dove oor gehoorapparaat lukte niet

 6. Ik heb er een heel dicht oor van gekregen en krijg op geen enkele manier reactie op mijn protesten. En krijg dus mijn geld niet terug omdat ze niet reageren.
  Ben nu half doof aan een oor dat eerst nog betrekkelijk normaal functioneerde.
  Dus ga niet in zee met dit product met zo weinig zorg en terugkoppleing en zo’n beroerd resultaat

 7. Ik hoop een flesje te mogen ontvangen. Er is geen sprake van overmatig oorsmeer, wel toenemend gehoorverlies.
  Het zit helaas in de familie. Ik probeer een gehoorapparaat zo lang mogelijk uit te stellen.
  Ik duim dat ik dit mag gaan uitproberen en dat het helpt.

 8. Ik heb al 5 jaar hoorapparaten. Oke, ik kan iets beter mensen verstaan, maar ook de geluiden worden versterkt, waardoor t toch lastig blijft om gesprekken te volgen. Voordat ik nieuwe hoorapparaten aanschaf, zou ik graag deze olie willen proberen.

 9. Hoi ik ben 12 keer Verde ik hoor niet ik moet nog steeds mijn gooraprat druk ik vool oplichters droog en belazerd die man is een fotomodel ik vind dat ik mijn geld terug 115.00 moet mensen niet intrapt het werk niet mijn dochter word moe van

 10. Hoi ik hep alen 10 week verder en ik hoor niets ik moet nog steeds mijn gooraprat druk ik vool oplichters droog en belazerd die man is een fotomodel ik vind dat ik mijn geld terug 115.00 moet mensen niet intrapt het werk niet mijn dochter word moe van

 11. Hoi ik ben 9 week verder en ik hoor niets ik moet nog steeds mijn gooraprat druk ik vool oplichters droog en belazerd die man is een fotomodel ik vind dat ik mijn geld terug 115.00 moet mensen niet intrapt het werk niet meer mijn dochter moe van

 12. Als èèn flesje 57euro kost waarom heb ik voor twee flesjes 145 euro moeten betalen?En ze hebben helemaal geen nut!!!!

 13. Hoi ik hoor nog steeds niets ik moet nog steeds mijn gooraprat druk ik vool oplichters droog en belazerd die man is een fotomodel ik vind dat ik mijn geld terug 115.00 moet mensen niet intrapt het werk niet

 14. Hoi wij zijn alen 7 week verder maar ik hoor nog steeds niets ik moet nog steeds mijn gooraprat druk ik vool oplichters droog en belazerd die door die man hij is een fotomodel ik vind dat ik mijn geld terug krijgen 115.00

 15. Hoi wu zijn 6 week verder en ik heb het nu 2 weken gebruikt. Ik merk weinig verschil. De vorige test die ik heb gedaan was voor ketox24. Daarmee ben ik 12 kilo afgevallen.

 16. Hoi ik hep het maat druk het is alen 5 week ik hoor nog steeds niets ik moet nog steeds gooraprat druk ik word mooie van SINSI & SECURE hoe lang moet ik nog wagt dat ik kan hoor

 17. Beste Miriam,
  Ik heb gehoorproblemen. Niet ernstig maar wel zo dat ik aan een gehoorapparaat moet. Da’s lastig omdat ik veel met honden werk als professioneel hondentrainer en dus veel buiten bezig ben. Het gesuis van de wind in mijn gehoorapparaat is bijzonder lastig en hindert mij in de communicatie met de honden en hun baasjes. Dus als ik dit eens zo mogen proberen: graag.
  Met vriendelijke groet,
  Len

 18. Ik heb erg last van oorsuizingen. Zou graag willen proberen of Auresoil verlichting brengt.
  Heel hartelijk dank!
  Vriendelijke groeten,
  Eva

  • niet bestellen dat product doet helemaal niet zijn werk en ge krijgt geen garantie en ook geen geld terug.

 19. Hallo, ik ben zo doof dat mijn gehoorapp. op zijn uiterst staan, rechts is het gehoor zo goed als weg, heb wel altijd jeuk in oren en ga ik met wattenstaaf zitten draaien.
  En wel veel oorsmeer, maar geloof niet dat het met EarPure beter kunt worden, zou het graag eens willen proberen, dus hoop ik het flesje te ontvangen!
  M.V.G. Ria Alderliesten.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in