Sensipharm Digestie Review en Ervaringen

Sensipharm Digestie is een kruidenpreparaat dat helpt bij overgewicht, tenminste, als we de fabrikant mogen geloven. Het voedingssupplement bevat in ieder geval een groot aantal ‘exotische’ en onbekende ingrediënten met klinkende namen als poria cocos, chih-chih en jan op de preekstoel. Kortom, tijd om het supplement eens aan een grondig onderzoek te onderwerpen in deze Sensipharm Digestie review.

In dit artikel bespreken we onder andere:

  • Werkt Sensipharm Digestie Vitaal Slank?
  • Hoe effectief is Sensipharm Digestie?
  • Wat kost Sensipharm Digestie?
  • Digestie Vitaal Slank duur op Bol?

Wat is Sensipharm Digestie?

Digestie Vitaal Slank review
Digestie Vitaal Slank review

Sensipharm Digestie is een kruidenpreparaat in capsulevorm. In de capsule zitten een stuk of wat kruiden die tesamen de stofwisseling moeten verbeteren. Je verterings- en uitscheidingsfuncties worden gestimuleerd, terwijl je je fitter voelt. Als kers op de taart treedt er na een paar weken ook nog gewichtsverlies op.

De belangrijkste ingrediënten van Sensipharm Digestie Vitaal Slank zijn poria cocos, chih-chih, coptis, pinellia, mandarijnzaad, jan op de preekstoel, zoethout en distelmadeliefje. Verder zitten er nog aardappelzetmeel in (als werkzame stof) en het mineraal magnesiumstearaat. Dit zijn allerlei ingrediënten die we niet vaak tegen komen en dat maakt dit een interessant supplement om eens nader te bekijken.

Sensipharm Digestie is vrij simpel te gebruiken. Je neemt twee maal per dag een capsule in. Dit doe je met warm of met koud water. Het wordt streng afgeraden om het middel in te nemen met koffie of met melk, al is ons niet geheel duidelijk waarom. Kinderen kunnen een beperkte dosis gebruiken. Volgens de fabrikant mag een kind tot 4 jaar 1/3 dosis en een kind tot acht jaar een halve dosis. Kinderen tot twaalf jaar krijgen een 2/3 dosering. De capsules zijn deelbaar.

Testpersonen Gezocht

Nog 12 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
  • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
  • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  • Je vult het evaluatieformulier in.

Sensipharm Digestie Sensipharm Digestie Review en Ervaringen Meer informatie

Voor wie is Sensipharm Digestie geschikt?

Zelf geeft de fabrikant geen aanwijzingen aan bepaalde groepen om het middel niet te gebruiken. Als je zwanger bent of borstvoeding geeft, is het zelden aan te raden om een supplement te gebruiken voor het afvallen. Bovendien zit er zoethout in het middel. Dit kan leiden tot een hgoere bloeddruk (bron). Als je last hebt van een hoge bloeddruk, kun je dus maar beter wat voorzichtiger zijn.

Hoe effectief is Sensipharm Digestie?

Digestie Vitaal Slank gevaarlijk?
Digestie Vitaal Slank gevaarlijk?

We hebben onderzoek gedaan naar de diverse ingrediënten in Sensipharm Digestie Vitaal Slank, maar het was lastig om overtuigend bewijs te vinden. Over sommige van de kruiden zijn nauwelijks artikelen geschreven. Over coptis vonden we één artikel, maar daarbij werd dit kruid gebruikt in een mengsel (bron). Hoewel dit mengsel wel effectief was, ontwikkelde 5 procent van de deelnemers aan de proef bijwerkingen.

Over jan op de preekstoel is wel meer bekend. Dit is een kruid uit de familie van de Aronskelk. Er is een studie gedaan waarbij ratten op een vetrijk dieet dit middel kregen. Hier was een positief effect te zien (bron). Het is wel lastig om dit soort bevindingen te vertalen naar mensen, omdat wij een veel hogere doseringen zouden moeten innemen voor eenzelfde effect.

De belangrijkste vraag, en daar kregen we nergens een antwoord op, is hoeveel aardappelzetmeel er in de capsules zit. Als dit het grootste gedeelte van de inhoud van de capsules is, dan is dit slecht nieuws voor de effectiviteit van de rest van het middel.

Wat kost Sensipharm Digestie?

Een verpakking Sensipharm Digestie kost €40,95, maar je krijgt korting als je meerdere verpakkingen bestelt. Met een verpakking doe je 45 dagen.

Voordelen

Sensipharm Digestie is geschikt voor vegetariërs en bevat geen gluten. Sensipharm Digestie Sensipharm Digestie Review en Ervaringen Digestie vitaal slank ervaringen

Nadelen

De capsules van Sensipharm Digestie Vitaal Slank zijn niet bepaald klein. Gelukkig kun je ze wel in stukken breken.,

Conclusie

Hoewel Sensipharm Digestie Vitaal Slank qua samenstelling een heel origineel supplement is, is het maar de vraag hoe goed het middel echt werkt. Er is heel weinig bewijs dat de individuele ingrediënten werken. Er is ook veel onduidelijk over de precieze samenstelling en het zou zo maar kunnen zijn dat de pil voor een groot deel uit aardappelzetmeel bestaat.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringBiologisch Afslankprogramma de Afslanktrend van 2023 ?
Eenvoudig AfvallenVaud Break Review Ervaringen en Bijwerkingen
sensipharm-digestieHoewel Sensipharm Digestie Vitaal Slank qua samenstelling een heel origineel supplement is, is het maar de vraag hoe goed het middel echt werkt. Er is heel weinig bewijs dat de individuele ingrediënten werken. Er is ook veel onduidelijk over de precieze samenstelling en het zou zo maar kunnen zijn dat de pil voor een groot deel uit aardappelzetmeel bestaat.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in