Seth Roberts en het Shangri-la-dieet

Seth Roberts is een emeritus hoogleraar Psychologie aan de Universiteit van California, Berkeley en een lid van de Universiteit van het Centrum voor Gewicht en Gezondheid. Hij is wellicht het best bekend voor zijn werk op zelf-experimenten, die hebben geleid tot 2006 zijn Engelstalige boek, The Shangri-La Diet. Helaas is er nog geen Nederlandse vertaling van dit boek. In dit boek stelt hij dat de menselijke gewicht wordt gereguleerd door een set punt “, de hoeveelheid vet van het lichaam probeert te handhaven, en concludeert dat deze set punt stijgt met de consumptie van calorie-geassocieerde smaken en kan worden verlaagd door het nemen van kleine doses Flavorless van voedingsmiddelen zoals suiker, water of licht olijfolie tussen de maaltijden.

Roberts het werk heeft de hoofdrol in The New York Times Magazine en The Scientist. Hij was zelf een bijdrage aan de Spy.

Wat zeggen anderen over Seth Roberts?

“Een gewichtsverlies theorie dat alleen kan profiteren een paar miljoen mensen.”Stephen Dubner, co-auteur van Freakonomics

“In feite, is het misschien een paar miljard profiteren.”Dennis Prager, The Dennis Prager Show interview met Seth Roberts (35 minuten).

“U actief voelt niet eten… Het is een soort van honger niet dat je nog nooit hebt gevoeld voor” – Joyce Cohen, NY Times columnist en blogger.

“Het is al twee weken geleden dat ik ben begonnen en oh-my-god… Binnen drie dagen was ik eigenlijk vergeten te eten.” – Kathy Sierra, co-auteur van Head First Java en blogger.

“Het was een zeer positieve ervaring en gewichtsverlies is slechts een van de voordelen”Food Chronicler.

De Woman’s World artikel ( “Instant Willpower!”)

Bekijk een CBC mini-documentaire (9 minuten) over het dieet.

 

Deze vier grafieken tonen de voortgang van de vier personen die het Shangri-la Dieet hebben gevolgd.

 

 

• Personen posting hun gewicht: 125
• Totaal weken van gegevens: 804
• Totaal gewicht (ld): -903
• Gemiddelde verandering in gewicht / week (ld / week): -1,1

Tip: Wil je meer weten over het shangri-la dieet dan kun je er hier alles over lezen.

Bestel dit boek bij bol·com

The Shangri-La Diet
The Shangri-La Diet
Seth Roberts

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Wat is jouw mening over het Shangri-la-dieet? lees de reacties over het Shangri-la-dieet, stel een vraag of vertel jouw ervaring op deze pagina of discussieer mee op ons forum.

bron en meer informatie: Website Seth Roberts

1 reactie

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in