Sevinal Opti

Bij incontinentie denk je al snel aan ouderen, maar er zijn ook veel jongere mensen die hier last van hebben. Het spreekt voor zich dat dit erg vervelend is en veel mensen zijn dan ook op zoek naar een oplossing.

Sevinal Opti is een supplement dat belooft een einde te maken aan incontinentie. Volgens de fabrikant merk je binnen enkele weken nadat je bent begonnen een flinke vermindering van de klachten en vaak is de incontinentie zelfs helemaal verdwenen. Kun je dit probleem echt oplossen door middel van een supplement?

Sevinal Opti - ervaringen
Sevinal Opti – ervaringen

Wat is Sevinal Opti?

Sevinal Opti is een capsule met vijf verschillende ingrediënten. Het gaat hier om peruaanse peperkorrels, wilde roos, gewatteerd gehemelte (dit is waarschijnlijk een vertaalfout), B-vitaminen en pompoenextract.

Om optimaal te kunnen profiteren van de voordelen van Sevinal Opti neem je gedurende langere tijd de capsules in. Je doet dit een halfuur voor een grote maaltijd (ontbijt, diner of lunch). Na een paar weken merk je de effecten.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie is Sevinal Opti geschikt?

Er zijn behoorlijk wat situaties waarin je Sevinal Opti beter niet kunt gebruiken. Allereerst wordt het gebruik afgeraden voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Ten tweede werkt het supplement niet in combinatie met diuretica, stoffen die de urineproductie stimuleren.

Een hoge bloedsuikerspiegel en overgewicht zijn ook risicofactoren voor incontinentie (volgens de fabrikant). Volgens de fabrikant is het zinvol om deze problemen eerst (of ook) aan te pakken.

Sevinal Opti - werkt het
Sevinal Opti – werkt het

Hoe effectief is Sevinal Opti?

We hebben van de verschillende ingrediënten in Sevinal Opti gekeken of het helpt tegen incontinentie.

Pompoenzaadextract helpt om een overactieve blaas tegen te gaan (bron). Dat is weliswaar handig als je last hebt van incontinentie, maar het lost het uiteindelijke probleem natuurlijk niet op. Peperextract is een ingrediënt dat dit wel doet (bron) en deze twee ingrediënten versterken elkaar dus.

Tot slot is er een link tussen de vitamine B12 gehalten in het bloed en het voorkomen van incontinentie (bron).

Van wilde roos is niet duidelijk hoe het bijdraagt tegen incontinentie. En dan is er nog het mysterieuze ingrediënt gewatteerd gehemelte. Daarvan weten we niet wat het is en dus ook niet wat het doet.

Van drie van de ingrediënten is het bewezen dat zij helpen tegen incontinentie. De kans is dus groot dat je positieve effecten zult merken als je Sevinal Opti gaat gebruiken.

Wat kost Sevinal Opti?

Een verpakking van Sevinal Opti met 60 capsules kost €117.

Voordelen

Sevinal Opti bevat minimaal drie ingrediënten die een positieve bijdrage leveren aan het controleren van de urine.

Nadelen

Van een ingrediënt is niet duidelijk wat het is. Dit kan dus potentieel een stof zijn die allergische reacties veroorzaakt.

Verder helpt het middel niet bij mensen die incontinent zijn voor ontlasting.

Conclusie

Sevinal Opti is een veelbelovend supplement voor mensen die last hebben van incontinentie (van urine) of een overactieve blaas. Het enige probleem is dat het een beetje duur is. Je zult het supplement toch doorlopend moeten slikken en niet iedereen kan of wil €700 per jaar neerleggen voor zo’n supplement, hoe effectief het ook is.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelSolvenin
Volgend artikelHallu Forte 3 Review en Ervaringen
sevinal-optiSevinal Opti is een veelbelovend supplement voor mensen die last hebben van incontinentie (van urine) of een overactieve blaas. Het enige probleem is dat het een beetje duur is. Je zult het supplement toch doorlopend moeten slikken en niet iedereen kan of wil €700 per jaar neerleggen voor zo'n supplement, hoe effectief het ook is.

28 Reacties

 1. ik heb Sevinal onvangen en direct teruggebeld maar niemand neemt op , ik wil daarom stap 2 en 3 doen maar aan de prijs van 142€ heb SMS gestuurd

  Graag berichtje terug DANK U

 2. Ik ben 35 jaar en ik heb MS. Al 5 jaar heb ik een suprapubische sonde, waarvan ik 3 jaar zonder probleem heb geleefd. Sinds anderhalf jaar kan ik geen broek, zelfs geen onderbroek verdragen ter hoogte van mijn blaas, of ik heb een irritant gevoel en ik moet plassen, echt plassen op normale manier! Het brandt altijd zo harder! Ik haal nooit het toilet en schreeuw het uit van de pijn! Mijn kinderen zijn het al gewend, maar ik wil dit niet gewoon worden… Per maand neem ik 2 dozen Bactrim antibiotica om een leefbaar gevoel te hebben, maar ik blijf constant het gevoel van ontsteking hebben! Sinds 2 maand neem ik dagelijks Uricran, maar dit vermindert het gevoel van volle blaas slechts met 50%. En tegen de pijn helpt niets. Ik ben radeloos. Die sonde kan ik mee leven, maar ik kom niet meer buiten want dan moet ik gegarandeerd plassen. Zelfs luiers spannen te fel tegen mijn buik. Op seksueel vlak durf ik ook niets meer, omdat elke stimulatie het plassen opwekt en dat doet zoveel pijn. De volgende en laatste (denk ik) oplossing zou botox zijn. Ik ben radeloos, maar ik wil gewoon mijn leven terug

 3. Omdat ik zo vaak moet plassen durf ik geen lange wandelingen meer maken.
  Ook uitstappen met partner of vrienden zijn een probleem. Ik ben heel dikwijls moe omdat ik ’s nachts zo vaak moet opstaan om te gaan plassen.

 4. 5 a 6keer plaasonsteking per jaar ,ik heb wel een nieuwe blaas (kanker) kan moeilijk mijn blaas leeg plassen. graag zou ik het eens proberen grt.st.

  • Ik ben 35 jaar en ik heb MS. Al 5 jaar heb ik een suprapubische sonde, waarvan ik 3 jaar zonder probleem heb geleefd. Sinds anderhalf jaar kan ik geen broek, zelfs geen onderbroek verdragen ter hoogte van mijn blaas, of ik heb een irritant gevoel en ik moet plassen, echt plassen op normale manier! Het brandt altijd zo harder! Ik haal nooit het toilet en schreeuw het uit van de pijn! Mijn kinderen zijn het al gewend, maar ik wil dit niet gewoon worden… Per maand neem ik 2 dozen Bactrim antibiotica om een leefbaar gevoel te hebben, maar ik blijf constant het gevoel van ontsteking hebben! Sinds 2 maand neem ik dagelijks Uricran, maar dit vermindert het gevoel van volle blaas slechts met 50%. En tegen de pijn helpt niets. Ik ben radeloos. Die sonde kan ik mee leven, maar ik kom niet meer buiten want dan moet ik gegarandeerd plassen. Zelfs luiers spannen te fel tegen mijn buik. Op seksueel vlak durf ik ook niets meer, omdat elke stimulatie het plassen opwekt en dat doet zoveel pijn. De volgende en laatste (denk ik) oplossing zou botox zijn. Ik ben radeloos, maar ik wil gewoon mijn leven terug.

 5. Ik had het produkt besteld maar heb meer moeten betalen 210 euro en bij de bestelling stond dat het 100 capsules zijn en toen ik het in ontvangst nam was het er een van 60 capsules ! Een zekere Stefaan Vandyck heeft dit verstuurd hopelijk heb ik niet met een fraudeur te maken !

  • Stefaan Vandyck duikt ook net op bij mijn schoonouders die voor over de 200 euro schoenen met magneten gekocht hebben… Dus wie iets moet ontvangen van Stefaan Vandyck – Specialist inzake uw gezondheidskuur, let op, want is vooral Specialist in oplichterij blijkbaar!

 6. Heb al jaren een overactieve blaas. Vooral ‘s nachts erg lastig 5 tot 7 keer opstaan om te plassen. Niet fijn en ook geen volledige nachtrust. Ik kan bijna geen afstand meer maken met de auto want na 40 min. rijden moet ik plassen.

 7. Heel graag, ik heb ongeveer 4x per jaar een blaasinfectie. Meestal krijg ik anti biotica vaak helpt 1 niet en krijg ik een andere, daardoor heb ik steeds meer moeite mijn plas op te houden. Op bezoek in Australië heb ik ook kruidenpillen gekocht op natuurlijke basis die fantantisch hielpen maar die hier niet verkocht of ingevoerd mogen worden o.a. door de Japanse klimvaren die er in zit. Ik probeer van alles maar alles is maar tijdelijk.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in