Shake That Weight Review en Ervaringen

Shake That Weight is een dieetmethode die oorspronkelijk uit Engeland komt. Inmiddels is Shake That Weight ook te koop in Europese landen waaronder Nederland en Duitsland. Shake That Weight heeft een breed scala aan dieetproducten waaronder shakes, repen en snacks. In deze review nemen we het Shake That Weight Rapid 800 Dieet onder de loep. Ook hebben we een smaaktest met verschillende producten gedaan.

Wil jij dit product Gratis Testen?

Gezocht, TESTPERSONEN die dit product GRATIS willen TESTEN!

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor dit product zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen
  2. We sturen het product gratis naar je toe
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
  4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 43 plaatsen beschikbaar

glucomannan Glucomannan Gevaarlijk? Review en Ervaringen Meer informatie

Het Rapid 800 Dieet

Het Shake That Weight Rapid 800 Dieet is een caloriearm dieet van 800 kcal waarvan medisch is bewezen dat het snel gewichtsverlies bevordert bij personen met een BMI van meer dan 25. Bij dit dieet worden 800 calorieën per dag geconsumeerd (maximaal 1000 calorieën) en we raden aan om het volgende te volgen: het voor minimaal 2 weken. Je kunt het dieet maximaal 12 weken volhouden, waarna het wordt aanbevolen om een pauze te nemen en terug te keren naar een normaal gezond eetplan.

Zo werkt het Rapid 800-dieet

- Shake That Weight Review en Ervaringen - Shake that weight review header - Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport
Shake that weight review header Shake That Weight Review en Ervaringen

Je lichaam gebruikt suiker en vet voor energie. Suiker levert snelle energie door het in glucose in je bloed te brengen. Je lichaam kan deze suikers uit je lever en spieren halen. Zodra het lichaam deze snelle energievoorraden heeft uitgeput, begint het vet dat door je lichaam is opgeslagen als energiebron te gebruiken. Dit proces helpt het vet rond je lichaam te verminderen. Veel mensen hebben genoeg vet om maandenlang energie vast te houden zonder te eten. Door het snelle dieet van 800 calorieën te volgen, zul je je overtollige vetreserves snel gaan gebruiken. De afslankproducten van Shake That Weight zijn namelijk relatief laag in koolhydraten en calorieën, maar bevatten ook vitamines en mineralen om je lichaam te ondersteunen. De Shake That Weight-producten zijn ook gemaakt om een hoog eiwitgehalte te hebben dat de spierontwikkeling ondersteunt en we gebruiken energiebronnen met langzame afgifte die helpen je hongerniveau te verminderen.

De eerste paar dagen zijn meestal het moeilijkst omdat je lichaam moet wennen aan het nieuwe dieet. Het zal makkelijker worden, maar als je honger hebt, mag je een extra Shake That Weight maaltijd nemen. Dit zou geen invloed moeten hebben op je dieetresultaten. Je kunt ook een gezonde snack eten, zoals een portie fruit of een handje noten.

Ervaring met Shake That Weight

- Shake That Weight Review en Ervaringen - Shake that weight review logo - Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport
Shake that weight review logo Shake That Weight Review en Ervaringen

Uiteraard hebben we Shake That Weight zelf getest!

We hebben een selectie van verschillende producten besteld. Bestellen was eenvoudig en we vonden het goed dat de website je vertelt hoeveel dagen aan producten je in je winkelmandje hebt. Het laat je ook weten hoeveel producten je nog moet toevoegen om te profiteren van de aanbiedingen.

We hebben gekozen voor de shakes en een aantal van de verschillende repen, wat noedels, pap, soepen en pasta. Shake That Weight heeft ook een aantal maaltijden die meer op echte kant-en-klaarmaaltijden lijken, ook hier hebben we een selectie van besteld.

Shake That Weight Smaak Test

We hebben de meeste beschikbare smaken geprobeerd, deze waren allemaal prima in order. We waten aangenaam verrast door de repen. Vooral de Marvelous Muesli-bar was lekker. Tot slot de kippensoep, deze smaakt een beetje chemisch maar vult goed. De noedels of de pasta carbonara smaakte niet slecht, maar waren een beetje taai. Wel hebben we veel kruiden een beetje ketchup toegevoegd aan de de noedels om het meer op smaak te brengen. Toch blijven de shakes favoriet!

Tot slot hebben we een kant-en-klaarmaaltijden geprobeerd, prima en zeker een afwisseling van shakes en repen, ook handig om te hebben als de rest van het gezin niet meedoet en je zelf een snel te bereiden maaltijd wil eten. Punt van kritiek is dat kip nogal droog was.

Naast de drie Shake That Weight-producten mochten we  iedere dag slechts 400 calorieën. Dit is behoorlijk afzien en een hongergevoel is niet te voorkomen.  Al met al een redelijk eindoordeel qua smaak.

Shake That Weight Recepten

Naast je Shake That Weight producten kun je zelf een maaltijd bereiden (gebruik altijd 3 Shake That Weight producten om zeker te zijn dat je de juiste hoeveelheid vitaminen & mineralen binnenkrijgt). Je maaltijd moet 200-400 kcal zijn. Het moet ook veel eiwitten en weinig koolhydraten bevatten, met een maximum van 30 gram per maaltijd. Probeer gezonde keuzes te maken, bijvoorbeeld een portie eiwit met veel groenten. Vermijd witte aardappelen, witbrood en witte pasta.

Voldoende Drinken

- Shake That Weight Review en Ervaringen - Shake that weight review maaltijden recepten - Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport
Shake that weight review maaltijden recepten Shake That Weight Review en Ervaringen

Water drinken houdt je niet alleen gehydrateerd, het helpt je ook om af te vallen. Water vermindert de eetlust en versnelt de stofwisseling van het lichaam, zodat het sneller vet kan verbranden. Het helpt ook bij het verteren van voedsel en het afvoeren van gifstoffen die vrijkomen tijdens het dieet uit het lichaam. Water drinken kan ook constipatie, vermoeidheid en hoofdpijn voorkomen. Ook voel je je alerter en energieker. Daarom raden wij aan om gedurende de dag 2,5 liter water te drinken. Drink het echter niet meteen op, maar in de loop van de dag. Je kunt ook het volgende drinken
Bruisend of plat water Thee en koffie. Vermijd suiker en melk. Gebruik zoetstoffen of magere melk. Dieetdranken zoals cola light. Hoewel, gebruik het niet te veel.
Dranken met een lager suikergehalte.

Voldoende Beweging

Lichte activiteiten worden aanbevolen, maar zijn niet noodzakelijk. We raden af om dit dieet te volgen in combinatie met een intensief fitnessprogramma. Elke vorm van lichaamsbeweging is gunstig, maar aerobics is het beste. Dit is een vorm van bewegen waarbij je hart sneller gaat pompen (tot maximaal 60% tot 70% van de maximale hartslag). Kies bijvoorbeeld voor hardlopen, fietsen of zwemmen. Wees verstandig en luister naar het lichaam. Als het te veel wordt, stop dan. Andere vormen van

- Shake That Weight Review en Ervaringen - Shake that weight review assortiment - Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport
Shake that weight review assortiment Shake That Weight Review en Ervaringen

lichaamsbeweging, zoals gewichtheffen, helpen bij het opbouwen van spieren. Aerobics is echter veel gunstiger voor gewichtsverlies. Probeer ervoor te zorgen dat je minstens 20-30 minuten per keer traint om ervoor te zorgen dat het lichaam de tijd heeft om calorieën te verbranden. Verbrandt u tijdens de gekozen oefening veel calorieën of voelt u zich daarna licht in het hoofd, dan dien je dit in je dieet op te vangen door een ander Shake That Weight-product te consumeren of door de hoeveelheid calorieën in de snack te verhogen.

BELANGRIJK

Je mag het dieet niet langer dan 12 weken volgen zonder een pauze van 1-2 weken tussen de diëten.

Conclusie

Zoek je een merk dat alles in huis heeft dan is Shake That Weight zeker een goede optie. Van shakes tot repen, van maaltijden tot supplementen, alles wat je nodig hebt om af te vallen is aanwezig. Als we de individuele producten bekijken dan valt het op een aantal fronten tegen. Er zijn betere alternatieven voor Shakes en Repen zoals bijvoorbeeld TimFit SX-5. We hebben hierbij zowel naar ingredienten als naar de smaken gekeken.

Al met al geven we Shake That Weight een rapportcijfer 4.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringDetoxil Burn Review en Ervaringen
Eenvoudig AfvallenBrain Actives reviews en ervaringen
shake-that-weightZoek je een merk dat alles in huis heeft dan is Shake That Weight zeker een goede optie. Van shakes tot repen, van maaltijden tot supplementen, alles wat je nodig hebt om af te vallen is aanwezig. Als we de individuele producten bekijken dan valt het op een aantal fronten tegen. Er zijn betere alternatieven voor Shakes en Repen zoals bijvoorbeeld TimFit SX-5. We hebben hierbij zowel naar ingredienten als naar de smaken gekeken. Al met al geven we Shake That Weight een rapportcijfer 4. 

1 reactie

  1. Afvallen op een blijvende manier begint met het aanpassen van mijn levensstijl. Dit betekent dat ik een gezonde balans moet vinden tussen mijn voeding en lichaamsbeweging. Het is belangrijk voor mij om een gezonde voeding te hebben die rijk is aan voedingsstoffen en vezelrijk is, terwijl ik tegelijkertijd regelmatig beweeg. Dit kan ik doen door middel van wandelen, fietsen, hardlopen of sporten. Ook is het belangrijk dat ik voldoende slaap krijg en stress verminder om een gezonde levensstijl te behouden. Mijn doelen moeten realistisch zijn en ik moet een gezonde en haalbare oplossing vinden die bij mij past. Als ik hulp nodig heb, zal ik een professionele hulp zoeken om mijn doelen te bereiken en geen maaltijdvervangers gebruiken.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in