Shakeplus Review en Ervaringen

Shakeplus, de eerste 100% natuurlijke maaltijdshake van Nederland en België.

Het idee van een maaltijdshake is niet nieuw. Veel mensen nemen een shake bij het sporten of om af te vallen. Vaak met het idee gezond bezig te zijn. Maar wist je dat veel shakes vol zitten met kunstmatige toevoegingen, zoals geur-, kleur, smaak- en zoetstoffen? En dat de shakes van sommige merken voor meer dan de helft uit suiker bestaan?

In deze Review leg ik je alles uit over:

 • Shakeplus Recepten
 • Shakeplus Tussendoortjes
 • Shakeplus vs Herbalife
 • Smart Bracelet shakeplus
 • De Shakeplus Shakebeker
 • De Shakeplus Blender
 • Shakeplus Repen

En nog veel meer…

Wat zit er in ShakePlus?

Behalve 100% natuurlijk is de shake ook voedzaam: één shake geeft je de helft van je dagelijkse hoeveelheid vitamines en mineralen, evenveel eiwit als een halve biefstuk en de vezels van twee bruine boterhammen.

De formule is rijk aan hoogwaardige eiwitten (wei en caseïne) en bevat twee soorten probiotische vezels uit planten, 23 vitaminen en mineralen. Zo vind je in Shakeplus bijvoorbeeld alle verschillende B-vitaminen, maar ook viatamines A, C en D. Deze drie vitaminen spelen een belangrijke rol in de ondersteuning van het immuunsysteem. Chroom speelt een belangrijke rol in het reguleren van de bloedsuikerwaarde.

 

De vezels in Shakeplus hebben een dubbele functie. Aan de ene kant zijn de vezels probiotisch. Dit betekent dat ze de ontwikkeling van de darmflora stimuleren. Aan de andere kant helpen ook vezels bij het verliezen van gewicht. Uit sommige onderzoeken blijkt zelfs dat de inname van vezels een van de belangrijkste voorspellers is van gewichtsverlies (bron).

Antioxidanten

Tot slot bevat Shakeplus een krachtig antioxidant genaamd Moringa bOleifera – een superfood dat in Afrika met succes is ingezet tegen ondervoeding 1. Moringa Oleifera bevat namelijk een enorm breed palet aan vitaminen en mineralen (bron). Verder is het een bron van aminozuren (bouwstenen voor eiwitten) en antioxidanten. Daarmee geeft Shakeplus je lichaam alles dat het nodig heeft. Wil je succesvol afvallen met shakes dan is shakeplus een verstandige keuze.

Een belangrijke aanvulling op het shakedieet van ShakePlus is de Omega3 visolie. Deze kun je desgewenst als extra aanvulling kopen. De visolie bevat de goede vetzuren EHA en DPA. Deze vetzuren hebben een positieve invloed op de ontwikkeling van de hersenen en het zenuwstelsel. Vooral als je niet twee keer in de week vette vis eet, is de visolie een goede aanvulling op je dieet.

Hoeveel kun je Afvallen met ShakePlus?

shakeplus aarbei

Regelmatig krijgen we de de vraag hoeveel je kunt Afvallen met Shakeplus. Maaltijdshakes zijn een beproefde strategie om het afvallen te stimuleren. Uit onderzoek is gebleken dat eiwitrijke diëten een uitstekende basis vormen om af te vallen (bron). Eiwitrijke diëten stellen je in staat om minder calorieën te eten. Toch heb je hierbij een verzadigd gevoel, waardoor je minder snel gaat snacken (bron).

Het programma is eenvoudig: vervang twee maaltijden per dag door EEN SHAKE

Een andere belangrijk voordeel van een eiwitrijk dieet is dat het je spieren beschermt. Als je weinig voedingsstoffen binnen krijgt bestaat de kans dat het lichaam je spierweefsel gaat gebruiken voor energie. Dit is erg vervelend omdat het spierweefsel calorieën gebruikt. Het verlies aan spierweefsel is een van de belangrijkste redenen waarom een crashdieet tot jojo-en leidt.

Omdat je je lichaam de spieren met rust laat, moet het andere energiebronnen aanboren. De meest logische keuze voor het lichaam is om vet te gaan verbranden, en dit is precies wat je wilt.

shakebeker-deluxe

Naast de twee maaltijden die je vervangt door shakes, kun je ook een normale maaltijd eten. Deze derde maaltijd is een normale, lichte avondmaaltijd. Als je trek krijgt mag je een verstandig tussendoortje nemen, bv. soep, salade, een handje noten of een cracker met kaas of magere vleeswaren.

Ben je Sportief?

Bij het sporten kan voeding je maken of breken. Ooit wel eens geprobeerd om te presteren op een lege of juist volle maag? Optimale voeding zorgt voor optimale prestaties. Shakeplus is licht verteerbaar en geeft power en focus tijdens het sporten. Eiwitten, aminozuren en vitamines zorgen voor herstel en spieropbouw na het sporten. De Shake bevat hoogwaardig eiwitten die goed door het lichaam worden opgenomen (beter dan bv. soja-eiwitten).

Neem Shakeplus 30-45 minuten vóór en/of na het sporten en merk het verschil.

Wat zijn de voordelen?

Er zijn veel verschillende shakes op de markt, dus waarom zou je Shakeplus kiezen?

Kijk en vergelijk

In vergelijking met een aantal andere shakeproducten biedt Shakeplus voor verschillende voordelen. De belangrijkste voordelen zijn wellicht nog dat Shakeplus verschillende toegevoegde vitaminen en mineralen bevat. Dit is erg handig omdat een tekort aan nuttige voedingsstoffen een van de grootste nadelen is van het gebruik van een shake. Met name de toevoeging van vezels is erg nuttig, zeker omdat het moeilijk is om in combinatie met een shakedieet voldoende groente te eten.

shakeplus-vergelijk-tabel

Ook helpt Shakeplus beter om de trek in zoetigheid te stillen. Dit komt zowel door het hoge eiwitgehalte als door de aanwezigheid van vezels. Naast deze verschillen krijgen nieuwe klanten een gratis shakebeker en proefzakjes van alle smaken.

de helft van al je dagelijkse vitaminen en mineralen, de eiwitten van een halve biefstuk en de vezels van twee bruine boterhammen – alles in één lekkere, makkelijke maaltijdshake met superfood. Ideaal als ontbijt, tussendoortje of bij het sporten. Voor meer energie, optimale gezondheid en betere prestaties. Klaar in 30 seconden en goedkoper dan een kopje koffie op het station

Heb je een druk leven?

Dan bespaar je tijd en moeite met Shakeplus als snelle, makkelijke maaltijd. Het is de perfecte aanvulling op de rest van je voeding, zodat je elke dag alles binnen krijgt dat je nodig hebt. Ideaal als ontbijt, lunch of tussendoortje. Handig ook voor onderweg met de gratis meegeleverde shakebeker.

Voordeel aan het Shakeplus programma is dat je tijdens het diner wel een gewone maaltijd gebruikt. Uiteraard is het wel verstandig als dit een gezonde maaltijd is, omdat je anders alsnog veel calorieën binnen krijgt. Maar je kunt wel gewoon lekker met je gezin of met vrienden eten en je hoeft dus niet als enige iets anders te eten.

Gratis Coaching bij ShakePlus

shakeplus scoop

Begeleiding en advies van professionals

Als klant van ShakePlus heb je recht op gratis persoonlijke coaching door een personal trainer. Wil je 5, 10 of 20 kilo afvallen? Ben je aan het trainen voor die halve marathon of extra spieropbouw? Een ervaren coach helpt je via telefoon, e-mail of Whatsapp met informatie en inspiratie.

Je kunt de coaches van Shakeplus ook raadplegen op momenten waarop je het even moeilijk hebt. Het komt in de praktijk best vaak voor dat mensen die een shakedieet volgen door moeilijke momenten gaan, bijvoorbeeld als ze op het punt staan om te gaan zondigen. Ook feestjes en andere sociale gelegenheden zijn vaak lastig. Een gesprek met een coach kan in dat geval helpen om je over het dode punt heen te helpen.

De Nadelen van Shakes

Eerlijk is eerlijk, Shakeplus biedt heel veel voordelen, maar helaas zijn er wel een aantal dingen waar je om moet denken als je Shakeplus gebruikt.

shakeplus chocolade

Een van de belangrijkste nadelen is dat je niet plotseling kunt stoppen met het gebruik van de Shakeplus. Dit kan wel, maar alleen als je de shakes compleet vervangt door gezond voedsel. Dit is voor veel mensen heel moeilijk. Als je wilt stoppen met Shakeplus, dan kun je het gebruik van de shakes het beste langzaam afbouwen. De maaltijden die je niet meer door shakes vervangt kun je dan vervangen door gezond voedsel.

Een ander nadeel is dat het programma van Shakeplus wellicht niet helemaal voor jou gemaakt is. Als je veel spiermassa hebt of fysiek zwaar werk uitvoert, dan krijg je te weinig voedingsstoffen binnen met het Shakeplus programma. In dit geval wordt het Shakeplus dieet toch een soort crashdieet, waardoor je spieren afgebroken gaan worden en je tekorten krijgt aan andere voedingsstoffen. Denk jij dat jij onderdeel bent van deze groep, overleg dan eerst met een van de Shakeplus coaches voordat je gaat afvallen met behulp van de shake.

Hoewel de shakes van Shakeplus heel veel verschillende soorten voedingsstoffen bevatten, bevatten ze niet alles. Om deze reden is het erg belangrijk dat je veel groenten eet. Groeten bevatten naast allerlei vitaminen en mineralen ook allerlei andere stoffen die goed zijn voor de gezondheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan polyfenolen, flavonoïden en carotenoïden. Een ander ingrediënt dat kan ontbreken, vooral als je weinig vis eet, zijn omega3 vetzuren. Voor deze vetzuren kun je de visolie van ShakePlus gebruiken.

De Mensen achter Shakeplus

goede-eiwitshakes

Oprichters Bart en Robert-Jan kennen elkaar als sinds 2003. Ze waren destijds allebei actief binnen een bedrijf dat voedingssupplementen promoot. Met eigen ogen zagen ze hoe de gezondheid van mensen enorm verbeterde dankzij meer goede voedingsstoffen en een gezondere levensstijl.

Bart heeft daarna internationaal carrière gemaakt als personal trainer en spreker. Meer dan 580 seminars verder hebben ruim 55.000 mensen Bart’s passie en enthousiasme voor voeding, welzijn, gezondheid en sport kunnen voelen. Hij zag hoe veel mensen door een ongezonde levensstijl een minder prettig leven hadden, door bijvoorbeeld een slechte conditie, klachten of overgewicht. Veel mensen vinden gezondheid belangrijk, maar volhouden en tijd maken is niet altijd makkelijk. En daarnaast: wat moet je nou precies wél doen, en wat precies níet?

Bart is in November 2013 terug naar Nederland gekomen om die mensen te helpen met informatie en inspiratie. Als coach  geeft hij zijn passie en energie door aan zijn klanten

shakeplus recepten pdf

Robert-Jan is meer van de techniek en cijfers: hij raakte geïnteresseerd in de wetenschap achter voedingsstoffen, supplementen en gezondheid. Wat doen verschillende soorten eiwit in je lichaam? Waarom heeft je lichaam vezels nodig en wat gebeurt er als je te weinig krijgt? Wat zijn de effecten van verschillende soorten koolhydraten, vetten, etc. Kennis die later goed van pas zou komen bij het vinden van een optimale formule.

Bart en Robert-Jan aan het woord: “Wijzelf zijn al lange tijd liefhebber van gezonde shakes. Maar we waren ontevreden met het bestaande aanbod: veel kunstmatige toevoegingen, veel suiker, niet lekker, belabberde service.

Dat kan veel beter en daarom hebben we eind 2013 ons eigen merk ontwikkeld: Onze passie, kennis en ervaring komen samen in een Nederlands no-nonsense product dat je alle belangrijke bouw- en voedingsstoffen geeft voor een messcherpe prijs. En met gratis coaching van een ervaren Personal Trainer, want samen succes halen is altijd makkelijker én leuker dan alleen.”

ShakePlus Recepten

Eerlijk is eerlijk, iedere dag twee shakes eten is best een beetje saai. Gelukkig zijn er enthousiastelingen die tal van heerlijke recepten hebben ontwikkeld om de shakes van Shakeplus net wat lekkerder te maken. Hieronder vind je een collectie van de lekkerste recepten die ontwikkeld zijn. Door lekkere recepten te maken met je shakes blijf je variëren en is de kans groter dat je de shakes ook blijft gebruiken.

Gratis Recepten PDF

Heb je behoefte aan een beetje extra inspiratie? Download dan de Gratis ShakePlus Recepten PDF. Alles recepten hebben ShakePlus als basis. Je kunt de PDF gratis downloaden, lezen, op je iPad zetten of printen. 

HOE MAAK JE EEN SHAKE KLAAR?

Mix 1 maatschep Shakeplus met 250ml halfvolle melk. Of kies een drank uit onderstaande tabel. Minimaal 20 seconden flink schudden in een shakebeker. Anders blender of (staaf-)mixer gebruiken. Binnen 15 minuten opdrinken.

Experimenteer en ontdek je favoriete shake door te variëren met deze dranken:

Halfvolle melk Sojamelk Yoghurt Kwark
Optimel Amandel melk Rijstemelk Kokos melk
Biogarde Soja yoghurt Vruchten sap Een combi

Probeer ook combinaties zoals half melk, half yoghurt.

Hou je van een dikke, volle shake? Laat de shake dan na bereiding een paar minuten staan. Even opnieuw schudden en je hebt een extra volle shake.

Je houdt langer een voldaan gevoel als je de shake langzaam opdrinkt.

ShakePlus Tussendoortjes

RECEPTEN OP BASIS VAN SHAKEPLUS VANILLE

Vanille Cookies & Cream Vanille Yoghurt & Kaneel
250ml volle melk (lauw-warm) 200ml yoghurt
1 theelepel koek- of speculaaskruiden 50ml water
1 maatschep Vanille 1 eetlepel rozijnen
2-3 mespuntjes kaneel
1 maatschep Vanille

 

Vloeibare Appeltaart Vanille Pancake
100ml (soja-)melk 1 geprakte banaan
150ml appelsap 2 eieren
2-3 mespuntjes kaneel 1 maatschep Vanille
1 maatschep Vanille Goed mengen tot een glad beslag
Optioneel: kwart appel in stukjes Goud bruin bakken in pan

 

Avocado Smoothie Vanille Cappuccino
125ml (soja-)melk 250ml (soja-)melk
125ml water 1 theelepel oploskoffie
Halve avocado 2-3 mespuntjes kaneel
1 theelepel honing 1 maatschep Vanille
1 maatschep Vanille Optioneel: 3-4 mespuntjes cacaopoeder

 

RECEPTEN OP BASIS VAN SHAKEPLUS AARDBEI

Appel-Aardbei Cooler Aardbei Yoghurt Drink
125ml appelsap 100ml yoghurt
125ml water 150ml (soja-)melk
Kwart appel 1 maatschep Aardbei
2-3 ijsklontjes Optioneel: paar aardbeien
1 maatschep Aardbei

 

Aardbei-Basilicum/Munt Aardbei-Komkommer
250ml water 175ml water
Handje aardbeien Kwart komkommer
5-6 basilicum of muntblaadjes 1 maatschep Aardbei
1 maatschep Aardbei Optioneel: theelepel citroensap
Optioneel: theelepel citroensap Optioneel: munt- of basilicumblaadjes

 

Tropical Fruit Blast Aardbei-Kiwi Cooler
250ml tropische vruchtensap 250ml melk of soja/amandelmelk
1 maatschep Aardbei 1 rijpe kiwi
Optioneel: 2-3 ijsklontjes 1 maatschep Aardbei

 

RECEPTEN OP BASIS VAN SHAKEPLUS BANAAN

Yoghurt-drink Banaan Banaan-Kokos Smoothie
100ml yoghurt 150ml kokosmelk
150ml (soja-)melk 100ml water
1 maatschep Banaan Halve banaan
Optioneel: 2-3 mespuntjes kaneel en/of 1 maatschep Banaan
paar ijsklontjes Optioneel: 1-2 theelepels kokosolie

 

Banaan-Amandel Smoothie Nutty Professor
150ml amandelmelk 150ml (amandel-)melk
100ml water 100ml water
Halve banaan 1-2 eetlepels pindakaas
1 maatschep Banaan 1 maatschep Banaan
Optioneel: 1-2 theelepels amandelpoeder

 

 

Banaan Fiber-Boost Banaan-Choco Dream
250ml (soja-)melk 150ml chocolademelk light
1-2 eetlepels havermout of Brinta 100ml water
1 maatschep Banaan Halve banaan
Optioneel: 2-3 mespuntjes kaneel 1 maatschep Banaan
Optioneel: theelepel cacaopoeder

 

ShakePlus Chocolade

RECEPTEN MET SHAKEPLUS CHOCOLADE

Choco Sweet & Spicy Choco Kokos Drink
250ml (soja-)melk 250ml kokosmelk
1 mespuntje chili poeder 1 maatschep Chocolade
2 theelepels honing Optioneel: 1-2 theelepels kokosolie
een maatschep Chocolade

 

Death by Chocolate Choco & Noten
   
150ml chocolademelk light 250ml amandel- of hazelnootmelk
100ml (soja-)melk 1 eetlepel pindakaas
1 maatschep Chocolade 1 maatschep Chocolade

 

Bananensplit Choco & Coffee
250ml (soja-)melk 250ml (soja-)melk
Halve banaan 1 theelepel oploskoffie
1 maatschep Chocolade 1 maatschep Chocolade
Optioneel: scheutje water Optioneel: 2-3 mespuntjes kaneel

 

Het mooie van Shakeplus is dat je niet het gevoel hebt dat je een dieet volgt. Heerlijke koolhydraatarme recepten zorgen ervoor dat je lekker kunt blijven eten en geen honger hebt. Om je een indruk te geven van de mogelijkheden heb ik een aantal recepten voor je die toegestaan zijn tijdens een koolhydraatarm en eiwitrijk dieet.

Shake plus Recepten avondmaaltijden

In het ShakePlus programma eet je wel een normale avondmaaltijd. Uiteraard is het wel de bedoeling dat je hierbij gezond eet; je hebt groente nodig en andere stoffen die je niet uit de maaltijdshakes zelf kunt halen. Een goede avondmaaltijd ziet er zo uit:

 • Bevat vooral groenten en vis, gevogelte of magere soorten vlees
 • Bevat geen of weinig koolhydraten
 • Je gebruikt geen sauzen.

Een maaltijd bestaat uit twee, soms drie onderdelen.

 1. Groente (250 gram): Je kookt of stoomt groente en brengt deze op smaak met peper, zout en eventueel kruiden. Je gebruikt geen saus. Wil je toch wat meer smaak toevoegen, neem dan wat olijfolie erbij. Goede voorbeelden van groenten zijn broccoli, bloemkool, spinazie of boerenkool. Je kunt meerdere soorten groente combineren als je dat wilt.
 2. Mager vlees, vis of gevogelte (175 gram): Denk aan biefstuk, varkenshaas of andere vormen van mager rundvlees, kipfilet, kalkoenfilet, zalm, tonijn of filets van witte vissoorten (zoals tong, schol, tilapia of pangasius). Probeer veel af te wisselen tussen vlees, gevogelte en vis. Rundvlees, gevogelte en vis hebben ieder verschillende gezondheidsvoordelen en risico’s. Gevogelte is bijvoorbeeld rijk aan vitaminen en mineralen (bron). Bepaalde soorten vis bevatten veel zware metalen (bron).
 3. Eventueel kun je tijdens de maaltijd een klein beetje koolhydraten toevoegen. Kies hierbij voor ‘langzame koolhydraten, zoals aardappelen, zoete aardappelen, bruine rijst, quinoa of volkoren pasta. Je kunt de koolhydraten ook prima overslaan, omdat je gedurende de dag al genoeg koolhydraten binnen krijgt.

Wat Kost Shakeplus?

Je kunt verschillende hoeveelheden van de Shakeplus shakes bestellen. Een pot kost €39,95. Hiermee kun je 21 shakes maken. Dit betekent dat je ongeveer €1,90 per shake betaalt. Bestel je echter meer, dan wordt een shake verhoudingsgewijs goedkoper. Bestel je zes potten, dan betaal je ongeveer €1,50 per shake.

€1,50-€1,90 per shake klinkt als behoorlijk veel, maar je kunt de kosten voor de maaltijd die je vervangt hiervan aftrekken. Dit betekent bijvoorbeeld dat je goedkoper uit bent met Shakeplus dan wanneer je iedere ochtend een broodje haalt op het station of bij de benzinepomp. Tegelijkertijd kun je geld besparen op coaching, omdat je de coaches van Shakeplus gratis om advies mag vragen.

Wil je eerst kijken welke smaken van Shakeplus het lekkerst zijn? Dan kun je een proefpakket kopen voor €18,95. Hierin zitten tien zakjes met shakes, twee van iedere smaak. Dit is ideaal om uit te vinden welke smaken het beste bij jou passen.

ShakePlus Forum

Er is helaas geen forum waar je ervaringen kunt uitwisselen met andere gebruikers van ShakePlus. Wel kun je ervaringen uitwisselen met de gratis coaches. Deze zijn eenvoudig te bereiken via WhatsApp.

Uiteraard kun je wel ervaringen uitwisselen met andere ShakePlus gebruikers via de reactiemogelijkheid onder dit artikel. Ook op het VetVrij forum kun je praten met andere gebruikers van ShakePlus.

ShakePlus Kruidvat

Je zou graag zien dat ShakePlus te koop was bij Kruidvat of andere drogisterijketens. Helaas is dit niet het geval. ShakePlus is niet te koop in een fysieke winkel.

Je kunt Shakeplus alleen bestellen via de website van Shakeplus. Gelukkig betaal je dan geen verzendkosten. Bovendien worden alle bestellingen die voor 23:00 gedaan worden, de volgende dag al geleverd! Op deze manier hoef je dus niet lang te wachten voordat je je nieuwe voorraad ShakePlus in huis hebt.

Shakeplus vs Herbalife

HerbaLife is een van de bekendste afslankshakes en daarmee een directe concurrent van ShakePlus. Welke van deze shakes is het meest effectief? We hebben kort de feiten voor jou op een rijtje gezet.

Bij beide shakes krijg je een vergelijkbare hoeveelheid calorieën binnen, mits je de shake prepareert met magere melk. Toch is er een groot verschil in de samenstelling van beide producten. Zo krijg je per maaltijd bij Herbalife maar liefst 7 gram koolhydraten meer binnen dan bij ShakePlus. Deze koolhydraten zijn afkomstig uit fructose, oftewel suiker. Dit verschil moet ergens vandaan komen. Shakeplus bevat meer eiwitten en iets meer vetten.

Een ander belangrijk verschil is de hoeveelheid vezels in de verschillende maaltijden. Een ShakePlus maaltijd bevat meer dan 2 keer zoveel vezels als Herbalife. Dit is belangrijk omdat vezels zorgen voor een verzadigd gevoel (bron). Door de combinatie van meer vezels en minder suikers (koolhydraten) zal ShakePlus voor de meeste mensen effectiever zijn dan Herbalife.

Hoeveel afvallen met ShakePlus

Je vraagt je misschien af hoeveel je kunt afvallen met ShakePlus. Het ShakePlus dieet is gericht op een duurzaam resultaat. Daardoor zijn de resultaten in eerste instantie wat minder dan bij zwaardere crashdiëten. Reken erop dat je hoogstens 1 kilo vet per week verliest. Dit is natuurlijk nog steeds een fantastisch resultaat.

Op de langere termijn, vanaf een maand of drie, kun je rekenen op een gewichtsverlies van zo’n tien kilo. Omdat je tijdens deze drie maand dicht bij een normaal dieet blijft, kun je je gewichtsverlies vasthouden zonder al te grote aanpassingen in je leefstijl.

Het is bij het ShakePlus dieet wel van belang dat je je aan de richtlijnen houdt. Ga niet meer eten dan je volgens het programma mag, maar ook zeker niet minder. Als je te weinig eet, heb je het risico dat je spiermassa verdwijnt. Hierdoor voel je je minder fit en gaat je lichaam minder calorieën gebruiken.

ShakePlus aanbieding

Van tijd tot tijd heeft ShakePlus interessante aanbiedingen in hun webshop. Je kunt deze aanbiedingen bekijken door naar deze link te gaan. Houd er rekening mee dat Shakeplus alleen te koop is via de officiële website. Je kunt het product niet kopen bij Kruidvat of andere drogisterijketens.

Als je eerst wilt kijken of ShakePlus iets voor jou is, dan kun je ook gebruik maken van het proefpakket. Je krijgt dan tien zakjes in vijf verschillende smaken. Zo kun je beoordelen welke smaken je lekker vindt.

ShakePlus te koop bij Kruidvat

Helaas is ShakePlus niet te koop bij Kruidvat of andere drogisterijketens. Shakeplus is uitsluitend verkrijgbaar op de website van Shakeplus. Je betaalt geen verzendkosten en bestellingen tot 23:00 worden de volgende dag al geleverd!

Vragen over ShakePlus?

Waar kan ik ShakePlus bestellen?

Helaas is ShakePlus niet te koop bij Kruidvat of andere drogisterijketens. Shakeplus is uitsluitend verkrijgbaar op de website van Shakeplus. Je betaalt geen verzendkosten en bestellingen tot 23:00 worden de volgende dag al geleverd!

Hoeveel kan ik afvallen met ShakePlus?

Regelmatig krijgen we de de vraag hoeveel je kunt Afvallen met Shakeplus. Maaltijdshakes zijn een beproefde strategie om het afvallen te stimuleren. Uit onderzoek is gebleken dat eiwitrijke diëten een uitstekende basis vormen om af te vallen (bron). Eiwitrijke diëten stellen je in staat om minder calorieën te eten. Toch heb je hierbij een verzadigd gevoel, waardoor je minder snel gaat snacken (bron). Probeer het vandaag!

Wat zijn de nadelen van ShakePlus?

De Nadelen van Shakes Eerlijk is eerlijk, Shakeplus biedt heel veel voordelen, maar helaas zijn er wel een aantal dingen waar je om moet denken als je Shakeplus gebruikt. Een van de belangrijkste nadelen is dat je niet plotseling kunt stoppen met het gebruik van de Shakeplus. Dit kan wel, maar alleen als je de shakes compleet vervangt door gezond voedsel. Dit is voor veel mensen heel moeilijk. Als je wilt stoppen met Shakeplus, dan kun je het gebruik van de shakes het beste langzaam afbouwen. De maaltijden die je niet meer door shakes vervangt kun je dan vervangen door gezond voedsel.

Conclusie

Shakeplus kan je zonder risico proberen. Ben je onverhoopt niet tevreden, dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Deze tevredenheidsgarantie geldt tot 30 dagen na aankoop.

Groeten,

10 Reacties

 1. Vandaag de shakeplus ontvangen en proefpakket… ik heb al een shake geproefd chocolade… valt mee is niet vies … smaakt goed . Ik ben tevreden!!

 2. Gebruik al jaren shake plus. Opvallend is dat onlangs de verpakking ( bussen) is veranderd en dat de prijs behoorlijk is verhoogd.
  Overweeg nu om Cambridge te volgen.
  Jammer.

 3. Hallo, vandaag mijn shakeplus ontvangen. Ik wil starten met alleen 1 x per dag een shake te nemen i.p.v. Ontbijt. Mijn vraag is ik wil heel graag mijn buikvet kwijt. Zal dit lukken met 1 x per dag een shake. En is deze shake uitermate goed voor het afvallen van buikvet. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet Hilda

 4. Laat zien hoe creatief je bent en win 3 potten Shakeplus t.w.v. 99 euro!

  Verzin een creatieve manier om een lege pot Shakeplus te gebruiken;
  Maak een mooie foto of video en stuur die uiterlijk 27 mei naar shakeplus o.v.v. vetvrij shakeplus actie

  Alle inzendingen worden op 27 mei op Facebook gepubliceerd;
  De inzending met de meeste Likes wint 3 potten Shakeplus t.w.v. 99 euro!

  De winnaar wordt op 1 juni bekend gemaakt (maximaal 1 inzending per persoon). Hier nog wat leuke voorbeelden…

  shakeplus

  shakeplus

  shakeplus recepten

  Maak er wat moois van, we kijken uit naar jouw creatieve ideëen!

  Met gezonde groet,

  Het team van Shakeplus

 5. Met echte bananen
  Het is een heerlijke shake geworden met echte bananen als ingrediënt. Voor elke pot gebruiken we 4 biologisch geteelde bananen uit het zonnige Brazilië. En dat geeft een pure, zacht-romige bananensmaak waar je veel mee kunt variëren.

  Recept Shake-idee: Yoghurt-drink Banaan
  100ml yoghurt, 150ml (soja-)melk, 1 maatschep Shakeplus Banaan, eventueel 2-3 mespuntjes kaneel. Smullen maar!

  Meer verrassende recepten? Bezoek de website van ShakePlus!
  https://vetvrij.com/shakeplus

 6. Ik ben al bij verschillende winkels geweest maar ik kan shakeplus nergens vinden. worden deze producten ook in de winkel / drogist / reformwinkel / apotheek verkocht of uitsluitend online?

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in