Shambala OPEN UP Caapi en Bobinsana

Shambala Kruidenpreparaat Caapi en Bobinsana.

Dit is een informatief artikel over het Kruidenpreparaat Shambala.

Shambala
Shambala

Shambala is een natuurlijk kruidenpreparaat op basis van Caapi en Bobinsana met als doel je hart te openen en verbinding te vinden met het al. Beide ingrediënten komen uit het Amazonegebied. Daar worden ze door de lokale bevolking onder leiding van de sjamaan op een duurzame manier in het wild verzameld.

Dit lees je in dit artikel

Is shambala gevaarlijk
Wat zijn de ervaringen met shambala druppels 
Waar kan ik shambala kopen
Welke kruiden zitten in shambala 
Wat heeft Giel Beelen te maken met shambala 
Wat is de werking van shambala
Waarom staat op shambala op de radar
Wat is kukuru shambala
Wat is de betekenis van shambala
En nog veel meer….  

Shambala Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Shambala zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Shambala graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 15 plaatsen beschikbaar

Wat is Shambala

 • Heb je het gevoel dat je de verbinding met jezelf kwijt bent?
 • Of dat er diep van binnen iets ontbreekt?
 • Zijn er momenten waarop je jezelf niet herkent?
 • Of dat je niet weet waar je naartoe wilt?

Door de snelheid waarmee onze moderne wereld zich ontwikkelt, raken we steeds meer de verbinding met onszelf en het al kwijt.

Dit kan je als angstig ervaren of misschien als een soort knoop in je maag. Anderen beschrijven het alsof de dagen door hun vingers glippen.

Shambala is een natuurlijke kruidenpreparaat op basis van twee ingrediënten die in perfecte harmonie zijn samengebracht:

 1. Banisteriopsis caapi (Caapi), dat je verbindt met het al
 2. Calliandra angustifolia (Bobinsana), dat je hart opent

Beiden ingrediënten komen uit het Amazonegebied van Ecuador. Daar worden ze door de lokale bevolking onder leiding van de sjamaan op een duurzame manier in het wild verzameld. Alles wordt weer herplant en draagt bij aan een systeem waar de jungle zijn biodiversiteit kan behouden en een inkomen kan genereren voor de lokale bevolking.

Vind je innerlijke guru en herstel de verbinding met het al door je te keren tot de natuur. Een wondere wereld die is ontstaan uit dezelfde natuurwetten en energieën als de mens. Het zijn dan ook precies die energieën die ons weer in balans kunnen brengen.

Ingredienten Shambala

 • Banisteriopsis caapi (Caapi), Calliandra angustifolia (Bobinsana), water, alcohol (50%).
 • Samenstelling per ml (+/- 20 druppels)
 • 5,7 gram Bobinsana
 • 3,0 gram Caapi
 • Inhoud: 4,9 ml (goed voor 7 druppels per dag, 14 dagen lang)

De extracten van de ingrediënten worden vervaardigd in Zwitserland. De flesjes worden in Nederland gevuld en verpakt.

Waarvoor staat de naam ‘Shambala’?

Shambala is volgens het Tibetaans boeddhisme een mythisch koninkrijk waarin een aangeboren besef van verbondenheid heerste. Vrede en persoonlijke groei stonden centraal. Kukuru en Superfoodies omschrijven Shambala ook wel als een rijk waarin iedereen verlicht was.

Waarvoor gebruik je Shambala?

 • Hartopener
 • Toegang tot je innerlijke kracht
 • Meer aanwezig in het ‘nu’
 • Verbinding met het al
 • Op weg naar sereniteit
 • Ontdek je missie hier op aarde

Shambala bevat geen DMT (N,N-Dimenthyltryptamine) en heeft dus geen hallucinerende werking.

Effect uit Shambala

Voor het beste effect neem je Shambala driemaal daags in voor je meditatie volgens de gebruiksinstructies. Mediteer je niet? Neem dan na inname de tijd voor een (korte) meditatie of let op je ademhaling.

Daarnaast haal je meer uit Shambala door een dieta (sjamanistisch dieet) te volgen. Dit is een manier van sober eten met zo min mogelijk stimulansen of prikkels. Men ‘verzacht’ op die manier uiteindelijk. Bij aankoop van 2 flesjes Shambala, krijg je gratis instructies over het volgen van een dieta, per email. Maar je kunt Shambala natuurlijk ook gebruiken zonder een dieta te volgen.

Shambala is ontstaan uit een samenwerking tussen Superfoodies, Kukuru van Giel Beelen en medicijnman Aldo in Zwitserland.

Kukuru staat voor het vinden van je innerlijke guru. Superfoodies droomt ervan om de tijden terug te brengen toen de mensheid zich nog tot de natuur keerde voor het vinden van genezing. En dat is alles wat Shambala belichaamt. Sjamanen en indianen uit Aldo’s spirituele netwerk sprokkelen speciaal voor ons de ingrediënten bij elkaar. Dit gebeurt in de Amazone in Ecuador. De manier van ‘sprokkelen’ is duurzaam en met volle respect voor de natuur. En voor iedere plantje dat zij plukken, komt een nieuwe voor terug. Dit is niet alleen ‘fair trade’ voor de mensen, maar ook voor de whole supply chain en de planeet om zo de biodiversiteit te herstellen.

Koop je Shambala dan draag je niet alleen bij aan je eigen welzijn, maar ook het welzijn van de sjamanen, indianen, de natuur en aarde.

“Become your true self. Connect to your inner wisdom.” – Superfoodies x Kukuru

Gebruik Shambala

Neem driemaal daags 1-3 druppels onder de tong gedurende 14 dagen of zo lang als de ‘teacher plants’ zeggen.

Het maakt niet zoveel uit wanneer je Shambala inneemt. Als richtlijn kan je aanhouden:

 • Eerste inname na het ontbijt
 • Tweede inname voor of na de lunch
 • Derde inname zo’n twee uur na het avondeten

Het beste moment van inname is driemaal daags voor je meditatie. Indien je niet mediteert, kan je meer uit Shambala halen door na inname een (korte) meditatie te doen of te letten op je ademhaling.

Idealiter kan je daarbij je intentie uitspreken waarom je dit middel neemt en/of je kan een vraag uitspreken waarop je antwoord wilt alvorens het middel in te nemen. Bij voorkeur zet je een spirituele of mentale intentie. Vervolgens kan je op je intentie/vraagstuk nog (even) mediteren of op je ademhaling letten.

Koel en droog bewaren. Niet in de koelkast. Vermijd direct zonlicht. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Bijwerkingen Shambala

Men kan hoofdpijn ervaren wat vaker lijkt voor te komen als iemand begint aan een dieta. Ook kan men tijdens het innemen van de druppels een prikkelend gevoel ervaren onder/op de tong.

Wanneer mag je dit middel niet gebruiken of moet je er extra voorzichtig mee zijn?

 • Dit product kan de rijvaardigheid beïnvloeden.
 • Niet gebruiken tijdens zwangerschap.
 • Niet voor kinderen jonger dan 16 jaar.
 • Niet in combinatie met andere medicatie gebruiken, zoals bij hartmedicatie en vele psychofarmaca. In dat geval eerst uw arts raadplegen.
 • Extra opletten bij psychische stoornissen

Giel Beelen Shambala uit de handel

Het kruidenpreparaat Shambala, dat vorig jaar het nieuws haalde omdat radio-dj Giel Beelen er reclame voor maakte, wordt uit de handel gehaald omdat er een risico voor de gezondheid kan zijn. Gebruikers kunnen last krijgen van onder meer hallucinaties en verlamming, zo meldt de autoriteit na onderzoek.

NVWA waarschuwt voor Shambala en OPEN UP

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) waarschuwt consumenten het kruidenpreparaat Shambala en OPEN UP niet te gebruiken. Deze kruidenpreparaten bevatten ingrediënten, die een risico vormen voor de volksgezondheid. De NVWA heeft de verkopers opgedragen te stoppen met de verkoop en de middelen uit de handel te halen. De NVWA ziet hierop toe.

Shambala eigenschappen

 • Vind je innerlijke guru
 • Herstel de verbinding met jezelf en het al
 • Opent je hart
 • Bevat alleen de hoogste kwaliteit planten van regeneratieve of sustainable growing and harvesting
 • 100% natuurlijke extractie proces. (Broad Spectrum Low Temperature Ultra Sound Extractie). Hierdoor behoudt het extract de synergetische werking van alle actieve stoffen in de plant
 • Verwerkt in een laboratorium in Zwitserland dat draait op 100% hydro-elektriciteit
 • Duurzaam verkregen en met respect voor de natuur
 • Fair trade voor de whole supply chain en de planeet; voor het herstellen van de biodiversiteit
 • 100% natuurlijk, plantaardig en vegan
 • Eenvoudig te doseren met druppeltjes onder de tong

Conclusie

Shambala en OPEN UP bevatten harmine, harmaline en tetrahydroharmine. Bij blootstelling aan hogere doseringen van deze stoffen kunnen misselijkheid, braken en ernstigere effecten zoals hallucinaties, coördinatiestoornissen, verstoord zicht en verlamming optreden.

Bij eenmalig gebruik, in dosering zoals vermeld op de verpakking, kunnen schadelijke effecten optreden op het centrale zenuwstelsel. Dit kan leiden tot pupilverwijding, speekselvorming of een lage bloeddruk. Ook wanneer Shambala of OPEN UP tegelijkertijd met andere kruidenpreparaten of producten met zogeheten MAO-remmers wordt ingenomen, kan dit schadelijk zijn voor de gezondheid.

De NVWA adviseert consumenten om Shambala en OPEN UP niet te kopen en, als zij het al in huis hebben, niet te gebruiken.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelSlim Diet Review en Ervaringen
Volgend artikelNiche 4Health Hydrolyzed Collagen Review en Ervaringen
shambalaShambala Kruidenpreparaat Caapi en Bobinsana. Dit is een informatief artikel over het Kruidenpreparaat Shambala. Shambala is een natuurlijk kruidenpreparaat op basis van Caapi en Bobinsana met als doel je hart te openen en verbinding te vinden met het al. Beide ingrediënten komen uit het Amazonegebied. Daar...

15 Reacties

 1. Ik wil dit graag eens proberen.
  Wil terug het gevoel krijgen dat ik me thuis voel in deze vreemdgeworden wereld.
  Wat is er aan de hand met de jeugd?
  Ik zit met ontzettend veel vragen over het leven .
  Mvg , Geert

 2. I am on the path of spiritual-mental development. I look to reveal my heart and the way of my personal life. I want to be happy and give happiness.
  Marta Magdalena Kubacka

 3. Wiem,że produkt jest Rewelacyjny i chyba jedyny na rynku .Bardzo chce wypróbowac na sobie. .
  Pozdrawiam Serdecznie❣️
  Marta K.

 4. Goeiemorgen. Ik ben erg geïnteresseerd in het testen van Shambala. Ik heb veel gelezen en ben erg benieuwd welke ervaringen ik kan delen.

 5. Heey hallo, mijn naam is margje en ik ben de afgelopen 3 jaar bezig om de margje te worden waar ik me goed bij voel…en dat is dus veel loslaten wat ik aangeleerd heb…mensen..situaties…gedachten..patronen..en ga zo maar door..ik gebruik zo af en toe microdosing en sta open voor iets nieuws..vandaar deze reactie op jullie berichtje.
  Hartegroet,
  Margje

 6. Ja ik zou heel graag meedoen als testpersoon. Ik denk dat het mij kan ondersteunen met mijn hartopening alsook meer in het hier en nu te leven.

 7. Ik zou Shambala heel graag uit willen proberen om mijn lichaam en geest weer te kunnen verbinden. Dit ben ik na mijn zwangerschap (25 jaar geleden) kwijt geraakt, waardoor ik nu chronisch pijn heb. Ook voel ik geen verbinding meer met andere mensen en ik hoop dat Shambala mij hierbij kan helpen.

 8. Ik zou graag shambala willen proberen. De beschrijving spreekt me aan en ik denk dat het me kan helpen.

 9. Hoi. Ik hoor hele goede verhalen over dit middel voor slapen, stress en stemming, dat ik dit heel graag eens zou willen proberen. Ik kan wel wat meer innerlijke rust gebruiken in deze tijd en ben op zoek naar meer verbinding met moeder natuur. Ik zou heel graag als proefpersoon hieraan meedoen.

 10. Ik zou shambala heel graag willen uitproberen als ondersteuning in mijn proces…..van hoofd naar hart. Meer overgave…
  Ik voel van Shamballa bij net even dat extra duwtje zou kunnen geven.

 11. Ik wil graag shambala testen omdat ik de komende mAanden best wat beslissingen ga maken die ik meer in connectie kan doen dan…
  En ik hou van de filosofie om terug naar de natuur te gaan

 12. Ik zou shambala heel graag willen uitproberen voor mijn verdere spirituele ontwikkeling en wat shambala hierin kan betekenen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in