SilproXs Eiwitdieet

Er is alweer een nieuw Eiwitdieet op de markt. Dit eiwitdieet heeft de naam SilproXs en bestaat uit uit vijf vervangmaaltijden in poedervorm. Net als ieder eiwitdieet bestaat ook  SilproXs uit verschillende fase. De proteine-shakes worden afgewisseld met eiwit verrijkte chocoladerepen of wafels. Daarnaast krijg je met SilproXs net als met Dieet Pro persoonlijke begeleiding van een doedingsadviseur.

De 5 Fase van het SilproXs Eiwitdieet

Het SilproXs eiwitdieet bestaat uit vijf verschillende stappen. Deze stappen zijn niet alleen belangrijk om af te vallen, maar zorgen er ook voor dat je een gezond voedingspatroon aanleert. Hieronder geven we enige uitleg over de vijf fase van het SilproXs Eiwitdieet.

  • Strikte fase silprologo
  • Gematigd actieve fase
  • Strenge overgangs fase
  • Gematigde overgang fase
  • Evenwicht fase

Fase 1. Strikte fase
In het begin eet u alleen de voorgeschreven groenten, salades, zakjes met eiwitten (vier tot zes per dag) en voedingssupplementen en u drinkt minimaal twee liter water per dag.

Fase 2. Gematigd actieve fase
Uw voedingsadviseur bepaalt in uw persoonlijke plan dat u na verloop van tijd over mag gaan op een iets soepeler dieet. U mag dan namelijk één normale maaltijd per dag gaan gebruiken i.p.v. het zakje voor de avondmaaltijd. Zo gaat u van strikt naar gematigd actief.

Fase 3. Strenge overgangs fase
Er vervalt op aanwijzing van uw voedingsadviseur steeds een zakje.

Fase 4. Gematigde overgang fase
U gaat normale maaltijden gebruiken met toevoeging van fruit en zuivelproducten. Tijdens de twee overgangsstappen wordt u langzaam voorbereid op de laatste stap: evenwicht.

Fase 5. Evenwicht fase
U heeft in deze fase een evenwichtig eetpatroon bereikt dat u in staat stelt uw nieuwe gewicht vast te houden en u blijvend fit te voelen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in