Silvets review en ervaringen

Silvets is de naam van een afslanksupplement in capsulevorm. Volgens de fabrikant bevat Silvets een uitgekiende mix van zes effectieve ingrediënten en combineert het bewezen, klassieke ingrediënten met nieuwe vondsten uit tropische gebieden. In deze Silvets review lees je alles over de effectiviteit van dit middel.

Wat is Silvets?

Silvets review - silvets review en ervaringen - silvets review - dieet, voeding, gezondheid, sport
Silvets review silvets review en ervaringen

Silvets is een supplement in capsulevorm. Het bevat zes verschillende werkzame stoffen, waaronder guarana, groene thee, vitamine D en Açai-bessen. Het is ons wat dat betreft een beetje onduidelijk wat de nieuwe werkzame stoffen in het product zijn, want al deze ingrediënten zijn al wel een tijdje bekend.

Een verpakking Silvets bevat 60 capsules. Iedere dag neem je twee capsules in met een glas water. Omdat er in guarana cafeïne zit, is het aan te raden om de pillen niet ’s avonds in te nemen.

Wil jij dit product Gratis Testen?

Gezocht, TESTPERSONEN die dit product GRATIS willen TESTEN!

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor dit product zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen
  2. We sturen het product gratis naar je toe
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
  4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar

Glucomannan glucomannan gevaarlijk? Review en ervaringen meer informatie

De herkomst van Silvets is wat onduidelijk. Op de officiele website staat een verwijzing naar een adres in de Verenigde Arabische Emiraten, terwijl er ook een adres in Cyprus staat genoemd op sommige plaatsen.

Silvets bijwerkingen

Silvets review - silvets review en ervaringen - silvets werkt het - dieet, voeding, gezondheid, sport
Silvets werkt het silvets review en ervaringen

Silvets bevat cafeïne en is daarom niet geschikt voor mensen met hartklachten. Ook vrouwen die zwanger zijn of die borstvoeding geven, kunnen Silvets beter niet gebruiken. Als laatste kunnen mensen met nierproblemen Silvets ook beter links laten liggen.

Silvets is geschikt voor vegetariërs.

Hoe effectief is Silvets?

De hamvraag is natuurlijk hoe effectief Silvets is. Wij zochten dit voor je uit.

De combinatie van guarana of koffie met groene thee komt best vaak voor. Deze combinatie stimuleert een klein beetje de vetverbranding (bron). Dit is wel bij uitstek een effect dat je ook kunt bereiken met middelen die je gewoon in de supermarkt haalt.

De werking van Açai-bessen is vooralsnog vooral onderzocht op muizen. Er is wel wat bewijs dat de bessen helpen om de bloedsuikerwaarden te regelen (bron). Dit kan indirect weer een klein positief effect teweeg brengen op de gezondheid.

Vitamine D is een van de belangrijkste vitaminen voor ons lichaam en het komt vaak voor dat mensen wat lage waarden in hun bloed hebben. Er is echter nog weinig bekend over de relatie tussen vitamine D en overgewicht (bron).

Samenvattend trekken we de conclusie dat je geen wonderen mag verwachten van Silvets. Je kunt hetzelfde effect ook bereiken met supplementen die je gewoon in je dagelijkse voeding opneemt.

Wat kost Silvets?

Silvets review - silvets review en ervaringen - silvets gevaarlijk - dieet, voeding, gezondheid, sport
Silvets gevaarlijk silvets review en ervaringen

Een verpakking Silvets kost €59.95. Je hebt dan 60 capsules. Met deze verpakking kun je 30 dagen vooruit als je je aan de voorgeschreven dosering houdt.

De prijs neemt af naarmate je meer verpakkingen in een keer koopt.

Voordelen

Voordeel aan een supplement is dat je niet na hoeft te denken over hoe je de diverse ingrediënten inpast in je levensstijl.

Nadelen

Silvets is behoorlijk duur, zeker als je kijkt naar de huis-tuin-en-keukeningrediënten die zijn gebruikt.

Conclusie

Silvets komt een mooie claim dat ze een innovatieve mix aan ingrediënten hebben, maar daar is weinig van waar. Het supplement is weinig spannend qua inhoud en vooral heel erg duur. Er zit niets in dat je niet zelf bij de lokale supermarkt kunt kopen.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringCraveless Burn Complex Review en Ervaringen
Eenvoudig AfvallenZapply Fatburner Review en Ervaringen
silvetsSilvets komt een mooie claim dat ze een innovatieve mix aan ingrediënten hebben, maar daar is weinig van waar. Het supplement is weinig spannend qua inhoud en vooral heel erg duur. Er zit niets in dat je niet zelf bij de lokale supermarkt kunt kopen.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in