Simia Original Active Retinol Serum

Simia Original Active Retinol Serum is een huidverzorgingsproduct op basis van retinol. Dit product zou helpen tegen fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken en dus de algehele gezondheid van de huid verbeteren. Is Simia een interessant product om te proberen, of kun je beter andere producten proberen?

Wat is Simia Original Active Retinol Serum?

Simia Original Active Retinol Serum is een vloeibaar huidverzorgingsproduct met retinol, hyaluronzuur en vitamine E. Je brengt een paar druppeltjes van het serum aan op je huid en laat deze inwerken. Vervolgens breng je een vochtinbrengende crème aan.

Simia is een Nederlands bedrijf, afkomstig uit Rotterdam. Er is weinig bekend over het bedrijf en wie erachter zitten, maar je kunt de producten van het merk desgewenst gewoon bij Bol.com verkopen.

Sima Original Active Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Sima Original Active zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar

Simia Original Active Retinol Serum Meer informatie

Voor wie is Simia Original Active Retinol Serum geschikt?

Niet iedereen kan het serum van Simia zomaar gebruiken. Als je eczeem hebt, loop je het risico dat je de klachten verergert. Hetzelfde geldt als je een hele gevoelige huid hebt. Tot slot mogen zwangere vrouwen het product niet zomaar gebruiken.

Retinol is een stof die huidirritatie kan veroorzaken. Je huid kan wel wennen aan retinol, dus je kunt langzaam opbouwen met het gebruik van het Retinol Serum van Simia. Bij sommige mensen blijft de irritatie opspelen en dat kan reden zijn om te stoppen met het gebruik van retinol. In veel onderzoeken naar de effectiviteit van retinol, stoppen ook vaak mensen vanwege de irritatie (bron).

Hoe effectief is Simia Original Active Retinol Serum?

Simia Original Active Retinol Serum bevat drie werkzame ingrediënten. We gaan ze stuk voor stuk bij langs.

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat retinol uitstekend helpt bij het verbeteren van fijne lijntjes (bron). Na toepassing van retinol ziet de huid er ook nog eens wat gezonder uit.

Het tweede ingrediënt is hyaluronzuur, een stof die heel veel water aan zich kan binden. Op deze manier kan de stof de huid hydrateren. Volgens deze wetenschappers is hyaluronzuur dan ook een zeer belangrijk ingrediënt voor de gezondheid van de huid (bron). Het uiterlijk van de huid verbetert op vrijwel alle vlakken als je hyaluronzuur op de huid aanbrengt.

Als derde zit er vitamine E in het serum van Simia. Vitamine E is een krachtige antioxidant die de gezondheid van de huid flink beschermt tegen gevaarlijke stoffen van buiten (bron).

Kortom, het Simia Original Active Retinol Serum bevat drie effectieve ingrediënten die elkaar heel goed aanvullen. Het middel is dus bewezen effectief en zal zorgen voor een jongere huid.

Wat kost Simia Original Active Retinol Serum?

Een verpakking van 30 ml kost €19,97. De grotere fles van 60 ml gaat voor €28,75 over de toonbank. Er zijn wel goedkopere serums met retinol, maar deze bevatten dan meestal geen hyaluronzuur en vitamine E.

Voordelen

Voor de meeste mensen werkt een serum op basis van retinol heel goed. Retinol is een bewezen effectief ingrediënt voor de verzorging van de huid en hetzelfde geldt voor hyaluronzuur en vitamine E.

Nadelen

Je loopt het risico dat je het product koopt en dat je veel last krijgt van irritatie. Je huid ziet er dan tijdelijk minder goed uit en je hebt ook nog eens geen oplossing voor de gezondheid van je huid. Dit ligt echter niet aan Simia, maar aan de werking van retinol.

Conclusie

Simia Original Active Retinol Serum is een prima huidverzorgingsproduct. Het bevat effectieve ingrediënten die bijdragen aan de gezondheid aan de gezondheid van de huid. Retinol kan wel zorgen voor irritatie en dat is een risico dat je op de koop toe moet nemen. Bij de meeste mensen went de huid uiteindelijk wel aan retinol en dan merk je aan alle kanten dat je huid er een stuk beter uitziet.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringNutrimea collageen en hyaluronzuur
Eenvoudig AfvallenColon Teatox Review
simia-original-active-retinolSimia Original Active Retinol Serum is een prima huidverzorgingsproduct. Het bevat effectieve ingrediënten die bijdragen aan de gezondheid aan de gezondheid van de huid. Retinol kan wel zorgen voor irritatie en dat is een risico dat je op de koop toe moet nemen. Bij de meeste mensen went de huid uiteindelijk wel aan retinol en dan merk je aan alle kanten dat je huid er een stuk beter uitziet.

46 Reacties

 1. Zou het graag willen testen. Het schijnt ook bij levervlekken te werken en daar wil ik het ook op proberen.
  Ik ben 59 jaar.

 2. Goedemiddag,
  Graag zouden mijn dochter en ik dit product testen.
  Ik (45) krijg rimpels op bovenlip en naast mijn ogen en mijn dochter (18) heeft last van acne.
  Ik lees goede reviews en ben erg benieuwd. Het zou fantastisch zijn als dit product echt zo goed helpt als de reviews zeggen en in dat geval hebben jullie er zeker 2 vaste klanten bij!!
  Ik hoor graag of we in aanmerking komen.
  Mvg Yvonne en Emma

 3. Ik ben 54jaar en weet niet goed weet niet goed wat retinol zou doen met mijn huid met de nodige kwaaltjes van de leeftijd.Wil dit graag testen…benieuwd!

 4. Ik ben een vrouw van 54 jaar en nog steeds heb ik last van puistjes en onderhuidse ontstekingen. Ik dacht dat dit na de overgang over zou zijn maar niet dus. Ik heb een zware burn out gehad en de huid van mijn gezicht ziet er heel vermoeid uit. Ik heb donkere kringen en wallen onder de ogen en ik krijg steeds meer rimpels. Ik smeer elke dag dag en nachtcreme maar mijn huid knapt niet op. Ik zou heel graag jullie crème willen uitproberen om te zien of mijn gezicht weer wat minder vermoeid uit gaat zien.

 5. I have been using Kiehl’s products for a very long time and although it helped a lot at the beginning, I do not see any improvements anymore. I have acne prone skin (mostly triggered by my period) and dark spots on my face. I am 32, therefore I am also hoping to get rid of the fine lines and big pores.

 6. Graag zou ik dit product proberen. Heb last van vrij grote pigmentvlekken, een slapper wordende huid en steeds meer fijne lijntjes en dieper wordende rimpels. Ik ben 45 jaar.

 7. Lijkt me heel fijn om te proberen. Heb vaak last van gerstekorrels en ook rimpels die steeds meer zichtbaar worden.
  Ik ben moeder en mijn huid kan wel een boost gebruiken.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in