Skinny Detox Review en Ervaringen

Detox is een afslanksupplement van JS Nutrition. Het supplement kan je helpen om af te vallen en om gifstoffen in het lichaam af te voeren. In deze Skinny Detox review lees je alles over de effectiviteit van dit middel.

Wat is Skinny Detox?

Skinny Detox is een afslanksupplement in capsulevorm. In een capsule vind je svetol, L-carnitine, guarana, groene thee, cafeïne en mariadistel.

Aanbevolen wordt om maximaal een keer per dag een capsule in te nemen met een grote hoeveelheid water. Een verpakking Skinny Detox bevat 60 capsules.

Op de website van JS Nutrition staan diverse verhalen van mensen die aangeven dat ze veel gewicht hebben verloren door het gebruik van dit supplement.

Skinny Detox is aangemeld bij een Belgische instantie die toezicht houdt op supplement, het Federale Agentschap voor Voedsel en Veiligheid.

Dit is wat je onder andere leert in deze review

 • Waarom deze js nutrition skinny detox review
 • Is skinny-detox van stallaert
 • skinny detox en van eyck
 • js nutrition ervaringen
en nog veel meer…

Wil jij dit product gratis testen?

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Er zijn nog 34 plaatsen beschikbaar

Sterrenstof fatburner shake gevaarlijk? Review en ervaringen meer informatie

Wat zijn de bijwerkingen van Skinny Detox?

Skinny detox - skinny detox review en ervaringen - skinny detox getest - dieet reviews en ervaringen
Skinny detox getest skinny detox review en ervaringen

Skinny Detox bevat een kleine hoeveelheid cafeïne en is daarom niet voor iedereen geschikt. Zo wordt gebruik afgeraden voor vrouwen die zwanger zijn of die borstvoeding geven. Als je gevoelig bent voor cafeïne, kun je het supplement ook maar beter links laten liggen.

Tot slot kan het supplement sporen bevatten van diverse allergenen, zoals gluten, pinda’s, noten en zaden.

Skinny Detox Stallaert

Skinny Detox is een product van JS Nutrition. Dit is een bedrijf van Joeri Stallaert, een voormalig profwielrenner. Stallaert won onder andere de Junioren editie van de Ronde van Vlaanderen en het Belgisch kampioenschap op de weg bij de elite zonder contract.

In 2019 kneep Joeri Stallaert voorgoed in remmen en stortte hij zich op zijn eigen bedrijf. Zijn motto is dat een gezonde geest in een gezond lichaam woont.

Skinny detox - skinny detox review en ervaringen - skinny detox review en ervaringen - dieet reviews en ervaringen
Skinny detox review en ervaringen skinny detox review en ervaringen

Hoe effectief is Skinny Detox?

De belangrijkste vraag van allemaal is natuurlijk hoe effectief Skinny Detox is. Wij hebben de werking uitgebreid onderzocht.

Het belangrijkste ingrediënt (qua hoeveelheid) van Skinny Detox is Svetol. Dit is een extract van groene koffiebonen, ofwel ongebrande koffiebonen. Deze koffiebonen zijn ontdaan van cafeïne. Er is een wetenschappelijk onderzoek dat aantoont dat Svetol de effecten van een caloriearm dieet kan versterken (bron).

L-carnitine is een aminozuur dat van nature voorkomt in vooral dierlijke producten als kip, zuivel en vis. Als je weinig L-carnitine binnenkrijgt, kan supplementatie een positief effect hebben op het gewichtsverlies. Hierbij moet wel vermeld worden dat dit effect na verloop van tijd verdwijnt (bron).

Tot slot hebben we nog gekeken naar de effectiviteit van guarana. Ook guarana kan effectief zijn bij overgewicht, vooral als dat veroorzaakt wordt door een ‘standaard Westers dieet’ (bron). De dosering van de guarana in Skinny Detox is wel wat aan de lage kant.

Skinny detox - skinny detox review en ervaringen - joeri stallaert skinny detox - dieet reviews en ervaringen
Joeri stallaert skinny detox skinny detox review en ervaringen

Wat kost Skinny Detox?

Een verpakking met 60 capsules Skinny Detox kost €69.90. Je kunt desgewenst een boek bij bestellen waarin je afslanktips krijgt van Joeri Stallaert. Skinny Detox wordt binnen Europa binnen 24 tot 48 uur bezorgd en je hoeft hiervoor geen verzendkosten te betalen.

JS Nutrition Skinny Detox review

Uit deze JS Nutrition Skinny Detox review blijkt dat het supplement best effectief lijkt te zijn, vooral wanneer het gecombineerd wordt met een dieet dat laag is in calorieën. De belangrijkste troef van het supplement is de Svetol, ofwel het groene koffie-extract. Skinny Detox van JS Nutrition is overigens niet heel duur in het gebruik, omdat je met een verpakking maar liefst twee maanden kunt doen.

Skinny Detox van Eyck

Skinny Detox is ook te koop bij een webwinkel die luistert naar de naam van Eyck. Skinny Detox van Eyck is dus geen ander product.

Easy Body Skinny Protein review

Easy Body Skinny Protein is een ander product met het woord Skinny in de productnaam. De Easy Body Skinny Protein is echter niet afkomstig van JS Nutrition, maar van een andere firma.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringNutrigo Lab Burner review
Eenvoudig AfvallenProbiosin Plus reviews
skinny-detoxEasy Body Skinny Protein is een ander product met het woord Skinny in de productnaam. De Easy Body Skinny Protein is echter niet afkomstig van JS Nutrition, maar van een andere firma.

24 Reacties

 1. Ieder jaartje sluipt er stiekem een kilootje bij. Blijkbaar vinden ze het hier ook heel gezelling want ieder jaar kost het ook meer moeite om ze in bedwang te houden…
  Al detoxend afrekenen met deze ongewenste bezoekers zou mooi zijn!

 2. Ik zou dit graag eens testen. Al 101 soorten diëten geprobeerd maar steeds het jojoeffect. Mss helpt dit wel als.obderdteuning? Ben benieuwd.

 3. Ik heb al zoveel producten geprobeerd doorheen de jaren. Ik zit nu bijna in de overgang. Het word moeilijker om af te vallen. Ik wil me vooral fitter en energieker voelen. Daarom
  Wil ik heel graag jullie product proberen. 🍀

 4. Ik zit op tram 4 dus het is moeilijker om af te vallen en heb daarbij nog spastische darmen ook dus ik wil die wel es testen of het werkt

 5. Ik woon in het buitenland en heb problemen met afvallen pmdat ik niet de juiste producten kan krijgen. Ik heb echter al een aantal andere afvalproducten geprobeerd met niet echt resultaat. Uw product leek me wel aan te kunnen slaan. Daarom meld ik me aan als testpersoon.

 6. Ik wil het eens gratis ontvangen omdat ik wil ondervinden of het echt werkt zoals de mensen zeggen.

 7. Ik ben een fervent fietser en wil graag testen of dit product kan helpen om mijn gewicht naar onder te krijgen.

 8. Ik heb weinig tijd om te sporten en ben de laatste maanden wat aangekomen. Daarom zoek ik een efficiente manier om wat af te vallen.

 9. Ik sport gemiddeld 12 uur/week en gewicht was nooit een probleem. Met ouder worden krijg ik elk jaar meer gewicht en zelfs met het sporten gaat er niks meer af.

 10. Door te stoppen met roken ben ik heel wat aangekomen en ik krijg ze er moeilijk af.
  Ik rij graag met de fiets maar berg op lukt moeilijk door de te vele kilo´s.

 11. Beste

  Ik zag via een vriend van mij dat hij 7kg in 2weken afgevallen was, ik zou dit ook graag proberen met wat info. Ik moet al jaren oppassen op wat ik eet en wou nu eens iets anders proberen.

  Mvg
  Daphne

 12. Ik wil het product graag uittesten niet om echt veel kilo’s te verliezen een paar zijn genoeg maar omdat ik mij fitter zou voelen en minder moe
  Heb al veel positieve reacties gehoord in mijn omgeving daardoor de interesse

 13. Beste,
  Ik had me graag aangemeld om dit product te testen. Volg jullie al een tijdje op Instagram en ben zeer benieuwd na die resultaten die ik daar te zien krijg 😉
  Mijn voornaamste doel is vermageren, meer energie en me beter in mijn vel te voelen.
  Grtjs

 14. Beste , ik heb al vanalles geprobeerd om af te vallen . Ik wil graag dit product testen om te zien of het effectief werkt .

 15. 2 jaar geleden afgevallen, goed gesport. Helaas niet kunnen volhouden waardoor er 7kg opnieuw bij is en een vriendje van 4kg extra heeft meegebracht. Ondertussen zijn de 4 kg er terug af maar de 7 blijft hardnekkig hangen. JS nutrition zou de extra stimulans kunnen zijn.

 16. Beste,
  Ik wil dit product heel graag eens uittesten omdat ik heel veel positiefs hoor. Voor mij is vermageren niet de hoofdreden maar wel mij fitter en minder moe voelen.

 17. Ik heb heel veel last van obstipatie en darmkrampen. Daardoor komt er regelmatig een hoger getal op de weegschaal. Ik zou dus heel graag mee doen met een test om wat gewicht te verliezen en ook mijn gezondheid te verbeteren.

 18. Ik moet medicatie nemen waarvan ik bijkom dus ik heb het moeilijk om op gewicht te blijven. Met enkel gezonde voeding kom ik er niet dus ik zou graag eens wat supplementen testen

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in