Home Dieet en Afvallen Dieetboeken Slank denken Slank leven

Slank denken Slank leven

0
Slank denken Slank leven

Nooit eerder verscheen er een boek waarin een gecombineerde aanpak van afslanken – lichaam, voeding, mentale inzichten en emoties – op zo’n duidelijke, down-to-earth, herkenbare en prettige manier wordt besproken.

– Specifiek voor vrouwen omdat vrouwen nu eenmaal anders afslanken dan mannen;
– Aanpasbaar aan ieders leven, omdat iedereen anders leeft en andere gewoontes heeft;
– Het brengt niet alleen je lichaam, maar ook je leven in vorm;
– Om slank te worden tussen je oren;
– Om de kunst van het afslanken te begrijpen zodat je slank blijft voor de rest van je leven door een gezonde levensstijl;

Dit boek is anders dan de honderden andere afslankboeken op de markt:

– er zijn géén opgelegde wetten en regels;
– het is verrassend;
– het is uniek voor vrouwen;
– het is geen dieet;
– het is geen superactief bewegingsplan;
– het is niet opzienbarend, mystiek, moeilijk of speciaal;
– het pakt ook je denkpatroon aan;
– het gaat over afslanken (vetpercentage), niet over afvallen (kilo’s verliezen), voor de rest van je leven!

Bestel dit boek bij bol·com

Slank denken slank leven
Slank denken slank leven
Wild Helmering, D. & Dianne Hales

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Sonja Kimpen is licentiaat lichamelijke opvoeding en was 15 jaar docent aan het Hoger Instituut voor kinesitherapie in Merksem. Ze is de bezielster en zaakvoerder van de bewegingsclub Synergie Welness Point in Antwerpen. Ze werd genomineerd voor de DFO Fitness Trophy 2003 om haar uitzonderlijke verdienste voor de fitnessindustrie. Al jaren is zij de coach achter de succesvolle cursus ‘Synergie Je Slank’. Ze geeft regelmatig gastlessen aan VUB en KUL en is verbonden aan verschillende programma’s rond obesitas.

Sonja heeft zelf vroeger met ernstige gewichtsproblemen gekampt, en dus zelf ondervonden hoe het voelt om zwaarlijvig te zijn en welke inspanning het vraagt om af te slanken en slank te blijven. Genetisch heeft zij de aanleg om snel aan te komen. Maar het is niet omdat moeder natuur je niet heeft gezegend met een slank lichaam, dat je dit niet kunt krijgen.

Vorig artikel Eten en bewegen op balansdagen
Volgend artikel Verleg je grenzen, met Sonja en Rik op Culinaire safari
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987