Slank door de Overgang van Ria Kamelle

Productreview Slank door de Overgang

De overgang, vaak een vervelende fase voor veel vrouwen. Ze kijken er al tegenop en zijn bang dat ze er veel last van zullen hebben. “Kan ik mijn werk nog goed uitvoeren?” “Zal ik mijn taken thuis en op het werk volhouden?” Je bent vaak bang dat je aan gaat komen en hoe krijg je de kilo’s er dan weer af? Gelukkig kun je met “Slank door de overgang” de

overgang tabel4
overgang tabel4

overgang beter doorkomen. Je gaat namelijk ontdekken waarom je meer buikvet krijgt, je leert ook hoe je je vetverbrandende hormonen kunt activeren zonder dat je honger hebt. Wist jij dat je een hele kledingmaat kunt zakken in zeven weken tijd? Geniet daarom ook van dit product, waarmee het je gaat lukken! Eindelijk een mooi vooruitzicht, iets positiefs, wanneer je in de overgang bent en waar je met goed resultaat in het vooruitzicht aan kunt werken.

Slank door de Overgang

Natuurlijk willen we allemaal slank zijn. Het liefst hebben we allemaal een mooi figuur. En daar hebben we ook allemaal veel voor over. Er zijn veel verschillende diëten, fitnessroutines en andere manieren bedacht om deze doelen te bereiken, maar ze zijn niet allemaal even geschikt. Een van de methodes die specifiek gericht is op vrouwen in de overgang is de methode van Ria Kamelle. Haar methode Slank door de overgang helpt vrouwen om door de overgang te komen. Wat is precies haar methode en is deze effectief? En wellicht net zo belangrijk, wie is Ria eigenlijk? In dit artikel lees je alles, zodat jij een weloverwogen beslissing kunt maken of het boek geschikt is voor jou of niet.

Ben je in de overgang en merk je dat je niet tevreden bent over je lichaam als je in de spiegel kijkt, dat je kleren niet lekker meer zitten, dat je moe wordt van een dieet, dan je het beu bent om urenlang te sporten en dat je gek wordt dat er niets werkt? Dan wordt het tijd dat je iets gaat ondernemen, iets dat wel werkt. Misschien denk je wel, ja weer zoiets om te proberen wat niet werkt. Stop, weg met deze negatieve gedachten, want je kunt het nu zelf proberen dat dit echt werkt. “Slank door de overgang” gaat je helpen, je gaat beter in je vel zitten, je krijgt meer zelfvertrouwen en je kunt alles weer aan! Je gaat met een nieuwe methode aan de slag en je hoeft jezelf niet lichamelijk uit te putten of diëten te volgen.

Overgangsklachten

Slank door de Overgang is een dieetmethodiek die bedacht is door Ria Kamelle. Zij helpt vrouwen in de menopauze om van hun overtollige kilo’s af te komen. Op haar website claimt Ria dat haar programma het enige programma is dat gericht is op het verbranden van buikvet bij vrouwen die de overgang doormaken. Het programma zou hen helpen bij het verkrijgen van een platte buik.

Op de website is ook al te zien welke manier Ria voor ogen heeft om dit doel te bereiken. Zij heeft hiervoor meer dan 50 (buik)vetverbrande recepten bedacht. Ze geeft hiermee aan dat je niet alleen buikvet gaat verbranden. Dit is een nuttige waarschuwing, omdat je niet zoveel invloed hebt op de plekken waar je vet verbrand. Ria biedt haar methode specifiek aan voor vrouwen van 40+ die in de overgang zijn. Ria weet precies voor welke mensen haar programma niet geschikt is.

‘’Dit programma is niet geschikt voor je als…

ria kamelle
ria kamelle
 • Je op zoek bent naar een wonderpil voor een strakke en platte buik
 • Als je wilt doorzoeken naar een oplossing zonder enkele inspanning
 • Als je niet de behoefte hebt om een mooie slanke buik te krijgen’’

Ria wil dus vooral vrouwen in de overgang helpen met afvallen, maar deze vrouwen moeten geen wonderen verwachten. Ria helpt alleen gemotiveerde vrouwen met realistische verwachtingen.

Wie is Ria Kamelle?

Het boek Slank door de Overgang is geschreven door Ria Kamelle. Deze 49-jarige vrouw is een zelfbenoemd overgangsspecialiste en is dus geen gediplomeerd arts of diëtiste. Zij heeft haar boek geschreven op basis van haar eigen strijd tegen de kilo’s nadat ze in de overgang kwam. Deze strijd heeft ze na jaren uiteindelijk gewonnen.

Ria was als gevolg van hormonale veranderingen in korte tijd zeven kilo aangekomen. Dit alles zonder dat ze iets veranderd had in haar dieet. Vervolgens probeerde ze van alles om de kilo’s kwijt te raken, zoals strenge diëten, buikspieroefeningen, calorieën tellen, voedingssupplementen nemen, intensief sporten, enzovoort.

Wat zij ook probeerde, niets hielp en ze raakte de kilo’s maar niet kwijt. Op dat moment is Ria zelf op onderzoek uitgegaan. Hierdoor kreeg ze andere ideeën over haar voedingspatroon en eetgewoonten. Deze ideeën bleken wel succesvol en daarom heeft zij besloten deze vast te leggen en te delen in een boek. Doel van het boek is om een evenwicht te vinden tussen jouw eigen doelen en de werking van je lichaam.

Het Boek van Ria Kamelle

Met het boek Slank door de overgang leer je gewicht te verliezen tijdens de overgang. Het is speciaal ontwikkeld voor vrouwen in de overgang en daar kun je erg veel van leren, waardoor je deze vaak moeilijke tijd goed zult doorkomen. Jij gaat ontdekken dat je het aan kunt en dat je meer vertrouwen krijgt in deze fase. Het is namelijk zo dat veel vrouwen erg onzeker worden als zij in de overgang zijn. Ze merken dat ze aankomen, denken dat iedereen het opmerkt en naar hen kijkt. Ze trekken zich terug, krijgen vaak last van vreetbuien, of je wil juist niets eten, je blijft op de bank liggen en je hebt geen energie meer om wat te doen.

Uren sporten, daar heb je geen zin in, je weet dat het niet werkt en je wordt er moe van, deze energie heb je niet

Het kost het je vaak teveel energie om jezelf te dwingen om te gaan sporten. Stop daar daarom mee en kies nu voor Slank door de overgang. Hierdoor ga jij de overgang doorkomen, kilo’s verliezen, vertrouwen terugkrijgen en trots zijn op jezelf. Je kunt het namelijk allemaal zelf, als je kiest voor het boek Slank door de overgang. Daarmee gaat het jou lukken en zie je niet meer op tegen mogelijke gewichtstoename tijdens de overgang. Pak het boek Slank door de overgang en neem de tips ter harte.

Ria Kamelle Online

Als Ria Kamelle persoonlijk actief is op social media, dan houdt ze zich bijzonder goed verborgen. Er zijn geen accounts vindbaar onder haar naam. Wel is er een facebookpagina met de naam “Vrouwen in de overgang”. Deze is gelinkt aan de website overgang.info. Hier post Ria regelmatig allerlei artikels en reviews over de overgang.

De facebookpagina en de website worden geregeld van nieuwe content voorzien. De nieuwe content bestaat uit blogposts over de overgang of andere relevante onderwerpen. Soms zijn de artikelen praktischer en bevatten ze veel tips, andere verhalen geven veel achtergrondinformatie. Ria stelt hier geregeld vragen aan haar lezers en de discussies die hieruit volgen zijn vaak leuk om te lezen.

Tot slot heeft Ria ook een eigen kanaal op YouTube. Deze bevat echter maar een paar video’s. Ria zelf is op deze video’s niet te zien. Alle video’s zijn besprekingen van de producten van Ria door klanten. Deze ervaringen zijn best vaak bekeken, maar er bestaan helaas geen filmpjes van Ria zelf.

Een vraag stellen aan Ria Kamelle

Wil je een vraag stellen aan Ria? Dan kan dit via de facebookpagina. Hier kun je eventueel ook een bericht sturen, als je niet wilt dat anderen je vragen lezen. Je kunt ook een contactformulier invullen op de website van Ria.

Werkt Slank voor de Overgang echt?

Iedereen wil graag mooi en slank zijn. Om die reden zijn er dan ook heel veel mensen die zichzelf voedingsexpert noemen en die een dieetprogramma hebben opgesteld. Niet al deze programma’s zijn gelijk even effectief. En terwijl sommige mensen anderen echt willen slank door de overgang2 helpen, zijn er ook veel programma’s die ontwikkeld zijn met als doel zoveel mogelijk winst te maken.

Veel mensen hebben al van alles geprobeerd om een ‘mooi en strak lichaam’ te krijgen en zijn wanhopig op zoek naar een oplossing. Zij zijn bereid veel geld te betalen voor een programma dat werkt. Natuurlijk zijn we benieuwd waar Slank door de Overgang staat. Is dit een effectief programma of is het vooral een manier om veel geld te verdienen?

Doelgroep

Ria heeft heel specifiek gekozen voor een doelgroep, namelijk vrouwen in de overgang. Aangezien zij zelf ook onder deze categorie valt, komt het betrouwbaarder over dan iemand die alleen maar wat roept over buikvet verbranden. Dit roept het beeld op dat Ria echt geïnteresseerd is om vrouwen in de overgang te helpen om om te gaan met overtollige kilo’s.

De uitgangspunten

In het begin van het boek maakt Ria duidelijk het punt dat het eten van teveel suikers en koolhydraten kunnen leiden tot een gewichtstoename. De inname van koolhydraten moet dus beperkt worden, maar je hebt nu eenmaal koolhydraten nodig.

Dit doet Ria dan ook door in haar dieet producten te gebruiken met zogeheten complexe koolhydraten, die langzaam verteerd worden. Zo komt er weinig brood voor in haar recepten, maar veel groente en fruit. Wel had Ria er voor kunnen kiezen om nog iets meer zaden te gebruiken. Ook vind je weinig noten in de recepten van Ria (en als deze er al zijn, voornamelijk walnoten). Noten zijn bronnen van goede koolhydraten.

Ria’s tips

Een van de tips van Ria heb je vroeger vast ook wel eens van je moeder gehoord. Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Dit advies is deels onjuist. Als je af en toe even een ontbijtje overslaat, dan is je vetverbranding hoger. Bovendien bevatten de recepten van Ria te weinig eiwitten. Door veel eiwitten te eten in de ochtend, houd je de hele dag een verzadigd gevoel en eet je dus minder.

Verder vertelt Ria dat het zinvol is om je eetmomenten wat beter te verspreiden over een dag. Dit advies is niet zo zinvol. De totale hoeveelheid calorieën verandert niet en je verbranding ook niet.

Ria weet dat je alleen met anders eten niet zulke goede resultaten zult behalen. Beweging is een belangrijk onderdeel van ieder dieet. Immers, des te meer je beweegt, des te meer calorieën je verbruikt. Ria geeft hiervoor het advies dat elke vorm van beweging goed is. Zelfs een half uurtje wandelen is al prima, zegt zij. Hoewel het beter is dan niets doen, zijn juist korte trainingen op een hogere intensiteit veel effectiever.

Andere tips van Ria

In het boek Slank door de Overgang vind je een speciaal hoofdstuk met nog een aantal tips om overgewicht aan te pakken. Sommige van deze tips hebben we hiervoor al besproken en zijn niet zinvol. Andere tips zijn wel zeer nuttig. Zo zorgt het drinken van voldoende water voor een verzadigd gevoel. Iemand vragen om mee te doen is inderdaad erg motiverend. En als laatste is actiever worden ook altijd nuttig.

Wat krijg je precies?

Kies je ook voor Slank door de overgang? Dan krijg je het volgende aangeboden:

 1. Receptenboek met uitleg over afvallen tijdens de overgang + 50 recepten. Deze recepten bevatten fyto-oestrogenen die overgangsklachten verminderen. Dit is natuurlijk de moeite waard. Hierdoor kun je namelijk heerlijk eten klaar maken en bekijken wat dat met je lichaam gaat doen. Goede gezonde recepten waardoor jij af gaat vallen. Deze kans moet je niet aan je voorbij laten gaan. Kies daarom ook voor Slank door de overgang, zodat je het afslanken meteen kunt inzetten! Je proces kan vandaag al in gang worden gezet en in korte tijd ga jij goede resultaten zien. Ben trots op jezelf, je gaat het zelf bereiken. Heb vertrouwen in jezelf en de tips uit het boek Slank door de overgang. Geef jezelf straks een complimentje als jij het resultaat ziet, omdat je de juiste stap hebt gezet door Slank door de overgang te lezen.
 2. Bonus met 20 groene smoothie en 20 sap recepten. Dat wordt nog eens gezond met al die smoothies. Veel mensen zijn er dol op dus probeer het nu ook! Het is gezond en door alle recepten kun jij zelf afwisselen en weet je zeker dat het niet saai zal worden. Profiteer daar daarom nu van en bereid deze heerlijke smoothies.
 3. Bonus met een video waarin uitgelegd wordt hoe je je beter kunt kleden, zodat je slanker lijkt tijdens de overgang. Dit is voor iedereen prettig, je voelt je daardoor ook beter en kunt weer in de spiegel kijken zonder dat je je schaamt. Je bent wie je bent, dus schaamte is sowieso niet nodig, maar veel vrouwen schamen zich als ze wat te zwaar zijn. Doe er daarom wat aan met Slank door de overgang en volg snel alle tips op die je nu worden aangeboden.
 4. Boodschappenlijstjes + voedingsschema, zodat je weet wanneer je iets moet eten (tijdbesparend + gemakkelijk). Kortom: echt de moeite waard om voor Slank door de overgang te kiezen. Alles wordt aangereikt en het enige wat je hoeft te doen is te beginnen met dit product. Daar ga jij toch ook snel mee aan de slag? Je kunt beginnen wanneer je wilt en daardoor ga jij alleen maar jezelf beter voelen en trots zijn op jezelf.

Wat zeggen echte klanten over Slank door de Overgang?

De reviews op de webpagina van Slank door de Overgang zijn natuurlijk allemaal positief, omdat Ria graag haar boek aan de man wil brengen. Gelukkig zijn er ook nog tal van betrouwbare reviews te vinden op andere plekken. Een samenvatting:

Peter van www.strakkebuikbijbelreview.nl over Slank door de Overgang:

’Ik was aangenaam verrast toen ik het boek opende. Ria vertelt je hoe zij haar overgang heeft meegemaakt en hoe ze dit heeft kunnen ‘omdraaien’ naar positieve ervaringen. Veel vrouwen in de overgang voelen zich niet zelfverzekerd en schamen zich. Door de informatie uit Slank in de Overgang hoeft dit niet zo te zijn. Ria geeft je goede informatie om af te vallen tijdens de overgang, zonder te sporten en zonder jojo-effect.’’

Nadia zegt op onze site dit over het boek:

’Enkele weken terug heb ik Slank door de Overgang besteld van Ria Kamelle. De recepten zijn echter super! Ik ben in 2 weken al 1,5 kilo afgevallen en ik heb overdag geen honger.’’

Anja schrijft het volgende, ook op www.vetvrij.com:

‘’ Ik heb veel diverse diëten al geprobeerd maar de meeste kon ik niet volhouden. Vorige maand geleden heb ik Slank door de Overgang besteld. Het is een digitaal e-boek en je krijgt er ook nog eens 40 groene smoothie en sap recepten cadeau! Ik maak ze voor het hele gezin en mijn man is er dol op.’’

Andere reviews over Slank door de Overgang

Naast de reviews door gebruikers zijn er ook veel reviews geschreven door andere deskundigen en reviewers. Ook hier zetten wij de belangrijkste bevindingen op een rijtje.

Op www.ppreviews.nl krijgt ‘Slank door de overgang een 7.6, en wel om de volgende redenen.

“Met de methodes, tips en de recepten die in het e-book Slank door de overgang vermeld staan, is de kans groot dat je net dat ene duwtje in de goede richting krijgt. Voor velen zal het overbodig zijn, maar voor sommigen ook niet. De methodes en tips die beschreven staan zijn op zich prima en waardevol. De recepten zijn niet specifiek voor de overgang, maar wel gezond en zullen er dus voor zorgen dat je niet te veel aankomt. Het 

belangrijkste hiervoor is toch je eigen discipline en gemoedsrust. Het boek Slank door de overgang speelt hier prima op in en laat je begrijpen waarom je bepaalde dingen wel of niet in de overgang doet. De prijs vinden we een minpuntje. In onze ogen is deze te hoog. Voor de rest is het een prima product dat je kan helpen om toch slank te blijven en makkelijker de overgang door te komen.’’

Op www.reviewsexpert.nl krijgt het boek 4 sterren (uit 5), omdat:

‘’Onze ervaringen met het receptenboek zijn erg positief. De recepten zijn makkelijk klaar te maken, goed betaalbaar, gezond en erg lekker. De schrijfstijl van Ria spreekt ons ook erg aan. Het boek is gemakkelijk te volgen en het daagt je uit om het gehele programma vol te houden. De informatie is erg waardevol en Ria is een expert in haar vakgebied.

Verwacht echter geen wonderen. De juiste motivatie en discipline is nodig om daadwerkelijk kilo’s te verliezen. Wanneer jij alle tips en adviezen opvolgt zijn wij ervan overtuigd dat je op langere termijn resultaat zal boeken!’’

Bij inforeviews.nl krijgt het boek zelfs de volledige vijf sterren, en wel omdat:

‘’Slank door de Overgang kost 37,- euro en dat is een prima prijs voor wat je krijgt.

Ria Kamelle heeft een zeer compleet ebook geschreven wat vrouwen in de overgang ongetwijfeld zal gaan helpen om af te vallen. De informatie is goed en duidelijk beschreven, en alle recepten die je krijgt zijn netjes verzorgd en compleet.

Wat is het jou waard om de overgang op een prettige en fijne manier te beleven? Veel vrouwen verliezen hun zelfvertrouwen en maken een periode in het leven mee. Dankzij Slank door de Overgang hoeft dit niet zo te zijn.

Slank door de Overgang krijgt van ons 5 sterren.’’

Conclusie: Slank door de Overgang – een aankoop waard?

Er zijn ontzettend veel boeken geschreven over afvallen in het algemeen of over het verbranden van buikvet. Boeken over afvallen tijdens de menopauze zijn een stuk minder talrijk en dat maakt het boek van Ria Kamelle, Slank door de Overgang erg interessant voor vrouwen die met de overgang worstelen.

De recepten op zichzelf zijn goed. Er zijn hier en daar wat kleine verbeterpuntjes, maar Ria volgt keurig de basisbeginselen van een koolhydraatarm dieet. Door minder caloriëen en koolhydraten binnen te krijgen dan je verbruikt, ga je vet verbranden.

Aanvullend op de recepten geeft Ria een aantal goede tips (ook een paar die wat minder effectief zijn, zoals eerder al besproken). Ze geeft verder nog wat handige extra informatie. Denk hierbij een aan boodschappenlijstje voor iedere week en aan tijdplanners. Dit maakt het een stuk makkelijker om ook daadwerkelijk de recepten te eten. De kans is dan ook groot dat je af zult vallen door de recepten uit het boek te volgen. En dat is waar iedereen graag op hoopt.

Hoe kan ik Slank door de Overgang kopen?

De prijs van het boek is momenteel door een actie €37 in plaats van €197 of €49. Er is een niet goed, geld terug garantie van dertig dagen. Je kunt eenvoudig betalen op verschillende manieren, waaronder via iDeal. Ook krijg je direct tot alle bonussen.

Zet de eerste stap met Slank door de overgang

Ben je net in de overgang terecht gekomen? Kies dan nu voor jezelf en maak gebruik van Slank door de Overgang. Je gaat jezelf er een groot plezier mee doen en reken er maar op dat je je beter gaat voelen. Niet meer futloos, maar energiek! Vol zelfvertrouwen en je bent trots op je lichaam als je in de spiegel kijkt. Een goede keuze dus om hier voor te kiezen, zodat jij gaat ontdekken wat Slank door de Overgang met jou gaat doen. Je gaat de overgang doorkomen, niet met teveel kilo’s maar gewoon slank!

Slank door de overgang betekent voor jou op het juiste gewicht de toekomst in en tevreden zijn over jezelf. Maak nu gebruik van de speciale aanbieding en ontvang vele extra’s.

Groeten,

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelDroomsap Review en Ervaringen
Volgend artikelDetox Formule Review, Ervaringen en Klachten
slank-door-de-overgangSlank door de overgang is een waardevol boek voor iedereen die in de overgang terecht is gekomen. Kies voor jezelf en maak gebruik van Slank door de Overgang. Je gaat jezelf er een groot plezier mee doen en reken er maar op dat je je beter gaat voelen. Niet meer futloos, maar energiek! Vol zelfvertrouwen en je bent trots op je lichaam als je in de spiegel kijkt. Een goede keuze dus om hier voor te kiezen, zodat jij gaat ontdekken wat Slank door de Overgang met jou gaat doen. Je gaat de overgang doorkomen, niet met teveel kilo’s maar gewoon slank! Slank door de overgang betekent voor jou op het juiste gewicht de toekomst in en tevreden zijn over jezelf. Maak nu gebruik van de speciale aanbieding en ontvang vele extra’s.

6 Reacties

 1. Ik heb hormonale borstkanker,zo min mogelijk hormonen aanmaken dus daarna.
  Is dit dan ook een goede methode omdat ik.zie dat de recepten met veel oestrogeen hormonen zijn

 2. Wat een opheldering! Gisteren het e-boek besteld en ik ben meteen begonnen. Ik heb me zojuist ook aangemeld bij de besloten Facebook groep met meer dan 250 leden en ik vind veel herkenning in de klachten van andere vrouwen. Het boek is digitaal, dus je krijgt geen pakketje thuis opgestuurd. Wel goed om te weten, want ik had de klantenservice al gemaild om te vragen waar het blijft… Ik had dezelfde dag nog een reactie gekregen en ze hebben me goed geholpen. Super!

 3. Ik heb veel diverse diëten al geprobeerd maar de meeste kon ik niet volhouden. Vorige maand geleden heb ik Slank door de Overgang besteld. Het is een digitaal e-boek en je krijgt er ook nog eens 40 groene smoothie en sap recepten cadeau! Ik maak ze voor het hele gezin en mijn man is er dol op.

 4. Enkele weken terug heb ik Slank door de Overgang besteld van Ria Kamelle. De recepten zijn echter super! Ik ben in 2 weken al 1,5 kilo afgevallen en ik heb overdag geen honger.

 5. Carla
  Je heb natuurlijk veel mee gemaakt , overgangsleeftijd, stuk gelopen relatie .Dan zou ik het ook enen niet meer zien zitten. Dus wat gaan we doen ,snoepen en verder nergens zin in . Die dit stap voor stap Begin van jezelf te houden .Kijk in de spiegel en vraag jezelf wat je wil. Schrijf dit op en begin stap voor stap met dit lijstje , als het ene gelukt is begin je met het tweede er bij te doen etc. Zo nodig vraag je hulp aan een fijne vriendin
  Heel veel succes
  Anneke

 6. Beste, ik ben in februari 2012, na beeindigen relatie gestopt met de pil. De pil heb ik bijna mijn heel leven geslikt!
  Na t stoppen ben ik direct in de overgang gegaan en nooit meer ongesteld geworden.
  Bij t begin veel last van opvliegers etc, nachtelijk zwemmen in bed?.
  Vanaf dat moment is het neerwaarts gegaan!
  12 kilo aangekomen, vreetbuien, moe, futloos en nergens zin in.
  Terwijl ik een zeer actief persoon ben geweest mijn heel leven lang!
  Niets was te veel.
  Ik word door dit alles zeer negatief en depressief!

  Je vertelt over t boek, als je net in de overgang gaat, heeft dit nog zin als je al een paar jaar in de overgang zit?

  Hoor graag van je.

  Mvg
  Carla

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in