Slank, Fit en Gezond, Asja Tsachigo

Slank & Fit! Dat wil toch iedereen? Maar we maken het nog mooier: Lekker blijven eten en tegelijk afvallen en fitter worden! Te mooi om waar te zijn? Voedingsdeskundige Asja Tsachigova beloofd het in haar bestseller “Slank & Fit!”

Asja Tsachigova *

Asja Tsachigova wordt in 1974 geboren in Tsjetsjenië. Ze groeit op in Grozny In 2000 na vijf jaar oorlog te hebben meegemaakt, is zij samen met haar dochtertje van vijf naar Nederland gevlucht. Hier heeft zij in 2005 haar eerste boek “Slank, fit en gezond” geschreven en vervolgens in 2007 uitgebracht. Asja is moeder van twee dochters (16 en 5 jaar). Inmiddels is Asja Tsachigova voedingsdeskundige en wellnesscoach. Zij begeleidt sinds 1995 mensen met gewichts- en gezondheids- problemen en geeft (kook)workshops, lezingen, trainingen en seminars. Daarnaast schrijft zij boeken over gezonde voeding en afvallen.

Fit & Slank!

Naast haar eerste boek “Slank, fit en gezond” dat na 6 jaar nog steeds een bestseller is, volgde onlangs deel twee met de pakkende titel “Slank & Fit!” In tegenstelling tot traditionele diëten waarbij je calorieën moet tellen en kleine porties mag eten, kun je bij de methode van Asja lekker blijven eten in normale hoeveelheden en toch afvallen. de Slank & Fit methode zorgt de juiste samenstelling van je maaltijden voor een goede spijsvertering en stofwisseling waardoor je op een gezonde natuurlijke manier gaat afvallen. Daarnaast bevordert Slank & Fit jouw gezondheid en conditie. Je krijgt meer energie, je voelt je fitter en je straalt het uit. Deze methode biedt je de mogelijkheid om naar eigen wens en smaak je maaltijden samen te stellen. Het uitproberen waard als je het aan ons vraagt!

Jouw ervaring met Slank & Fit

Het jij het boek van Asja Tsachigova gelezen, en de methode uitgeprobeerd? We zijn erg benieuwd naar jouw ervaring! Deel hier jouw ervaring of lees hier de ervaringen van andere bezoekers.

* biografie Asja Tsachigova

5 Reacties

 1. Hoi allemaal
  Mijn man en ik zijn ook met de 12 weken bezig…Super gaat het en Heerlijke Comby’s, wat het eten betreft…
  zitten nu in week 5 en zijn super Fit
  Wandelen iedere dag in de Natuur en zijn echt blij dat wij de knop om gezet hebben en…je bent echt bewust met Voeding bezig, Echte Voeding????????Succes Allemaal

 2. vandaag begonnen met de Asja methode.
  heb het boek van 12weken methode al lang in huis. na maanden van zoeken en toch ongezond eten( lees eiwitrijk en kh arm) ineenshet gevoel dat deze levensstijl klopt.
  Meer groente en fruit en de samenstelling entijdstippen in de gatenhouden.
  Vooral het niet drinken tijdens de maaltijden is volgens mij een big issue om je spijsvertering rust te gunnen.
  Ben benieuwd verder, ga vol goed moed en gemotiveerd verder…

 3. Ben nu iet korter dan 4 weken bezig met de methode van Asja. Hiervoor een crashdieet gedaan. Ik viel veel af maar kwam ook heel snel weer aan. Nu ik de methode van Asja volg eet ik gezond, voel me superfit, geen opgeblazen gevoel meer in mijn buik. Ik ben nu ruim 7 kilo kwijt en val nog steeds makkelijk af, terwijl ik heerlijk eet. Wel een heel stuk bewuster en bepaalde combinaties eet je niet samen, ik let meer op wat de ingredienten zijn in mijn voeding. Geen toegevoegde suikers, geen aspartaam dus geen light producten. Volkorenbrood, volkorenpasta etc. Mijn hele gezin doet nu mee. Ik sta echt volledig achter deze methode, ik zie het ook niet als dieet, maar een hele goede gezonde verandering in je levensstijl, waardoor afvallen echt vanzelf gaat. Absoluut een aanrader!

 4. Hoi,

  Ik ben met de levensstijl methode van Asja 19 kilo afgevallen in 5 maanden tijd. Ik heb in die periode gewoon normaal gegeten en alleen op de samenstelling van de maaltijden gelet.
  Nu 2 maanden later ben ik nog geen grammetje aangekomen en voel mij echt vreselijk goed. Ik voel me fit en gezond en de mannen kijken weer naar me om.

  Ik ben echt heel erg tevreden

 5. Ik heb het boek slank & fit besteld nadat een collega van me erg ethousiast had verteld over de filosofie achter dit boek. Ik ben benieuwd.

  Sonja

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in