Slank-Klup-Benelux

Slank-Klup Benelux organiseert in heel Nederland wekelijkse bijeenkomsten met deskundige en ervaren klupleidsters. Slank-Klup Benelux  werkt met weekmenu’s en wekelijkse bijeenkomsten.  Elke week ontvangen de clienten van Slank-Klup Benelux een nieuw weekmenu.

De menu’s zijn samengesteld met normale voedingsmiddelen zoals boterhammen, fruit, zuivel en een warme maaltijd met aardappelen, groenten en vlees of vervangers.

Elke dagmenu bevat ca. 1200 kcal waarmee het een volwaardig menu is wat ook langdurig gevolgd kan worden. Op het weekmenu staan zelfs lekkernijen zoals een glaasje wijn en een lekker hapje in het weekend. Clienten leren zo wat een goed voedingspatroon is en hoe ze lekkernijen kunnen inpassen. Op het weekmenu wordt ook rekening gehouden met de producten van het seizoen en met feestdagen. De warme maaltijden zijn zo gemaakt dat kinderen en andere gezinsleden gewoon kunnen meeeten. De weekmenu’s worden samengsteld door de diëtist van Slank-Klup Benelux.

Tijdens de wekelijkse bijeenkomsten wordt er een thema besproken en kunnen clienten met elkaar ervaringen uitwisselen. De klupleidsters van Slank-Klup Benelux besteden daarbij veel aandacht aan de achtergronden van het overgewicht.  De kracht van Slank-Klup Benelux is de persoonlijke aandacht voor elke client. De bijeenkomsten duren ca. 1 uur en de kosten bedragen € 6,50 per week.

Naast onze klupbijeenkomsten biedt Slank-Klup Benelux Afslanken by mail. Clienten ontvangen dan wekelijks het menu en een afslanktip per email. Daarnaast hebben zij per email contact met het team van Afslanken by mail.

Het programma van Slank-Klup Benelux is eenvoudig en doeltreffend. Slank-Klup Benelux begeleidt al bijna 20 jaar clienten naar het gewenste gewicht. Het weekmenu is afgestemd op volwassen vrouwen maar uiteraard is iedereen welkom. Voor bijvoorbeeld heren en mensen met ernstig overgewicht heeft Slank-Klup Benelux speciaal aanvullende programma’s.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in