Slank Klup

De filosofie van Slank-Klup Benelux komt volledig tot uiting in onze slogan

onze kracht persoonlijke aandacht.

Daarmee onderscheidt Slank-Klup Benelux zich van andere afslankorganisaties. Bij Slank-Klup Benelux vinden we het belangrijk onze cliënten een luisterend oor te bieden. Het verhaal achter het overgewicht is belangrijk, want het zegt meer dan het getal op de weegschaal.

Waarom is iemand te zwaar ? Of waarom lukt het afvallen niet ?

Dat zijn zaken waaraan onze klupleidsters aandacht besteden.  Bij Slank-Klup Benelux worden geen geboden en verboden opgelegd. U bent als cliënt zelf verantwoordelijk voor uw afslankproces. Slank-Klup Benelux biedt u de steun en de handvaten waarmee u dat kunt bereiken. Met het menu dat u elke week krijgt heeft u een gezond voedingspatroon waarmee u smakelijk kunt afslanken.
Een gewichtsverlies van gemiddeld een pond tot een kilo per week is zeker haalbaar. U leert gaandeweg uw eetgewoonten te veranderen met als resultaat een gezond en stabiel gewicht.

Tijdens het wekelijkse klupuur gaat u bij uw klupleidster op de weegschaal. Daarbij wordt rekening gehouden met uw privacy. Van uw leidster ontvangt u elke week een nieuw compleet weekmenu en zij behandelt elke week een thema. Uiteraard krijgt u gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met mede-cliënten. Zo leert u beter met de dagelijkse voeding om te gaan.Dat is goed voor uzelf maar uw eventuele huisgenoten profiteren daar ook van !

Met Slank-Klup Benelux investeert u in gedrag en eetgewoonten van uzelf en uw gezin. Nu en in de toekomst !

meer info via: slank-klup.nl

Wat is jouw ervaring met dit dieet? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

1 reactie

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in