Slank Vitaal

Slank vitaal verbrand kilo’s zonder dat men daarbij een hongergevoel heeft. Hiernaast krijgt men ook nog meer energie.

Slank Vitaal is een maaltijdvervanger van yoghurt en milkshakes op basis van het Low GI principe. Een lage GI zorgt voor een versnelde vetverbranding en voorkomt dat men zwaarder en dikker wordt.

Lage glycemische index met Slank Vitaal

Slank Vitaal Low GI (glycemische index) zorgt ervoor dat men een gezonde en normale bloedsuikerspiegel behoud, hierdoor vermindert het lekkere-trek gevoel en versneld het de vetverbranding. Vetopslag wordt door Slank Vitaal tegengegaan omdat Slank Vitaal het insuline niveau in het lichaam laag houd. Voor het behouden van langdurige energie moet men een lage glycemische index hebben.

Voedingsmiddelen met een hoge glycemische index leveren maar voor een korte tijd energie en voedingsmiddelen met een lage glycemische index voorzien het lichaam gelijkmatig van glucose (energie). Slank Vitaal Low GI heeft een laag glycemische index, waardoor men zich langer energieker voelt.

Hoe gebruik ik Slank Vitaal Low GI

Slank Vitaal Low GI zit verwerkt in een yoghurt milkshake op basis van mago en perzik. Het is eenvoudig en zeer lekker in gebruik. De shakes zijn caloriearm en geschikt om een volledige maaltijd te vervangen.

Slank Vitaal Low GI mag u zo lang gebruiken en zo vaak gebruiken als u zelf nodig vind. Het is niet schadelijk voor uw gezondheid en geeft geen hongergevoel. Een shake van Slank Vitaal bevat 200 calorieën en 1/3 van alle voedingsstoffen die men dagelijks nodig heeft.

U kunt 2 maaltijden per dag vervangen door Slank Vitaal Low GI yogurt shakes. Om op gewicht te blijven na het berieken van uw ideale gewicht raad Slank Vitaal u aan af en toe een maaltijd te vervangen door een yoghurtshake.

Jouw mening telt!

Wat is jouw ervaring met Slank Vitaal? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

5 Reacties

 1. ik heb vroeger heel goed afgevallen met slank vital ampullen maar ik kan nu deze mpullen nergens in de winkel vinden kan ik online bestellen?

 2. Beste Marian,

  Ik heb navraag voor je gedaan en volgens mij is Slank Vitaal nog verkrijgbaar. Bijvoorbeeld bij “Vitamin Store” Een keten met 17 vestigingen in Nederland (Het is een soort drogisterij gespecialiseerd in poeders en pillen) Hieronder het telefoonnummer:

  Van maandag t/m vrijdag kunt u tijdens kantooruren bellen op 023-5343403 of faxen naar 023-5343339.

  Daarnaast kun je contact opnemen met Slank Vitaal in Oisterwijk:

  Slank Vitaal Ampullen Consumenten Service
  Antwoordnummer 10032
  5060 VB Oisterwijk

  Succes!

  Margje

 3. Inderdaad een super dieet maaltijd vervanger , maar sinds een poos niet meer verkrijgbaar . Weet iemand een alternatief?

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in