Slenderen Review

Is Slenderen De Life-Style die bij jou past?

Wij zijn allemaal met onze gezondheid bezig, ieder op zijn eigen manier. Slender You® is een nieuwe manier. Wij doen er alles aan om ons gezond een fit te voelen met voldoende lichaamsbeweging. Het is jammer genoeg niet alijd even gemakkelijk om dat te bereiken, het worden vaak zware trainingsprogramma’s en een moeilijk dieet. Traningsprogramma’s die vaak door veel mensen niet gevolgd kunnen worden omdat zij door medische klachten hiertoe niet in staat zijn. Die vaak lange en moeilijke weg naar een gezond en geconditioneerd lichaam is nu een stuk gemakkelijker geworden, daarvoor is er nu SLENDER YOU !

Met Slender You bereikt u verrassend goede resultaten in betrekkelijk korte tijd, zowel figuurcorrigerend als medisch. Twee uur per week doorbrengen op de Slender You® toestellen, rekening houdend met eventuele medische problemen en al of niet met een aangepast programma is vaak voldoende. De Slender You toestellen doen 80% van het werk voor u, de rest is uw inzet en natuurlijk hoort hier ook verstandig eten en drinken bij.

Slender You bestaat uit zes met elektromotoren aangedreven toestellen, die elk een apart gedeelte van uw lichaam activeren. Benen, dijen, heupen, buik, borst en bovenarmen. De beweging van de toestellen verstevigen uw spieren, zonder de vaak overdadige spierbundels zoals bij conventionele oefenmethodes te kweken. Bovendien wordt de stofwisseling verbeterd, de zuurstoftoevoer naar uw lichaam vergroot en is de kans op blessures zo goed als nihil.

Slender You® brengt uw lichaam in vorm. Vaak na een maand ziet u al dat overtollige centimeters verdwenen zijn. Ook op die “moeilijke” plaatsen, waar diëten en oefeningen maar niet altijd willen helpen. Bloed, zweet en tranen komen er niet aan te pas. Integendeel. Na een uurtje Slender You® bent u heerlijk ontstpannen. En door de stimulering van de bloedsomloop voelt u zich bovendien heerlijk fit.

Slender You Medisch gezien

Slender You is van oorsprong ontwikkeld voor poliopatiënten. Na onderzoek bleek het ook een uitstekend systeem ter ondersteuning bij figuurcorrectie. Uit verschillende universitaire onderzoeken bleek dat er veel meer met de toestellen was te bereiken dan dat men oorspronkelijk voor mogelijk hield. Iedere erkende Slender You salon beschikt over 6 toestellen waarmee 48 lichaamshoudingen kunnen worden gerealiseerd. Combinaties van deze lichaamshoudingen zijn voor mensen met verschillende rug-,wervel-, of gewrichtsklachten een ideale manier om op verantwoorde en veilige wijze hun welzijn en condite te bevorderen. Uiteraard is het van belang dat u ons uw klachten vooraf bespreekt. Wij beschikken immers over de vereiste opleiding om op basis van uw klachten een programma samen te stellen met betrekking tot het gebruik van de toestellen.

Slender You is uitermate geschikt voor mensen met medische/lichamelijke klachten zoals: rugklachten, artrose, reuma, hart en longaandoeningen, ouderen en iedereen die moeite heeft met sporten.

Een massage voor het hele lichaam. De bloedsomloop wordt gestimuleerd zodat overtollig vocht en afvalstoffen verdwijnen. Na afloop voelt u zich ontspannen en fit.

1 uur Slender You komt overeen met 7 uur grondoefeningen

Wat kunt u het beste dragen:

 • Legging (lang) of joggingbroek, T-shirt / trui en sokken.
 • Kleding met ritsjes of andere scherpen randen raden wij af!
 • deze kunnen de toestellen beschadigen en zitten oncomfortabel bij het slenderen.
 • Neem om hygiënische redenen altijd een handdoek mee.

Een sessie Slender You duurt ca. 1 uur en kost gemiddeld 10 euro per sessie.

3 Reacties

 1. Wie weet of in de buurt van Maastricht ook een slenderbank studio is?
  wonen in Tongeren net aan de andere kant van de grens in België.

  Hartelijk bedankt

  Jan de Hond

 2. Graag wil ik weten of slenderen gevaarlijk is voor je gezondheid. Ik hoorde eens dat power plate slecht is voor je hart en slenderen gebeurt ook door trillingen, vandaar.

 3. Graag wil ik weten of slenderen gevaarlijk is voor je gezondheid. Ik hoorde eens dat power plate slecht is voor je hart en slenderen gebeurt ook door trillingen, vandaar.
  Vriendelijke groet,

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in