Slim Diet Review en Ervaringen

Slim Diet is een merk dat allerlei afslankproducten aanbiedt. Van traditionele eiwitshakes tot hoofdmaaltijden, toetjes en tussendoortjes. Is het een goed idee om te beginnen met de Slim Diet Assortimentbox Start, of kun je beter helemaal wegblijven bij Slim Diet?

Wat is Slim Diet?

Slim Diet is een merk met een uitgebreid assortiment afslankproducten. In de Slim Diet Assortimentbox Start vind je maar liefst 38 verschillende artikelen. Je krijgt eiwitdranken (maaltijdvervangers), ontbijtgerechten, soepen, hoofdgerechten, toetjes en repen. Van al deze producten krijg je er 6. Tot slot krijg je multivitaminen en een shakebeker.

De Slim Diet startbox is daarmee een goed begin voor de mensen die willen beginnen met een dieet. Een bijkomend voordeel is dat je een stappenplan krijgt en dat je een afspraak kunt inplannen met een coach.

Slim Diet is een product van een gelijknamig bedrijf uit Valkenswaard. Het is dus een Nederlandse onderneming en de producten voldoen aan de Nederlandse wetgeving.

SlimDiet Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor SlimDiet zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij SlimDiet graag wil testen
  2. We sturen het pakket gratis naar je toe
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
  4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 24 plaatsen beschikbaar

Slim Diet Review en Ervaringen Meer informatie

Voor wie is Slim Diet geschikt?

Niet iedereen kan alle producten van Slim Diet gebruiken. Er zitten wat allergenen in de producten, zoals ei, melk, soja en gluten. Als je een allergie hebt voor een van deze producten, dan kun je beter zelf losse producten kopen. Als je last hebt van je nieren of wanneer je een ziekte hebt als diabetes, kun je beter eerst contact zoeken met een arts voor je begint aan het Slim Diet.

Hoe effectief is Slim Diet?

De basis van Slim Diet is een eiwitrijk dieet. Slim Diet is hier zeker niet uniek mee, maar het is wel een bewezen effectieve manier om af te vallen (bron). Een van de belangrijkste voordelen van een eiwitrijk dieet is dat de spiermassa behouden blijft (bron).

Dit laatste is belangrijk bij het voorkomen van het jojo-effect. Als je spiermassa verliest, daalt ook je calorieverbruik, waardoor je sneller aankomt als je weer normaal gaat eten.

Een groot gemis in de maaltijdvervangers van Slim Diet zijn voedingsvezels. Voedingsvezels vervullen een belangrijke functie in het lichaam. Zo helpen ze bij de spijsvertering en zorgen ze voor een voldaan gevoel. Het is dan ook niet voor niets dat diëtisten aanraden om het eten van vezels te stimuleren (bron). Er zijn talrijke vergelijkbare producten die wel voedingsvezels hebben.

Hoewel het idee van Slim Diet, een eiwitdieet, dus goed is, kan de uitvoering beter. Vooral het gebrek aan voedingsvezels is echt een probleem.

Wat kost Slim Diet?

De startbox met een groot assortiment aan verschillende producten kost €79. De overige producten van Slim Diet kosten vaak iets meer dan €2 per maaltijd. Dit is wat duurder dan vergelijkbare producten.

Voordelen

Slim Diet heeft een heel groot assortiment, waardoor het eenvoudig is om je maaltijden afwisselend te houden.

Nadelen

Het lijkt in eerste instantie heel handig dat Slim Diet allemaal dieetproducten heeft voor elke maaltijd. Uiteindelijk is het toch de bedoeling dat je omschakelt naar ‘normaal’ voedsel. Op de lange duur is een dieet waarbij je begeleiding krijgt bij wat een gezonde maaltijd is vaak effectiever en zeker goedkoper.

Een tweede nadeel is dat je bij het volgen van het dieet wel erg veel ‘kunstmatig‘ voedsel eet. Er gaat toch weinig boven een stukje kipfilet met groenten.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een eiwitdieet, en je wilt niet de hele dag eiwitshakes eten, dan is Slim Diet best een interessante optie. Het merk heeft veel verschillende producten. Hoewel sommige producten wat kunstmatig ogen, zit er altijd wel iets van je gading bij.

Uiteindelijk is het toch aan te raden om een ander dieet te volgen. Je krijgt een groot gebrek aan vezels en dit is een probleem voor de gezondheid van de darmen. De producten van Slim Diet zijn niet duur, maar er zijn goedkopere opties, ook met persoonlijke begeleiding.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in