Slim Easy Dieetmethode

Afvallen met behulp van je telefoon of PDA, dat is de bedoeling van de bedenkers van slim easy® Je schaft een software pakket aan voor je telefoon. Deze software helpt je om je beweeg en eetpatroon in kaart te brengen en op die manier gewicht te verliezen.

Wat zegt slim easy zelf over haar product?

Twee dingen zijn enorm belangrijk voor een gezonde leefstijl: gezond eten en gezond bewegen. Om een gezond gewicht te houden, let je op de balans tussen het aantal calorieën dat je binnenkrijgt (door te eten) en het aantal calorieën dat je verbruikt (door te bewegen). De meeste volwassen mannen tussen de 30 en 50 jaar in Nederland hebben genoeg aan 2500 kilocalorieën per dag en de meeste vrouwen aan 2000.

Met slim easy® kun je nu bijhouden hoeveel calorieën je dagelijks eet en drinkt en hoeveel calorieën er in een product zitten.

Elke volwassene zou minimaal vijf dagen van de week (maar liefst elke dag) minimaal dertig minuten actief moeten bewegen. Ook met slim easy® kun je op een handige manier zien of je aan die norm voldoet.

slim easy® is eenvoudig, door iedereen, te gebruiken. Het is die laatste steun in de rug die een ieder zo goed kan gebruiken. Nooit meer opgeven omdat je toch maar niet weet wat nu precies de resultaten van al je lijnpogingen zijn. De weegschaal vertelt je weliswaar iedere keer het WAT van je inspanningen maar slim easy® vertelt je nu het WAAROM.

Genereer per dag, per week, per maand, per kwartaal, per half jaar en per jaar de informatie die je vertelt wat je voortgang is en je persoonlijke prestaties zijn. Door de gedetailleerde informatie kan je ook bijvoorbeeld in de vakantie goed bijblijven en zo nu en dan toch iets lekkers eten! Hierdoor hou je je motivatie en kun je blijven volhouden.

Hoe werkt het?

slim easy® werkt hoofdzakelijk op de samenwerking tussen 2 tabellen; een voedingstabel en een activiteitentabel.

Vrijwel alle mobile telefoons en PDA’s ondersteunen de software van slim easy®.

Doormiddel van een eenvoudig te bedienen hoofdmenu kunt u zo vaak als u wilt uw calorie-inname bijhouden als ook uw activiteiten registreren.

U kunt uw maten ingeven, uw huidige gewicht en uw streefgewicht, de software geeft dagelijks weer wat uw resultaten zijn en eventueel wanneer u uw streefgewicht zult bereiken.

Dit is absoluut een krachtig stukje gereedschap om u te ondersteunen bij uw streven naar een gezonder leven.

slim easy® kost €19,95, maar is alleen te koop, nadat u de applicatie heeft geïnstalleerd op uw telefoon.

bron en meer informatie: slim-easy.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in