Home Dieet Categorie Medisch Afvallen Detox Voetpleisters Patches

Detox Voetpleisters Patches

Heb je de advertentie van Detox Voetpleisters Patches gezien en overweeg je om dit product te bestellen? Lees dan eerst deze review + ervaringen.

Beslis nu, Om tot -3 kilo per week kwijt te raken daar waar je wilt.
De Nuubu Detox Voetpleisters afslank pleisters betekent een echte revolutie in de geneeskunde van de laatste jaren. Tot nu toe werd het vooral gebruikt om het stoppen met roken te vergemakkelijken (anti-nicotine patch) of tegen pijn (anti-pijn patch) enz. Tegenwoordig wordt deze technologie gebruikt om mensen te helpen die snel af willen vallen (-3 kilo per week GEGARANDEERD)

nuubu voetpleisters getest
nuubu voetpleisters getest

Zo begint de promotie van Nuubu Detox Voetpleisters s. Maar kun je echt afvallen met Nuubu Detox Voetpleisters en zichtbaar afvallen terwijl je onzichtbaar op dieet bent. Om het afslanken te bespoedigen moet je iedere ochtend 1 pleister op je navel te plakken en deze minimaal 6 uur laten zitten.

In deze review lees je alles over Nuubu Detox Patches en geef ik antwoord op de volgende vragen:

 1. Wat zijn Nuubu detox patches
 2. Wat zit er in?
 3. Zijn Nuubu Detox Patches echt in staat om een substantiële verbetering van de gezondheid en vermindering van klachten te leveren?
 4. Welke klachten kun je verhelpen met deze detox patches?
 5. Zijn er wetenschappelijke bewijzen die pleiten voor het gebruik van detox patches op de voet zoals Nuubu?
 6. Hoe ervaren anderen de Nuubu detox patches?

Nuubu Detox Voetpleisters volgens de Leverancier

We lezen veel positieve verhalen over Nuubu Detox Voetpleisters , een overzicht:

 • 100% natuurlijk product dat perfecte ondersteuning biedt tijdens het afvallen
 • Het natuurlijke bestanddeel is fucus vesiculosus (blaaswier of kelp) welke een heel scala
 • Afslankpleisters zijn de modernste en meest doelmatige wijze om het lichaam van actieve stoffen te voorzien
 • De pleisters kunnen door mensen van alle leeftijden worden gebruikt
 • Uitermate geschikt voor mensen met een druk leven
 • Vanaf 20 dagen bereik je het beste en snelste resultaat!
 • aan gezonde stoffen bevat die ondersteunen bij het afvallen

Hoe werkt Nuubu Detox Voetpleisters ?

De pleister werkt op een gemakkelijke manier en is uitermate geschikt voor mensen met een druk leven. Hij bevordert namelijk de snelle afbraak van vetcellen en vermindert je eetlust. Om de afvalstoffen optimaal af te voeren dien je minimaal 6 glazen water per dag te drinken. Je kunt dit perfect combineren met sporten of een dieet.

Het werkzame bestanddeel Fucus vesiculosus (blaaswier of kelp) heeft als meest belangrijke inhoudsstof jodium en een scala aan mineralen, waaronder natrium, kalium, calcium, magnesium, ijzer, broom, fosfor, koper, chroom, chloor, mangaan, silicium, selenium en zink. Deze inhoudsstoffen maken deze plant geschikt om in te zetten bij overgewicht in relatie met de schildklier. Tevens bevat fucus alginezuur dat, door 25 tot 30 keer zijn gewicht aan water op te nemen, voor vermindering van het hongergevoel zorgt. Bovendien bevordert het sterk de darmwerking en -peristaltiek.

Nuubu Detox Voetpleisters Review

Dieetpleisters of Hollywood Patch Afslankpleisters zijn volgens de leverancier geschikt om te gebruiken als afslankmethode. De afslankpleisters moeten dagelijks worden verwisseld. De dieetpleisters moet je volgens de voorschriften op een arm, been of rond je middel platten. De afslankpleisters zorgen er volgens voor dat je in een maand tijd bijna 10 kilo afvalt. Het mooie is dat je er niets voor hoeft te doen, geen sport, geen streng eetpatroon.  Je valt af terwijl je slaapt, tv kijkt, eet, bij alles wat je doet, 24 uur per dag. Het gewichtsverlies gaat de hele dag door! Een sprookje of realiteit? Wij zijn erg benieuwd!

Stofwisseling

Het oppervlak van de afslankpleister bevat actieve stoffen die zorgen dat je het overgewicht verliest. De afslankpleisters voorkomen het hongergevoel, ze zuiveren het lichaam van toxines en de dieetpleisters stimuleren de stofwisseling.

nuubu voetpleisters ervaringen

 • Fucus Vesiculosus
 • Klimop
 • Groene thee
 • Indische kruiden

De dieetpleisters geven de actieve stoffen rechtstreeks door aan de bloedbaan, waardoor de stofwisseling gestimuleerd word.

Hollywood Patch Afslankpatches

Onder de naam Hollywood Patch zien we nog een aanbieder van afslank pleisters. Hier wordt het volgende beloofd: “Stop met al die gels en crèmes die u zo teleurstellen omdat ze niet werken. En vooral: bevrijd uzelf van die martelende diëten waar geen mens zich aan kan houden, en bereik uw nieuwjaarsvoornemen op een snelle,  makkelijke manier.” De leverancier belooft dat je met de verbeterde afslankpleisters van Hollywood Patch elke tien dagen vijf kilo kunt afslanken. De ingrediënten van de afslankpleisters trekken het inwendige celweefsel strak waardoor vet wordt gecomprimeerd, oplost en afgevoerd. Een pakket Hollywood Patch pakket voor een maand (30 dagen) kost 60 euro.

Ervaring met Nuubu Detox Voetpleisters

Wij zijn nog niet echt overtuigd van het effect van afslankpleisters. Het zou geweldig zijn als je zonder sporten of een streng eetpatroon kan afvallen. Eenvoudig door het plakken van een pleistertje. We zijn erg benieuwd naar ervaringen uit de praktijk! Heb je ervaring met Afslankpleisters van Hollywood Patch of een ander merk? Vragen of suggesties? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle ervaringen. Reageren kan ook anoniem!

nuubu voetpleisters ervaringen

Afslankpleisters Bestellen

Detoxmiddelen ondersteunen je lichaam bij het ontgiftingsproces. Dit is uiteindelijk de functie van de Detox Pleisters. Het zijn grote witte pleisters die je aan je voetzolen plakt. In de pleisters zitten er verschillende (natuurlijke) ingrediënten, meestal zit er azijn in en andere plantaardige middelen. Deze ingrediënten moeten de gifstoffen uit je lichaam halen.

Boetes voor Afslank Pleisters in Amerika

In Amerika heeft de Federal Trade Commision, de Amerikaanse consumentenbescherming organisatie onlangs een boete van 180.000 dollar opgelegd aan verkopers van niet werkende afslankpleisters. De pleisters werden verkocht met valse reclame waarin ongefundeerde afslankclaims werden vertelt. Tevens werd gemeld dat de ingrediënten goedgekeurd waren. Als de boetes niet betaald worden, gaat deze omhoog naar 900.000 dollar.

Nuubu Detox Voetpleisters in de Media

Op verschillende plaatsen hebben we citaten uit de Nederlandse media gezien die zich positief uitlaten over Nuubu Detox Voetpleisters . Onderzoek leert dat dit Nep Nieuws is.

Nuubu Detox Voetpleisters Gevaarlijk?

Over de effectiviteit van deze pleisters is er helaas weinig positiefs te vertellen. Ze hebben meer invloed op je portemonnee dan op je gezondheid. Verschillende merken, waaronder de bekende Kinoki, zijn zelfs van de schappen gehaald omdat zij de gemaakte beloftes niet kunnen nakomen. Deze voetpleisters zijn niet eens door de U.S. Food and Drug Administration goedgekeurd. Daarnaast is de effectiviteit van de pleisters nergens klinisch bewezen.

nuubu voetpleisters gebruik
nuubu voetpleisters gebruik

Wat Kost Nuubu Detox Voetpleisters

De Detox afslank pleister beginnen bij 19 euro per verpakking.

Voordelen

 • Eenvoudig in gebruik
 • Niet te prijzig
 • De kuur is van korte duur

Nadelen

 • Het heeft geen effect op de gezondheid
 • Het ondersteunt het ontgiftingsproces niet

Conclusie

Er zijn betere en effectievere manieren om te ontgiften. Detox Pleisters zijn wat ons betreft niet de moeite waard.

eline

47 Reacties

 1. Heb ze gekocht via Aliexpress ….ik geloof niet in die onzin en dacht..ach het is maar een paar euro. Na 4 dagen die pleisters op de buik gehad te hebben ben ik er mee gestopt.. Ik had een felrode buik…zwaar geïrriteerd..het brandde als een gek en had overal pukkeltjes. Ik zou zeggen…pure geldklopperij en onzin!!

  • die hele afslankproduckten via groupon deugen niet
   pas nog de carcuma / citron gekocht
   ook nada
   de voetpleisters ,,,dikke bullshit
   de teenringen,,,,,,allemaal zwendel

 2. ik heb 2 dagen een patch gedragen “slim patch” om op de buik te plakken.
  Ik was precies een télétubbie. Verschrikkelijk geïrriteerde huid. Of het toeval is of niet, ik maar ik had 2 dagen enorme zware , rara krampen. Zeker niet zoals buikgriep.
  Volgens mij dus ook niet echt gezond.

 3. ik gebruik bijna twee maanden de afslankpleisters maar ik ben geen gram
  afgevallen. Heel teleurstellend. Hoe is dit mogelijk.Ik ben er zelfs twee per dag
  gaan gebruiken maar neen hoor.Niets eraf. Zal het toch misleiding zijn?
  vmpdev

 4. Het doet wel iets maar niet wat het moet doen. Hartstikke misselijk, dol alsof ik super dronken ben, prikkende ogen en moe met concentratie problemen, en afgevallen no way!!!!

  • het werkt wel degenlijk alleen je moet op de gepaste manier gebruiken want hoe komt het dat mijn vriendin flink afvalt??besef dat als je 140 kilo weegt een pleister je daar niet bij gaat helpen dit is niet voor olifanten van vrouwen dit is voor vrouwen met een klein buikje of beetje vet ergens waar ze vanaf willen komen ik bedoel het is een pleister wat had je ervan verwacht dat je al vette papzak ineens dun en slank word hahaha

 5. jullie zijn gek als jullie dit kopen. ik wiljullie waarschuwen niet KOPEN!!!! jullie kunnen het zelf zijn hoeveek negatieve reacties hierover gemeld word. luister wilje afvallen gaa dan naar de diëtiste want je wilt tog vooraltijd je kilos kwijt? nou dan hou het geld lekker in je zakken. weten wat jullie moeten doen? als jullie mee willen doen ik heb zelf een voedingsscbema waar ik mee jullie kan helpen. yip het kost wel wat jaa maar niet overdreven veel zoals deze neppe pleisters voor 5euro stuur ik jou een voedingschema en tips via de mail doe je mee? mail me dan!! het is bijna gratis maar ik gun het iedereen! Ik deed het voor veel duurder, maar ik vond dat het niet nodig was. want het gaat namelijk niet alleen om het geld.. nou ik hoor het van jullie mij mail is.

  xx

  • Zuster mag ik je mail adres wil graag de schema van je? Is lang gelden zie ik dat je dit schreef maar je weet nooit kan je mail adres ook nergens vinden ? Groetjes jasmina

  • Hallo. Ik heb wel intresse in uw schema.
   Hoeveel kost het en kunt u mij dat doormailen aub..
   Alvast bedankt.
   Mvg Isabelle

 6. Mensen niet kopen. Is zonde van jullie geld. Wil je afvallen? Probeer gezond te eten of gewoon normaal eten. Ontbijt , lunch en avondeten. Veel water drinken. En niet snoepen of prik drinken. En veel bewegen. Ga naar een sportschool of probeer elke dag in de avond te gaan wandelen of hardlopen. Je zal niet meteen maar beetje a beetje wel. En je moet veel dicipline hebben. In een maand zal niet zoveel gebeuren. Je lichaam moet ook eraan wennen. En niet na een maand opgeven. En het hangt ook af hoe dikker je ook bent. Mensen die heel veel wegen, moeten meer doen dan iemand die bijvoorbeeld 80 kilo weegt. Dus mensen je moet je zelf helpen want die zogenaamde afval pillen of pleisters helpen niet. Jij moet je zelf helpen.

 7. Zeer jammer van de mensen van dit product dat ze graag rijk willen worden over de rug van hun klanten. Ik heb een proefpakket ontvangen en ben daar niet zo heel erg tevreden mee. Kreeg last van misselijkheid dus ben ik er na anderhalve week mee gestopt om te kijken of de misselijkheid overging (dit was dus het geval) maar ondertussen staat er met kleine lettertjes dat je wel binnen twee weken het product terug moet sturen wanneer je niet tevreden bent. Nu vind ik dat je niet binnen twee weken kan beslissen of het wel of niet werkt maar ondertussen zit ik wel aan het product van drie maanden vast en mag ik wel per maand even €59,95 aftikken voor opnieuw een misselijkmakend pakketje wat ik dus niet gebruik. Contact opgenomen met de klantenservice maar helaas, geen medewerking. Ik wil best betalen voor een product wat werkt en wat ik ook daadwerkelijk gebruik maar ik hou er niet van om belazerd te worden door een product te MOETEN kopen terwijl ik het toch niet gebruik omdat ik er misselijk van word. Kortom, zielig bedrijf wat het geld niet “verdient” , maar het gewoon van hun klanten “afpakt”.

  • Hoi, ik heb een hele goede product waarmee je 5-8 kilo in de maand kan afvallen. Het heet Emtea en 100 procent plantaardig, echt een aanrader. Mocht je intersse voor hebben kan ik je meer info geven. Binnen 5 maanden tijd heb ik zeker 300 pakjes al verkocht.

 8. Ook ik heb pleisters ontvangen, maar heb nog geen enkel resultaat. En zag dat er €60,– van mijn rekening was afgehaald! (kleine lettertjes) Heb erover gebeld, maar ze konden dit niet meer veranderen.
  Nooit doen dus!!!

 9. ik krijg de pleisters niet fatsoenlijk van het papier af zonder dat de plaklaag beschadigd en het pakketje komt dus meteen retour…heel jammer!!!

 10. Ik vroeg me af. (wij)ik wil zwanger worden.
  kan ik dit als nog gebruiken of moet ik direct mee stoppen?
  kan nergens vinden voor gebruiksaanwizing.

  • gratis proefpakket alleen verz. kosten 6.95
   best. op 17-12-2013
   een keer gebruikt maar kreeg uitslag en vond het te duur.
   alles netjes weer terug gezonden met de verklaring er bij.
   op 9 01-2014 59.95 eur. van mijn banknr. afgeschreven ..ik heb geen pakket van jullie .vanmorgen er over gebeld , pakket was niet aangekomen ,misschien met de kerst blijven liggen.
   hier ga ik niet mee akkoord ik heb me aan de regels gehouden en verwacht nu dan ook zo spoedig mogelijk mijn geld terug . ik heb dus geen pakket proefpleisters van jullie
   d. scheper

 11. Heb via een site de pleisters besteld in de hoop minimaal 5 kilo kwijt te raken, had pleisters voor 10 kilo,maar HELAAS ben ik 0.5 kilo kwijt. De Re-Active Patch doet niet wat is beloofd, ook kon ik geld retour krijgen als ik niet af zou vallen, maar nergens kan ik vinden hoe ik dat moet doen.
  Dus dames, een goede raad begin er niet aan.

 12. hoi, ik zou graag afvallen, maar ik heb een niertransplantatie ondergaan en slik hiervoor afstotingsmiddelen, mag ik deze pleisters dan wel gebruiken??

  groetjes claudia

  • Dag Claudia, ik ben ook getransplanteerd, en heb een nier van mijn moeder in 1993 gekregen.
   Door de prednison had ik er in 3 maanden 25 kilo erbij.
   Aangezien ik ook diabeet ben, lukte mij dat ook niet, mijn creat ging na gebruik van afslank producten zodanig omhoog dat ik daar mee gestopt ben.
   Sinds eind 2011 heb ik een bloedsensor, 24 uur kun je zien hoe je glucose is plus iedere dag op de WII zo is het mij gelukt om 15 kilo af te vallen.Ik zou er niet aan beginnen groetjes Yvette

 13. Hallo liefe mensen eindelijk iets wat werk ik heb de oplosing gevonden het is ook een pleister die je kan op plaken op je onder arm maar die heeft mij geholpen in 2 maanden 6 kilos kwijt te raken dat is Mystique Lifestyle Patch ‘M-Patch 2012’ mensen echt waar 30 dagen tevredenheid garantie ik raad iedreen het is een wonder om die te gebruiken mvg denis dordrecht

 14. Ben aan mijn 2e week begonnen.Elke dat in ochtend controleer ik mijn gewicht en er is tot nu to geen 100 gram verschil zichtbaar geweest.
  Moet nog zien als dit bij einde kuur het beloofde restultaat heeft opgeleverd

  • Heb ze ook geprobeerd. Hielp niks en kan nu al 7 weken achter mijn geld aan maar krijg niks terug.

 15. Ik heb de Hollywood pleisters ontvangen maar in de bijschrijving staat een waarschuwing voor de mensen die het aan hun schildklier hebben om dit niet te gebruiken. Jammer dat dat niet vermeld wordt op de TV. Ik heb het aan mijn schildklier en wil ze terug sturen onder rembours
  Kan iemand mij vertellen hoe ik dat kan doen en krijg ik mijn betaalde geld terug? (71,85)

 16. je valt er niet mee af ik ben bij gekomen van 62,8 naar de 65 kg.
  Ben gestopt met roken. Maar je valt er niet mee af je kunt je geld beter besteden dan aan al die rotzooi.

 17. goede middag ik heb afslank pleisters besteld en kreeg daar groene thee pleisters bij nou is mijn vraag moet ik die samen op plakken

 18. Ha ik wil mijn ervaring met jullie delen. Maar helaas er word gezegd dat ik mijn mening al heb geschreven. Niet dus. Maar geloof me het is weggegooid geld.

 19. Ik gebruik ze 3 weken en ben nog geen gram afgevallen. Er word beweert dat je in 30 dagen 9 kilo afvallen. Dus nu zou ik dus de laatste week 9 kilo moeten afvallen. Dus weggegooid geld.

 20. hallo ik las jullie vraag of iemand al ervaring heeft met afslankpatch.
  ik heb die twee weken geleden via het internet besteld.
  Eerlijk,… een grote teleurstelling want ik ben nu bezig met de laaste 6 dagen van de kuur en ben ondertussen nog geen gram afgevallen.
  Zonde van het weggesmeten geld! Voor mij zal het alvast weer dieeten worden…

  • Hallo ik gebruik de pleisters ik heb er wel resultaat van , maar iedere keer bij het aan brengen van de pleister heb ik zware blaasjes en rode huid uitslag en verschrikkelijke veel jeuk

 21. Hallo, ik las jullie reacties en ik woon in België en hier kan je ze gewoon bij de drogist kopen. Mijn ouders mogen het ook niet weten, ik ben nog maar 15.

 22. Ik wil er ook graag eentje hebben.
  Mijn ouders mogen het ook niet weten.
  Kan je het nog steeds alleen maar op internet kopen?

  kus’

 23. aah dat is lief.
  Ik wil super graag afvallen maar ik heb nie tveel geld.
  ik ben tenslotte nog maar 16, maa rik ben stevige meid, ik wil geen anorexia kind worden ofzo, maar zou het echt zo ongezond zijn?
  ik hoop he tniet, mijn ouders mogen het natuurlijk nie tweten, vandaar dat ik nei tvia internet kan kopen. bedankt angela
  x karlijn

  • Op 19 nov.2014 is door u een bedrag van mijn rekening bij de SNS bank á € 59,95 afgeschreven.
   Waarvoor was dit?
   Na het door u gezonden proefpakket heb ik niets meer van u vernomen.
   Graag hoor ik van u hoe de zaak in elkaar zit!
   Met vriendelijke groet Mevr. A. Hoste- van Wijk

   NB. Tot nu toe heb ik nog weinig resultaat gezien.

 24. Beste Karlijn,

  Ik heb het hele intenet voor je uitgespit en veel (erg veel) online winkels gevonden waat de vitalist dieetplijsters verkopen maar helaas geen enkele ECHTE winkel. In Nederland gelden voor internet verkoop andere regels als voor winkelverkoop. Ik vermoed dat het daar wel mee te maken heeft. Het klinkt leuk die dieetpleisters maar of het echt werkt en gezond is? Mocht je er binnenkort toch mee beginnen ben ik erg benieuwd naar je ervaring. Laat je het dan nog even weten?

  Veel succes meis,

  Angela

 25. Hoi,
  de dieetpleisters lijken me echt top,
  hoe duur zijn ze?
  waar kan je ze kopen? ( behalve via internet )
  bij de kruidvat of etos of zo?
  alvast bedankt , karlijn

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987