Detox Voetpleisters Patches

Heb je de advertentie van Detox Voetpleisters Patches gezien en overweeg je om dit product te bestellen? Lees dan eerst deze review + ervaringen.

Beslis nu, Om tot -3 kilo per week kwijt te raken daar waar je wilt.
De Nuubu Detox Voetpleisters afslank pleisters betekent een echte revolutie in de geneeskunde van de laatste jaren. Tot nu toe werd het vooral gebruikt om het stoppen met roken te vergemakkelijken (anti-nicotine patch) of tegen pijn (anti-pijn patch) enz. Tegenwoordig wordt deze technologie gebruikt om mensen te helpen die snel af willen vallen (-3 kilo per week GEGARANDEERD)

nuubu voetpleisters getest
nuubu voetpleisters getest

Zo begint de promotie van Nuubu Detox Voetpleisters s. Maar kun je echt afvallen met Nuubu Detox Voetpleisters en zichtbaar afvallen terwijl je onzichtbaar op dieet bent. Om het afslanken te bespoedigen moet je iedere ochtend 1 pleister op je navel te plakken en deze minimaal 6 uur laten zitten.

In deze review lees je alles over Nuubu Detox Patches en geef ik antwoord op de volgende vragen:

 1. Wat zijn Nuubu detox patches
 2. Wat zit er in?
 3. Zijn Nuubu Detox Patches echt in staat om een substantiële verbetering van de gezondheid en vermindering van klachten te leveren?
 4. Welke klachten kun je verhelpen met deze detox patches?
 5. Zijn er wetenschappelijke bewijzen die pleiten voor het gebruik van detox patches op de voet zoals Nuubu?
 6. Hoe ervaren anderen de Nuubu detox patches?

Nuubu Detox Voetpleisters volgens de Leverancier

We lezen veel positieve verhalen over Nuubu Detox Voetpleisters , een overzicht: slim patch Detox Voetpleisters Patches Slim patch verpakking

 • 100% natuurlijk product dat perfecte ondersteuning biedt tijdens het afvallen
 • Het natuurlijke bestanddeel is fucus vesiculosus (blaaswier of kelp) welke een heel scala
 • Afslankpleisters zijn de modernste en meest doelmatige wijze om het lichaam van actieve stoffen te voorzien
 • De pleisters kunnen door mensen van alle leeftijden worden gebruikt
 • Uitermate geschikt voor mensen met een druk leven
 • Vanaf 20 dagen bereik je het beste en snelste resultaat!
 • aan gezonde stoffen bevat die ondersteunen bij het afvallen

Hoe werkt Nuubu Detox Voetpleisters ? slim patch Detox Voetpleisters Patches Slim patch review

De pleister werkt op een gemakkelijke manier en is uitermate geschikt voor mensen met een druk leven. Hij bevordert namelijk de snelle afbraak van vetcellen en vermindert je eetlust. Om de afvalstoffen optimaal af te voeren dien je minimaal 6 glazen water per dag te drinken. Je kunt dit perfect combineren met sporten of een dieet.

Het werkzame bestanddeel Fucus vesiculosus (blaaswier of kelp) heeft als meest belangrijke inhoudsstof jodium en een scala aan mineralen, waaronder natrium, kalium, calcium, magnesium, ijzer, broom, fosfor, koper, chroom, chloor, mangaan, silicium, selenium en zink. Deze inhoudsstoffen maken deze plant geschikt om in te zetten bij overgewicht in relatie met de schildklier. Tevens bevat fucus alginezuur dat, door 25 tot 30 keer zijn gewicht aan water op te nemen, voor vermindering van het hongergevoel zorgt. Bovendien bevordert het sterk de darmwerking en -peristaltiek.

Nuubu Detox Voetpleisters Review

Dieetpleisters of Hollywood Patch Afslankpleisters zijn volgens de leverancier geschikt om te gebruiken als afslankmethode. De afslankpleisters moeten dagelijks worden verwisseld. De dieetpleisters moet je volgens de voorschriften op een arm, been of rond je middel platten. De slim patch Detox Voetpleisters Patches Afslankpleisters custom afslankpleisters zorgen er volgens voor dat je in een maand tijd bijna 10 kilo afvalt. Het mooie is dat je er niets voor hoeft te doen, geen sport, geen streng eetpatroon.  Je valt af terwijl je slaapt, tv kijkt, eet, bij alles wat je doet, 24 uur per dag. Het gewichtsverlies gaat de hele dag door! Een sprookje of realiteit? Wij zijn erg benieuwd!

Stofwisseling

Het oppervlak van de afslankpleister bevat actieve stoffen die zorgen dat je het overgewicht verliest. De afslankpleisters voorkomen het hongergevoel, ze zuiveren het lichaam van toxines en de dieetpleisters stimuleren de stofwisseling.

slim patch Detox Voetpleisters Patches Nuubu voetpleisters review

nuubu voetpleisters ervaringen

 • Fucus Vesiculosus
 • Klimop
 • Groene thee
 • Indische kruiden

De dieetpleisters geven de actieve stoffen rechtstreeks door aan de bloedbaan, waardoor de stofwisseling gestimuleerd word.

Hollywood Patch Afslankpatches

Onder de naam Hollywood Patch zien we nog een aanbieder van afslank pleisters. Hier wordt het volgende beloofd: “Stop met al die gels en crèmes die u zo teleurstellen omdat ze niet werken. En vooral: bevrijd uzelf van die martelende diëten waar geen mens zich aan kan houden, en bereik uw nieuwjaarsvoornemen op een snelle,  makkelijke manier.” De leverancier belooft dat je met de verbeterde afslankpleisters van Hollywood Patch elke tien dagen vijf kilo kunt afslanken. De ingrediënten van de afslankpleisters trekken het inwendige celweefsel strak waardoor vet wordt gecomprimeerd, oplost en afgevoerd. Een pakket Hollywood Patch pakket voor een maand (30 dagen) kost 60 euro.

Ervaring met Nuubu Detox Voetpleisters

Wij zijn nog niet echt overtuigd van het effect van afslankpleisters. Het zou geweldig zijn als je zonder sporten of een streng eetpatroon kan afvallen. Eenvoudig door het plakken van een pleistertje. We zijn erg benieuwd naar ervaringen uit de praktijk! Heb je ervaring met Afslankpleisters van Hollywood Patch of een ander merk? Vragen of suggesties? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle ervaringen. Reageren kan ook anoniem!

nuubu voetpleisters ervaringen

Afslankpleisters Bestellen

Detoxmiddelen ondersteunen je lichaam bij het ontgiftingsproces. Dit is uiteindelijk de functie van de Detox Pleisters. Het zijn grote witte pleisters die je aan je voetzolen plakt. In de pleisters zitten er verschillende (natuurlijke) ingrediënten, meestal zit er azijn in en andere plantaardige middelen. Deze ingrediënten moeten de gifstoffen uit je lichaam halen.

slim patch Detox Voetpleisters Patches Schermafbeelding om

Boetes voor Afslank Pleisters in Amerika

In Amerika heeft de Federal Trade Commision, de Amerikaanse consumentenbescherming organisatie onlangs een boete van 180.000 dollar opgelegd aan verkopers van niet werkende afslankpleisters. De pleisters werden verkocht met valse reclame waarin ongefundeerde afslankclaims werden vertelt. Tevens werd gemeld dat de ingrediënten goedgekeurd waren. Als de boetes niet betaald worden, gaat deze omhoog naar 900.000 dollar.

Nuubu Detox Voetpleisters in de Media

Op verschillende plaatsen hebben we citaten uit de Nederlandse media gezien die zich positief uitlaten over Nuubu Detox Voetpleisters . Onderzoek leert dat dit Nep Nieuws is.

slim patch Detox Voetpleisters Patches Slim patch fake news

Nuubu Detox Voetpleisters Gevaarlijk?

Over de effectiviteit van deze pleisters is er helaas weinig positiefs te vertellen. Ze hebben meer invloed op je portemonnee dan op je gezondheid. Verschillende merken, waaronder de bekende Kinoki, zijn zelfs van de schappen gehaald omdat zij de gemaakte beloftes niet kunnen nakomen. Deze voetpleisters zijn niet eens door de U.S. Food and Drug Administration goedgekeurd. Daarnaast is de effectiviteit van de pleisters nergens klinisch bewezen.

nuubu voetpleisters gebruik
nuubu voetpleisters gebruik

Wat Kost Nuubu Detox Voetpleisters

De Detox afslank pleister beginnen bij 19 euro per verpakking.

Voordelen

 • Eenvoudig in gebruik
 • Niet te prijzig
 • De kuur is van korte duur

Nadelen

 • Het heeft geen effect op de gezondheid
 • Het ondersteunt het ontgiftingsproces niet

Conclusie

Er zijn betere en effectievere manieren om te ontgiften. Detox Pleisters zijn wat ons betreft niet de moeite waard.

eline

47 Reacties

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in