Kun je Afvallen met Slim Q3 ?

De afgelopen tijd zijn er veel reacties over Slim Q3 binnengekomen bij de redactie van vetvrij.com. De meeste vragen gingen niet om het product zelf, maar meer om problemen met de proefzendingen van Slim Q3. De vraag is niet alleen of je daadwerkelijk kunt afvallen met Slim Q3, maar ook op welke manier de aftersales verloopt.

Hier volgen een aantal reacties die we hebben ontvangen.

Beste Redactie,

Enige tijd geleden heb ik een proefpakket Slim Q3. Helaas kreeg ik door het gebruik uiteenlopende lichamelijke klachten en heb hierover een mail gestuurd naar de leverancier. Ik kreeg hier geen reactie op. Wel ontving ik automatisch een vervolgzending en werd er 54 euro van mijn betaalrekening geincasseerd. Ik kan ze zowel telefonisch als via email niet bereiken. Wat kan ik hier tegen doen?

Mevrouw E. Vermeer

Slimq3-afvallen

Geachte heer, mevrouw,

Hierbij wil ik mijn ervaring met het product Q3 met u delen. Ik heb een proefzending Slim Q3 besteld. Tot mijn verbazing werd er 14 dagen na de proefzending een nieuwe zending gestuurd zonder dat ik had laten weten hier prijs op te stellen. Uiteraard was ook het bijbehorende bedrag van mijn rekening afgeschreven. Heb gebeld met de klantenservice en mij werd verteld dat ik aan een abonnement van 3 zendingen a €59.99 per zending vast zat. Pas na de laatste zending zou ik mijn ‘abonnement’ op kunnen zeggen. Na enig beraad heb ik het bedrag van de eerste zending laten storneren en heb het rekeningnummer van slim q3 laten blokkeren zodat er niet meer geld van mijn rekening geschreven kon worden.

Hoogachtend,

P.G.

Ik kan eindeloos doorgaan met deze lijst want nog steeds krijgen we dagelijks soortgelijke mailtjes binnen bij de redactie. De vraag blijft of het verstandig is om Slim Q3 te bestellen. Ik heb het voor je uitgezocht en op een rijtje gezet. Ik zal beginnen met de lijst van ingrediënten.

ingrediënten Slim Q3

Butea Monosperma Nigella sativa

De stofwisseling en de spijsvertering worden gestimuleerd door dit kruid. Daarnaast verlaagt het de bloedsuikerspiegel in het bloed. Nigella Sativa ondersteunt  het immuunsysteem en zou een positieve werking hebben op je darmen.

Boerhavia diffusa

De echte werking van dit kruid is zeer divers. Het kruid heeft een reinigende werking en stimuleert de spijsvertering. Tevens drijft het overtollig vocht af. Boerhavia wordt volgens de bijsluiter ook gebruikt bij de behandeling van diabetes.

Commiphora mukul

Dit cholesterolverlagende kruid zorgt voor een verbetering van de spijsvertering en wordt in India al heel lang gebruikt. Deze bes van een stekelachtige struik uit India verlaagt het vetpercentage direct. Behalve dat het vet verbrand, heeft het ook de eigenschap een cholesterolverlagend effect.

Triphala

Triphala word in het oosten al tientallen jaren gebruikt om inwendig te ontgiften. Triphala bestaat uit drie vruchten met werkingen op de stofwisseling. Het kruid ondersteunt het afvallen door vet en gifstoffen uit de cellen te halen. Triphala zou de eetlust verminderen.

Allium sativum

Allium sativum staat voor knoflook. Dit zou een positief effect op het afweersysteem. Daarnaast wordt het ingezet tegen schimmels, bacteriën en virussen. Allium sativum werkt volgens de bijsluiter cholesterol verlagend.

Ervaringen Slim Q3

Op internet zijn verschillende ervaringen te vinden over problemen bij het bestellen en de aftersales. Ervaringen over het gebruik van Slim Q3 zijn daarentegen schaars. Daarom ben ik benieuwd naar jouw ervaring met Slim Q3. Laat een reactie achter of lees de ervaringen van andere bezoekers. Je kunt ook de facebook commentbox onderaan deze pagina gebruiken.

Spijsvertering

Een van de eigenschappen van Slim Q3 zou zijn dat het product je spijsvertering, en hierdoor de verbranding van vet stimuleert. Dit zien we ook terug bij vergelijkbare producten zoals Vitaslim, Carbuloss en Mango Slim. Helaas zijn niet alle ervaringen met deze producten even positief. Er wordt geadviseerd om naast het gebruik van Slim Q3 regelmatig te bewegen en te eten. In de bijsluiter van het afslankmiddel staan naast het stimuleren van de spijsvertering de volgende eigenschappen:

 • Vermindert vetopname
 • Vermindert hongergevoel
 • Verhoogt uw weerstand
 • Geeft extra energie

Voeding en Beweging

Zoals ik eerder vertelde is voeding en beweging essentieel. Door meer energie te verbruiken en minder energie op te nemen val je af. Slim Q3 zou voor een extra stimulans van dit proces zorgen. Beweeg je weinig of zelfs helemaal niet, dan zal ieder product minder effectief zijn. Heb je nog vragen? Laat dan een reactie achter. Ik zal je vragen zo goed mogelijk proberen te beantwoorden.

sanne

5 Reacties

 1. Goedendag,

  Ik heb de Slim Q3 al in huis. Maar kan niet vinden hoe het precies gebruikt moet worden per fase.
  Hoeveel pillen moet ik innemen als ik wil beginnen en wat is het verloop ervan?

  Een hartelijke groet,

  Hanneke Noort

 2. Wil geen vervolg pakketten meer ontvangen.heb dit al eerder aangegeven.
  Stuur vandaag het pakket nog terug en laat geld terugstorten.
  Mvg helen de Gast

 3. Ik ben al vanaf januari 2014 bezig, ik let op wat ik eet en drink ook koolzuurhoudende dranken drink ik niet alleen maar thee en water zonder suiker. En daarnaast gebruik ik slimq3. Iedere week val ik af en ik ben nu al meer dan 17 kilo kwijt. Ik voel me heerlijk en tot nu heb ik ook nog niet gesport omdat ik echt te zwaar was. Aankomende maand ga ik beginnen met trainen dus ik ben benieuwd. Met ieder dieet moet je erop letten wat je eet, je kan je wel vol stoppen met vette troep maar dan weet je dat je ook niet afvalt. Ik ga door met slimq3 omdat ik goed ga en afvalt en mij er lekker bij voelt. Groetjes en succes Moontje

 4. Ik wil met ingang van vandaag de slimq3 zendingen stop zetten. Ik wordt gek van die pillen bende en dat jullie het maar toe blijven sturen en maar blijven afschrijven. bij deze STOP ZeTTEN

  S van de Gein

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in