slim-xr Slim-XR Afslankpillen Slim xr
Slim xr Slim-XR Afslankpillen

Vanmorgen stond er een potje Slim-XR capsules op mijn bureau. Altijd leuk, een nieuw afslankproduct. De informatie op de verpakking vertelde me dat de pillen in Duitsland worden geproduceerd in samenwerking met voedingsdeskundigen. Mijn interesse is gewekt, ik loop naar de koffieautomaat, toets nummer 33 in voor een lekkere espresso en begin meteen met een review.

“De productie vindt plaats volgens de hoge GMP kwaliteitsstandaard”, lees ik in de bijsluiter.  Het gebruik is eenvoudig, je neemt dagelijks voor de maaltijd een capsule in en afvallen maar. Zo makkelijk? jaja … dat beloven ze allemaal! Als ik verder lees in de bijsluiter wordt de werking van Slim-XR precies uitgelegd. Slim-XR wordt geproduceerd in Duitsland en een exacte copy van de website is ook in het Duits beschikbaar.

Ervaring met Slim-XR

Omdat deze afslankpillen relatief nieuw zijn ben ik nieuwsgierig naar ervaringen van gebruikers van het product met Slim-XR. Heb je ervaring met deze afslankcapsules? Dan waardeer ik het als je een reactie achterlaat.

Slim-XR Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Slim-XR zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Slim-XR graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

slim-xr Slim-XR Afslankpillen Meer informatie

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Zo werkt Slim XR

L-carnitine is een belangrijk bestandsdeel van Slim-XR en zorgt voor het transport van vet naar en speelt een belangrijke rol bij de vetverbranding. Deze stof zien we ook terug in een aantal andere afslankpillenVerschillende onderzoeken hebben aangetoond dat L-carnitine de afbraak van vetzuren kan verhogen. Verder is aangetoond dat bij mensen met overgewicht de oxidatie van langeketenvetzuren duidelijk verhoogt. Dit zou gewichtsverlies bevorderen.

Gebruik Slim XR

Het gebruik van Slim-XR is heel eenvoudig. Neem dagelijks voor de hoofdmaaltijd een één capsule oraal in met een groot glas water. Val je niet of te snel af, of krijg je last van bijwerkingen? Stop dan met de kuur en raadpleeg een deskundige. Neem de capsules niet als je zwanger of chronisch ziek bent.

Slim-XR Online Portal

Heb je Slim-XR gekocht? Dan kun je kosteloos gebruik maken van een onlineportaal waar je aanvullende informatie, recepten en online berekeningen uitvoeren kunt vinden. Een leuke extra feature!

Ingrediënten Slim XR

De lijst van ingrediënten die gebruikt in Slim-XL is in tegenstelling tot veel andere afslankpillen   is gelukkig vrij toegankelijk. Ik heb ze voor je op een rijtje gezet en uitgezocht wat de (bij)werkingen van de verschillende ingrediënten is.

Foliumzuur  wordt aanbevolen aan vrouwen die graag zwanger willen worden maar wist je dat deze stof niet zelf aangemaakt kan worden door het menselijk lichaam? De afslankende werking van Foliumzuur is mij geheel onduidelijk en ik kan ook niet verklaren waarom deze stof is toegevoegd aan Slim-XR

Cobalamine Cobalamine bevordert de stofwisselingsreacties en is tevens van invleod op het zenuwstelsel.

Riboflavine Riboflavine ondersteunt de omzetting van eiwitten, vetten en koolhydraten in energie.

Pantotheenzuur Pantotheenzuur ondersteunt de opbouw van het co-enzym A.

Pyridoxine Pyridoxine werkt als co-enzym bij ongeveer 100 enzymatische reacties, die bijna uitsluitend plaatsvinden bij de opbouw en afbraak van aminozuren.

Biotine Biotine bevordert de stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten en de energievoorziening in het lichaam.

Niacine Niacine is van invloed op de stofwisseling van eiwitten, vetten en koolhydraten. Niacine zou een positieve invloed heeft op de vetstofwisseling en neemt deel aan het afbraakproces van vetten.

Ascorbinezuuris zorgt voor voor veel processen in het menselijk lichaam zoals het ondersteunen van het immuunsysteem. Het bevordert de omzetting van voedsel in energie.

Tocoferol Tocoferol is een antioxidant en heeft het de taak om de meervoudig onverzadigde vetzuren te beschermen tegen vrije radicalen. Tocoferol wordt regelmatig aanbevolen voor mensen met overgewicht, rokers en mensen met veel stress.

Thiamine Thiamine activeert de afbraak van koolhydraten en levert een bijdrage aan het afbreken van suiker en het omzetten in energie.

Calcium is is regelmatig onderzoek gedaan. Onder andere de Laval universiteit in Canada heeft mensen met overgewicht circa 1.200 mg calcium per dag gegeven. Gedurende een maand verlorten ze gemiddeld vijf kilo extra lichaamsvet ten opzichte van een groep die een placenta slikte.

Wat kost Slim-XR?

Een maadpakket Slim-XR kost 40 euro. Dit is inclusief verzendkosten en toegang tot het online portal. Het is een eenmalige zending (dus geen abonnement)

Conclusie

Is Slim-XR een nieuwe wonderpil? Ik moet toegeven dat er goed is nagedacht over deze afslankpil. De Duitse wetgeving is op het gebied van voedingssupplementen en afslankproducten veel strenger dan in Nederland. Dat Slim-XR ook in Duitsland verkocht wordt, en zelfs bij onze oosterburen wordt geproduceerd geeft vertrouwen. Ik kan me goed vinden in een groot deel van de ingreditenten maar zet ook mijn vraagtekens bij een aantal toevoegingen. Desondanks zie ik geen grote bezwaren in deze afslankcapsules.

Ik ben benieuwd naar ervaringen met Slim-XR. Heb je ervaring met deze afslankcapsules? Dan waardeer ik het als je een reactie achterlaat.

Gezonde Groeten,

sanne

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringTips om een Winterdip te voorkomen
Eenvoudig AfvallenTips om je Zelfvertrouwen te verbeteren
slim-xrIs Slim-XR een nieuwe wonderpil? Ik moet toegeven dat er goed is nagedacht over deze afslankpil. Ik kan me goed vinden in een groot deel van de ingreditenten maar zet ook mijn vraagtekens bij een aantal toevoegingen. Desondanks zie ik geen grote bezwaren in deze afslankcapsules.

43 Reacties

 1. Hoi,

  Ik wil wel graag deze pillen op proef gebruiken.
  Ik kamp al jaren met overgewicht.
  In het verleden ben ik veel afgevallen met de oude formule van de Stacker pillen.
  Helaas (en terecht) mogen deze niet meer worden verkocht.
  Ik ben dus al lang op zoek naar pillen die wel werken.
  Ik heb al veel dieten geprobeerd, Helaas zonder resultaat. (WW, Sonja Bakker, Healthy lifestyle plan etc).
  Ik zou graag willen proberen of deze pillen werkzaam zijn.
  Verder ben ik gezond en beweeg dagelijks voldoende. Ik heb alleen fybromyalgie.
  Door mijn fybromyalgie is de sportschool voor mij geen optie.

  Ik hoor het graag

 2. Mehrfach habe ich das Abo bereits gekündigt die Warensendung zurück gehen lassen und bis heute buchen sie ab und schreiben zusätzlich noch Mahnungen inzwischen liegt das Betreiben ihrer Firma bereits meinem Anwalt vor . Ich bitte sie noch einmal das Abo sofort zu kündigen um weitere Streitigkeiten zu vermeiden . Mit freundlichen Grüßen
  Ursula Glitza

 3. Beste,

  Bij deze wil ik u laten weten dat ik geen producten of dergelijke meer wil ontvangen!
  Ik heb nooit een bestelling geplaatst dus hoef ook niets te betalen, heb de producten dan ook terug gestuurd maar dan toch een 1ste factuur betaald van 38 euro waar ik nu spijt van heb, want dit moest ik niet doen.

  Heb hier een aanmaning gekregen van 187 euro, weet niet hoe jullie daar bij komen. Jullie hebben alles terug gekregen dus moet niets betalen en wil dan ook niets meer ontvangen!!!

  Bij deze hoop ik dat alles in orde is nu en ik verder geen brieven of pakjes meer ontvang.

  De Mol Christiane

 4. Heb de pillen 1 maand gebruikt. Ben wel wat afgevallen maar volgens mij is het alleen vocht moest namelijk zoveel plassen. Daarbij zijn de bijwerkingen stress en hartkloppingen (net een soort speed). Wanneer ik stopte kreeg ik nachtelijke zweetaanvallen en pijn in mijn darmen. Na een aantal maanden verkleuren ook de pillen dit vindt ik ook geen goed voorteken.

 5. Hoi ik heb vraag zij hier mensen die van
   Slim-XR zij afvallen ect met gezond eten
  Help die pillen
  Binnen Hoe veel maand kan je afvallen

  Als help wil ik ze ook na mijn zwangerschap gebruik

  Ik hoort het graag hoop op een eerlijke antwoorden

 6. Optimistisch gestart met de capsules, voor 30 dagen; uiteindelijk 1 kg kwijt maar ook veel stress gehad, dus of het komt van de capsules of d stress; blijft de vraag!!!

 7. Afgelopen zondag heb ik jullie al gemaild om te vragen naar het adres voor mijn terug te sturen Slim-XR dragees, maar het is nu bijna einde werkdag dinsdag, maar nog steeds geen adres van jullie ontvangen!
  Op 8 mei jl. heb ik de pillen besteld en € 39,95 daarvoor betaald. Op 19 mei heb ik die pillen ontvangen. Deze pillen hebben echter niets geholpen en heb ik ze volgens jullie NIET-GOED-GELD-TERUG-GARANTIE netjes verpakt en wacht nog steeds op jullie retour-adres! Ik heb ze betaald op rekeningnr.: NL 31 INGB 00000 69496.
  Hopend op een snel antwoord van jullie, met afwachtende groet,
  mevr. O. Bulterman,

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in