Vanmorgen stond er een potje Slim-XR capsules op mijn bureau. Altijd leuk, een nieuw afslankproduct. De informatie op de verpakking vertelde me dat de pillen in Duitsland worden geproduceerd in samenwerking met voedingsdeskundigen. Mijn interesse is gewekt, ik loop naar de koffieautomaat, toets nummer 33 in voor een lekkere espresso en begin meteen met een review.

“De productie vindt plaats volgens de hoge GMP kwaliteitsstandaard”, lees ik in de bijsluiter.  Het gebruik is eenvoudig, je neemt dagelijks voor de maaltijd een capsule in en afvallen maar. Zo makkelijk? jaja … dat beloven ze allemaal! Als ik verder lees in de bijsluiter wordt de werking van Slim-XR precies uitgelegd. Slim-XR wordt geproduceerd in Duitsland en een exacte copy van de website is ook in het Duits beschikbaar.

Ervaring met Slim-XR

Omdat deze afslankpillen relatief nieuw zijn ben ik nieuwsgierig naar ervaringen van gebruikers van het product met Slim-XR. Heb je ervaring met deze afslankcapsules? Dan waardeer ik het als je een reactie achterlaat.

Slim-XR Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Slim-XR zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Slim-XR graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Zo werkt Slim XR

L-carnitine is een belangrijk bestandsdeel van Slim-XR en zorgt voor het transport van vet naar en speelt een belangrijke rol bij de vetverbranding. Deze stof zien we ook terug in een aantal andere afslankpillenVerschillende onderzoeken hebben aangetoond dat L-carnitine de afbraak van vetzuren kan verhogen. Verder is aangetoond dat bij mensen met overgewicht de oxidatie van langeketenvetzuren duidelijk verhoogt. Dit zou gewichtsverlies bevorderen.

Gebruik Slim XR

Het gebruik van Slim-XR is heel eenvoudig. Neem dagelijks voor de hoofdmaaltijd een één capsule oraal in met een groot glas water. Val je niet of te snel af, of krijg je last van bijwerkingen? Stop dan met de kuur en raadpleeg een deskundige. Neem de capsules niet als je zwanger of chronisch ziek bent.

Slim-XR Online Portal

Heb je Slim-XR gekocht? Dan kun je kosteloos gebruik maken van een onlineportaal waar je aanvullende informatie, recepten en online berekeningen uitvoeren kunt vinden. Een leuke extra feature!

Ingrediënten Slim XR

De lijst van ingrediënten die gebruikt in Slim-XL is in tegenstelling tot veel andere afslankpillen   is gelukkig vrij toegankelijk. Ik heb ze voor je op een rijtje gezet en uitgezocht wat de (bij)werkingen van de verschillende ingrediënten is.

Foliumzuur  wordt aanbevolen aan vrouwen die graag zwanger willen worden maar wist je dat deze stof niet zelf aangemaakt kan worden door het menselijk lichaam? De afslankende werking van Foliumzuur is mij geheel onduidelijk en ik kan ook niet verklaren waarom deze stof is toegevoegd aan Slim-XR

Cobalamine Cobalamine bevordert de stofwisselingsreacties en is tevens van invleod op het zenuwstelsel.

Riboflavine Riboflavine ondersteunt de omzetting van eiwitten, vetten en koolhydraten in energie.

Pantotheenzuur Pantotheenzuur ondersteunt de opbouw van het co-enzym A.

Pyridoxine Pyridoxine werkt als co-enzym bij ongeveer 100 enzymatische reacties, die bijna uitsluitend plaatsvinden bij de opbouw en afbraak van aminozuren.

Biotine Biotine bevordert de stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten en de energievoorziening in het lichaam.

Niacine Niacine is van invloed op de stofwisseling van eiwitten, vetten en koolhydraten. Niacine zou een positieve invloed heeft op de vetstofwisseling en neemt deel aan het afbraakproces van vetten.

Ascorbinezuuris zorgt voor voor veel processen in het menselijk lichaam zoals het ondersteunen van het immuunsysteem. Het bevordert de omzetting van voedsel in energie.

Tocoferol Tocoferol is een antioxidant en heeft het de taak om de meervoudig onverzadigde vetzuren te beschermen tegen vrije radicalen. Tocoferol wordt regelmatig aanbevolen voor mensen met overgewicht, rokers en mensen met veel stress.

Thiamine Thiamine activeert de afbraak van koolhydraten en levert een bijdrage aan het afbreken van suiker en het omzetten in energie.

Calcium is is regelmatig onderzoek gedaan. Onder andere de Laval universiteit in Canada heeft mensen met overgewicht circa 1.200 mg calcium per dag gegeven. Gedurende een maand verlorten ze gemiddeld vijf kilo extra lichaamsvet ten opzichte van een groep die een placenta slikte.

Wat kost Slim-XR?

Een maadpakket Slim-XR kost 40 euro. Dit is inclusief verzendkosten en toegang tot het online portal. Het is een eenmalige zending (dus geen abonnement)

Conclusie

Is Slim-XR een nieuwe wonderpil? Ik moet toegeven dat er goed is nagedacht over deze afslankpil. De Duitse wetgeving is op het gebied van voedingssupplementen en afslankproducten veel strenger dan in Nederland. Dat Slim-XR ook in Duitsland verkocht wordt, en zelfs bij onze oosterburen wordt geproduceerd geeft vertrouwen. Ik kan me goed vinden in een groot deel van de ingreditenten maar zet ook mijn vraagtekens bij een aantal toevoegingen. Desondanks zie ik geen grote bezwaren in deze afslankcapsules.

Ik ben benieuwd naar ervaringen met Slim-XR. Heb je ervaring met deze afslankcapsules? Dan waardeer ik het als je een reactie achterlaat.

Gezonde Groeten,

sanne

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelTips om een Winterdip te voorkomen
Volgend artikelTips om je Zelfvertrouwen te verbeteren
slim-xrIs Slim-XR een nieuwe wonderpil? Ik moet toegeven dat er goed is nagedacht over deze afslankpil. Ik kan me goed vinden in een groot deel van de ingreditenten maar zet ook mijn vraagtekens bij een aantal toevoegingen. Desondanks zie ik geen grote bezwaren in deze afslankcapsules.

43 Reacties

 1. Hoi,

  Ik wil wel graag deze pillen op proef gebruiken.
  Ik kamp al jaren met overgewicht.
  In het verleden ben ik veel afgevallen met de oude formule van de Stacker pillen.
  Helaas (en terecht) mogen deze niet meer worden verkocht.
  Ik ben dus al lang op zoek naar pillen die wel werken.
  Ik heb al veel dieten geprobeerd, Helaas zonder resultaat. (WW, Sonja Bakker, Healthy lifestyle plan etc).
  Ik zou graag willen proberen of deze pillen werkzaam zijn.
  Verder ben ik gezond en beweeg dagelijks voldoende. Ik heb alleen fybromyalgie.
  Door mijn fybromyalgie is de sportschool voor mij geen optie.

  Ik hoor het graag

 2. Mehrfach habe ich das Abo bereits gekündigt die Warensendung zurück gehen lassen und bis heute buchen sie ab und schreiben zusätzlich noch Mahnungen inzwischen liegt das Betreiben ihrer Firma bereits meinem Anwalt vor . Ich bitte sie noch einmal das Abo sofort zu kündigen um weitere Streitigkeiten zu vermeiden . Mit freundlichen Grüßen
  Ursula Glitza

 3. Beste,

  Bij deze wil ik u laten weten dat ik geen producten of dergelijke meer wil ontvangen!
  Ik heb nooit een bestelling geplaatst dus hoef ook niets te betalen, heb de producten dan ook terug gestuurd maar dan toch een 1ste factuur betaald van 38 euro waar ik nu spijt van heb, want dit moest ik niet doen.

  Heb hier een aanmaning gekregen van 187 euro, weet niet hoe jullie daar bij komen. Jullie hebben alles terug gekregen dus moet niets betalen en wil dan ook niets meer ontvangen!!!

  Bij deze hoop ik dat alles in orde is nu en ik verder geen brieven of pakjes meer ontvang.

  De Mol Christiane

 4. Heb de pillen 1 maand gebruikt. Ben wel wat afgevallen maar volgens mij is het alleen vocht moest namelijk zoveel plassen. Daarbij zijn de bijwerkingen stress en hartkloppingen (net een soort speed). Wanneer ik stopte kreeg ik nachtelijke zweetaanvallen en pijn in mijn darmen. Na een aantal maanden verkleuren ook de pillen dit vindt ik ook geen goed voorteken.

 5. Hoi ik heb vraag zij hier mensen die van
   Slim-XR zij afvallen ect met gezond eten
  Help die pillen
  Binnen Hoe veel maand kan je afvallen

  Als help wil ik ze ook na mijn zwangerschap gebruik

  Ik hoort het graag hoop op een eerlijke antwoorden

 6. Optimistisch gestart met de capsules, voor 30 dagen; uiteindelijk 1 kg kwijt maar ook veel stress gehad, dus of het komt van de capsules of d stress; blijft de vraag!!!

 7. Afgelopen zondag heb ik jullie al gemaild om te vragen naar het adres voor mijn terug te sturen Slim-XR dragees, maar het is nu bijna einde werkdag dinsdag, maar nog steeds geen adres van jullie ontvangen!
  Op 8 mei jl. heb ik de pillen besteld en € 39,95 daarvoor betaald. Op 19 mei heb ik die pillen ontvangen. Deze pillen hebben echter niets geholpen en heb ik ze volgens jullie NIET-GOED-GELD-TERUG-GARANTIE netjes verpakt en wacht nog steeds op jullie retour-adres! Ik heb ze betaald op rekeningnr.: NL 31 INGB 00000 69496.
  Hopend op een snel antwoord van jullie, met afwachtende groet,
  mevr. O. Bulterman,

 8. Ik weet niet wat jullie doen maar ik ben ze nu 10dagen aan net gebruiken maaaaar ik val nog geen gram af hoe kan dit?????

 9. Vandaag ontvingen wij tot onze verbazing 30 Slim XR tabletten die wij niet besteld hebben. We hebben enige tijd geleden 1 zending besteld en betaald en toegestuurd gekregen. Deze nieuwe zending, die wij niet besteld hebben retourneer ik aan NH Logistik, Postfach 11 – 18, 34373 Immenhausen GERMANY

 10. Heb het product 1 maand geprobeerd zag geen verschil ervan.

  Ik ga om de dag naar de sportschool met de fiets naar het werk 5 dagen per week en eet heel gezond maar ben geen gram kwijt geraakt.

  Ik raad het concept dus niet aan.

  • Hallo jerney
   Nou bedankt voor dit bericht ect als gezond eten en fiest ect moet wel afvallen Door die pillen maar
   Bedankt ik gaan ze dan ook niey bestellen ect

 11. Ik heb het net besteld.
  maar na al die reacties hier. heb ik een beetje spijt dat ik het besteld hebt. al hoop ik dat ik het wel ontvang en dat het zal gaan helpen.
  ze hebben ook dat 6 maanden gebruik geen resultaat geld terug garantie. is dat echt zo?? klopt het wat ze zeggen?

  groetjes

 12. Ik ben begonnen met de pillen sinds een week, merkte na 1 dag dat ik hees ben en nadat mijn man het is gaan gebruiken kreeg hij hetzelfde! Komt echt van de pillen, meer slijm op de stembanden, kan te maken hebben met een sneller werkende schildklier!

  Mvg

 13. goedenavond
  ben ook al twee weken bezig en ook niets afgevallen
  mijn dagelijkse eten zijn
  begin smorgens met een boterham
  smiddags joghurt met cruesli
  halve wege de middag twee stukjes fruit
  savond weeg ik mijn eten ook nog al
  en steeds maar water drinken maar afvallen ho maar
  loop daags ook nog ander half uur
  wi kan mij vertellen wat ik nog meer kan doen om maar AF TEVALLEN

 14. ik heb een bestelling gedaan
  kunt u mij zeggen waneer ik mijn bestelling zal ontvangen ?

  Uw bestelling:

  3 maandpakketten – Slim-XR concept – 12,00 € = 36 €
  plus verpakking gratis

  Prijs: Euro 36,00
  Verzendkosten: Euro 3,95

  Totaal: Euro 39,95

  – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

  Betaling: iDEAL / Bankoverschrijving
  Rekeninghouder: Qimondo
  IBAN: DE14 7001 1110 1651 6740 06
  BIC: DEKT DE 71 002
  Bestelnummer: 9540854208
  Totaalbedrag: Euro 39,95

 15. Stelletje amateurs

  Oplichters
  ik wacht al fucking ander half maand lang nog steeds niks binnen
  wat denken jullie wel niet joh.
  stik maar in die pillen van jullie ben toch lekker 7 kilo afgevallen zonder die neppe rotzoooi van jullie

 16. Jullie zijn echt een belachelijk bedrijf, bij 9/10 mensen komen de pillen niet eens aan laat staan dat die rot dingen werken.. schei toch uit.

 17. Ik heb slim xr besteld en dus ook al betaald…… Het is al een week geleden ongeveer… wanneer komt mijn pakketje zodat ik een reactie kan geven Normaliter duurt dat nergens zolang als je iets besteld. Ik hoop dat ik er niet zolang op moet wachten meer. Vriendelijke groeten Henny Burke

 18. hoi ff een vraag ben zaterdag begonnen met die tabl maar sinds maandagavond een wat weeige gevoel in de maag darmen kan dat door dietabl komen

 19. Was zo vol verwachting toen ik deze pillen ging gebruiken.Had gelezen dat het vanaf de eerste dag een verschil kon zijn.Eet zo gezond mogelijk,maar er gebeurt helemaal niks.Nog geen gram.Ik had op jullie website gelezen dat je ook met 3 pillen in de ochtend kan beginnen.Tot dusver niks.Wou graag wat advies willen,hoe ik het op gang kan brengen.
  Doe alles zo precies mogelijk,maar mijn lichaam reageert niet op de pil.
  Groetjes Kitty

 20. Ik ben met dit concept 16 kilo afgevallen. Ik sportte om de dag 1 uur en ging mij volledig richten op goede voeding. Bijvoorbeeld Brinta in de morgen (met melk) en een stuk fruit, na 2 uurtjes een handje met ongezouten nootjes, in de middag 2 crackers, daarna weer een stuk fruit. Avond eten was gewoon aardappelen, maar dan bijvoorbeeld 2 stuks en veel groente. Daarna niets meer, alleen water. Waarom s’avonds niets meer? omdat je voor het avond eten 1 tablet hebt ingenomen (kun je open breken) en die zorgen er ook voor dat je naar een tijdje geen honger gevoel meer hebt, dus je hebt geen behoefte aan een snack in de avond. Juist door de snack in de avond kom je aan en hiermee voorkom je dat. Het is een echte aanrader! Alleen je moet je patroon echt voor een lange tijd aanpassen. De eerste maand zie je echt nog niet onwijs veel resultaat, maar daarna begint het pas te komen. Ik wilde namelijk eerst stoppen, maar ben toch door gegaan.

  Wel kun je jezelf af en toe belonen door een ijsje die bijvoorbeeld zelf gemaakt is zoals diepvriesfruit door de blender met yoghurt of een granen koekje.

  • HOI JEMIE
   IK MOET DUS GEWOON FF WACHTEN IK VAL NIKS AF LOOP DRIE KEER IN DE WEEK EEN UUR TOT ANDER HALF UU
   IK EETSMORGEN EEN BOTERHAM SMIDDAG JOGHURT MET CRUESLIE N FRUIT SAVOND
   NEEM IK VOORHET ETEN DIETABL IN EN ETEN AFWEGEN VOOR DE REST EETIK NIKS MAAR VAL NU NIET AF

 21. Ik had de bestelling 3 dagen later binnen zat idd in plastic zakjes ipv potje zoals staat aan gegeven maar het past nu wel in de brievenbus dus hoef je er niet voor thuis te blijven ga er vandaag mee beginnen jullie horen het nog

 22. ik heb op 6 maart een slim XR van een maandpakket besteld.
  mijn geld is ook afgeschreven maar ik heb geen bevestiging gekregen of iets dergelijks dat het in goede handen is ontvangen.

  en wanneer heb ik mijn slim XR maandpakket binnen?
  het gaat om de omschrijving 15068514886 003001091349875 8427280784 slim XR concept

  alvast bedankt voor de moeite

  ouidad

 23. Hallo,

  Heb 3 weken geleden slim xr besteld
  Deze heb ik geleverd gekregen in een zielig plastic zakje met daarbij een klein dieet boekje
  Het ergste van alles is dat ik 4 kilo bij ben gekomen!!!!
  Voor mij nooit meer pillen. …

 24. Hallo ik gebruik slim-xr al 6 weken en sport 1x per week tot nu toe nog geen resultaat geboekt ben nog 0 kilo kwijt hoe kan dat?

 25. Reactie: wie weet komt t een maand later vanaf je besteldatum..vaak zo bij dit soort dingen. Er staat niks van bij dat je bv er gezond bij moet eten en zoveel liter water moet drinken. T is beter om je geld in je pocket te houden en idd groente fruit water etc in te nemen;)

 26. Ik heb een week of 3 geleden de slim xr pillen besteld. Deze zijn echter nooit aangekomen en ik vroeg me af of u meer weet van deze mensen. Ben ik opgelicht of verbeeld ik het me??
  Vast bedankt.

  • Ik heb op 21 mei 2015 een slim XR besteld. Het geld is wel van mijn rekening afgeschreven maar heb tot op heden nog steeds geen bevestiging van jullie ontvangen?
   Wanneer ontvang ik mijn Slim XR?
   Omschrijving:15145783822 00300011653904884367368638Slim XR concept

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in