SlimAdvance Afslankpoeder

Zonder een streng dieet afvallen, wie wil dat nou niet? Slim Advance Afslankpoeder belooft het onmogelijke, of toch niet? In het verleden zijn er al veel pillen en poeders op de afslankmarkt verschenen die gouden bergen beloofde, SlimAdvance Afslankpoeder is een nieuwkomer en wij namen het onder de loep.

Hoe werkt SlimAdvance Afslankpoeder

SlimAdvance beloofd dat je zonder verandering van je eetpatroon, zonder enige inspanning en zonder sport op een 100% natuurlijke manier kunt vermageren. Hoe? Door twee keer per dag een glas water met SlimAdvance poeder te drinken. Het afvallen zou al na enkele dagen beginnen.  De unieke werkzame stoffen van SlimAdvance zijn natuurlijke slankbevorderende planten- en algenextracten. De exacte ingrediënten worden echter niet vermeld.

SlimAdvance Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor SlimAdvance zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij SlimAdvance graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Het geheim van SlimAdvance zou onder andere plaatsvinden in je darmen. Zodra het geheime poeder in aanraking komt met je darmvloeistof verdikt de stof zich en neemt een gummi-achtige vorm aan. Er ontstaat een soort gel waardoor je een verzadigd gevoel krijgt en geen honger meer hebt. Daarnaast zorgen de stoffen ervoor dat je lichaam minder calorieën opneemt. Tot slot absorbeert SlimAdvance het vet uit voedsel er zorgt ervoor dat het overtollige vet niet wordt opgenomen door je lichaam

PCI en Puri-Ligne

Het bedrijf achter SlimAdvance heet PCI en kennen we van andere afslankproducten zoals onder andere Puri-Ligne Het postadres is van PCI is gevestigd aan de 38-40 Catherine Street in Salisbury, Wilts. PCI richt zich met verschillende afslankproducten op de Europese markt. Telefonisch zijn ze bereikbaar via een 0900 nummer.

Wat kost SlimAdvance Afslankpoeder

Er zijn verschillende mogelijkheden, kies je voor een Slim Advance intensieve kuur, om tussen de 13 en 19 kilo af te vallen dan betaal je 79 euro. De Slim Advance snelle kuur om tussen de 7 en 12 kilo af te vallen kost je 59 euro en de Slim Advance normale kuur is kun je bestellen voor 34 euro. SlimAdvance beloofd een 30 niet goed, geld terug garantie. Als je na 30 dagen niet je streefgewicht hebt bereik hoef je niets te betalen. Het proberen waard. We roepen iedereen die ervaring heeft met SlimAdvance Afslankpoeder om je ervaring te delen met andere bezoekers.

Jouw ervaring met SlimAdvance Afslankpoeder

Heb jij ervaring met dit product of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen met SlimAdvance? Geef hier jouw mening of lees hier de ervaringen van anderen.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelAanmelden Afvallen met Nederland
Volgend artikeldr Jian Chinese Groene Afslank Thee
slimadvance-afslankpoederZonder een streng dieet afvallen, wie wil dat nou niet? Slim Advance Afslankpoeder belooft het onmogelijke, of toch niet? In het verleden zijn er al veel pillen en poeders op de afslankmarkt verschenen die gouden bergen beloofde, SlimAdvance Afslankpoeder is een nieuwkomer en wij...

11 Reacties

 1. Ik wil dit graag testen omdat ik helaas als alleenstaande moeder niet de tijd heb om te sporten. Zou graag nog voordat wij met z’n tweeën op vakantie gaan wat afvallen.

 2. 48 jaar, dikke pens, man boobs, zittend beroep, geen sporter, eet relatief gezond maar er mag wel 10-15 kilo af.

 3. @Anne,
  Hoezo deze vragen? waar besteld,hoe lang gebruikt
  Dit maakt toch niet uit? volgens advertentie hoef je alleen maar achterover te leunen.

 4. Het werkt helemaal NIET en is fake product. Ik heb 2 dozen gekocht en gebruikt en daarnaast gesport maar geen resultaat! Zonde van het geld en ga ik ook negatieve feed back geven hierover zodat niemand meer er in trapt!!!

  • @Khani, Jammer dat je een minder goede ervaring hebt, maar kun je het wat beter onderbouwen.

   – 2 dozen gekocht?
   – Waar besteld?
   – Hoe lang gebruikt?
   – Welke sport heb je gedaan?
   – Dieet gevolgd naast de shots?
   – Hoeveel wil je afvallen?

   Anne

 5. Fantastisch spul!!!!!
  Binnen 2 weken was ik 4 kilo kwijt, ik ben van 59 naar 52 gegaan. Heb geprobeerd met wat sport en minder eten, maar dat lukte voor mij dus echt helemaal niet…
  Voelde me prima, at gewoon door…geen bijwerkingen.
  Ik heb opgezocht of er in dit product gevaarlijke stoffen inzitten, die bij vele afslankproducten wel worden gebruikt. NIKS!!!
  En ik kom ook niet meer aan. Wel nu dat het er af is…wel bijhouden met bv groene thee, anders komen mijn spekrandjes weer terug.
  SLIM ADVANCE BEDANKT

 6. MIJN MAN IS NIKS AFGEVALLEN MET DIT PRODUCT.
  GAARNE BERICHT HOE DE AANGEBROKEN VERPAKKING TERUG TE STUREN.
  DANK U

 7. Iemand ervaring met SlimAdvance? is het een poeder of een creme? moet je het smeren, slikken, drinken? Ik begrijp uit de bovenstaande uitleg dat je poeder moet oplossen in water en daarna op moet drinken. Het heeft daarna een gunstige werking op je darmen. Nog een vraag, is het alleen te bestellen via internet of ook te koop bij de drogist, apotheek of reformwinkel?

  Sonja

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in