Home Dieet en Afvallen SLIMdiet Eiwitdieet

SLIMdiet Eiwitdieet

Profiteer van exclusieve korting op het complete SLIMdiet assortiment

SLIMdiet programma heeft net zoals de meeste eiwitdiëten uit vier pijlers. Tijdens de afzonderlijke fasen werk je toe naar een “normaal” voedingspatroon. We zien dit terug in verschillende andere eiwitrijke dieten. SLIMdiet is een eiwitdieet, dat zich richt op mannen en vrouwen in de leeftijd tussen 18 en 65 jaar, die moeilijk van die overtollige kilo’s afkomen en het jojo effect zat zijn.

Vragen en Ervaringen met SLIMdiet

Onlangs heeft Tanja dit eiwitdieet voor ons getest. De ervaring van Tanja met SLIMdiet kun je hier lezen. Heb je zelf ervaring, of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Gebruik dan het reactieformulier of lees de reacties van andere bezoekers.

Gratis eCoach

Wil je starten met SLIMdiet? Dan bepaalt je eerst je streefgewicht. Dit doe je door een account aan te maken voor ‘Mijn eCoach’. Vervolgens ontvang je een persoonlijk SLIMdiet plan. Daarnaast wordt je gratis voorzien van tips en adviezen en recepten. De online coaches zijn erop gericht om het beste resultaat te bereiken maar het is het van groot belang dat je voor jezelf de knop omzet en er ook echt voor gaat.

De vier fasen van SLIMdiet

Tijdens de eerste twee fasen zal het gewichtsverlies het grootst zijn. Tijdens deze fasen eet je voornamelijk SLIMdiet maaltijden gecombineerd met salades en groenten. Dat lijkt moeilijk, maar is juist het meest eenvoudige gedeelte van het programma. Als je de eerste twee fasen hebt doorlopen, dan ben je al bijna van uw overgewicht af! De laatste twee fasen zorgen voor een geleidelijke overgang naar normale voeding.

Fase 1

Tijdens deze fase ga je 60% van je totale overgewicht verliezen. Dat lijkt veel, maar fase 1 is het gemakkelijkste deel van het dieet. Dit komt omdat er geen enkele keuze van voeding te worden gemaakt. Tijdens de eerste fase eet en drink je het volgende:

 • De toegestane groenten
 • De maaltijden 5 zakjes per dag
 • De multivitaminen.
 • Tenminste 2 liter water per dag

Fase 2

Tijdens deze fase ga je 30% van je totale overgewicht verliezen en berust op hetzelfde principe als de eerst fase. Het verschil is dat je de zakjes voor de avondmaaltijd mag vervangen door een maaltijd bestaande uit groenten en vlees of vis.

Fase 3

Tijdens de derde fase ga je 5% van je totale overgewicht verliezen. De derde fase berust op hetzelfde principe als de tweede fase, maar je mag nu ook de ontbijtzakjes inruilen voor een verantwoord ontbijt. Kies bijvoorbeeld voor brood, fruit of een melkproduct.

Fase 4

Tijdens de laatste fase ga je weer volledig “normaal” eten en drinken met hulp van de online coaching en gezonde recepten.

SLIMdiet Producten

SLIMdiet heeft een groot assortiment eiwitshakes en -maaltijden. Alle producten zijn eenvoudig te bereiden en geven je een verzadigd gevoel. Hierdoor heb je geen honger en wordt gezond en verantwoord afvallen een stuk eenvoudiger. De SLIMdiet producten zijn opgesplitst in de volgende categorieën.

 • Koude Dranken
 • Ontbijt
 • Soepen
 • Toetjes
 • Hoofdgerechten
 • Repen

De producten zijn zowel los, als in pakketvorm verkrijgbaar. Bestellen kan eenvoudig via de website.

SLIMdiet Assortimentbox

Bij SLIMdiet geloven ze dat een dieet pas werkt als het past in je leven. Daarom hebben ze iets nieuws ontwikkeld, namelijk de SLIMdiet Assortimentbox. Deze box bevat alle 36 smaakvolle gerechten en is extra aantrekkelijk geprijsd. Zo kunnen consumenten die SLIMdiet overwegen het programma eens een week proberen, hun favoriete smaken ontdekken en ook zelf ervaren dat het werkt. Beginnen met een dieet was nog nooit zo simpel

Blijvend Afvallen

SLIMdiet helpt je om af te vallen en je ideale gewicht te vinden en te behouden. Afvallen is goed, maar het moet wel op een verantwoorde manier gebeuren. Vaak is het ook een noodzaak om overgewicht te verliezen, want het kan leiden tot allerlei complicaties en aandoeningen. Eiwitten zijn noodzakelijk voor vele organen, in het bijzonder voor het bloed, de huid, de spieren, het hart en de lever. Eiwitten spelen een rol in de verschillende fasen van het leven van de cel. Elke dag sterven cellen van het lichaam af en moeten deze worden vervangen. Eiwitten zijn het basiselement voor deze vervanging van cellen. Bij een eiwit- of proteïnedieet is de enige toevoer van brandstof aan het organisme afkomstig van eiwitten, met een vrijwel totale uitsluiting van suikers en vetten. Het lichaam past zich op natuurlijke wijze aan en je zult vanzelf gewicht verliezen, met behoud van uw spiermassa.

Prodimed of SLIMdiet

Prodimed heeft meer dan 350 verkooppunten in Nederland maar is niet online verkrijgbaar. Je bent aangewezen op een consulente die je naast de producten begeleiding geeft. Heb je hier geen gelegenheid voor, of heb je voldoende discipline om zelfstandig af te vallen? Dan is SLIMdiet een goed alternatief. De prijzen zijn relatief gunstig en de producten zijn vergelijkbaar met Prodimed producten. In tegenstelling tot Prodimed is SLIMdiet online verkrijgbaar.

Ervaringen met SLIMdiet

Heb je ervaring met SLIMdiet, of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Gebruik dan het reactieformulier of lees de reacties van andere bezoekers.

Gezonde Groeten,

marianne

REVIEW OVERVIEW
Effectief
Verantwoord
Haalbaarheid
Prijs
Previous articleStraight Away Review en Ervaringen
Next articleEiwitdieet Ervaringen en Recepten
slimdiet-eiwitdieet-productenHeb je voldoende discipline en ben je bekent met eiwitproducten? Dan is SLIMdiet een absolute aanrader. Je bent niet verbonden aan een (dure) consulente en de producten doen qua smaak en effectiviteit niet onder voor de grote merken.

13 Reacties

 1. goedemorgen ,

  ik zou graag willen starten met het assortiment box 45 dagen maar zit daar ook verder een soort van gebruikers handleiding bij
  ik heb wel prodimed gedaan maar even voor de zekerheid om even naar te kijken wanneer en hoe de maaltijden moet verdelen

 2. Ik heb dit dieet on 2015 gedaan en 23 kg mee afgevallen,in 4 mnd,echt top!nu in m’n overgang ..ben ik snel aangekomen,niet alles hoor..10 kg ,kijken of het nu weer werkt!

 3. Hoe bestel ik dit pakket 4 fase slimdiet probeerbox voor een week ,Mijn vrouw en ik willen dit een week gaan proberen dus wilde dan ook voor ieder een box bestellen.

 4. anvulling: ik heb enkele jaren geleden het prodimed dieet gevolgd en heb dit heel lang vast kunnen houden; af en toe een dip waarbij ik kilo’s aankwam maar steeds weer (met moeite) op kunnen pakken, door eiwitrijk en koolhydraatarm te eten en veel te zwemmen.
  Echter, het lukt me nu niet meer en ik vind Prodimed produkten ook veel te duur – dat kan ik niet meer betalen.
  Verder ben ik nu excht in de overgang en heb allerlei typische klachten wat t ook lastiger maakt. Maar met de juiste shakes em amdere produkten moet het mij weer gaan lukken om flink wat kilo’s kwijt te raken.
  Graag zou ik uw produkten willen bestellen.

 5. Ik zou graag producten van Slimdiet willen bestellen. Maar ben ik dan verplicht een online coach te nemen ?
  Eerder ben ik al 10kg afgevallen met Prodimed. Nu wil ik graag een kilo of 5 kwijt.. Ik weet hoe het werkt en wil het graag zonder coach doen.
  Kan ik producten bestellen ?

  mvg, Plona

  • Beste Plona,

   Dank je voor je reactie. Het is bij Slimdiet niet verplicht om een online coach te nemen. De producten van Slimdiet zijn vergelijkbaar met die van Prodimed, en als je weet op welke manier je Prodimed moet gebruiken, dan is dit een enorm voordeel. Je kunt eenvoudig dezelfde richtlijnen volgen.

   Heb je verder nog vragen? Dan hoor ik het graag.

   Succes met Slimdiet!

   Sanne

 6. Ik was net bij de apotheek en daar hebben ze een hele stelling met slim-diet. Heeft iemand hier ervaring ermee?Ik denk dat als het bij de apotheek te koop is zal het toch enigszins wel in orde zijn of is dat heel naïef gedacht. Ik zie wel dat het in de webshop een stuk goedkoper is. Zeker als je de 20% kortingscode gebruikt die hierboven staat. Ik heb zelf modifast 3.3.2 gedaan eerste keer goed mee afgevallen en ook vrij lang constant gebleven. Nu doe ik het weer maar het lijkt nu weinig meer te doen. Nu wil ik graag starten met slim-diet.

  Mariette

 7. Ik gebruik SlimDiet nu een tijdje en wil graag mijn ervaring met jullie delen. Ik heb al meerdere diëten geprobeerd waaronder veel crashdieeten (herkenbaar?) Maar meestal viel ik toch weer in mijn oude gewoontes. Door een collega heb ik slimdiet leren kennen. Het sprak mij erg aan mede omdat ik het online kon bestellen en dus niet naar een consulente hoefde voor een intake, wegen etc. Een paar dagen later ben ik met slimdiet begonnen. Ik heb de voedingschema’s gevolgd die meegeleverd werden. Het is een proteïnedieet en er is heel veel variatie in producten. Er zijn producten die lekker zijn maar er zijn ook producten die minder of niet lekker zijn. Maar er is heel veel keuze voor iedereen. Smaken verschillen en gelukkig zijn het geen pakketten maar losse producten zodat je de mindere smaken niet perse hoeft te gebruiken.

  De 1 fase was goed te doen en ik had geen of weinig last van het bekende hongergevoel. Na 1 week tijd was ik ruim 2 kilo afgevallen!!! De 2e fase was alweer een stuk makkelijker en je mocht weer wat meer (avond)eten. Deze fase heb ik gedaan tot ik ongeveer 13 kilo af was gevallen over een periode van ongeveer 2,5 maanden. Toen ben ik over gegaan naar fase 3 en al snel naar fase 4 wat betekend dat je eigenlijk afbouwt en weer ”normaal” gaat eten. In totaal ben ik 15 kilo afgevallen.

  Wat mij betreft is SlimDiet een aanrader!

  Yvonne

 8. Ik wil voor mijn 40ste nog afvallen omdat het na je 40e nog moeilijker schijnt te zijn door een veranderende stofwisseling en (bij vrouwen) een verandering van je hormoonhuishouding. Sinds bijna twee maanden volg ik nu slimdiet. Tijdens het dieet werd ik steeds gemotiveerder door het razendsnelle gewichtsverlies! Naast de producten krijg je duidelijke online begeleiding en als je je aan deze regels houdt is het goed vol te houden. Er is ook best veel variatie mogelijk. Inmiddels zit in in de vierde fase en ik geloof soms niet dat ik echt zoveel ben afgevallen. Mijn nieuwe gewicht wordt ook al weer gewoon, maar het blijft een heerlijk gevoel om weer van alles te kunnen doen wat met zoveel overgewicht onmogelijk was! Ik heb geen ervaring met andere producten maar slimdiet werkt bij mij super.

 9. Ik heb goede ervaringen met slimdiet. Het is effectiever dan andere dieten die ik heb gevolgd. Het voordeel is dat je kunt afvallen in combinatie met persoonlijke begeleiding. Slimdiet is op die manier een stok achter de deur. Je wordt gewogen op een professionele weegschaal en de consulente geeft je tips en tools om effectief af te vallen met dit eiwitdieet.

  Als je voldoende discipline hebt dan kun je het natuurlijk ook zelfstandig volgen. Dat is goedkoper maar voor mij werkt dit helaas niet voldoende.

  Ik ben geen sporter maar heb wandel iedere avond een half uur door de buurt. Op die manier krijg ik een beter resultaat.

  marieke

 10. SLIMdiet producten hebben in vergelijking tot andere eiwitdieet producten zoals Prodimed een aantal voordelen. Ze zijn goedkoper en de producten zijn online verkrijgbaar.

  • Ik gebruik slimdiet nu bijna een half jaar op eigen gelegenheid. Ik ontbijt met magere yoghurt of kwark met muslie. om half elf neem ik een stuk fruit. ik lunch met een dieet pro shake, ‘s middags neem ik een eiwitreepje (kruidvat eigen merk) en ‘s avonds eet ik een maaltijd zonder koolhydraten (geen pasta / rijst / aardappelen)

   In totaal ben ik meer dan 20 kilo afgevallen zonder moeite. Ik sport niet maar werk wel 4 dagen in de week.

   jetske

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

Ontvang Dagelijks

Gratis Gezonde Afslankrecepten

Gratis Recepten

15987