Slimdropico Review en Ervaringen

Afslankproducten zijn er in allerlei soorten en maten. Een van de nieuwste producten is Slimdropico. Zoals de naam wellicht al verraadt, zijn dit afslankdruppels. Wat is het precies, hoe werkt het en wellicht nog de belangrijkste vraag: hoe effectief is Slimdropico in verhouding tot marktleiders zoals KetoX24 Afslankdruppels?

Wat is Slimdropico?

Slimdropico Gratis Proberen
Slimdropico Gratis Proberen

Slimdropico is een afslanksupplement op basis van druppels. Iedere ochtend pak je het flesje en doe je twintig druppels in een glas dat voor 3/4 gevuld is met water of sap. Het is belangrijk om even te roeren of te schudden voordat je het geheel opdrinkt.

De afslankdruppels komen in een glazen flesje van 50 ml. Omdat het middel niet in de koelkast bewaard hoeft te worden, kun je het eenvoudig meenemen als je op reis gaat.

Slimdropico Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Slimdropico zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Slimdropico graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar

De fabrikant van Slimdropico geeft aan dat de druppels op vier manieren helpen om af te slanken. De druppels versnellen de vetverbranding. De opname van vetten wordt geremd door een verbeterde spijsvertering. Als kers op de taart wordt de trek in ongezonde snacks geremd.

Het mooie is, als we de beschrijving moeten geloven, dat je dit alles kunt bereiken zonder al te veel aandacht aan je voeding te besteden. Sterker nog, dit gaat volgens de fabrikant vanzelf.

Slimdropico bevat veel plantaardige ingrediënten. Denk aan paardenbloem, salie, yerba maté, gember, pepermuntolie, lavas en driekleurig viooltje.

Slimdropico ervaring
Slimdropico ervaring

Voor wie is Slimdropico geschikt?

Op de website van Slimdropico staat niets beschreven over mogelijke bijwerkingen. Mocht je medicijnen gebruiken of last hebben van je stofwisseling, dan doe je er verstandig aan om eerst te overleggen met een arts voordat je de druppels gaat gebruiken. Er kunnen ingrediënten in zitten die de werking van je medicijnen beïnvloeden.

 

Hoe effectief is Slimdropico?

Slimdropico Korting
Slimdropico Korting

We hebben onderzoek gedaan naar een paar van de belangrijkste ingrediënten van Slimdropico.

Het middel Yerba Maté staat al jaren in de belangstelling van wetenschappers, vanwege de werking tegen overgewicht. Het middel reguleert bepaalde enzymen die een rol spelen in de vetopslag. Probleem is alleen dat er een hogere dosering wordt gebruikt dan mogelijk is bij Slimdropico (bron).

Ook de paardenbloem is veelvuldig onderwerp geweest van studie. In een onderzoek bij muizen, kregen de dieren echter 300mg per kilo lichaamsgewicht (bron). Dit is een behoorlijk hoge dosis. Paardenbloem werkt overigens door de alvleesklier te stimuleren.

Slimdropico Kruidvat
Slimdropico Kruidvat

Als laatste ingrediënt willen we graag pepermuntolie uitlichten. Dit bestanddeel is erg effectief bij muizen die veel koolhydraten consumeren (bron). Ook hier is de dosering echter weer een stuk hoger dan de dosering in deze afslankdruppels.

Al met al is Slimdropico zeker een middel met potentie, maar dan moet de dosering wel flink omhoog. Nu zit er van geen enkel ingrediënt voldoende in om de werking te kunnen garanderen. Wellicht ter verduidelijking, twintig druppels komen overeen met ongeveer 1 ml. Dit betekent dat er van de werkzame stoffen hoogstens enkele tientallen milligrammen in een dosis zitten.

Vragen over Slim drop ico

Er komen veel vragen binnen over Slim Drop Ico bij onze redactie, hieronder de meest gestelde vragen over dit product.

Wat is Slimdropico

Slimdropico zijn afslankdruppels. Ze bevatten een reeks van plantaardige ingrediënten, die de vetverbranding ondersteunen, eetlust blokkeren en bij spijsvertering helpen

Wat zit er in Slimdropico

Drager – glycerol, geïoniseerd water, extract van Paraguayaanse hulst (Ilex paraguariensis), gemberextract (Zingiber officinale Roscoe), pepermuntextract (Mentha piperita), lavasextract (Levisticum officinale Koch), extract van pardenbloemkruid- en wortel (Taraxacum officinale Weber), extract van driekleurig viooltje (Viola tricolor), extract van echte salie (Salvia officinalis).

Hoe gebruik je Slimdropico

20 druppels per dag, eenmalig in 3/4 glas water of sap oplossen en opdrinken. Schudden voor gebruik. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse portie niet over. Voedingsupplementen kunnen niet als substituut van een gebalanceerde dieet gebruikt worden. Gebalanceerde manier van eten en gezond levensstijl zijn belangrijk voor goede gezondheidstoestand. Het opnemen van aanbevolen dagelijks dosis van het product verzekert een positieve invloed op gezondheid.

Is Slimdropico Gezond?

Deze druppels hebben vele voordelen. Vele mensen houden niet van gewone capsules en tabletten. Daarnaast is het makkelijk om de gekozen dosis af te meten. De toepassing is aangenaam en handig – de druppels kunnen aan de favoriete drank toegevoegd worden. De ingrediënten dringen snel in. De Slimdropico druppels zijn eveneens vrij van bv. vulmiddelen.

Wat kost Slimdropico bij Kruidvat?

Slim drop ico Ervaringen
Slim drop ico Ervaringen

Een fles Slimdropico kost €39, exclusief verzendkosten. Koop je meer verpakkingen, dan betaal je verhoudingsgewijs wat minder en je hoeft geen verzendkosten te betalen.

Voordelen

Slimdropico (en andere afslankdruppels zijn erg makkelijk in het gebruik.

Nadelen

Je kunt niet met Ideal betalen. Betaling kan wel met creditcard of met PayPal, maar niet iedereen heeft deze opties beschikbaar. Daarnaast zijn de druppels minder effectief als beloofd wordt op de verkoopsite.

Conclusie

Het klinkt goed, afslankdruppels waarmee je zonder al te veel moeite je eetlust kunt beperken en vet kunt verbranden. In de praktijk valt het nogal tegen. De dosering van de werkzame stoffen is te laag, waardoor je weinig effect hoeft te verwachten. Dat is jammer, want de samenstelling is op zich best interessant. Los daarvan hoef je natuurlijk niet te veel effect te verwachten als je de druppels niet combineert met aanpassingen in je levensstijl, zoals meer bewegen en anders eten in combinatie met KetoX24.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelNiche 4Health Hydrolyzed Collagen Review en Ervaringen
Volgend artikelWeightWorld Vegan Collageen Marine Review en Ervaringen
slimdropicoHet klinkt goed, afslankdruppels waarmee je zonder al te veel moeite je eetlust kunt beperken en vet kunt verbranden. In de praktijk valt het nogal tegen. De dosering van de werkzame stoffen is te laag, waardoor je weinig effect hoeft te verwachten. Dat is jammer, want de samenstelling is op zich best interessant. Los daarvan hoef je natuurlijk niet te veel effect te verwachten als je de druppels niet combineert met aanpassingen in je levensstijl, zoals meer bewegen en anders eten.

45 Reacties

 1. Heel graag wil ik meedoen aan de test. Ik ben op zoek naar een ondersteunend middel om af te vallen. Heb al veel producten getest. Ik lees en hoor nu veel over Slimdropico. Ik zit midden in de overgang en vind afvallen steeds lastig worden. Ik sport 2x per week en loop veel. Ik wil graag 10 kilo afvallen. Als ik meedoe, dan is dat voor mij niet vrijblijvend en ga ik er 100% voor. Dank voor het in overweging nemen van mijn aanmelding. Het zou TOP zijn als ik mee mag doen.

 2. Hallo ik ben Marlena .Ik ben dit jaar 50 .ik ben de afgelopen jaren veel aangekomen en voel me er slecht over.Ik ga naar aqua aerobic en ik ga veel,maar er is geen verbetering, dus ik wil deelnemen aan de test.Help alstublieft.Gr.Marlena

 3. Ik wil het graag uitproberen om te kijken of dit werkt. (volgens de reclame wel, maar ik heb daar mijn twijfels over)

 4. Ik zou hier zo ontzettend graag voor in aanmerking komen.
  door medicatie, hormonen,stress en slaapproblemen ben ik in een korte tijd 35 kilo aangekomen en zit tegen obees aan..
  Niks helpt meer om ook maar iets af te vallen.
  Help ik zit in een lijf van een vreemde en wordt er dood ongelukkig van!!!!

 5. Ik zou dit graag willen proberen omdat ik sinds kort in de overgang ben en daar het me niet lukt om iets af te vallen. Zou graag rond de 5/6 kilo eraf willen.

 6. Ik zou de druppels heel graag willen proberen omdat dit middel mij aanspreekt vanwege de natuurlijke ingredienten.

 7. Beste
  Ik zou graag kandidaat zijn om Slim dropico te testen.
  Ik zou graag uw product uittesten omdat ik mijn lichaam niet meer ken.
  Ik heb vorig jaar kanker gehad en mijn lichaam is voor mezelf enorm veranderd, ik ben ondertussen 8 kg bijgekomen en wil die terug graag kwijt om mezelf terug beter te voelen en het zonlicht terug te zien.
  Mvg Saskia

 8. Hoi, ik ben tijdens de overgang en na stoppen met roken behoorlijk aangekomen en ik krijg het er met geen mogelijkheid af. Dat baart me zorgen, want ik sleep 20 kilo extra mee die er weer af moet. Dus ik wil graag mee doen.

 9. Hoi,
  Zojuist weer op de weegschaal en met niet zo’n blij gezicht. Ondanks gezonde voeding en voldoende beweging nog geen gram afgevallen.
  Kunnen jullie mij helpen?

 10. Hoi,
  Zojuist weer op de weegschaal en met niet zo’n blij gezicht. Ondanks gezonde voeding en voldoende beweging nog geen gram afgevallen.
  Kunnen jullie mij helpen?

 11. Graag wil ik deze druppels testen. Reviews zijn wisselend. Er staat ook nergens te lezen hoeveel je af zou vallen per flesje. Ben reuze benieuwd of het werkt!

 12. Ik ben op korte tijd 7 kg bijgekomen en krijg deze er niet meer af door regelmatig te sporten en op mijn eten te letten. Mijn wens is om voor de aankomende feestdagen naar 65 kg te geraken (ben nu 74 kg). Daar ik deze kuur doe zonder mijn partner is het onmogelijk om mijn eet- (eten redelijk gezond, maar geen keto- of ander dieet) en drinkgewoonten (ik nuttig graag een Jupilerken). Ik hoop dan ook dat ik de kuur van jullie kan volgen. Op dit moment gebruik ik Detox24. Heb mij gewogen bij de start (74 kg) maar heb mij bewust nog niet gecheckt. ik zie het echter aan mijn buik dat er geen gram af is gekomen.

 13. Ik zou het product Slimdropico graag willen testen. Ik ben in de overgang en ben behoorlijk aangekomen. Mijn darmen werken ook te traag (PDS). Ik hoop dat de druppels ervoor zorgen dat de spijsvertering sneller verloopt

 14. Ik was 16 jaar oud toen ik mijn eerste afslankproduct kocht. Nu ben ik 50 jaar oud. Inmiddels kan ik flink meepraten over resultaten, bijwerkingen, jojo effect en gebruiksgemak van verschillende producten. Ben erg benieuwd naar dit product en uiteraard of ik dit aan anderen kan aanbevelen.

 15. Net als zoveel mensen wil ik graag gewicht verliezen. Heb ook verschillende producten gebruikt. Hoop dat dit product helpt.

 16. Graag zou ik het product willen testen. Ik heb al jaren overgewicht en er is bijna geen dieet of middel wat ik niet heb geprobeerd of gebruikt.
  Dus gaan jullie mij nu verbazen………

 17. Ik zou het graag willen testen voor mezelf maar ook voor min puber dochter. Ik val niet meer af van of te veel stress of touch omgaat 40 ben geweest. Voor pubers is het heel lastig om overal af te blijven ook al doet ze zo haar best

 18. Ik ben benieuwd of dit echt werkt bij mij ,veel geld wil en kan ik niet besteden ,als het werkt zou ik het wel willen aanbevelen dus laat maar eens testen ,heb al vaker van dit soort aanbiedingen gehad maar nooit iets gratis ontvangen

 19. Ik zou heel graag 5 kilo willen afvallen. Ik voel mw onzeker door mijn buik en verstop me in kleding. Ik eet gezond wandel met de hond maar heb helaas geen geld voor sportschool. Graag zou ik dit wille proberen

 20. Ik wil heel erg graag de druppels testen.
  Iedereen heeft zijn redenen en verhaal.
  Kort het mijne:
  Ik ben Lupus-patiënte en krijg de zwangerschapskilo’s na bijna 2 jaar niet weg..
  Ik kijk uit naar jullie reactie.

 21. Ik zou het gratis willen testen. Het afvallen gaat niet zo makkelijk sinds ik wat ben aangekomen door de medicatie voor diabetes. Verschillende kuurtjes geprobeerd zonder resultaat.

 22. Het lukt me niet op die laatste paar (4) kilo’s kwijt te raken dat in laaste jaren erbij gekomen zijn. Graag zou ik wel dit product willen proberen. Welicht met deze druppels gaat het afvallen makkelijker.

 23. In 2018 is mijn man overleden en 6 weken later kreeg ik kanker. Na alle chemo en bestralingen, ben Ik versneld in de overgang gegaan. En nu is het op een punt dat ik er last van krijg. Wil graag veel met mijn meiden ondernemen, maar door de toename van mijn gewicht, ben ik snel moe. Door de bestralingen ook veel last van gewrichten, dus wil graag de kilo’s kwijt.

 24. Ik zou dit product graag gratis proberen. Het lukt mij niet om gewicht te verliezen.
  Als ik hoor wat anderen soms eten en drinken dan denk ik ik doe veel minder, drink amper prik of alcohol. Snoep met mate. Ik probeer regelmatig te sporten, maar heb helaas wel een zittend beroep, overgang speelt wellicht ook mee, maar ik ben de kilos zat. Ben wel bang voor jojo effect, hopelijk is dat met dit product niet.

 25. Ik zou dit product graag gratis proberen. Het lukt mij niet om gewicht te verliezen.
  Als ik hoor wat anderen soms eten en drinken dan denk ik ik doe veel minder, drink amper prik of alcohol. Snoep met mate. Ik probeer regelmatig te sporten, maar heb helaas wel een zittend beroep, overgang speelt wellicht ook mee, maar ik ben de kilos zat. Ben wel bang voor jojo effect, hopelijk is dat met dit product niet.

 26. Ik interesseer me in het gebruik van medicinale kruiden en gewichtsbeheersing / gezond leven. Daarnaast wil ik kijken hoe je dit in je dagelijks leven kunt toepassen als ondersteuning bij gewichtsverlies. Voor velen is het gebruik van een supplement nu eenmaal makkelijker dan het volgen van een voedingsdeskundig plan (je leven veranderen zonder snel resultaat te zien is niet leuk en dus moeilijker vol te houden) mijn voorkeur gaat wel altijd uit naar natuurlijke middelen en herkenbare producten zoals in dit supplement. Ik zou het daarom graag willen testen.

 27. Ik wil Slimdropico heel graag testen! Na 3 zwangerschappen in 4 jaar tijd wil ik graag 20 kg kwijt en zoek een goed suplement om me naast gezonde voeding daarbij opweg te helpen. Slimdropico spreekt me erg aan!

 28. Ik zou graag de effecten van slim dropico willen testen om te zien of ik eindelijk die aangekomen kilo’s van afgelopen jaren weer kwijt kan raken en daarmee op een gezond gewicht kan blijven!

 29. Het lukt me niet op die laatste paar kilo’s kwijt te raken na 2 kindjes. Graag zou ik wel dit product willen proberen.

 30. Laatste kilo’s zijn altijd lastig en wie kent dat niet. Ik wil graag zelf ervaren hoe de druppels werken. En of ze wel werken…

 31. Ik zou graag Slim Dropico gratis willen testen. Ik heb meerdere producten geprobeerd om af te vallen, maar niks heeft effect.
  Ben benieuwd of Slimdropico voor mij effect heeft.

 32. Ik zou graag Slim Dropico gratis willen testen. Ik heb meerdere producten geprobeerd om af te vallen, maar niks heeft effect.
  Ben benieuwd of Slimdropico voor mij effect heeft.

 33. Al mijn hele leven ben ik in gevecht met overtollige kilo’s. Doordat ik alles al eens geprobeerd heb is mijn lichaam weinig meer onder de indruk. Ik lees erg wisselende recensies over dit product en zou het daarom graag zelf uitproberen. Met mijn evaluatie kan ik dan wellicht ook andere met dezelfde strijd helpen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in