Wat is SlimFruit Bioactive Raspberry Ketone ?

SlimFruit Bioactive Raspberry Ketone is een afslankmiddel dat geconcentreerde Raspberry Ketones gebruikt om je te helpen afvallen. Afslanken met behulp van Raspberry Ketone wordt zelfs door de beroemde Dr. Oz aanbevolen. Volgens Dr. Oz isSlimFruit Bioactive Raspberry Ketone een effectieve afslankmiddel dat nu al talloze personen heeft geholpen. In deze review kun je lezen hier SlimFruit Afslankpillen werken.

In één capsule zitten evenveel enzymen als in duizend frambozen. Het is dus zeer geconcentreerd. Onderzoek heeft bewezen dat Raspberry Ketones het afslanken ondersteunen. Het zijn fytochemicaliën die tot de fenolen behoren. Raspberry Ketones (framboos-ketonen) zijn rijk aan antioxidanten en polyphenolen. Ze versnellen het afslankproces doordat ze de aanmaak van het eiwit adiponectine stimuleren. Dit eiwit zorgt ervoor dat vetten sneller worden afgebroken.

Ervaring met SlimFruit Bioactive

Heb je ervaring metSlimFruit Bioactive of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief). We zijn benieuwd naar zowel jouw ervaring met het product, als je ervaring met de levering en aftersales. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

SlimFruit BioActive Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor SlimFruit Bioactive zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij SlimFruit Bioactive graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Slimfruit bioactive slimfruit bioactive review meer informatie

Voor wie is SlimFruit Bioactive geschikt?

SlimFruit Bioactive is geschikt voor een ieder. Bij elk afslankmiddel is het raadzaam om eerst je huisarts te raadplegen. SlimFruit Raspberry Ketone is helemaal veilig, toch doet het geen kwaad om je afslankdoelen met een specialist te bespreken.

Anderzijds wordt het afgeraden om afslankmiddelen te geven aan zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en jonge kinderen.

Is SlimFruit Bioactive effectief?

Wat SlimFruit zo effectief maakt zijn de Raspberry Ketones, ook bekend als framboos-ketonen. De ketonen inSlimFruit Bioactive zijn bijzonder potent zodat je volop kan genieten van de afslankvoordelen van het eten van duizend frambozen. Het klinkt misschien vreemd, maar frambozen helpen je afslanken dankzij de flinke dosis antioxidanten die ze bevatten. Met SlimFruit kun je eenvoudig genieten van dit afslankvoordeel zonder ontelbaar veel frambozen te moeten eten.

Wat kost SlimFruit Bioactive?

Je kan nu gebruik maken van de aantrekkelijke actie van SlimFruit. Het pakket bevat 60 capsulesSlimFruit Bioactive en die mag je gratis proberen. Je betaalt slechts de verzend- en verpakkingskosten van €7,50.

Ben je tevreden met de resultaten? Dan mag je een volledig pakketSlimFruit Bioactive bestellen voor maar € 68. Bevallen de resultaten je niet? Dan kun je het eenvoudig terugsturen binnen 14 dagen na ontvangst.

Klachten over SlimFruit Bioactive

Regelmatig ontvangen we op de redactie van vetvrij.com reacties van ontevreden klanten die SlimFruit Bioactive hebben besteld en problemen hebben met het retourneren en/of hun aankoopbedrag niet terug krijgen. Tevens lezen we berichten van mensen die beweren dat er bedragen worden geïncasseerd van hun bankrekening zonder dat hiervoor toestemming is gegeven. Heb jij een soortgelijke ervaring met SlimFruit Bioactive? dan kun je dit rechtstreeks melden bij onze redactie of gebruik het reactieformulier onderaan deze pagina.

Voordelen SlimFruit Bioactive

Het belangrijkste voordeel van SlimFruit Raspberry Ketone is gewichtsafname. Daar kan je genieten van de andere gezondheidsvoordelen van de antioxidanten en stoffen die voorkomen in frambozen.

Nadelen SlimFruit Bioactive

In frambozen zelf is de concentratie aan framboos-ketonen heel laag. Hierdoor is het verschrikkelijk duur om op een natuurlijke manier aan deze ketonen te komen. De kosten kunnen oplopen tot 15000 euro per kilo. Natuurlijke framboosketon is 1 van de duurste natuurlijke geurstoffen. Om de kosten te drukken worden framboos-ketonen in een lab nagemaakt. Dit is stukken goedkoper en misschien minder effectief. Het is voor nu nog onduidelijk als ze dezelfde biologische functionaliteit hebben als de natuurlijke framboos-ketonen.

Slimfruit

Conclusie

Met SlimFruit Raspberry Ketone kan je eenvoudig afslanken op een gezonde manier. Je hoeft hiervoor geen hongerdieet op na te houden. SlimFruit werkt goed met elk willekeurig dieet en past zo makkelijk binnen je schema. De frambozen-ketones versneller je stofwisseling en hebben een sterke invloed op het hormoon adiponectine. Dit hormoon zorgt ervoor dat je minder eetlust hebt en kan de verbranding van vetcellen stimuleren. Wil je SlimFruit ook zelf proberen? Vergeet niet om je ervaringen met ons te delen.

Wat is jouw ervaring met SlimFruit? Gebruik het onderstaande reactieformulier of vul het facebook comment formulier in en deel jouw ervaring met dit product. Heb je vragen over het dit afslankproduct of het gebruik ervan? Ook dan kun je gebruik maken van de onderstaande formulieren.

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Gezonde Groet,

Sanne

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringHet Gevaar van Buikvet
Eenvoudig AfvallenChili Burn Review
slimfruitSlimFruit werkt goed met elk willekeurig dieet en past zo makkelijk binnen je schema. De frambozen-ketones versneller je stofwisseling en hebben een sterke invloed op het hormoon adiponectine. Dit hormoon zorgt ervoor dat je minder eetlust hebt en kan de verbranding van vetcellen stimuleren.

45 Reacties

 1. Nou ineens krijg ik nu via DHL weer n pakket aan de deur geweigerd gelijk weer mee teruggegeven.
  Maanden geleden n bestelling gecacelled nooit iets ontvangen er over gecommuniceerd via tfn via mail….
  ook dat ii geen verzendkosten ga betalen…ook gelukkig geen bankrek. nr ingevuld.
  Toch nota ontvangen gezegd , heb geen pillen gekregen kan ze ook niet terug sturen.
  Krijg ik vandaag toch n pakketje …nou liea recta terug met bezorger meegegeven.
  Wat een idioterie zeg wat een raar bedrijf…..

 2. Ja idd. ik heb hetzelfde gehad, proefpakket besteld , zag dat ik online moest betalen gelukkig geen bankrek.nr ingevuld….Bestelling ongedaan gemaakt…. Nooit het proefpakket ontvangen.
  Gaan ze eerst 7,50 verzendkosten vragen te betalen …daarna een bedrag van 68, euro , want ik had pillen terug moeten sturen… nou kan niks terugsturen als ik ze niet heb gekregen.
  Diverse keren gebeld met een zekeren Kim Dijkstra die zou melding maken en ik zou terug gebeld woorden nou niks nada gehoord..
  Duurt trouwens een eeuwigheid voordat je iemand aan de lijn krijgt , heb toen een bankrekening nr. gevraagd kreeg eindelijk het goede bankrek.nr.
  Weer een terug gemaild hierover ze gaan inhoudelijk helemaal niet in op wat ik schrijf dat ik de pillen niet heb ontvangen.
  Blijven mails sturen dat ze administratie hebben nagekeken en dat het klopt dat ik afgemeld heb, maar moet toch 7,50 betalen en later weer 68,- euro.
  Nu open ik hun mails niet eens meer, ze zoeken het maar uit.
  Daarbij via DHL moet je tekenen voor ontvangst …nou geen DHL an de deur gehad niks getekend.
  Geen bankrek.nr. doorgegeven ook ….Incasso via internet is ook grote bullshit.
  Ik heb besloten nergens meer op te reageren laat staan te betalen.
  Ze komen maar dan zal ik hun ook wat achterlijke pillen geven van het kruitvat ofso…..
  Mensen niet meer reageren en je bang laten maken met die domme incasso bureaus van hun zelf.
  Massaal naar kassa.nl. gaan.
  Het regent van de klachten dus een en al oplichterij…. niet meer aan meedoen.

 3. Mijn vrouw heeft een proefpakket besteld en hiervoor een eenmalige machtiging voor €. 7,50
  afgegeven. Deze werd ook afgeschreven op/of omstreeks 18 maart jl
  Na controle, stellen wij vast dat u nog eens € 68,00 heeft afgeschreven van haar bankrekening op
  30 maart jl., tijdens een korte afwezigheid.
  Deze betaling hebben we vandaag, 18 april, dus terug laten boeken, want wij hebben hiervoor GEEN toestemming gegeven.
  Ik denk dat wij foutief in uw systeem staan, want hebben verder GEEN belangstelling voor vervolg leveringen van Slimfruit.
  Middels deze weg verzoek ik u e.e.a. te corrigeren in uw systeem en dit ook aan ons per Email graag
  bevestigen.
  Daarnaast, ter Informatie, wij hebben nooit een vervolgzending ontvangen, hetgeen dus vreemd is dat er wel geld wordt afgeschreven via Creditpay BV en het bankformulier een foutief telefoonnummer weergeeft.
  De incasso/machtigng die u per omgaande ongedaan moet maken gaat over onze rekening van
  Ik vertrouw dat u e.e.a. met gepaste snelheid corrigeerd en dit ons dit dan nog even bevestigt.

  Bijvoorbaat dank
  W. Pieters

 4. Wat een achterbaks gedrag veroont deze firma, verschikkelijk. En IDD je moet alle bijlagen en actievoorwaarden goed doornemen anders ga je bij dit bedrijf “nat”. Via facebook het proefpakket aangevraagd, lijkt interessant voor maar €7.50!! !smil5
  Als je dan in vol vertrouwen het product gebruikt en niet GELIJK de actie voorwaarden gelezen hebt heb je binnen 5 dagen een rekening aan je broek van €68. jaja, staat in de actie voorwaarden. Je moet nl. binnen een gesteld termijn het pakket terug sturen en je mag er 14 pillen van gebruikt hebben. Alleen ontvangen en in de kast leggen is al funest!! vervolgens, en dit staat in de actie voorwaarden, ga je een overeenkomst aan, ze hebben je rekening nummer al en sturen na een maand, of mogelijk pas na 2 maanden een nieuw pakket maar hebben daarvoor al de nieuwe boeking gedaan van €68. dag centen!!. Wij zijn er klaar mee en het blijkt maar weer eens, los van het gegeven of de pillen wel werken, dat je je zelf de kans moet nemen om alle kleine lettertjes te lezen, en doe het voor de zekereheid daarna nog maar een keer.

 5. Ik heb twee potjes met pillen van u ontvangen maar ik mag ze niet gebruiken. Ik wilde ze retour zenden maar dat kost mij € 6,50..Hierop heb ik een mede werkster van u aan de telefoon gehad die zei me dat ik een RMA nummer moet activeren. Ik kan met de beste wil geen RMA nummer vinden.
  Help mij uit deze ellende.

 6. nou ik heb ook zo proefpakketje besteld ik dag nou dat is het maar het kan zo de prullenbak in het zijn
  gewoon oplichters ik heb ze al een paar keer gebeld maar je staat in de wacht tot je een ons weegt
  ze reageert nergens op
  en het E-mailadres klop ook niet dus nooit meer in zee gaan met die lui
  en wie weet het aders om het terug te sturen

 7. Ik ben niet tevreden en wil het graag terug sturen. Ik heb al een paar keer met de klantenservice gebeld maar krijg steeds de voicemail dat ze niet bereikbaar zijn.
  Hoe kan ik het test pakket terug sturen?

 8. Na bestelling van een proefpakketje afslankmiddelen beweert het bedrijf ten onrechte dat consumenten een vervolgzending van €68 moeten afnemen. dieetpillen
  Op de website Slimfruit.nl staat onderaan de advertentie voor het ‘gratis proefpakket’ in kleine lettertjes dat er bij niet tijdige annulering maandelijkse zendingen van €68 volgen. De Consumentenbond vindt de advertentie misleidend, omdat deze informatie erg verstopt staat. Bovendien wekt de advertentie de suggestie dat consumenten elk moment kosteloos kunnen annuleren.
  Slimfruit adverteert ook op websites van anderen, en daar vermeldt het helemaal niets over mogelijke vervolgzendingen. Veel gedupeerden die zich melden op het klachtenplatform van de Consumentenbond, Klachtenkompas.nl, geven aan via andere sites proefpakketjes te hebben besteld.
  Slimfruit antwoordt aan gedupeerden op Klachtenkompas.nl dat zij moeten betalen omdat in de actievoorwaarden staat dat er vervolgzendingen volgen. Maar als die voorwaarden niet bij de aanbieding worden vermeld, is de overeenkomst ongeldig. De Consumentenbond adviseert gedupeerden dan ook met klem om niet te betalen, ook niet onder druk van een incassobureau.
  Bekende werkwijze
  De werkwijze van Slimfruit is als die van veel andere vervolgzenders. Via een goedkoop of gratis proefpakket proberen zij consumenten te strikken voor een duur abonnement, dat ingaat wanneer zij na ontvangst van het proefpakket niet binnen 2 weken annuleren. In alle gevallen geldt: als in het aanbod niet duidelijk staat dat het om een abonnement gaat, zijn consumenten niet verplicht om te betalen.

  Update 9 december 2016 – Nepdagvaarding:
  De Consumentenbond krijgt veel meldingen van consumenten die via e-mail een ‘bericht van dagvaarding’ hebben ontvangen van het incassobureau van Slimfruit, de Nederlandse Incasso Centrale. Een echte dagvaarding kan nooit via e-mail worden verzonden, maar moet door een deurwaarder worden betekend. De Consumentenbond raadt gedupeerden aan zich niet onder druk te laten zetten door deze nepdagvaarding, aangezien de overeenkomst in de meeste gevallen ongeldig is.

  Een aantal mensen vraagt in een reactie wat je moet doen als je hebt gemeld dat je niet gaat betalen of wat je kan doen om ervoor te zorgen dat je geen brieven meer krijgt van het incassobureau. Het antwoord is: niets. Er is geen eenvoudige manier om het incassobureau te dwingen geen brieven meer te sturen. Juist bij niet betalen zullen veel incassobureaus de druk proberen nog verder op te schroeven door nog meer intimiderende methoden uit de kast te trekken. Zaak is dan het hoofd koel te houden en je niet bang te laten maken. Je staat immers in je recht. Het is een kwestie van de langste adem, als het incassobureau het niet aandurft om naar de rechter te gaan kunnen ze alleen brieven sturen/telefoontjes plegen, en die kun je (al dan niet gemakkelijk) naast je neer leggen. Betaal in ieder geval niet onder druk van het verhaal dat u het bedrag later weer terug kunt claimen bij het bedrijf, je bent dan over het algemeen je geld kwijt.

 9. Mensen niet nemen het zijn stelletjes oplichters die je gewoon naaien. Staat gratis proef pakket maar na 2 weken krijg je gewoon een factuur binnen van 60 euro en dan nog heb je het niet door en weer een herrinering. En het ergste het helpt niet. Plus je moet bellen zodat je het afzegt anders blijven ze maar sturen van die shit en natuurlijk ook factuur erbij HET ZIJN OPLICHTERS
  Ik ga ze overal op internet wat een schande!!!

 10. Goedemorgen,
  Voor de 2e keer is vandaag, 9 dec.. 68 euro afgeschreven van mijn giro. Al eerder op 14 november en de pillen kreeg ik pas 30 november.
  Ik heb een brief aan uw adres in Dordrecht geschreven dat ik geen pillen meer wil ontvangen; helaas heb ik er geen resultaat mee.
  Graag de laatste 68 terugstorten op mijn giro.
  De machtiging was voor het proefpakket, 7.50.
  Dank u wel en graag ontvang ik een antwoord.

  • Het zijn oplichters en dat geld ben je kwijt. Ze reageren trouwens nooit. Ook mij is het overkomen, en met mij honderden anderen. Ik heb alleen het proefpakket betaald. Een paar weken later wilde ze € 68,00 van mijn bank afschrijven, dat heb ik kunnen voorkomen. Toen kreeg ik een mail van een incassobureau of ik even € 108,00 wilde betalen, nou dus niet. Morgen is de vervaldatum dus ik ben benieuwd hoe ze reageren als ik niet betaal.

  • Na telefonisch contact te hebben gehad met Afterpay hebben zij mij een telefoon nummer gegeven.

   Dus ik bel met vetvrij : aan de telefoon gaven ze aan nooit een email van mij te hebben ontvangen. Hierbij mijn mail verkeer als attachment erbij geplaatst.
   Ter verduidelijking wil ik nogmaals beide partijen te kennis geven “Ik heb geen bestelling gemaakt of gedaan” en wens dus niets te ontvangen.

   In de bijlage staat duidelijk vermeld dat mijn “vraag mbt de bestelling” in behandeling is genomen, echter hierop heb ik nooit een reactie ontvangen.
   Nu is het volgende waar ik mee zit:

   – Afterpay stuurt mij nu regelmatig facturen waarvan ik geen weet heb dat deze ik bij u iets besteld heb.

   – geeft telefonisch aan nooit een email van mij te hebben ontvangen echter bovenstaande attachments geven aan dat ik dat juist wel heb gedaan.

   Echter ondanks vele aandringen dat ik niks wens te ontvangen heb ik toch een “Herstel” bestelling gehad. Wat hiervan de bedoeling is is mij totaal onduidelijk.

   Dus ik vraag u beide partijen nu het volgende :

   Volgens Vetvrij heb ik een bestelling gemaakt die ik nooit heb gemaakt. Hiervan zie ik graag een afschrift of bewijs dat deze in bezit heeft.
   Graag ontvang ik dit afschrift binnen 14 dagen na dagtekening anders zie ik af van alle verantwoordelijkheid om tot een betaling over te gaan.

   Rest mij nu de vraag, de herstel bestelling die vetvrij mij verzonden heeft (om onduidelijke redenen want ik heb niks besteld) om deze retour te sturen.
   Naar welk naam / adres/ woonplaats mag ik dit retour zenden. Zonder enig tegenbericht van beide partijen stuur ik de herstelbestelling retour afzender.

 11. Gewoon een oplichter,ook dat zgn incasso bureau.is van de zelfde bende denk ik,nooit betalen en pillen aangetekend terugsturen,ze bluffen maar wat met dat Nederlandse incasso bureau,vreet die pillen zelf op ,en geef de rest aan je hoerige familie.

 12. Mij is hetzelfde overkomen zoals omschreven door vele anderen.
  wat kunnen we ertegen doen? ik ben niet van plan om te betalen, het is ondertussen al €117,52. wat zijn de eventuele gevolgen?

 13. Ik sluit mij aan bij alle bovengenoemde reacties!.
  Slimfruit(domfruit) is gewoon een ordinaire oplichtersbende i.c.m. met dat zgn. incassobureau!.
  Niets betalen, nu niet, nooit niet. Regel (via je bank) bij een incasso-opdracht dat het bedrag wordt teruggestort en laat e.e.a. gelijk blokkeren.
  Laat je niet gek maken door het incassobureau, ook niet wanneer zij driegen met een deurwaarder, rechtbank, etc. (zij hebben geen enkel recht hiertoe)!.
  Niet reageren meer.

  M.vr.gr.,

  Ton van der Ham

 14. Hallo,

  Ook ik ben erin getrapt, en hebben ze 68 euro van mijn rekening gehaald,zonder toestemming.Maar als Kassa ervan af weet waarom wordt er dan niets aan gedaan?
  En hoe kan het incassobedrijf, terwijl er zoveel mensen de dupe ervan zijn toch geld incasseren? Laten ze het bedrijf zelf aanpakken.
  Ik weet momenteel niet wat ik moet doen.

 15. Ik heb een tijdje terug een doosje van 30 pillen van Slimfruit ontvangen.Dit was een proef om te kijken of dit product goed was voor mij om af te vallen.Als ik het dus goed begrijp kosten deze pillen mij niks.Ik krijg nu een rekening van 71 euro over een boek wat ik besteld zou hebben.Ik heb nooit een boek besteld bij Slimfruit en nooit ontvangen ook.Nu gaat Slimfruit zover dat zij een deur waarder hebben ingeschakeld om mij toch maar die 71 euro te betalen.Wat moet ik hier nu mee. Met vr.gr.Elly

 16. Ik heb ook een proefverpakking aangevraagd en kreeg doodleuk zonder toestemming een vervolgpakket. Dit zal ik niet betalen want deze boeven bende is er op uit om mensen ziek te maken. Wij moeten deze lasteraars met z’n allen aanpakken en aangifte alvast gaan doen bij de politie in de gemeente waar je woont. SLIM FRUIT is bedrog want het zijn een stelletje schurken die heel snel geld willen verdienen. SLIM FRUIT heeft bij mij ook geen toegevoegde waarde als het op afslanken aan komt. Dus mensen laat je niet bedotten en bestel niets bij SLIM FRUIT.

 17. Ik heb een proefpakketje slimfruit besteld en ontvangen. Na ontvangst ongeopend retour gestuurd, binnen de termijn dus. Nagebeld wat na vele pogingen lukte en telefonisch bevestiging gekregen, ook dat het verder in orde was en alles stopte.
  Niets meer vernomen van slimfruit totdat ik 2 oktober email ontving van het incassoburo van slimfruit met een aanmaning om 108,00 euro te betalen, is inclusief 40,00 euro incassokosten. Geprobeerd contact te krijgen , wat niet is gelukt.
  Op 4 oktober email met ‘factuur’ ontvangen van slimfruit/Stideris met laatste betaalmogelijkheid van 68,00 euro en 10,00 euro administratiekosten.
  Vanaf het bovenvermelde eerste telefoongesprek nooit meer iets gehoord of ontvangen tot de genoemde 2 emails.

 18. Ik dien mijn klacht tegen slimfruit gewoon nogmaals in. Ik heb proefpakketje gehad en ontvangen, daarna afgemeld en toch is er nog 1 maal 68 euro van mijn rekening gehaald. Ik heb die gestorneerd en melding gemaakt . Het was nu oké zeiden jullie, maar later is er toch nogmaals die 68 euro van mijn rekening gehaald. Ik wil die terug want ik heb er niets voor ontvangen ook.
  Graag een andere reactie dan het verzoek tot bellen of mailen want daar reageren jullie verder niet op dus daar heb ik niets aan.
  Groeten Kim

 19. Helemaal mee eens met het geen ik lees. Tien minuten na het sturen van mijn klacht kreeg ik een mail terug dat het in behandeling genomen wordt Ik ben benieuwd. Maar betalen NOOIT

  • Eenmalig “Gratis”pillen besteld met 7,50 verzendkosten, en vandaag een niet bestelde hoeveelheid weer toegezonden. Ik wil hier vanaf.

   Pakketje retour gestuurd en een e- mail gestuurd, dat ik dit weigert daar ik het niet besteld heb.

   Heb gemaild dat ik mijn rechtsbijstand verzekering gaat inschakelen als dit doorgaat.

  • direct na het ontvangen van het gratis staal slimfruit ( waar trouwens 7,5 euro voor betaald is heb ik een mail gestuurd dat ik de pillen niet mocht nemen van mijn arts. ik kreeg toen de melding ‘ opgelost/ gesloten’, nu heb ik al verschillende mails gekregen om 109 euro te betalen aan de nederlandse incassocentrale, dit is puur bedrog, zo kan ik ook rijk worden!

 20. Ook ik heb een proefpakketje ontvangen.Een week later een mail gestuurd dat ik niets meer wilde ontvangen. Maanden later wordt er 68 euro afgeschreven voor een vervolg pakket en later nog een keer. Gelukkig was ik hen voor dus kon het blokkeren.Nu krijg ik dus ook mails van een incassobureau om een rekening te betalen en rente. Deze mail heb ik twee keer ontvangen. Omdat ik nooit een vervolg zending heb gehad wik ik dan ook dat dit onmiddellijk stop.Zoniet dan schakel ik Opgelicht van de t.v. in. Ook opmerkelijk is als je op de website komt dat er gewaarschuwd wordt om deze site te verlaten omdat hij niet veilig is. DUS MENSEN LET OP.

  • Ik heb de reactie van Slimfruit gelezen en hier op direct gereageerd per mail.Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Ik zie nu dat zij aangeven nog geen reactie ontvangen te hebben. dus heb ik vandaag nogmaals een mail gestuurd.tot nu tor hebben zij op nog geen van de 8 mails gereageerd alleen gedreigd met incasso en ik heb nog 3 dagen voor dat ze de boete verhogen.
   kan ik verder nog iets doen?
   Hartelijke groeten Ria

  • Volgens de advertentie zou ik een vrijblijvend proefpakket krijgen voor alleen de verzendkosten. Zonder een begeleidend schrijven via mail noch een bijsluiter bij het proefpakket. Niets in de advertentie dat weergaf dat de pillen binnen 14 dagen terug moesten worden gestuurd. Voor mij was de zaak afgedaan, ik had het proefpakket ontvangen, het beviel niet, dus ik ging er verder niet meer op in. Tot mijn verbazing is er vandaag geld afgeschreven van mijn bankrekening. De pillen uit het proefpakket worden morgen nog terug gestuurd en het geld heb ik laten terug boeken op mijn bankrekening.

 21. Mij overkwam zelfde
  Doodziek geweest van die troep dus direct retour gezonden
  Geen telefonisch kontakt mogelijk want niemand neemt op
  Op mails wordt niet gereageerd
  Alleen bedreigingen via een incassoburo

  Oplichters zijn het

  • Een pakketje besteld en binnen 1 week terug gestuurd. Binnen het termijn dat word aangegeven. Ik heb ook het bewijs stuk hiervan liggen. De verzendkosten zijn netjes betaald maar nu blijf ik mail ontvangen van Nederlandse incasso centrale over een openstaande factuur die ik dus never nooit ga betalen. Slim fruit reageert nergens op en bellen is al helemaal een drama.

   Tevens ben ik al uitgeschreven maar je kan mijn gegevens ook uit de “Nederlandse incasso centrale” schrijven want ik heb geen gebruik gemaakt van jullie “dienst”.

  • Eerder dit jaar heb ik al meerdere malen via klachten kompas over deze kwestie contact gehad. Slimfruit had zoals beloofd en afgesproken deze zaak geseponeerd .Zouden een bevestiging mail sturen tot heden niks ontvangen. Vanavond 26-09-2016 keek ik mijn mailbox in daar stond een mail over Nederlandse incassocentrale van slimfruit., dat er binnen 10 dagen €109.10 betaalt moet worden anders brengen zeeën extra rekening met rente in rekening. Ben het hiermee totaal niet mee eens heb geen bestelling meer ontvangen zou allemaal volgens slimfruit netjes afgehandeld zijn dus niks van waar. Sorry ik betaal niks heb mij netjes aan alles gehouden de fout ligt bij slimfruit.

 22. als wij er nu allemaal achter staan,misschien moeten we dan
  samenwerken? zoveel klachten gaan we naar de rechter , met zovelen kost het minder dan via incasso.

  • heb een gratis proefpakket aan gevraagd en nu blijkt dat ik toch 70 euro moet betalen dit zou in de voorwaarde staan maar door mijn problemen wilde ik een gratis proefpakketje en niet met allerlei rare voorwaarde. gratis is bij mij gratis. hoop hioer een goed antwoord op te krijgen door al mijn problemen krijg ik hierdoor steeds meer problemen.
   kan dit niet betalen als ik dit geweten had, had ik dit nooit besteld
   gr carien

 23. Van mijn gratis pakket heb ik slechts enkele capsules gebruikt. De smaak en de kleur van de capsule stonden mij niet aan. Het eerste gratis pakketje bleef liggen en tot mijn verwondering ontving ik enkele weken later een niet besteld pakket. Inmiddels kreeg ik via mijn bank ook een afschrijving van € 68,00. Dit heb ik direct kunnen terugboeken. Daar schrok ik behoorlijk van na de bestelling van een gratis pakket. Gisteren ontving opnieuw een herinnering om binnen 7 dagen het bovenstaande bedrag te betalen. 2 Weken terug heb ik de drie pakketjes teruggestuurd, waarvan ik een Post recu in mijn bezit heb. Ik heb in mijn eerste contact duidelijk laten weten dat ik niet met deze behandeling wil verder gaan en dus de zaak heb stopgezet. Dus niet – ik ontving het derde niet bestelde pakketje. Ik betaal niet en laat de bankrekening van Slim Fruit blokkeren. Ik meld dit, omdat ik lid ben van Tros Radar. Met vriendelijke groeten, van Markus.

  • 1e pakketje gewoon een stom van ons. Na stornering ook via St. Derdengelden incassokosten. Deze betaald. Was ook eigen schuld. Op 12-08-2016 per tel. opgezegd. Dit administratief bevestigd door hun per screenprint van hun site.
   Toch weer een aanmaning gehad terwijl ik nooit iets meer heb ontvangen.Nu weer een soort dreigbrief ontvangen en toch maar betaald. Maar nu houdt het op. Is deze brief voldoende voor u om dat tuig van slimftuit te stoppen?
   met vriendelijke groet,

   peter

 24. Ook ik krijg ze niet telefonisch te pakken. Mijn email worden niet beantwoord en een kersen ontvangstbevestiging blijft uit. Binnen een week heb ik het doosje aangetekend retour gezonden. Het bedrag van €7,50 is inmiddels afgeschreven. Wat een zorgwekkende berichten lees ik nu hier op deze site. Ik hoop dat mij dit nu ook niet gaat overkomen. Ik reageer niet goed op deze pillen, dat kan gebeuren, dus heb ik het geretourneerd volgens de voorwaarden.

 25. Helaas is Slim fruit een boevenbende. Een proefpakket van 7.50 aangevraagd (en betaald)en een verpakking gekregen waar meer in zat. Ik heb hier melding van gemaakt via email want telefonisch is dit bedrijf niet te bereiken. Om de voorwaarden te lezen moest ik een website op die als ONVEILIG staat beschreven. Dat doe je dus niet..
  in mijn emailverkeer (eenrichting) steeds om ontvangstbevestigingen gevraagd maar uiteraard niet gekregen.
  Nu staat een incasso klaar van 68 euro die uiteraard niet zal worden betaald.

  Ik kreeg nu net een medewerkster aan de lijn die eigenlijk een lange neus trok door te zeggen.. had u het maar terug moeten sturen en moeten lezen!!
  Maar.. ik heb niet gevraagd om deze hele verpakking dus..

  Inmiddels wel aangifte gedaan en van het telefoongesprek een opname gemaakt.

  Ruud

 26. rare ervaring 68eu afgeschreven van mijn rekening heb daar geen toestemming voor gegeven.maar niets ontvangen naar 14 dagen nog altijd niets ontvangen.
  hoezo betalen ????en niets .voor mij is 68eu heel veel.goed voor afvallen.mensen blij maken en dan er nog mee weg komen
  denk toch dat ik er maar een jurist van f.n.v er achter zet
  een heeeeele boze kitty

 27. Ik ben het geheel eens met de personen hierboven!
  Jammer genoeg heb ik dit niet eerder gelezen en ook Kassa niet gelezen.
  Niet alleen hebben ze het incassobureau op me afgestuurd maar ook 2x 68 euro van mijn rekening ‘geïncasseerd’. Hoe dat mogelijk is, is me onduidelijk maar het zijn oplichters en boeven praktijken. Ik zou graag willen weten waar en hoe ik hen kan aanklagen en mijn geld terugkrijgen???

 28. Ook ik heb een proefpakketje van € 7,50 besteld. Bij de voorwaarden stond dat een telefoontje binnen 14 dagen voldoende was om het “abonnement” te beëindigen. Ik werd misselijk van de tabletten dus binnen een paar dagen gebeld dat ik geen zendingen meer wilde ontvangen. Degene de me telefonisch te woord stond zei dat ik binnen de termijn had opgezegd en verder dus niets meer zou ontvangen. Nee idd geen Slimfruit meer maar wel een rekening van € 108,00 van een incassobureau!! Nu moet ik vlgs de Nederlandse Incassocentrale een schriftelijke bevestiging van Slimfruit hebben om te bewijzen dat ik op tijd was met beëindiging. Nou… zie ze maar eens aan de telefoon te krijgen. Ook mailen helpt niet, ze reageren gewoon niet. Denk erover om naar Oosterhout te rijden om iemand te spreken te krijgen.

  • jaaaaaaa geniaal ik zeg doen naar dat adres in Oosterhout, ik wil wel mee.
   Want het is gewoon weg allemaal bullshit en loze dreigementen .
   Fakepillen ik heb ze niet eens gekregen en ook geen bankrek.nr gelukkig ingevuld.
   Mij kunnen ze niks maken, want als je dat via DHL verstuurd moet je altijd tekenen voor ontvangst…
   Nou niks gezien getekend en geen pillen gehaad bovendien erover gebeld met ene Kim Dijkstra, die een melding zou maken, mar voolgens mij zelf niet weet wat ze daar achter de telefoon doet.
   Ja een bandje opzetten mmet 12 wachtenden voor u…
   Echt lachen dit hoor wat een joke.
   Niks doen niet betalen en NEGEREN

 29. Wat is Slim Fruit een ontzettende smerige oplichters bende.Ik heb een proefpaket van 7,50 euro besteld,zat geen rekening bij en nu hebben ze een incassobureau ingeschakelt en moet ik 108,?? betalen,misschien is het iets meer,maar ik was blind van woede.Hoe halen ze het in hun hoofd om een aanbieding te geven,waar je zgn van afvalt ,geen rekening toe te zenden en later een incassobureau op je af te sturen.

  Ik zag dat er heel veel klachten zijn over Slim Fruit,het fruit kan wel slim zijn,maar Slim Fruit is voor mij een grote oplichtersbende,je kan het ook lezen bij Kassa.Ik heb een klacht ingediend bij het incassobureau,want ik ga niet voor een pakje wat ik voor 7,50 euro heb besteld 108,?? betalen.Waarschijnlijk kunnen wij Kassa of Radar inlichten en de politie bellen,ik ben zo ontzettend kwaad.Ik ben hartpatient en zwaar depressief,nou dan kan dit er ook nog wel bij.Lieve mensen stink niet in de smerige praktijken van SLIM FRUIT,het helpt niet en je krijgt een gepeperde rekening,die zgn aanbieding is allemaal LIST&BEDROG.Ik hoop,dt heel veel mensen elkaar waarschuwen,zodat die hele SLIM FRUIT PRAKTIJKEN zullen stoppen.

  Groeten en sterkte Ellen

  • lieve mensen allemaal wij moeten de handen in inslaan en samen naar de rechter stappen om dit bedrijf aan te pakken kost een stuk minder

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in