Slimline Dieet Kristallen

De Slimline Dieet Kristallen zijn voor het eerst in Nederland geïntroduceerd door de afslankspecial van Vara Kassa. Volgens dit programma zijn de Slimline Dieet Kristallen een nieuw product. Deze drank zou gebaseerd zijn op water en kruiden uit de Nepalese Himalaya. Al eeuwen gebruiken Sherpa’s de drank om op een verantwoorde manier de honger te onderdrukken. Aangevuld met gezonde voeding en veel beweging zou je snel afvallen. aldus Vara Kassa.

We zien enige overeenkomst met de bekende Slimdrops maar desondanks hebben we het vermoeden dat het team achter ‘de afslankspecial’ ons met de Slimline Dieet Kristallen het bos in probeert te sturen. Wij zijn van mening dat Slimline Dieet Kristallen niet bestaan en dat dit tijdens de uitzending van 2 januari 2010 bekend zal worden gemaakt. Tijdens die uitzending zullen de 24 deelnemers van de afslankspecial hun resultaat bekend maken.

Slimline Dieet Kristallen getest door Vara Kassa *

Slimline is januari 201o tijdens de afslankspecial door een testpanel van Vara Kassa getest.  Drie testpersonen hebben gedurende 10 weken SLimline Dieet Kristallen geprobeerd. De drie dames die het drankje slimline dieetkristallen dronken wogen in het begin samen 217 kilo. Daar is 10 kilo vanaf. Ze zijn 4,8 procent kwijt van hun totaalgewicht. Een knappe prestatie. Ze zijn helemaal op eigen kracht afgevallen, want dit nepdrankje bevatte helemaal geen uniek Nepalees bergkristal waar je van afvalt en die het hongergevoel onderdrukt.

Jouw Mening over Slimline Dieet Kristallen

Wat is jouw mening over Slimline Dieet Kristallen, toont dit nepdrankje aan dat een dieet onzin is en dat afvallen tussen je oren zit? Geef hieronder jouw mening.

* bron: vara kassa

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelBody Invest Prodimed Pro-Enerchi
Volgend artikelRecepten vetvrij koken met stoom
slimline-dieet-kristallenDe Slimline Dieet Kristallen zijn voor het eerst in Nederland geïntroduceerd door de afslankspecial van Vara Kassa. Volgens dit programma zijn de Slimline Dieet Kristallen een nieuw product. Deze drank zou gebaseerd zijn op water en kruiden uit de Nepalese Himalaya. Al eeuwen gebruiken...

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in