SlimmerSlim Review en Ervaringen

SlimmerSlim is een nieuw merk met allerlei supplementen die je helpen bij het afvallen. Belangrijkste product van SlimmerSlim is Liquid Forte, een totaalpakket met een supplement, een dieetplan en persoonlijke begeleiding. In deze review lees je alles over SlimmerSlim en haar producten.

Wat is SlimmerSlim?

SlimmerSlim is een merk met meerdere producten die ontwikkeld zijn om je te helpen bij het afvallen. Het bedrijf levert aan klanten in Nederland en België.

SlimmerSlim heeft meerdere producten in de aanbieding. Het bekendst is SlimmerSlim Liquid Forte, een supplement dat je helpt bij het omschakelen naar een ander dieet. SlimmerSlim verkoopt ook andere supplementen die het afslankproces ondersteunen zoals L-Carnitine, multivitaminen en aminozuren.

Afvallen met SlimmerSlim

Als je ervoor kiest om met de producten van SlimmerSlim te gaan afvallen, dan krijg je de ondersteuning die je nodig hebt om twee bewezen afslankstrategieën te combineren; intermittent fasting en het ketogeen dieet.

Intermittent fasting is een methode waarbij je de tijdstippen waarop je eet beperkt. Een veelgebruikte methode is dat je iedere dag gedurende een periode van 16 uur niet eet (vasten). Tijdens de overige acht uur mag je eten. Er is overtuigend wetenschappelijk bewijs dat dit het afvallen stimuleert, zelfs als je niet let op wat je eet (bron).

Je kunt snel en verantwoord afvallen als je intermittent fasting combineert met een dieet. Een van de meest effectieve diëten om af te vallen is het ketogeen dieet. In dit dieet eet je heel weinig koolhydraten en vooral vetten en eiwitten. Doordat je weinig koolhydraten eet, neem je minder calorieën in. Verder verminder je het hongergevoel wat erg handig is als je gaat vasten (bron). De meest effectieve variant is een dieet waarbij je minder vet gebruikt, bijvoorbeeld door producten niet te bakken. Dit is de variant die SlimmerSlim ook gebruikt.

Doel van het ketogeen is om je stofwisseling te veranderen. Bij de meeste mensen gebruikt het lichaam koolhydraten als belangrijkste energiebron. Als je heel weinig koolhydraten eet, is er ook weinig suiker aanwezig in je bloed. Je lichaam gaat dan op zoek naar een andere energiebron en dat is vet. Als je dan ook nog eens minder calorieën eet dan je verbruikt, dan verbrand je lichaamsvet.

Hoe helpen de producten van SlimmerSlim?

Het kan even wat energie kosten om de omschakeling te maken naar een ketogeen dieet en naar intermittent fasting. Je kunt last krijgen van hongergevoel of moeheid. De producten van SlimmerSlim zijn ontworpen om je over het dode punt heen te helpen zodat je niet opgeeft.

SlimmerSlim Liquid Forte is een supplement dat specifiek is ontwikkeld om je te helpen bij deze omschakeling. Het bevat verschillende ingrediënten die de stofwisseling stimuleren, zoals Yerba Maté (bron). Andere ingrediënten stimuleren de vetverbranding, zoals Panax Ginseng (bron). Dit is essentieel om ervoor te zorgen dat je sneller in ketose komt.

Minstens zo belangrijk is dat je goed ondersteund wordt bij de toepassing van intermittent fasting en het keto dieet. SlimmerSlim helpt je hierbij op meerdere manieren. Als eerste krijg je een uitgebreide handleiding voor de toepassing van beide methoden. Met name bij het ketogeen dieet is het erg belangrijk dat je de principes goed toepast.

Als tweede krijg je gratis persoonlijke begeleiding. Je kunt je vragen stellen aan special hiervoor opgeleide consulenten. SlimmerSlim belooft dat je binnen acht uur antwoord krijgt, ook als je je vraag ’s avonds of in het weekend stelt. Heel mooi is dat je ook de mogelijkheid hebt om te bellen. Dit is toch wat persoonlijker dan een vraag stellen via de e-mail.

Voor wie is SlimmerSlim geschikt?

De meeste mensen kunnen zonder problemen afslanken met SlimmerSlim. Veel van de producten, zoals Liquid Forte, zijn ontwikkeld voor veganisten en zijn vrij van bekende allergenen. In sommige gevallen is het toch verstandig om het dieet uit te stellen, bijvoorbeeld als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Is SlimmerSlim effectief?

Wij zijn bijzonder positief over SlimmerSlim. Dit komt omdat SlimmerSlim twee bewezen strategieën combineert. Nu zijn er wel meer afslanksupplementen die werken op basis van bewezen strategieën, maar meestal word je daarbij aan je lot overgelaten. Dit is bij SlimmerSlim niet het geval.

SlimmerSlim biedt een hele duidelijke handleiding over hoe je kunt starten met de diëten. Deze gaat verder dan de documentatie die je krijgt bij andere dieetproducten. Deze gaat meestal niet verder dan aanwijzingen als dat je meer moet bewegen en wat meer groente moet eten.

Ook de persoonlijke begeleiding van SlimmerSlim is uitmuntend. Je krijgt snel antwoord bij vragen, ook ’s avonds en in het weekend. Heel groot voordeel is dat je ook kunt bellen met een van de consulenten. Ondanks de persoonlijke begeleiding zijn de producten van SlimmerSlim erg voordelig.

Het is dan ook niet voor niets dat uit onze test van SlimmerSlim Liquid Forte blijkt dat het een erg effectief afslankmiddel is. Alle proefpersonen vielen flink af en voelden zich fitter en energieker dan voorheen. Lees hier alles over Liquid Forte.

SlimmerSlim reviews en ervaringen
SlimmerSlim reviews en ervaringen

Wat kost SlimmerSlim?

Er zijn verschillende producten van SlimmerSlim op de markt. Het afslanksupplement Liquid Forte is verkrijgbaar vanaf ongeveer €50 per flesje (voldoende voor een maand). Het is belangrijk om te vermelden dat dit inclusief de persoonlijke begeleiding per chat, telefoon of e-mail is.

SlimmerSlim reviews

Het dieet dat hoort bij SlimmerSlim is effectief en je krijgt de juiste begeleiding die je nodig hebt om te slagen. Ben je van plan om een product te kopen maar heb je nog vragen? Ook dan krijg je snel antwoord.

Een ander belangrijk voordeel is dat de producten van SlimmerSlim zijn geproduceerd volgens de strenge regels zoals die in Nederland gelden, zoals de HACCP.

Nadelen

De producten van SlimmerSlim zijn vooralsnog niet in de winkel te koop. Je kunt ze alleen online kopen.

SlimmerSlim een slimme keuze?

Het dieetplan van SlimmerSlim is wellicht wat een de strenge kant, maar je krijgt ook alle hulp die je nodig hebt om je aan het dieet te houden. Je krijgt een goed uitgeschreven dieetplan, persoonlijke begeleiding en een supplement genaamd Liquid Forte dat je door de moeilijke momenten heen helpt. Desgewenst kun je extra supplementen kopen die zorgen voor meer energie of een verbeterde stofwisseling.

Uit een eerste test van het dieet in combinatie met Liquid Forte blijkt dat je er snel en gemakkelijk mee af kunt vallen. De producten van SlimmerSlim zijn van hoge kwaliteit en geproduceerd volgens strenge veiligheidseisen. Dit maakt SlimmerSlim een goede keuze voor mensen die verantwoord en snel willen afslanken.

Wil je meer lezen over Intermittent Fasting of het Keto Dieet? Lees verder op ons blog!

Gezonde Groet,

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelIntermittent fasting voordelen
Volgend artikelWat is intermittent fasting?
slimmerslimHet dieetplan van SlimmerSlim is wellicht wat een de strenge kant, maar je krijgt ook alle hulp die je nodig hebt om je aan het dieet te houden. Je krijgt een goed uitgeschreven dieetplan, persoonlijke begeleiding en een supplement genaamd Liquid Forte dat je door de moeilijke momenten heen helpt. Desgewenst kun je extra supplementen kopen die zorgen voor meer energie of een verbeterde stofwisseling.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in