Slimmy Afslankpil

Eerder kon je op deze website al een artikel lezen over Slimmies XL Afslank Chocolade. Net toen we dachten dat de afslankende wonderchocolade van voorbijgaande aard was werd er bij onze redactie een pakketje Slimmy afslankpillen bezorgd.

Uiteraard laten wij ons als onafhankelijke website niet verleiden om een positieve verhaal te publiceren over een product, zelf niet voor een pakje chocolaatjes. Wel hadden we nu de kans om de proef op de som te nemen. Na enig aandringen hebben we onze spontane redactie medewerkster Sanne bereid gevonden om tien dagen lang dagelijks de afslank chocolaatjes te eten. In de tussentijd hadden wij mooi de tijd om Slimmies XL Afslank Chocolade nader onder de loep te nemen.

Bewezen door Studies

Volgens het Amerikaanse Rite Aid staan Slimmies garant voor gewichtsverlies, dit zou bewezen zijn door 60 afzonderlijke klinische studies. We hebben echter geen enkel resultaat van deze studies kunnen vinden. ‘Slimmies Weight Loss Chocolates’, zoals de XL snoepjes officiële heten bevorderen gewichtsverlies en zijn daarnaast gericht op de algehele gezondheid en welzijn. Het onderdrukt de eetlust en zou tegelijkertijd de stofwisseling verhogen. Slimmies XL klinkt als de ideale manier om gewicht te verliezen.

Glucomannaan

Als we de lijst met ingrediënten bekijken zien we stoffen als Konjac Wortel en LauraLean voorbij komen. Toch bevat Slimmies XL slechts één klinisch bewezen ingrediënt dat gewichtsverlies bevordert. Op de lange lijst ingrediënten is bij ons alleen glucomannaan bekend als afslankende stof. Glucomannaan is een natuurlijke vezel die helpt om de eetlust te onderdrukken. Daarnaast helpt deze stof om je stoelgang te verbeteren. Van chocolade is bekend dat het anti-oxidanten bevat, hiervan is bekend het een gunstige uitwerking kan hebben op je gezondheid. Een afslankende werking is van anti-oxidanten echter nooit bewezen.

Zo gebruik je Slimmies XL

Over het gebruik kunnen we makkelijk zijn. Het enige wat je hoeft te doen is 3 keer per dag, een uur voor de maaltijd een Slimmies XL te eten. Je krijgt een verzadigd gevoel waardoor je minder honger hebt, en dus minder eet. Bijwerkingen zijn bij ons niet bekend. Sanne gaf alleen winderigheid als een ongemak, maar ze geeft aan hier geen probleem mee te hebben, zolang ze maar afvalt. Naast Sanne hebben we weinig ervaringen kunnen vinden met Slimmies XL. Het is hierom moeilijk om met zekerheid te zeggen of het in de praktijk werkt. Heb jij ervaring met Slimmies XL, laat dan hier een reactie achter voor en help andere bezoekers met jouw ervaring.

Voordelen en Nadelen

We zetten de voor en nadelen voor je op een rij, allereerst de voordelen

 • Afvallen in een relatief korte periode
 • Lekker afvallen met chocolade
 • Slechts 15 calorieën per chocolaatje

Nadelen

 • Misselijkheid
 • Opgeblazen gevoel
 • Winderigheid

Conclusie

Slimmies XL lijkt op het eerste gezicht weinig te verschillen van de afslank pillen en poeders die we kennen. Dit heeft onder andere te maken met de Europese wetgeving die bepaald welke ingrediënten wel en niet zijn toegestaan in medicatie en afslank middelen. Afgezien van het feit of je ervan afvalt of niet is er sowieso positief nieuws over Slimmies. Een chocolaatje bevat namelijk slechts 15 calorieën, dus aankomen zal in ieder geval niet gebeuren. En onze Sanne? Die is in 10 dagen 3 kilo afgevallen, maar of dat door de Slimmies is gekomen….

Jouw Ervaring met Slimmies XL

Heb je vragen over Slimmies? Of heb je juist ervaring met Slimmies XL Afslank Chocolade? Stel hier je vraag of laat een reactie achter. Reacties van andere bezoekers kun je hier lezen.

65 Reacties

 1. Hoi hoi
  Ik heb slimmies 2 Ja tof geleden gebruikt
  En ben bijna 10 kilo kwijt geraakt. Of het voor iedereen werkt durf ik niet te zeggen maar als ik straks bevallin ben ga ik hier zeker weer op terug vallen om mezelf een handje te helpen richting mijn oude figuur.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in