Slimming Caps van Action

Review: Slimming Caps van Action

Bijna 4 kilo afvallen in 10 dagen tijd, zonder dieet…. is het is echt mogelijk?

Het lijkt hét nieuwste ingrediënt in afslankformules van dit moment… glucomannan. Bij Action zijn er al pasta, rijst en noodles verkrijgbaar die gemaakt zijn van dit ingrediënt onder het merk Zero Pasta. Maar dit ingrediënt is nu ook verkrijgbaar in capsules, ook bij Action onder de naam Slimming Caps. Glucomannan schijnt het enige ingrediënt te zijn waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat het helpt om af te vallen. Dit zou komen doordat glucomannan het hongergevoel remt en de vetopname uit de voeding vermindert. Glucomannan wordt door Dr. Oz wel hét wondermiddel genoemd die de oplossing zou zijn tegen overgewicht zonder dat men hierbij een speciaal dieet hoeft te volgen.

Slimming Caps Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Slimming Caps zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Slimming Caps graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Glucomannan

Is Glucomannan weer een van de zoveelste hypes op het gebied van afslanken of werkt dit middel echt? Ik nam de proef op de som en besloot om Slimming Caps uit te proberen.

Na wat research te hebben gedaan over de werkzame stof in Slimming Caps kwam ik het volgende tegen:

1. Glucomannan is een natuurlijke water oplosbare vezel die te vinden is in de wortel van Aziatische Konjac plant.

2. Glucomannan heeft een uitzonderlijk vermogen om water te absorberen. Wanneer glucomannan met water in contact komt kan het tot 50x zijn gewicht aan water absorberen. Dit vermogen is zo groot dat wanneer je 1 capsule glucomannan in een glas water doet, het glas water verandert in een gel die na inname ervan urenlang het hongergevoel onderdrukt.

3. Glucomannan werkt als een soort vetblokker omdat het voorkomt dat de vetten die in een maaltijd zitten door het lichaam worden opgenomen en opgeslagen worden als lichaamsvet.

Het klinkt te mooi om waar te zijn, dus ik was erg benieuwd of het loze beloftes waren of dat het echt zo goed zou werken. Ik ben naar Action gegaan en heb een potje Slimming Caps met 60 capsules gekocht.

Het aanbevolen gebruik is 2 capsules vóór iedere maaltijd met een groot glas water. Waarschijnlijk vanwege de honger remmende en werking en de blokkerende werking van de opname van vetten uit de voeding.

Met een verpakking van 60 capsules doe je dus 10 dagen en dat is ook de periode dat ik het heb gebruikt. Ik woog 78 kilo voordat ik met Slimming Caps begon.

De eerste indruk

Op de eerste dag nam ik 2 capsules voor mijn ontbijt en inderdaad, het hongergevoel werd echt enorm onderdrukt na het innemen van de capsules. ’s Middags voor de lunch opnieuw 2 capsules en voor het avondeten nogmaals. Normaal moet ik mezelf echt inhouden en eerder stoppen met eten dan dat ik zou lusten, want ik hou altijd trek. Nu met de Slimming Caps was dat echt totaal niet het geval. Halverwege de maaltijd had ik echt een verzadigd gevoel.

Het resultaat

Ik heb Slimming Caps exact 10 dagen lang gebruikt zoals op de verpakking staat aangegeven en was blij verrast met het resultaat: 3,8 kilo lichter! Ik heb geen aanpassingen gedaan aan mijn voeding, of ik ben niet extra gaan bewegen. Je merkt echt dat je minder trek hebt en automatisch minder gaat eten, waardoor je dus ook afvalt.

Slimming Caps zijn te koop bij alle vestigingen van Action en kosten €2,89 per 60 capsules.

Conclusie

Ik denk dat Slimming Caps een effectieve manieren is om af te vallen zonder daar enig dieet voor hoeft te volgen of veel moeite moet doen. Alle beloftes en verhalen die over Glucomannan geschreven staan blijken dus te kloppen. Ook is het denk ik één van de meest voordelige manieren om af te vallen.

Gezonde Groeten,

esther

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleGluten en Glutenintolerantie
Next articleAfvallen met De 80/20 Regel

78 Reacties

 1. Sinds mijn kinderjaren jojo ik al. Nu in overgang lukt het niet om af te vallen. Ik wil graag deelnemen aan het testpanel om te ondervinden of dit het middelnis wat vele met mij nodig hebben

 2. Wil heel graag deze capsules uitproberen . Volgend jaar trouwt onze zoon. Wil er op en top uitzien met een goed figuur.

 3. Door flinke knieproblemen niet voldoende kunnen bewegen, onregelmatig werk en overgang teveel aangekomen. Bij de meeste dieeten altijd een hongergevoel waardoor je stopt, wil dit graag eens proberen.

 4. Ik wil de slimming caps graag proberen omdat ik sinds de overgang, zonder nu zo ongezond te eten, toch ietwat uit model ben geraakt. Ik zou graag een kilo of 7-9 kwijt willen raken.

 5. Zou dit graag willen testen wegens overgewicht en omdat ik in de overgang zit en enkeke kilo’s ben bij gekomen .

 6. Ik heb echt een tijdje geen motivatie meer om te sporten, naast dat ik nu wil beginnen wil ik nieuwe shakes & capsules gebruiken als deze capsule werkt dan ben ik van plan dit als een routine te gebruiken.

 7. Ben 49. Merk dat het veel moeite koste om mijn gewicht in de hand te houden.
  In mijn famile komt obesitas voor. 3 van de 5 tantes hebben een maagverkleining gehad i.v.m. hun gezondheid.

 8. Ik heb de duurdere capsules van Lucovitaal Slank nu gekocht Konjac Mannan Carcia Camboga gekocht,gebruikt zoals werd voorgeschreven,
  portemonnee lichter,ik een kilo zwaarder .Jammer

 9. Ik zou heel graag de slimming caps willen uitproberen omdat ik nodig gewicht kwijt moet om mijn knieën te ontlasten.
  Ik heb inmiddels al zoveel geprobeerd maar voor elke kilo die ik verlies krijg ik er 2 voor terug.
  Inmiddels raak ik na alle mislukte pogingen enigszins moedeloos (en blut) wat bij mij resulteert in stress – eten omdat ik weet dat die kilo’s er echt af moeten.

 10. Ik ben in de overgang en dat merk je ook in je gewicht ,wil graag wat kilo’s kwijt zodat me kleding me lekker zit en ik me ook beter voel dus wil dit heel graag proberen

 11. Wel ben al wat jaren gestopt met roken en best veel aan gekomen…en van alles geprobeerd om het er vanaf te krijgen…Daarom zou ik dan dit product eens willen uit proberen…Wie weet helpt deze wel…

 12. Omdat ik bijna niet meer gelooft in dat soort pillen, maar ben toch nieuwschierig en wil het graag testen

 13. Goededag, graag zou ik extra kilo’s kwijt willen raken. Ik schommel op jaarbasis weg in gewicht. Maar kom nooit onder de 112kg. Terwijl ik af moet vallen om zwanger te kunnen worden over ongeveer een half jaar. Alleen diëten werkt niet. Vanwege nek en rug hernias kan ik geen extra sporten beoefenen. Graag wil ik middels deze capsules graag een goed resultaat boeken zodat ik eindelijk mama kan worden

 14. Na een burn out ben ik door medicijnen 10 kilo gegroeid. Met 93 kilo en een lengte van 1.68m ben ik veel te zwaar. Veel geprobeerd maar niets helpt. Heel graag wil ik het product proberen. Ik geef de hoop niet op

 15. In bijna 5 jaar tijd heb ik 2 zware knieoperaties gehad en ben gestopt met roken. ik weeg nu 95 kilo terwijl ik voorheen rond de 80 zat.
  ik wil dit product dus wel proberen en hoop dan mijn overtollige kilo’s kwijt te raken.

 16. Ik weeg 110 kg en heb dus erg veel last van overgewicht en nu beginnen bij mij de lichamelijke klachten ook toe te nemen. En zoals het nu gaat alleen lopen en bewuster eten? Nee. Dat zet bij mij niet genoeg zoden aan de dijk. Dus ja ik wil graag dit product testen.

 17. ik wil dit ook wel eens proberen.
  man 42 na een jaar weinig sport nu al weer een week of 4 naar de sportschool cardio weer ff dat buikje wegwerken

 18. O zo graag wil ik dit product testen!
  Ben in de overgang en er zitten al heel wat kilo’s bij, omdat ik steeds trek heb!
  Hartelijke groet Janke.

 19. Ik woog altijd rond de 65 kg, ben in 2 jaar tijd 19-20 kg aangekomen en mijn gewicht schommelt tussen 82 en 85 momenteel. Ik zou dolgraag weer in de 70 willen wegen. Ik heb nog nooit eerder capsules/pillen gebruikt, ik hoop dat ik resultaat zal zien indien ik het zou mogen gebruiken :)

 20. İk weeg 80 en wil me oude gewicht terug meerdere maals andere producten gebruikt helaas geen resultaten gezien ben benieuwd na dese capsulles

 21. Hoe gaat het als je stopt met de pillen? Ik wil graag horen hoe het dan gaat.Ik neem niet zo gauw een pilletje in om aftevallen.Je moet toch minder eten en snoepen,en de wil om aftevallen moet je zelf doen.

 22. hoi ik heb de slimming caps in braband bij de action gekocht maar in limburg bij de action zijn ze niet te krijgen en wel in kerkrade hoe kan dat

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987