Review: Slimming Caps van Action

Bijna 4 kilo afvallen in 10 dagen tijd, zonder dieet…. is het is echt mogelijk?

Het lijkt hét nieuwste ingrediënt in afslankformules van dit moment… glucomannan. Bij Action zijn er al pasta, rijst en noodles verkrijgbaar die gemaakt zijn van dit ingrediënt onder het merk Zero Pasta. Maar dit ingrediënt is nu ook verkrijgbaar in capsules, ook bij Action onder de naam Slimming Caps. Glucomannan schijnt het enige ingrediënt te zijn waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat het helpt om af te vallen. Dit zou komen doordat glucomannan het hongergevoel remt en de vetopname uit de voeding vermindert. Glucomannan wordt door Dr. Oz wel hét wondermiddel genoemd die de oplossing zou zijn tegen overgewicht zonder dat men hierbij een speciaal dieet hoeft te volgen.

Slimming Caps Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Slimming Caps zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Slimming Caps graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Glucomannan

Is Glucomannan weer een van de zoveelste hypes op het gebied van afslanken of werkt dit middel echt? Ik nam de proef op de som en besloot om Slimming Caps uit te proberen.

Na wat research te hebben gedaan over de werkzame stof in Slimming Caps kwam ik het volgende tegen:

1. Glucomannan is een natuurlijke water oplosbare vezel die te vinden is in de wortel van Aziatische Konjac plant.

2. Glucomannan heeft een uitzonderlijk vermogen om water te absorberen. Wanneer glucomannan met water in contact komt kan het tot 50x zijn gewicht aan water absorberen. Dit vermogen is zo groot dat wanneer je 1 capsule glucomannan in een glas water doet, het glas water verandert in een gel die na inname ervan urenlang het hongergevoel onderdrukt.

3. Glucomannan werkt als een soort vetblokker omdat het voorkomt dat de vetten die in een maaltijd zitten door het lichaam worden opgenomen en opgeslagen worden als lichaamsvet.

Het klinkt te mooi om waar te zijn, dus ik was erg benieuwd of het loze beloftes waren of dat het echt zo goed zou werken. Ik ben naar Action gegaan en heb een potje Slimming Caps met 60 capsules gekocht.

Het aanbevolen gebruik is 2 capsules vóór iedere maaltijd met een groot glas water. Waarschijnlijk vanwege de honger remmende en werking en de blokkerende werking van de opname van vetten uit de voeding.

Met een verpakking van 60 capsules doe je dus 10 dagen en dat is ook de periode dat ik het heb gebruikt. Ik woog 78 kilo voordat ik met Slimming Caps begon.

De eerste indruk

Op de eerste dag nam ik 2 capsules voor mijn ontbijt en inderdaad, het hongergevoel werd echt enorm onderdrukt na het innemen van de capsules. ’s Middags voor de lunch opnieuw 2 capsules en voor het avondeten nogmaals. Normaal moet ik mezelf echt inhouden en eerder stoppen met eten dan dat ik zou lusten, want ik hou altijd trek. Nu met de Slimming Caps was dat echt totaal niet het geval. Halverwege de maaltijd had ik echt een verzadigd gevoel.

Het resultaat

Ik heb Slimming Caps exact 10 dagen lang gebruikt zoals op de verpakking staat aangegeven en was blij verrast met het resultaat: 3,8 kilo lichter! Ik heb geen aanpassingen gedaan aan mijn voeding, of ik ben niet extra gaan bewegen. Je merkt echt dat je minder trek hebt en automatisch minder gaat eten, waardoor je dus ook afvalt.

Slimming Caps zijn te koop bij alle vestigingen van Action en kosten €2,89 per 60 capsules.

Conclusie

Ik denk dat Slimming Caps een effectieve manieren is om af te vallen zonder daar enig dieet voor hoeft te volgen of veel moeite moet doen. Alle beloftes en verhalen die over Glucomannan geschreven staan blijken dus te kloppen. Ook is het denk ik één van de meest voordelige manieren om af te vallen.

Gezonde Groeten,

esther

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelGluten en Glutenintolerantie
Volgend artikelAfvallen met De 80/20 Regel
slimming-capsIk denk dat Slimming Caps een van de meest effectieve manieren is om af te vallen zonder daar enig dieet voor hoeft te volgen of veel moeite moet doen. Alle beloftes en verhalen die over Glucomannan geschreven staan blijken dus te kloppen. Ook is het denk ik één van de meest voordelige manieren om af te vallen.

84 Reacties

 1. Ik ben in de overgang en dat merk je ook in je gewicht ,wil graag wat kilo’s kwijt zodat me kleding me lekker zit en ik me ook beter voel dus wil dit heel graag proberen

 2. Wel ben al wat jaren gestopt met roken en best veel aan gekomen…en van alles geprobeerd om het er vanaf te krijgen…Daarom zou ik dan dit product eens willen uit proberen…Wie weet helpt deze wel…

 3. Goededag, graag zou ik extra kilo’s kwijt willen raken. Ik schommel op jaarbasis weg in gewicht. Maar kom nooit onder de 112kg. Terwijl ik af moet vallen om zwanger te kunnen worden over ongeveer een half jaar. Alleen diëten werkt niet. Vanwege nek en rug hernias kan ik geen extra sporten beoefenen. Graag wil ik middels deze capsules graag een goed resultaat boeken zodat ik eindelijk mama kan worden

 4. Na een burn out ben ik door medicijnen 10 kilo gegroeid. Met 93 kilo en een lengte van 1.68m ben ik veel te zwaar. Veel geprobeerd maar niets helpt. Heel graag wil ik het product proberen. Ik geef de hoop niet op

 5. In bijna 5 jaar tijd heb ik 2 zware knieoperaties gehad en ben gestopt met roken. ik weeg nu 95 kilo terwijl ik voorheen rond de 80 zat.
  ik wil dit product dus wel proberen en hoop dan mijn overtollige kilo’s kwijt te raken.

 6. Ik weeg 110 kg en heb dus erg veel last van overgewicht en nu beginnen bij mij de lichamelijke klachten ook toe te nemen. En zoals het nu gaat alleen lopen en bewuster eten? Nee. Dat zet bij mij niet genoeg zoden aan de dijk. Dus ja ik wil graag dit product testen.

 7. ik wil dit ook wel eens proberen.
  man 42 na een jaar weinig sport nu al weer een week of 4 naar de sportschool cardio weer ff dat buikje wegwerken

 8. O zo graag wil ik dit product testen!
  Ben in de overgang en er zitten al heel wat kilo’s bij, omdat ik steeds trek heb!
  Hartelijke groet Janke.

 9. Ik woog altijd rond de 65 kg, ben in 2 jaar tijd 19-20 kg aangekomen en mijn gewicht schommelt tussen 82 en 85 momenteel. Ik zou dolgraag weer in de 70 willen wegen. Ik heb nog nooit eerder capsules/pillen gebruikt, ik hoop dat ik resultaat zal zien indien ik het zou mogen gebruiken :)

 10. İk weeg 80 en wil me oude gewicht terug meerdere maals andere producten gebruikt helaas geen resultaten gezien ben benieuwd na dese capsulles

 11. Hoe gaat het als je stopt met de pillen? Ik wil graag horen hoe het dan gaat.Ik neem niet zo gauw een pilletje in om aftevallen.Je moet toch minder eten en snoepen,en de wil om aftevallen moet je zelf doen.

 12. hoi ik heb de slimming caps in braband bij de action gekocht maar in limburg bij de action zijn ze niet te krijgen en wel in kerkrade hoe kan dat

 13. ik heb ook de slim caps gekocht en ben nu 5dagen bezig en ben ongeveer een pond kwijd. Wat ik wel wondering vond ik heb al een jaar last van maag kracht en waar onder maag zeuren sins 5 dagen dat ik die slim caps gebruik heb ik er geen last van dat is zo fijn na een jaar lang last gehad te hebben. Aleen mocht ik als nog aan de antibioticum moeten dan advisement de arts twee weken met de slim caps te stoppen. Ik voel me ook fitter.ik volgende niet echt een dieet. Let wel op mn zuikers dat gaat ook een beetje van zelf want sins ik de slim caps gebruik daar tot nu toe minder behoefte aan heb groetjes liza

 14. Ben nog geen week bezig en toch al 3kg minder op de schaal
  3 x dg 2 caps met water innemen
  Geen hongergevoel gehad!
  Ik eet 3 x per dag, met daar tussen door 2 x fruit
  Laatste maaltijd om 18.00 uur, daarna niets meer tot de volgende morgen
  Dat was in het verleden wel anders…
  Heb een doel van 10kg, hoop dat het lukt :)

 15. Dear Esther
  Please can you translate the instruction how to use the slimming caps pills. Like how many pills to take a day
  The instruction on the label are only in French and Dutch
  Please help
  Greetings
  Siah

 16. Dear Esther
  How to use this slimming pills caps?
  Because there is not English instruction the instruction are only in French,Dutch I’ve use the Dutch translation but please I need your help for proper translation
  Thanks
  Greetings
  Siah

 17. Ben nu 3.5 week aan het diëten in combinatie met de pillen. Ik eet in principe normaal alleen veel minder, max 1200 calorieën op een dag. Ik heb ook geen alcohol gedronken in deze periode. Ben inmiddels al 6.5 kilo kwijt geraakt. De pillen ondersteunen het dieet erg goed doordat het vol gevoel langer blijft aanhouden. Mijn ontlasting is ook wat dunner maar of dat komt door de pillen of doordat ik veel meer drink (dat moet met deze pillen) weet ik niet. In ieder geval heb ik het idee dat het goed werkt en voor dit geld hoef je het zeker niet te laten. Ik ben positief!

  • Ben 8 kg kwijt in een maand en weeg nu 81.5 kg wat weer een gezond gewicht is voor een man van 41 met lengte van 1.91 m.

 18. goedemorgen nou ik heb ze nu al 4 dagen ingenomen dieet al jaren koolhydraten maar omdat ik zo schommel met gewicht dacht ik nou voor dat geld kan ik het wel eens proberen pfff miskoop hoor ik ben nu in 4 dagen tijd al 2 kilo aangekomen het verminderd mijn hongergevoel niet het versterkt mijn honger helaas

 19. Ik heb maag verkleining geen honger maar ik kom wel weer aan heb last van schild klier mag ik ze dan wel gebruiken

  • Nou, ik heb geen hypofiezen meer en slik alle hormonen d.m.v. pillen en spuit ook groeihormooi, dus ik ben ook wel benieuwd of dit bij mij aanslaat! Ik hou jullie op de hoogte!!! Het is bijna 21.00u en sinds mijn avond lunch van 17.30u voel ik me nog steeds vol!!! En ik heb bijna de helft minder gegeten dan normaal., (het is mijn 1e dag)!

 20. Ik heb gister de slimming caps gekocht en gisteravond mee gestart. Vanochtend ook 2 ingenomen en ik heb er 1 in een glas water gedaan. Hij drijft nu al anderhalf uur in t water en is denk ik 2 à 3 millimeter uitgezet de huls van de capsule is nog intact!? Mijn vraag is hoeveel tijd moet er zitten tussen Het innemen van de caps en het eten?

  • Vlak voor de maaltijd innemen staat op het potje, met een groot glas water, en ik kreeg er vrijwel meteen een vol gevoel van.

 21. Neem slimme goed capsules al 8maand goede resultaten in combinatie met aangepaste voeding., mag 10kg lichter op 2maanden grtj jessica

 22. Ik ben vandaag begonnen met de Slimming Caps. Ik ben benieuwd! Ik heb ook een beetje de reacties gelezen en wil toch iets kwijt. Je valt niks af als je je dieet niet aanpast. Het is wat Esther zegt en ook zo simpel, als je meer eet dan dat je verbruikt zal je niet afvallen. Ik eet al vrij gezond maar sinds ik 17 kg af ben gevallen maak ik soms ook weer de verkeerde keuzes waardoor er weer 3.5 kg aanzit in 4 maanden. Dus ik begin nu met aanpassing van mijn dieet (gezondere keuzes) en blijf sporten (3 x krachttraining per week en 2 x hardlopen min. 5 km) Ik ben benieuwd naar het resultaat en zal dit delen met jullie.

 23. Goedendag,

  Ik stond in de action vandaag en zag de potjes staan. Gauw even een research gedaan en na het lezen van dit berichtje gelijk maar een potje gekocht. Nu net 2 capsules ingenomen, is het normaal dat het een beetje warm word onder in de buik? Het voelt namelijk wel zo. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat over 10 dagen! Helaas door mijn ziekte kan ik niet sporten en doordat ik arbeidsongeschikt ben heb ik veel tijd overdag om te snoepen.. Ik hoop toch echt dat dit mij helpt om 2 tot 5 kilo kwijt te raken :)

  • goedemiddag

   ik heb een vraagje ik heb zelf ook zo potje vandaag gekocht bij de action maar nu zat ik naar zo pilletje te kijken en dacht ik moet ik het zo innemen of mengen met water ? want lijkt wel een soort plastic wat erom heen zit

   groetjes angelique

 24. Ik heb na een dag innemen van de slimming caps van Action ongelooflijke constipatie gekregen. Ik drink 3 liter per dag dus daar ligt het niet aan. Ik heb het 5 dagen volgehouden in de hoop dat het over zou gaan maar helaas. Hebben anderen dat ook?

 25. Ik ben ze vandaag gaan gebruiken. Echter vraag ik mij af of deze pillen ook in combinatie met medicatie kunnen. Ik slik elke dag zware pijnstillers ivm met een spierziekte. Ik weet alleen niet of deze gel in mijn buik een negatieve invloed kan vormen voor de werkzaamheid van mijn medicatie

  • Hoi Buki,

   Ik werk niet voor Action en ze hebben me ook niet gevraagd om SLimming Caps te adviseren. Ik deel mijn ervaring gebaseerd op feiten. Of je ze wel of niet koopt bepaal je uiteindelijk zelf.

   Groepjes,

   Esther

 26. Goedenavond hoelang mag je deze caps achter elkaar gebruiken en hoelang moet JE wachten voor je weer de volgende pot kan gaan gebruiken.

 27. Had ze graag ook eens geprobeerd ,voor die prijs kan je niks mis doen
  Eet gezond en doe aan sport
  Naar action in Kuurne (België ) niks gevonden jammer
  Zou je ze niet anders kunnen bestellen is maar een vraag hè

 28. Het is bij iedereen verschillend: ik gebruik ze 2 maanden en bij mij helpen ze geen zier, ik val er echt niet door af.
  Jammer maar het proberen waard want ze zijn niet duur.

 29. Ik ben er afgelopen maandag mee begonnen en na drie dagen al 2 kilo minder op de schaal. Ik ga er zeker mee door, mijn man doet ook mee en bij hem zag ik ook echt al verschil qua buik. Die 2 kilo kreeg ik er tot heden absoluut niet af omdat ik door ziekte niet kan sporten, dus reden te meer om dit door te zetten!

 30. Vol vertrouwen ben ik begonnen met de slimming pillen. Sport meerdere keren per week. Helaas ben ik niet van mening dat dit werkt. In ieder geval bij mij niet. Was eigenlijk al sceptisch maar vanwege de betrouwbare bron ben ik toch begonnen. Helaas weer iets wat niet werkt op zeer korte termijn, nul 10 dagen.

 31. Na 1 dag 7 ons afgevalen. Merk weinig van hongerstillende werking. Als het er al zou zijn: niet van lange duur. Overbrugt de tijd tussen 2 maaltijden.

 32. Ik wil graag weten of er nog andere gebruikers zijn van slimming caps, die ook last van obstipatie hebben? Ik ga slecht naar het toilet 2 maal in de week , terwijl het hiervoor heel normaal was..zou het door slimming kunnen ?
  Hoor graag wat van andere gebruikers en succes allemaal !!!!

  • Ik heb geen last van obstipatie, eerder tegengesteld. Ik lees op diverse sites obstipatie verlicht, maar ik vraag me af of deze bronnen betrouwbaar zijn.
   Ik ben ook benieuwd naar de ervaringen van andere gebruikers en of het bij hen effect heeft.

 33. Bij de Action bij ons kost een potje van 60 capsules € 2,89. Ik heb maandag een potje gekocht. Ik heb het nu 2 dagen gebruikt en het remt inderdaad echt je hongergevoel. Je eet gewoon veel minder als je twee capsules met een longdrink glas water hebt genomen.

  • Wauw super! En al resultaat op de weegschaal? Ik wil het ook proberen maar bij ons precies niet te koop in de action! Al twee winkels in de streek gedaan, noppes .. :(

  • In Nederland,in Utrecht en in Hilversum. Heb ze maandag voor het avondeten voor het eerst ingenomen en ik moet zeggen je hebt echt geen honger meer hebt en je zit zo vol. Vind dat erg bijzonder aangezien ik nooit een voldaan gevoel heb en altijd trek blijf houden.

 34. Het werkt heel simpel. Als je meer energie (kcal) eet dan dat je verbrandt kom je aan. Eet je minder energie dan dat je verbruikt zal je lichaam je vetreserves als brandstof gebruiken waardoor je afvalt. Om af te vallen kun je 2 dingen doen. Je kunt meer gaan bewegen waardoor je meer energie verbruikt of je kunt minder (of anders) gaan eten. Deze slimming caps remmen het hongervoel wanneer je ze met water inneemt

  Deze youtube video legt het uit https://m.youtube.com/watch?v=txILE4pD6sc

  Hierdoor ga je minder gaat eten. De werking van de vezel in deze capsules is wetenschappelijk bewezen en ook is het niet ongezond, integendeel. Het is juist goed voor het cholesterolgehalte. Het is een van de goedkoopste maar meest effectieve manieren om te helpen gewicht te verliezen. En of je weer aankomt als je stopt met deze capsules hangt van jezelf af. Als je daarna weer meer eet dan dat je aan energie verbruikt zul je altijd aankomen maar die keuze bepaal je zelf.

  Esther

 35. Beste Esther ,

  Ik vraag me toch af . .als je wilt afvallen moet het eetpatroon en leefpatroon toch aangepast worden ? het is niet alleen voor een slanke lijn maar ook voor een gezond lichaam , je lichaam opvullen met (natuurlijke)gel omdat je dan minder honger hebt lijkt me niet echt een oplossing voor langere termijn.
  ook vetblockers is niet heel gezond , vet heb je immers nodig voor de vetoplosbare vitamines .

  Groeten Marjon -voedingsconsulent

 36. Hoi

  Ik ben bekend met de werkzame stof ,echter de ervaring heeft geleerd dat je in het begin veel vocht verliest en zelfs ook spiermassa , je zou op de lange termijn moeten kijken of dit echt helpt. Helaas is de wonderpil nog niet uitgevonden, al denkt de marketing hier vaak anders over.
  Gezonde voeding en sporten dat is het beste medicijn.

  Groetjes

 37. Hallo Esther,

  Nav jouw artikel over de Slimming caps van de Action ben ik op zoek gegaan maar helaas bij geen enkele Action bij mij in de buurt heb ik ze gevonden( Arnhem)
  Weet jij of dit artikel nog in het assortiment komt? Of er wellicht al uit is?

  Alvast dank voor je reactie!
  Groet,Ellen

  • Beste Ellen,

   Slimming Caps zijn vanaf week 37 verkrijgbaar bij alle vestigingen van Action in Europa.

   Groetjes,

   Esther

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in