Wat is SlimRootz?

Konjac Glucomannan of konjacwortel, niet te verwarren met de drank “Cognac”, wordt steeds vaker gebruikt in voedingssupplementen. Hoewel de konjacwortel in Azië heel bekend is en al eeuwen wordt gebruikt om zijn medicinale- en afslankende eigenschappen, is de plant in Nederland nog onbekend. Daar komt er snel verandering in. In de Verenigde Staten wordt deze plant al vaker gebruikt dankzij een aanbeveling van de bekende Amerikaanse tv-dokter Dr. Oz. En nu kun je ook in Nederland genieten van de medicinale- en afslankende werking van konjac dankzij SlimRootz. In deze review kun je lezen hier SlimRootz Afslankpillen werken.

Ervaring met SlimRootz

Heb je ervaring met SlimRootz of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief). We zijn benieuwd naar ervaringen met het product, en naar het bestelproces en de aftersales van het bedrijf dat SlimRootz levert. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

SlimRootz Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor SlimRootz zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij SlimRootz graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Konjacwortel is het belangrijkste ingrediënt in SlimRootz. De afslankcapsules bevatten konjac extract uit de Konjac Glucomannan. Deze extracten helpen bij gewichtsverlies en het verbeteren van de spijsvertering door het volgende te doen:

 • Ze zijn rijk aan voedingsvezels die voor een vol gevoel zorgen.
 • Dankzij het bovenstaande wordt je eetlust geremd.
 • Het werkt licht laxerend.
 • Het is een goed middel om mee te ontslakken.
 • Het reguleert de bloedsuikerspiegel.
 • Het heeft een goed effect op het cholesterolniveau.

Voor wie is SlimRootz geschikt?

SlimRootz bevat 100% natuurlijke en veilige ingrediënten. Het is in principe geschikt voor een ieder. Toch wordt het afgeraden voor personen:

 • die jonger zijn dan 18 jaar en
 • die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Is SlimRootz effectief?

De actieve stof in SlimRootz is Konjac Glucomannan. Deze plant wordt al jaren gebruikt in Aziatische landen, waar de medicinale- en afslankende eigenschappen al langer bekend zijn. De extracten van deze plant zijn verwerkt in de SlimRootz capsules. Deze extracten zijn vezelrijk en zorgen zo voor een langdurig vol gevoel. De vezels zetten namelijk uit in het spijsverteringsstelsel door water op te nemen. De vezels zijn goed voor de spijsvertering en werken laxerend.

De werking van de plant is meerdere malen onderzocht en steeds met goede resultaten. Ook zijn er verschillende positieve recensies van SlimRootz online te lezen.

Wat kost SlimRootz?

Wil je SlimRootz kosteloos proberen? Je kunt dan een proefpakket online bestellen. Ook benieuwd naar de reguliere prijs? 30 capsules van SlimRootz haal je voor € 49,95.

Gebruik: 2 capsules, 3 keer per dag met voldoende water, het liefst voor een maaltijd.

Voordelen

 • SlimRootz bevat 100% natuurlijke ingrediënten.
 • Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.
 • Het remt je eetlust zodat je makkelijker kan afslanken.
 • Het ondersteunt de spijsvertering.
 • Het heeft een positief effect op het cholesterolniveau en de bloedsuikerspiegel.
 • Het is door artsen goedgekeurd.
 • Het is een klinisch bewezen middel.

Nadelen

 • Je moet voldoende water drinken bij het innemen van de capsules om complicaties te voorkomen.
 • Het werkt licht laxerend.
 • Indien je een snelle spijsvertering hebt is dit niet het product voor jou.
 • Het is nog niet door de FDA goedgekeurd.

Conclusie

De dieetcapsules van SlimRootz helpen je afslanken met behulp van de konjacwortel. Deze plant is al langer een belangrijk onderdeel in de Aziatische keukens. Daar zijn de medicinale- en afslankende voordelen reeds bekend. Sinds kort is deze plant ook in Amerika en Europa beschikbaar. Hier wordt het voornamelijk als afslankmiddel gebruikt. Voor de beste resultaten is het raadzaam om ook een goed dieet op na te houden en om regelmatig te bewegen.

Wat is jouw ervaring met SlimRootz? Gebruik het onderstaande reactieformulier of vul het facebook comment formulier in en deel jouw ervaring met dit product. Heb je vragen over het dit afslankproduct of het gebruik ervan? Ook dan kun je gebruik maken van de onderstaande formulieren.

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Gezonde Groet,

sanne

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelEen strakke buik in 3 maanden
Volgend artikelMond-Probiotica Wat is dat?
slimrootzDe dieetcapsules van SlimRootz helpen je afslanken met behulp van de konjacwortel. Deze plant is al langer een belangrijk onderdeel in de Aziatische keukens. Daar zijn de medicinale- en afslankende voordelen reeds bekend. Sinds kort is deze plant ook in Amerika en Europa beschikbaar. Hier wordt het voornamelijk als afslankmiddel gebruikt. Voor de beste resultaten is het raadzaam om ook een goed dieet op na te houden en om regelmatig te bewegen

1 reactie

 1. Ik gebruik slimrootz nu reeds drie maanden en ik ben echt zwaar teleurgesteld! Ik ben nog geen pond afgevallen!
  En geloof mij ik let op mijn voeding: ik eet gezond in de vorm van veel verse groenten en fruit. Ook eet ik i.p.v. boterhammen zelfgemaakte shakes o.b.v. magere yoghurt, muesli, banaan, appel en ander fruit aangelengd met water.

  Per week loop ik gemiddeld drie keer een afstand van 7 km en fiets ik gemiddeld twee keer een afstand van 25 km.

  Ik weet absoluut niet wat de reden/oorzaak is waarom ik niets afval?

  Heeft iemand hier dezelfde ervaring? Heel graag zou ik in contact willen komen om een passende oplossing te vinden!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in