Slimrun Gratis Downloaden

Digitaal afvallen is erg populair. Er zijn verschillende websites waar je onder begeleiding van je overgewicht kunt afkomen. Gewichtsconsulente Margo Labrujère gaat met Slimrun nog een stapje verder. Ze heeft een laagdrempelig afvalprogramma samengesteld waarmee je zonder al te veel moeite kunt afvallen. Met Slimrun kun je afvallen via een effectieve, maar vooral leuke training op MP3.

 Maar hoe krijg je mensen zover dat ze gaan bewegen? Die vraag heeft jarenlang door het hoofd gespookt van gewichtsconsulent Margo Labrujère. In nauw overleg met sporttrainer en triatleet Remy Vasseur ontwikkelde Margo het bewegingsprogramma Slimrun dat specifiek gericht is op het verbranden van vet en verbetering van de conditie.

Een goed alternatief voor Slimrun is het nieuwe hardloopprogramma van Nicole Vrehen en het loopprogramma van Guy Plijnaar.

Slimrun Gratis Downlaoden

Wil je gratis kennismaken met Slimrun? Hieronder staan twee gratis proeflessen. Om een goed beeld te krijgen van de Slimrun lessen kun je deze het beste op een mp-3 speler of telefoon zetten. Op deze manier krijg je een goed beeld over de Slimrun lessen. Klik de proefles aan die je wilt downloaden en kies voor opslaan.

BLOK A

BLOK B

Gratis Slimrun App slimrun

De Slimrun app is voor zowel Android als iPhone gratis te downloaden. Starten met Slimrun is hierdoor nog makkelijker. Geen lessen meer downloaden of lessen overzetten in uw telefoon, maar direct lopen vanuit de Slimrun app. Eenvoudig en makkelijk te bedienen, de lessen worden automatisch klaar gezet en nemen geen extra ruimte in beslag op uw telefoon. Lessen zijn ten alle tijden direct beschikbaar en een eerdere les nog maals lopen is natuurlijk mogelijk.Niet meer downloaden, geen mp-3 speler meer, maar gewoon de gratis app downloaden in de app store en klaar! De app is gratis en simpel te bedienen. Op dit moment is de app uitsluitend beschikbaar voor je iPod, iPhone als Android.

Ervaring met Slimrun

Heb jij ervaring met Slimrun? Geef hier jouw mening of lees hier de ervaringen van andere bezoekers met het Slimrun MP3 Afslankprogramma

Drie Hoofdmaaltijden

In haar praktijk begeleidt Margo al vanaf 2007 mensen die willen afvallen. ,,Ik maak voor de cliënten een reëel afvalplan dat in de basis bestaat uit drie hoofdmaaltijden en drie verantwoordde tussendoortjes. Daarnaast is bewegen heel belangrijk. Maar ik stuitte op cliënten die niet willen sporten, die zich niet prettig voelen in een sportschool of die geen tijd zeggen te hebben om te sporten.” 
Margo ontdekte dat deze mensen het liefste sporten op momenten dat hún uitkomt. ,,Ze willen hun eigen plan kunnen trekken. Niet vastgepind worden op die ene avond in de week.” Samen met Vasseur kwam Margo uit op bewegingsprogramma’s die mensen op hun mp-3 speler kunnen zetten. Een stem vertelt ze onderweg precies wat ze moeten doen, hoe hard ze moeten lopen en hoe lang ze dat tempo nog moeten volhouden. De stem wordt afgewisseld met muziek die geschikt is om op te (hard)lopen. Er zijn verschillende programma’s, afhankelijk van de conditie en het gewicht van de deelnemers. Mensen kunnen op ieder gewenst niveau  beginnen. ,,Wie een BMI heeft van meer dan 35, dus veel overgewicht heeft en een matige conditie, begint in niveau 1”, legt Margo uit. ,,Deze mensen kunnen niet hardlopen. Dat zou heel slecht zijn voor hun knieën. Zij beginnen wel met een warming-up en met een stevige wandeling waarbij ze ook de armen moeten bewegen vervolgens wisselen zij verschillende looptempo’s af. Maar voor mensen met een BMI onder de 25 en met een goede conditie, is er ook een programma.

Geen Hardloop Training

Alle schema’s zijn zorgvuldig opbouwend. Er wordt dan wel vanuit gegaan dat de mensen twee keer in de week trainen.” Behalve Vasseur, hebben ook een fysiotherapeut en een bewegingswetenschapper een bijdrage geleverd aan Slimrun. ,, Wat dat betreft is het echt een top product geworden, zegt Margo trots. ,,Maar ik blijf benadrukken dat het géén hardlooptraining is, maar een programma om vet te verbranden en conditie op te bouwen’’, zegt Margo. ,,Dat komt omdat de trainingen zo zijn samengesteld dat de hartslag laag blijft en de verbranding van vet het grootst.’’
,,Ik heb lang gezocht naar zo’n product en kwam daarbij ontzettend veel hardloopprogramma’s tegen. Maar een training op een mp-3 speler die specifiek gericht is op afvallen, was er nog niet.’’ 
Toen het programma ontwikkeld was, stond Margo voor de keuze. ,,Laat ik dit alleen distribueren door fysiotherapeuten en gewichtsconsulenten? Of zet ik het op internet zodat ook het grote publiek er mee aan de slag kan. Ik heb gekozen voor dat laatste. Het is namelijk zo laagdrempelig dat iedereen er eenvoudig op zijn eigen niveau aan kan beginnen. ’’Iedere eerste les per niveau is gratis te downloaden op slimrun.nl. 
Als die les bevalt, kunnen mensen een serie van twaalf of twintig trainingen bestellen voor respectievelijk 19,95 euro of 39,95 euro. Wie niet over een mp-3 speler beschikt, kan die er meteen bij bestellen. ,,Inmiddels heeft zo’n zeventig tot tachtig procent van de mensen die een gratis training hebben gedownload, daarna ook het vervolgprogramma gekocht. Nu moet het alleen nog wat meer bekendheid krijgen.”

Vet Verbranden

Vet verbranden
 is de sleutel tot succesvol lichaamsverlies. Slimrun is géén hardloopprogramma, maar is een training die specifiek gericht is op het verbranden van vet en het verbeteren van de conditie. Iedereen kan dit doen op het moment dat het hem of haar het beste uitkomt”, aldus Margo Labrujère.

Slimrun Proefles Downloaden

Speciaal voor bezoekers van vetvrij.com is er een kortingscode waarmee je 34,95 korting ontvangt op een Slimrun MP3 Pakket met 52 lessen. Je kunt ook eerst een gratis Slimrun proefles gratis downloaden.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelAanmelden Nationaal Beweeg Onderzoek
Volgend artikelGezond Afvallen zonder Dieet
slimrun-afvallen-via-training-op-mp3-iphone-of-androidWil je graag individueel sporten in de buitenlucht maar heb je niet de kennis of discipline om zelf een schema samen te stellen? Dan is Slimrun een unieke methode om te starten met sporten. Je hebt geen dure apparatuur nodig, eenvoudig de app installeren op je smartphone en gaan!

13 Reacties

 1. Zoals inmiddels bij de vele Slimrunners bekend is, zijn wij een klein bedrijf en hebben het programma ontwikkeld voor iedereen die op een leuke en verantwoorde manier wil gaan bewegen. Maar het Slimrun programma gaat zo goed, we hebben inmiddels al meer dan 120.000 gebruikers, wij zijn echt Super trots op alle lopers en alle ambassadeurs die ons programma bij nieuwe lopers promoten. Bewegen is een van de belangrijkste Dieet tips! manieren om slank te worden en te blijven!

  De Slimrun app.

  Wist u dat het mogelijk is om een Slimrun abonnement te nemen? Met een abonnement kunt u 30 dagen onbeperkt gebruik maken van alle lessen. Er zit geen contract aan, na 30 dagen kan u gewoon stoppen zonder verplichtingen. Een abonnement kost € 3,99 voor 30 dagen.

  Tijdens de Slimrun lessen wordt er gesproken over tips betreft voeding die via de nieuwsbrief worden verstuurd. Helaas zijn wij hier een aantal jaren geleden al mee moeten stoppen. Wij werken samen met verschillende diëtisten en gewicht consulenten. Deze professionals hebben veel meer kennis betreft voeding. Ook zijn ze op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen en onderzoeken. Omdat de lessen zijn ingesproken is het technisch niet mogelijk om deze teksten er uit te knippen.

 2. Slimrun is geen commercieel programma. Naast Slimrun heb ik dan ook gewoon een normale baan. Wist u dat de helft van de inkomsten naar de Buma semra gaan? De Buma is verantwoordelijk voor de muziek rechten van artiesten. Deze zorgen er voor dat artiesten geld krijgen voor hun muziek.
  Natuurlijk blijft er nog iets over van de inkomsten, deze worden geïnverteerd in verdere ontwikkeling van het Slimrun programma. Zo hebben we in 2014 de lessen in het Engels en Duits opgenomen bijvoorbeeld.
  Ook is in 2014 de Android versie gemaakt en zijn we nu bezig om de app nog completer te maken.
  Een overzicht van de gelopen route en bijvoorbeeld een calorieën teller willen we in de toekomst in de app verwerken.
  Via de app krijgen we veel suggesties en tips om de app te verbeteren. Hier zijn we heel blij mee dus blijf dit sturen als je iets hebt bedacht waardoor de app kan verbeteren.

 3. Mijn naam is Sascha Labrujere en ben de eigenaar van het Slimrun programma. In eerste instantie ben ik begonnen in oktober 2010 met de Slimrun website. Hier was het mogelijk om lessen te downloaden en deze op een mp-3 speler te plaatsen. De Slimrun app voor IOS bestaat inmiddels al weer bijna 2 jaar. Een half jaar geleden is hier ook de Android versie bij gekomen. Al meer dan 80.000 mensen hebben onze app gedownload.
  Een ongekend succes wat ik natuurlijk nooit had durven dromen!

  Slimrun is eerste instantie ontwikkeld voor regionale clienten van Margo Labrujere, die werkzaam was als gewichtconsulent. Haar clienten wilde meer bewegen, maar hadden geen idee hoe dit te doen. Zo is Slimrun ontwikkeld. Begonnen met 12 lessen, zodat je de eerste aanzet tot bewegen niet alleen hoeft te doen.

  Uiteindelijk is het Slimrun programma door ontwikkeld en bestaat het programma uit 156 lessen. 3 verschillende niveau’s met ieder een andere eigenschap. De eerste 3 niveau’s noemen we nu ‘ in beweging komen’ de volgende 3 niveau’s ‘’ op conditie komen en de laatste 3 niveau’s is ons hardloop programma.

 4. Nieuws over de Slimrun app.
  Via de app is het mogelijk om een abonnement af te sluiten voor 30 dagen voor 3,59 per maand.
  Dit abonnement is ten aller tijden opzegbaar zonder verdere regeltjes!
  Op onze mailing zijn diverse mailtjes binnen gekomen met reacties van mensen, die geen smartphone hebben of gebruiken voor het lopen van de Slimrun lessen.
  Speciaal voor deze groep willen wij een actie doen voor de aanschaf van lessen via de website.
  reageer op dit bericht en ontvang een kortingscode met een korting van 50%.

 5. Goed nieuws! De Android app. van Slimrun te downloaden in Goolge play store.
  Na het grote succes van de IOS app, met meer dan 70.000 gebruikers, hopen wij met de Android versie dit zeker te evenaren of te overtreffen. In de bouw van de app is rekening gehouden met het geheugen van uw toestel. Zo worden er maar 2 lessen per keer in het toestel bewaard, de rest blijft op een exerne schijf staan. Klinkt een beetje technisch, maar het is heel simpel. Wanneer alle Slimrun lessen op uw toestel staan, heeft u geen geheugen meer over voor andere dingen. Het downloaden van een les gaat automatisch en duurt via de wifi ongeveer een minuut, daarna play en starten maar.

  Gratis gebruik Slimrun lessen tot 30 oktober via de Android !

  De Android versie heeft meer dan een jaar op zich laten wachten ten opzichte van de IOS versie. Ter compensatie is de app t/m 30 oktober gratis te gebruiken. Dit betekent dat alle lessen (156 stuks) gratis te proberen zijn via de app. Download vandaag de app en maak gebruik van deze actie.

  • Jazeker Willy, het is een aanrader. Ik ben geen echte loper maar dankzij slimrun heb ik nu een persoonlijk schema dat ik goed kan volhouden.

 6. Beste Slimrunnner,

  Enige tijd geleden bent u gestart met het Slimrun beweeg programma of heeft u een proefles gedownload op de website van Slimrun. Door een enorme computer crash in ons bedrijf kan het zijn dat u zich heeft afgemeld voor de nieuwsbrief maar deze nu weer ontvangt. Sorry voor dit ongemak, u kunt zich dan alsnog een keer afmelden voor de nieuwsbrief! Ons excuus voor dit
  ongemak! Afmelden nieuwsbrief

  Slimrun en Partners

  De afgelopen 2 maanden hebben wij diverse acties gedaan met verschillende partijen. Zo heeft Zorgverzekeraar Menzis, Slimrun opgenomen in het SamenGezond concept en heeft de organisatie Gewichtsconsulenten Nederland, Slimrun gebruikt om mensen gezond en actief te laten bewegen. Wij hopen dan ook dat iedereen de mogelijkheid heeft, om op een leuke en verantwoorde manier te bewegen met Slimrun.

  Na uw kennismaking met Slimrun, willen wij natuurlijk dat ieder­een door gaat met het programma.
  speciaal voor u hebben wij een eindejaars actie. Zo kunt u met onze unieke actie code het vervolg nivo aankopen met een extra korting van maar liefst 50%.

  De code kunt u aanvragen door hier te klikken, met vermelding van kortingscode.

  Nog makkelijker bewegen met Slimrun? Dat kan met de nieuwe Slimrun app voor de iphone. Vanaf september is de Slimrun app te vinden in de app store. Op deze manier kunt u direct Slimrunnen via uw iphone. De app werkt in tegen­stelling tot de website ook met een maand abonnement. Dit abonnement stopt automatisch na 30 dagen en wordt niet stilzwijgend verlengt. Via de app is het mogelijk om alle lessen onbeperkt te lopen. De app is via de app store geheel gratis te installeren. Probeer hem nu!!

  https://vetvrij.com/sasproduct/slimrun-korting

  Via facebook willen wij u vragen om uw loop ervaring en voortgang te delen op de Slimrun facebook pagina. Wordt vrienden met Slimrun op facebook. Deel, vertel en lees ervaringen van andere Slimrunners en bekijk de voordelen die wij voor u hebben gevonden op het internet! Tot het einde van het jaar wordt iedere dag een gratis code weg gegeven op de Slimrun facebook pagina. Wees er snel bij, de code is maar 1x te gebruiken.

  Met sportieve groet;

  Sascha

 7. sinds 1,5 jaar loop ik hard. In het begin maar ca 5-8 km en tussendoor wandelen. Inmiddels loop ik 2-3 keer in de week hard, 10 km, soms binnen 1 uur soms 1,15 uur.
  Ik woog toen ik begon 63 kg -65 kg. Inmiddels weeg ik 68 kg en merk wel dat mijn lichaam strakker is geworden, maar weeg dus zwaarder. Mijn kleren passen nog, maar wil dat ik meer vet ga verliezen. Ik heb het gevoel dat ik spieren kweek onder mijn vetlaag. Ik eet altijd al gezond. Veel groenten, fruit, gevarieerd. Maar wat is nou de juiste voeding, dat je de spieren ook daadwerkelijk gaat zien en mijn vetlaag (voornamelijk rond de buik) minder wordt? Groetjes Simone

 8. Vanmorgen vroeg ben ik met mijn eerste slimrun les begonnen. Helemaal alleen met dopjes in mijn oren tussen de weilanden gewandeld. Ik heb blok A (voor beginners) en ben erg gemotiveerd om door te gaan. Naast de wandeltraining volg ik een koolhydraatarm eetpatroon. Gaat me lukken!

  Lisette

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in