Slimrun Gratis Downloaden en Kortingscode

Slimrun is afvallen met behulp van een personal coach, en voordat je denkt dat dit uitsluitend is weggelegd voor BN-ers of mensen met een goed gevulde portemonnee adviseer is je om het volgende artikel te lezen of ga meteen naar de Slimrun Kortingscode.

Eerder kon je op deze website al een artikel over Slimrun lezen. Hierin was te lezen dat Gewichtsconsulente Margo Labrujère met Slimrun een laagdrempelig afvalprogramma heeft samengesteld waarmee je zonder al te veel moeite kunt afvallen. Slimrun geeft je een beweegprogramma met muziek en begeleiding. Slimrun is speciaal voor mensen zoals jij, die verantwoord willen afvallen. Geen ingewikkelde programma’s of formulieren die je hoeft in te vullen. Je zet gewoon je MP3 speler aan en je luistert naar de instructies die worden gegeven in de lessen. De trainingsschema’s, geschreven door triatleet Remy Vasseur, zijn zo samengesteld dat je automatisch conditie opbouwt. Je coach begeleidt je, vertelt je op tijd wat je moet doen, geeft tips en motiveert je.

Unieke Slimrun Aanbieding

Wil je starten met starten met de Personal Trainer van Slimrun? Speciaal voor bezoekers van vetvrij.com is er nu de onderstaande unieke aanbieding waarmee je 34,95 korting krijgt een Slimrun bestelling.

Je krijgt een originele Slimrun MP3 Speler waar 52 beweeglessen van Slimrun op geïnstalleerd staan. Je kunt een keuze maken uit de onderstaande programma’s.

Slimrun Basis Blokken

 • Blok A – Beginners: Nivo 1, 2 en 3 + MP3 speler 52 lessen
 • Blok B – Vervolgprogramma: Nivo 4, 5 en 6 + MP3 Speler 52 lessen
 • Blok C – Hardloopprogramma: Nivo 7, 8 en 9 + MP3 Speler 52 lessen

Je kunt ook zelf een combinatie samenstellen, als het in totaal maar maximaal 52 lessen zijn. Kies bijvoorbeeld voor een van de volgende combinaties.

MP3 speler 52 lessen combinatie 1

 • Blok A, Nivo 1: 12 lessen
 • Blok A, Nivo 2: 20 lessen
 • Blok A, Nivo 3: 20 lessen

MP3 speler 52 lessen combinatie 2

 • Blok A, Nivo 2: 20 lessen
 • Blok A, Nivo 3: 20 lessen
 • Blok B, Nivo 4: 12 lessen

MP3 speler 52 lessen combinatie 3

 • Blok B, Nivo 4: 12 lessen
 • Blok B, Nivo 5: 20 lessen
 • Blok B, Nivo 6: 20 lessen

MP3 speler 52 lessen combinatie 4

 • Blok B, Nivo 5: 20 lessen
 • Blok B, Nivo 6: 20 lessen
 • Blok C, Nivo 7: 12 lessen

MP3 speler 52 lessen combinatie 5

 • Blok B, Nivo 6: 20 lessen
 • Blok C, Nivo 7: 12 lessen
 • Blok C, Nivo 8: 20 lessen

MP3 speler 52 lessen combinatie 6

  • Blok C, Nivo 7: 12 lessen
  • Blok C, Nivo 8: 20 lessen
  • Blok C, Nivo 9: 20 lessen

Persoonlijke Geïnstalleerde Slimrun MP3 Speler

De MP3 speler wordt speciaal voor jou  geïnstalleerd met de gewenste lessen binnen 5 werkdagen naar je toe gestuurd. Normaal betaal je voor 52 beweeglessen van Slimrun inclusief de Slimrun MP3 speler € 114,95 Bezoekers van vetvrij.com ontvangen nu 35,00 korting en betalen nu tijdelijk slechts  € 79,95 Gebruik het onderstaande formulier om gebruik te maken van deze unieke Slimrun actie.

Slimrun Actiepakket Bestellen

  Je naam

  Je Adres

  Je E-Mail adres

  Kies je Slimrun MP3 Lespakket

  Gratis Proefles

  Wil je eerst een gratis proefles uitproberen? Hieronder staan twee gratis proeflessen. Om een goed beeld te krijgen van de Slimrun lessen kun je deze het beste op een mp-3 speler of telefoon zetten. Op deze manier krijg je een goed beeld over de Slimrun lessen. Klik de proefles aan die je wilt downloaden en kies voor opslaan.

  Ervaring met Slimrun

  Heb jij ervaring met Slimrun? Deel hier jouw ervaring of lees hier de ervaringen van andere bezoekers met het Slimrun MP3 Afslankprogramma.

  Optimaal Vet Verbranden

  Om optimaal vet te verbranden tijdens het bewegen, is het belangrijk te trainen in de vetverbrandingszone, hierbij is de hartslag tussen de 60% en 75% van je maximale hartslag. Deze maximale hartslag is afhankelijk van je leeftijd. Maximaal is 220 slagen per minuut min het cijfer van je leeftijd. Iemand van 40 jaar heeft dus een maximale hartslag van 220 – 40 = 180. Om optimaal vet te verbranden zal je hartslag tussen de 108 en 135 slagen per minuut moeten liggen. Om je conditie te verbeteren moet je hartslag af en toe ook flink omhoog. Maar het belangrijkste van Slimrun is FUN: Slimrun is leuk en je krijgt meer energie. Vet verbranden
 is de sleutel tot succesvol lichaamsverlies.

  Slimrun is géén hardloopprogramma, maar is een training die specifiek gericht is op het verbranden van vet en het verbeteren van de conditie. Iedereen kan dit doen op het moment dat het hem of haar het beste uitkomt”, aldus Margo Labrujère.

  4 Reacties

  1. Hallo, zou graag 5 kilo willen afvallen en een betere conditie krijgen! Mijn bmi is 26 half. Welk nivo raden jullie mij aan en hoe lang duurt een les?

  2. Beste Lisette,

   Wat goed dat je bent gestart met Slimrun.
   Kan je het een beetje volhouden?

   Het advies van Slimrun is om 2 keer per week te bewegen, wil je meer keer per week bewegen, loop dan de les 2 keer.

   Wij hopen dat je veel plezier beleefd aan Slimrun en succes met het afvallen.

   Het Slimrun team

  3. Vanmorgen vroeg ben ik met mijn eerste slimrun les begonnen. Helemaal alleen met dopjes in mijn oren tussen de weilanden gewandeld. Ik heb blok A (voor beginners) en ben erg gemotiveerd om door te gaan. Naast de wandeltraining volg ik een koolhydraatarm eetpatroon. Gaat me lukken!

   Lisette

  REAGEER OP DIT BERICHT

  Vul een reactie in ajb
  Vul hier je naam in