SMS Dieet

Het nieuwere dieet van tegenwoordig is het SMS dieet. Het SMS dieet is een initiatief van dietiste Mia. De dietiste maakt gebruik van de gemakken van tegenwoordig, de mobiele telefoon.

Dietiste Mia heeft een methode ontwikkeld die echt werkt. Gemotiveerd afslanken met goede begeleiding via de mobiele telefoon doormiddel van SMS-jes. SMS-jes kan je altijd nalezen is een van de reden die dietiste Mia geeft waarom haar dieetmethode zo aantrekkelijk is. Ook ben je met je mobiele telefoon altijd bereikbaar.

Met het SMSdieet vallen haar deelnemers tussen de 4 en 7 kilo af. Je krijgt van dietiste Mia gedurende 6 weken lang begeleiding via de SMS om zo je overtollige kilo’s kwijt te raken.

Na het aanmelden voor het SMSdieet vraagt dietiste Mia je wekelijks om je gewicht op te geven. Nadat je de dietiste antwoord geeft zal de dietiste je vertellen over je prestaties. Verder ontvang je per SMS nuttige tips voor het afvallen.

Een dosis motivatie is net als bij andere diëten ook nodig bij het SMSdieet. Je moet je gewicht in 6 weken omlaag willen brengen. Verder krijgt elke deelnemers van het SMSdieet 10% korting op alle afslankproducten.

Hoe werkt het SMSdieet puntsgewijs?

* Aanmelden
* Gedurende 6 weken word je persoonlijk begeleid door diëtiste Mia.
* Via internet kun je alles volgen.

Wat is jouw ervaring met dit dieet? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in