Snail Farm Serum Review

Snail farm is een huidverzorgingsproduct dat als belangrijkste ingrediënt slakkenslijm heeft. Dit klinkt misschien niet bepaald aantrekkelijk. Toch zou het slijm van de slak een waardevol alternatief zijn voor bijvoorbeeld een behandeling met botox. Dat klinkt al een stuk interessanter. Reden te over voor ons review team om Snail Farm aan een grondige test te onderwerpen.

Snail Farm Serum Gratis Testen

Naast het onderzoek naar de ingrediënten, publiceren wij ook graag objectieve ervaringen bij onze productreviews. Daarom hebben we een testpanel opgericht. Voor Revolyn zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Nog 38 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Snail Farm graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Wat is Snail Farm

Snail Farm is een huidverzorgingsproduct dat vergelijkbaar is met Mardanti Collageen. De belangrijkste functie die het heeft is het jong houden van de huid rondom de ogen. Het huidverzorgingsproduct bevat een vrij complete mix aan ingrediënten. Enerzijds zitten er klassieke ingrediënten in als hyaluronzuur, glycolzuur, collageen, vitaminen en mineralen. Met allantoïne zit er een antioxidant in de crème. En er zit natuurlijk slakkenslijm in. Maar dat is niet het enige; het bevat ook een stof genaamd SYN®AKE, een speciaal peptide die je gezicht helpt te ontspannen.

Al deze stoffen zijn gecombineerd in een serum. Een verpakking Snail Farm bevat 15 ml. Je brengt een kleine hoeveelheid van het serum aan rondom de ogen en masseert deze in met je vingertoppen. Al snel zal het serum intrekken. Dit proces doorloop je twee keer per dag. Een keer ’s ochtends en een keer ’s avonds.

Voor wie is Snail Farm geschikt?

Er lijken geen stoffen met een allergene werking in Snail Farm te zitten. De meeste mensen kunnen het zonder al te veel problemen gebruiken. Eventueel kun je beginnen met een kleine test door alleen een klein deeltje van je huid in te smeren met snail farm.

Is Snail Farm effectief?

Wij waren erg benieuwd naar de werking van slakkenslijm op de huid. Om die reden hebben we Snail Farm uitgebreid getest. Maar eerst keken we wat we konden verwachten van Snail Farm op basis van wetenschappelijke literatuur.

https://www.youtube.com/watch?v=u0mwXefiy_4

Slakkenslijm: Er zijn veel verschillende tests gedaan waarbij slakkenslijm is aangebracht op de huid van proefpersonen. In een van de meest uitgebreide studies werd een positief effect gevonden op de fijne lijntjes in de huid (bron). Gek genoeg vond het onderzoek geen verdere verbetering van de conditie van de huid. De belangrijkste werking van het slijm van de slak is dat het een vrij sterke antibacteriële werking heeft (bron).

SYN®AKE: Deze stof is een zogeheten peptide, ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf DSM. Een van de bestanddelen van deze peptide, Dipeptide Diaminobutyroyl, lijkt op een bestanddeel uit gif van de adder (bron). Deze stof heeft een ontspannende werking op de spieren en helpt op deze manier tegen zowel grove als fijne rimpels.

Allantoïne: is een stof die zou helpen bij het verbeteren van beschadigd weefsel. Er is echter weinig bewijs dat het ook daadwerkelijk helpt (bron).

De andere ingrediënten uit de crème zijn klassieke ingrediënten. Hyaluronzuur helpt bijvoorbeeld om de huid vochtig te houden.

Test met proefpersonen

Nieuwsgierig geworden door de resultaten uit de wetenschappelijke literatuur zijn we aan de slag gegaan met het serum. Acht vrouwen uit de leeftijd 32 tot en met 55 jaar hebben de crème voor ons een maand lang geprobeerd.

De resultaten waren bijzonder positief. Na een maand waren de fijne lijntjes en kraaienpootjes rondom de ogen een stuk minder goed zichtbaar. De huid voelde schoner aan en zag er zichtbaar beter uit. Ook de wat grotere rimpels waren aanmerkelijk minder diep dan voor we aan de test begonnen.

Wat kost Snail Farm?

Het serum is alleen via internet te bestellen. Een flesje Snail Farm van 15 ml kost €49. Dit is relatief veel geld gezien de grootte van de flesjes. De meeste van de proefpersonen hadden iets minder dan twee flesjes nodig per maand.

Voordelen van Snail Farm

Snail Farm is een vrij vernieuwend product. Het combineert twee ingrediënten die we nog niet vaak hebben gezien, slakkenslijm en de SYN®AKE peptide. Het resultaat is een serum dat uitstekend werkt om rimpels en fijne lijntjes rondom de ogen te bestrijden.

Nadelen

Het bestellen van Snail Farm is een beetje omslachtig. Je moet eerst je gegevens achterlaten op de website, waarna je gebeld wordt door de klantenservice. Er kan wat tijd overheen gaan voordat je daadwerkelijk telefoon krijgt. Het was handiger geweest als je het product gewoon gelijk kon bestellen.

Conclusie

Snail Farm is een compleet huidverzorgingsproduct met twee innovatieve ingrediënten. Slakkenslijm en de SYN®AKE-peptide worden niet vaak gebruikt. Het leidt tot goede resultaten als het gaat om de vermindering van rimpels rondom het gezicht.

Doordat een flesje serum slecht 15ml bevat, is het middel wel relatief duur. De meeste vrouwen zullen rond de €75-100 per maand kwijt zijn om de rimpels blijvend te bestrijden. Dit kan een reden zijn om toch maar een ander middel te gebruiken. Ook het wat vreemde bestelproces kan een reden zijn voor sommige vrouwen om toch verder te kijken. Jammer, want Snail Farm is in potentie een van de betere huidverzorgingsproducten op de markt.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelV Vitamine Review en Ervaringen
Volgend artikelGoji Cream Review en Ervaringen
snail-farmSnail Farm is een compleet huidverzorgingsproduct met twee innovatieve ingrediënten. Slakkenslijm en de SYN®AKE-peptide worden niet vaak gebruikt. Het leidt tot goede resultaten als het gaat om de vermindering van rimpels rondom het gezicht. Doordat een flesje serum slecht 15ml bevat, is het middel wel relatief duur. De meeste vrouwen zullen rond de €75-100 per maand kwijt zijn om de rimpels blijvend te bestrijden. Dit kan een reden zijn om toch maar een ander middel te gebruiken. Ook het wat vreemde bestelproces kan een reden zijn voor sommige vrouwen om toch verder te kijken. Jammer, want Snail Farm is in potentie een van de betere huidverzorgingsproducten op de markt.

22 Reacties

 1. ik heb alle oogcreme geprobeerd ik las over deze oogcreme met slakkenslijm zou graag een tester gratis willen ontvangen

 2. Ik lees vaak dat slakkenserum zou werken tegen huidveroudering. Ik ben niet van het botoxen maar de serum ‘belooft’ wel dit effect.
  Dit product mogen proberen zou ik dus graag willen om te ervaren of de claims enige waarheid hebben.

 3. Graag zou ik dit product willen proberen, want de laatste jaren krijg ik wat rimpeltjes en het lijkt me beter om er wat aan te gaan doen voor ze dieper in de huid komen te liggen.

 4. Ik heb een litteken in gezicht van huidkanker beetje niet egalen huid zoek een goeie creme ben 56 nooit wat gewonnen hoop dat ik dit geluk heb groetjes Jacqueline de vos

 5. Goedemiddag,
  Ik zou Snail farm heel graag willen proberen.
  De lijntjes rond mijn ogen worden dieper naarmate ik ouder wordt. Ik ben heel benieuwd of het product ook echt doet wat het zegt te doen. En het nu gratis proberen is fantastisch!
  Groeten Noura.

 6. Ik zou Snail Farm erg graag willen proberen. Word altijd jonger geschat (ben 46 en aziatisch) maar nu door de overgang toch fijne lijntjes rond ogen en mond en een slappere huid. Ben zo benieuwd of dit werkt!!

 7. Ik zou snail farm willen proberen voor de rimpels op mijn bovenlip, wangen en nek. Ik vind dit erg lelijk, maar wil ook geen botox.

 8. Ik zou het graag willen proberen omdat ik al verschillende huidproducten geprobeerd heb,maar ik blijf snel last houden van puistjes,rode vlekjes en helaas komen de rimpeltjes ook..en ik wil er nog niet zo oud uit komen te zien..ben 34,maar voel me 26 en zo wil ik er ook nog t liefste zo lang mogelijk uit zien, als dit ook maar ergens mogelijk zou zijn zonder plastische chirurgie!! Want dat gaat me een stap te ver.

 9. Hallo beste mensen van snail farm…
  De vraag waarom ik dit zou willen testen….
  Ik ben inmiddels 52 jaar geworden en staan nog bijna dagelijks op het podium…..
  als muziek is van beroep….
  vaak zware make-up en cremes om de schijnwerpers aan te kunnen…..

  allemaal niet echt goed voor je huid….
  Toen was ik dit en dacht er moet een verandering komen…
  Daarom zou ik dolgraag in het testpanel willen zitten om te kijken hoe dit product werkt…..

  Wie weet helpt het zelfs voor iemand die dus veel op het toneel staat……

  Alvast bedankt en vele test groeten van Marianne

 10. Beste, graag had ik het eerst getest alvorens het aan te kopen. Bij een positief resultaat lijkt het mij dan de aankoop waard. Lieve groet Eva

 11. Ik wil dit echt heel graag proberen aangezien ik nogal sceptisch ben. Ik stoor me aan de lijntjes onder mijn ogen en boven mijn lip. Ik heb best al veel geprobeerd maar niet met het gewenste resultaat helaas. Ik wil dit echt graag proberen!

 12. Ik zou snail darm graaf willen gebruiken voor de rimpels rond mijn mond. Lippenstift gaat altijd in die lijntjes zitten, ben benieuwd of dit verbeterd.

 13. Ik zou dit middel willen gebruiken omdat ik dagelijks hoor dat ik er zo moe uit zie.
  Dit vind ik toch echt niet prettig, vandaar dat ik reuze benieuwd ben maar ook sceptisch. Ik heb nog niet het ei van Columbus gevonden. Ik ben heel benieuwd.

 14. Ik heb een moeilijke tijd achter de rug waardoor het verdriet goed af te lezen is in mijn gezicht, meer rimpels, om deze periode af te sluiten zou ik er graag ook weer wat jonger uit willen zien en wat ik gelezen heb zou dit product me daarbij misschien wel kunnen helpen!

 15. Hallo!

  Ik zou Snail Farm willen gaan proberen vanwege mijn fronsrimpel. Lijkt mij een beter alternatief dan botox.

  Groetjes Willemien

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in