Snel op gewicht met Superpil van Dr. Yuong

In vier maanden op een gezonde manier op je streefgewicht komen en blijven zonder honger. Toekomstmuziek? Niet meer! Eindelijk is hij er dan. De superpil! Het werd door wetenschappers voor onmogelijk gehouden maar het is De Chinees Dr. W. Yuong toch gelukt.

Dr. Yuong wil het geheime recept van de superpil niet prijsgeven. De vader van Dr. Yuong stond bekend als geneesheer die bijna alle kwaaltjes met kruiden-recepten kon verhelpen. Het pillendraaien zit Yuong dus in het bloed. Yuong studeerde af aan Nanjing University of TCM in 1989 en behaalde later zijn master’s en doctor’s graad van dezelfde universiteit. Hij heeft een aanzienlijke ervaring in supervisie van buitenlandse studenten en klinische uitvoering door beoefenaars en heeft als auteur en co-auteur 10 publikaties over uitgegeven in China. Dr. Yuong ook gewerkt in Ierland, Hong Kong, Australië en Duitsland.

wat is er zo bijzonder aan de superpil van Dr. Yuong?

Afgezien dat de pillen een gouden look hebben stellen ze je stofwisseling dusdanig in dat je per maand 10% van je lichaamsgewicht verliest. Het enige wat je hoeft te doen is iedere morgen voor het ontbijt 1 pil met een ruime hoeveelheid water innemen. Je kunt de rest van de dag eten wat en hoeveel je wilt. Als je op je streefgewicht bent slik je een keer per week een stabilisatie-pil waardoor je op gewicht blijft.

De Superpil van Dr. Yuong is recent goedgekeurd voor de Nederlandse markt en is ook opgenomen in de medicijnwijzer van de consumentenbond. De pil zal op de markt komen onder de naam “Weightshot

Gratis proberen via vetvrij.com

De pillen zijn verpakt per set van 31 en zal ongeveer 25euro per set gaan kosten. In eerste instantie zal de superpil uitsluitend via de apotheek zijn te verkrijgen. Later dit jaar zal de pil ook in de schappen van Het Kruidvat, HEMA, en De Tuinen komen. Kun je daar niet op wachten dan hebben we goed nieuws voor je. Bij vetvrij.com hebben 10 setjes van de pillen gratis beschikbaar. Wel verwachten we dan als tegenprestatie dat je ons op de hoogte houdt over jouw ervaring met de superpil van Dr. Yuong. Als je een reactie achterlaat met je e-mail adres sturen wij je deze week een reactie. Nadat we adres gegevens hebben uitgewisseld ontvang je het pakket gratis per post.

update 

Allereerst hartelijk dank voor alle reacties. We zullen jullie contact gegevens bewaren voor de dag dat deze superpil echt op de markt komt. Want het mag duidelijk zijn dat deze pil (nog) niet bestaat en het hier om een 1 april grap gaat.

Mocht de superpil er ooit komen dan lees je het natuurlijk hier op vetvrij.com

25 Reacties

 1. hallo

  ik wil ook graag een probeerpakketje…wat een wondermiddeltje als ik het zo lees, jammer genoeg strijd ik al dik 12 jaar tegen de kilo’s maar tevergeefs, misschien dat dit uitkomst bied voor mij en meer mensen dus iedereen die een setje ontvangt gefeliciteerd en veel succes

 2. Beste Ans,

  Jammer dat je deze humor niet kunt waarderen. Desondanks zullen we 1 april toch weer met een (smakeloze ?) grap komen. Er schijnen mensen te zijn die een ander soort humor hebben.

  Tot 1 april 2009!

 3. Hartelijk dank !!!

  Weten jullie ook hoeveel mensen er echt radeloos zijn van hun overgewicht en dan komen jullie nog met z’on leuk grapje.
  Ik ken een aantal mensen die psychisch in de knoop liggen vanwege hun overgewicht en dan zijn er van die mensen die menen grappig te zijn.
  Komt er volgend jaar een pil op de markt voor een vreselijke ziekte ??

 4. hahahahahaha….ik las dit gisteren ook!…en dacht go..wauw…dat ze dat doen…maar tja die 1 april he’…ja lichtje ging branden…ikke denk niet doen…ahhahahaha….vind het wel een hele goeie hoor!

  volgend jaar weer zo n eentje..

 5. Mede omdat ik een zware vorm van slaapapneu heb, heeft mijn dokter mij geadviseerd om minstens 20 kilo af te vallen. Die pillen zouden een prima uitkomst voor me zijn. Ik hoop dat ik in aanmerking kom.

 6. Het zou fantastisch zijn als ik zo’n uitprobeersetje zou mogen ontvangen en hou jullie daarbij graag op de hoogte van de vorderingen. Wil heel graag 10 kg kwijt en hoop op deze manier dat dat gaat lukken.
  Bij voorbaat dank!

 7. Ik zou ook heel erg graag zo’n setje willen, ik wil heel erg graag 10 a 15 kilo kwijt wat me maar niet lukt. En de tegenprestatie is geen enkel probleem, dat doe ik met liefde!! Ik hoop snel op een reactie van jullie…(en wie weet ga ik straks lekker slank de zomer in, dat hoop ik echt)

  Liefs Fiona

 8. ik zou ook graag een uitprobeer setje ontvangen om mijn overtollige kilo’s kwijt te raken. ben 1m56 en weeg nu68 kilo en ben 22 jaar. mijn bmi gewicht ligt rond de 54 kilo en dat wil ik graag bereiken. ik ben jong en wil ook graag slank zijn. normaal eten doe ik al maar gewicht verlies blijft uit.
  dus wil ik dit wel even proberen en zal jullie op de hoogte houden natuurlijk.

 9. ja hoor dolgraag wil ik meedoen met deze actie en nog gratis ook ik wil jullie graag op de hoogte houden van deze wonderpil afwachtend op jullie antwoord vriendelijke groet van anneke

 10. ja dolgraag wil ik ook van mijn fietsbandjes af hoor en jullie er van op de hoogte houden van deze wonderpil afwachtend van jullie antwoord vriendelijke groet van anneke

 11. Ik zou graag zo een setje ontvangen en wie weet is deze gouden pil het
  op de beauty beurs hadden ze laatst nl ook een gouden creme die fantastiche schijnt te werken.

 12. Graag ontvang ik een uitprobeerset. Ik ben erg benieuwd wat er zo bijzonder is aan deze “wonderpil”. En of het inderdaad geen 1 april grap is.

 13. laten we hopen dat ze echt helpen ik moet 10 kilo kwijt wat me niet lukt .ik zal ook mijn ervaring laten weten .kan bijna niet wachten. ik hoop snel iets te horen van jullie.groet wilma

 14. Ik zou de pillen dolgraag willen proberen.
  Ik heb 30 kilo overgewicht en het lukt mij maar niet om ze kwijt te raken. Deze pil klinkt als een wonder pil. Dus ik wil het gráág uitproberen.

  Groetjes,
  Jolanda

 15. Zou het echt werken? Niet na een dieet het afgevallen gewicht en extra kilo’s erbij. Ik weeg bijna 120 kg. Dit zou echt heel goed nieuws zijn.

 16. Hi,

  Ik zou de pillen erg graag willen proberen. Iedereen heeft toch altijd dat ene beetje hoop dat er zo’n pil bestaat.
  Wat moet ik precies doen om de pillen te mogen ontvangen?

  Fanny

 17. Hierbij mijn mailadres, ben benieuwd of het werkt en zal zeker mijn ervaring hier laten weten (ook als het niet lukt) Vanaf wanneer kan ik bij het kruidvat terrecht voor de pillen?

  Mark

 18. Eerste! Het jkt me geweldig. ik weeg 82 en wil 15 kilo kwijt. Twee maanden dus. Hoe lang duurt het ongeveer voor ik de pillen krijg? ik wacht met smart op jullie reactie!

  Linda Vermeer

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in