Snel, gemakkelijk en gezond slank met Dr. Frank

Met het boek ‘Snel slank met Dr. Frank’ is Frank van Berkum een definitief een nieuwe weg ingeslagen. Het succes van de Twentse internist begon in 2009, om precies te zijn op maandag 19 oktober. Op die dag stond Frank van Berkum pagina-groot in De Telegraaf met een oproep voor vrijwilligers. Duizenden mensen gaven gehoor aan het verzoek en schreven zich in voor een project om onder begeleiding af te vallen. Vanaf die dag ging het snel, mede door de enorme media aandacht van Telegraaf Media Group en televisiezender SBS  konden we niet meer heen om Dokter van Berkum. Binnen de kortste keren sloot mollig Nederland de vriendelijke afslankdokter met de witte jas in de armen.

Afvallers XXL

Met De Afvallers XXL steeg zijn succes naar ongekende hoogte, met name op commercieel vlak. Dat is precies wat Frank van Berkum niet lekker zat, in 2010 heeft hij daarom afscheid genomen van de website drfrank.nl. De reden daarvoor was de commerciële koers van deze website. Als je aangemeld bent voor de ‘gratis recepten’ van deze website weet je ongetwijfeld wat dr. Frank hiermee bedoeld. Hij kon hij zich niet onder andere niet vinden in de aangeprezen afslankmiddeltjes en producten onder zijn naam.

Dr. Frank en vetvrij.com

Op dit moment heeft dr. Frank met geen enkele website commerciele banden meer en daarnaast ‘geen aandelen van of een betrokkenheid in bedrijven die zich bezig houden met gezondheidszorg of de productie of vermarketting van voedingssupplementen’. Zo lezen we op zijn website eigen drfrank.nl. Op dit moment schrijgt Dokter Frank regelmatig over voeding, gezondheid en lifestyle, onder andere iedere dinsdag in zijn column in de Telegraaf. Verder werkt hij mee als gast aan het programma ‘En dan nog even dit’ van de regionale TV zender RTV Oost. Recent heeft Dr. Frank een column geschreven voor vetvrij.com

Boeken van dr. Frank

Berner Sennen Honden

Door het enorme afslank imago van Frank van Berkum zou je haast vergeten dat en naast de dokter ook een man en vader schuil gaat. We vonden het erg leuk om op de website van de Penny van Berkum de vrouw van Frank van Berkum te lezen dat het gezin van Berkum niet compleet is zonder de vier Berner Sennen Honden.

Nieuwe weg

Met zijn afscheid van eenkiloperweek slaat dr. Frank een nieuwe weg in, zonder commerciële belangen, en puur gericht op gezond advies om iedereen met overgewicht op het rechte pad te krijgen.  De enige officiële dr. Frank website drfrank.nl verdiend zeker een plekje bij je favorieten.

1 reactie

  1. Is het dr.Frank dieeet hezelfde als;;een kilo per week afvallen?Ik krijg daar iedere dag een mail van.Ik heb pas opgezegd maar ze blijven sturen.Nu wil ik graag opnieuw het Dr.Frank dieeet proberen .Moet op de site de naam dr.Frank staan?

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in