Snoreblock Review en Ervaringen

Snurken is een vervelend probleem. De partner van de snurker doet soms geen oog dicht, maar ook de snurker zelf heeft er last van. Deze wordt minder uitgerust wakker en loopt het risico op allerlei gezondheidskwalen, zoals hart- en vaatziekten (bron).

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 2. We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

SnoreBlock is een bedrijf dat twee producten in de aanbieding heeft die helpen tegen snurken. Een beugel (deze is ook wel bekend onder de naam Mr. Anti Snurk) en een neusspreider (ook wel bekend onder de naam Dr. Breathe Well). Wij hebben beide producten getest.

Snoreblock neus
Snoreblock neus

Wat is Snoreblock?

Volgens Snoreblock zijn er twee verschillende manieren van snurken. Sommige mensen snurken door de neus en anderen door de mond. In het eerste geval heb je een neusspreider nodig. Dit is een dingetje dat je in je neus schuift en dat zorgt voor een vrije adem. Je krijgt de neusspreider in vier maten, zodat je kunt kijken welk exemplaar je het beste past.

Als je een mondsnurker bent, gebruik je de beugel. Deze voorkomt dat je kaken de luchtweg blokkeren tijdens het slapen. De mondbeugel is eenvoudig op maat te maken en geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Voor wie is Snoreblock geschikt?

De meeste mensen kunnen Snoreblock gewoon gebruiken zonder problemen. Als je een partner hebt, is het wel verstandig om ervoor te zorgen dat deze in de buurt is. Deze kan je bijvoorbeeld helpen bij het aanbrengen van de neusspreider of de mondbeugel.

snoreblock ervaringen
snoreblock ervaringen

Is Snoreblock effectief?

Volgens wetenschappers is de mondbeugel is voor ongeveer 60% van de procent een adequate oplossing voor het snurken (bron). Het snurken verdwijnt echter niet helemaal. In dit onderzoek werd een zelfde soort mondbeugel gebruikt als de Mr. Anti Snurk mondbeugel.

Er is een soortgelijk onderzoek waarin de neusspreider is getest. Ook deze helpt om het snurken te verminderen (bron).

We hebben beide producten getest met een aantal proefpersonen. Bij zowel de mondbeugel als de neusspreider waren er twee mensen (van de tien) die het product vervelend vonden zitten. De meeste proefpersonen (en hun partners) merkten een verbetering. De mondbeugel leek hierbij iets beter te werken dan de neusspreider.

Een nadeel aan beide anti snurk oplossingen is dat deze niet heel duurzaam ogen. We hebben de producten echter te kort getest om dit goed te kunnen beoordelen.

Wat kost het?

De neusspreiders zijn €17,95, de mondbeugel €27.95. Beide producten zijn voorzien van een bewaardoos.

Voordelen

SnoreBlock biedt een oplossing voor meerdere vormen van snurken.

Nadelen

Snoreblock helpt je niet zo goed om uit te vinden wat voor type snurker jij bent. Misschien weet je het van jezelf, maar anders loop je het risico dat je wat geld kwijt bent, omdat je toch het andere product had moeten hebben.

Conclusie

Zowel de neusspreider (Dr. Breathe Well) als de mondbeugel (Mr. Anti Snurk) werken voor de meeste proefpersonen. Er is ook wetenschappelijk bewijs dat deze oplossingen kunnen werken.

Onze proefpersonen zijn tevreden, maar beide producten ogen wat fragiel. Je moet het product je leven lang dragen, dus het kan de moeite waard zijn om te kijken naar een iets steviger exemplaar.

Daarnaast is natuurlijk de beste manier om niet te snurken, in een diepe slaap te komen met een product zoals Mardanti Sweetdreams.

Groeten,

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelRevolyn Ultra Keto Burn Review en Ervaringen
Volgend artikelPremium Fitness Support
snoreblockZowel de neusspreider (Dr. Breathe Well) als de mondbeugel (Mr. Anti Snurk) werken voor de meeste proefpersonen. Er is ook wetenschappelijk bewijs dat deze oplossingen kunnen werken. Onze proefpersonen zijn tevreden, maar beide producten ogen wat fragiel. Je moet het product je leven lang dragen, dus het kan de moeite waard zijn om te kijken naar een iets steviger exemplaar.

95 Reacties

 1. Ik wil het anti snurk product graag testen, aangezien ik snurk en mijn partner hier veel last van heeft

 2. We slapen al maanden allebei slecht vanwege snurken. Vaak verhuisd een van ons s’nachts naar de logeerkamer wat de nachtrust niet bevorderd.

 3. Na een motorongeluk van mijn man komt het geluid harder binnen. Hij komt totaal niet tot rust met mijn gesnurk. Dus het zou zeer fijn zijn dit prduct te testen en kijken of het helpt bij mij en er meer rust komt.

 4. Ik word moe wakker, bang om op mijn rug te draaien. Mijn vrouw en ik slapen een paar keer per week apart anders komt zij ook niet aan haar nachtrust toe. Heb al veel geprobeerd en wil dit ook graag testen.

 5. Ik wil dit apparaat dolgraag testen omdat ik een luide snurker ben en ik daardoor al jaren alleen slaap in de kamer. Mijn vrouw kan het niet meer aan en slaapt al jaren beneden op de zetel. Mijn relatie lijdt hier enorm onder. Ik heb al veel dingen geprobeerd, maar niets helpt. Dit is misschien mijn kans om terug een normaler leven te hebben.

 6. Ik snurk erg veel waardoor mijn vrouw slecht slaapt ik heb iets overgewicht
  Omdat ik snurk slaap ik op zolder dit is geen leuke ervaring slaap liever in mij eigen bed

 7. Ik snurk al jaren en heb ooit wel eens een snurkbit gehad. Dit moest over de tanden maar past inmiddels niet meer. Ik wil het graag proberen.

 8. Mijn vrouw heeft al een tijd last van mijn gesnurk, en zelf wordt ik ook niet uitgerust wakker. Ik heb nog nooit iets geprobeerd tegen het snurken en ben heel benieuwd of dit succesvol is

 9. Ik zou graag een proefpakket ontvangen en meedoen aan het onderzoek omdat mijn vrouw niet kan slapen van mijn gesnurk.
  Ik hoop dat door deze producten zij ook weer lekker kan slapen en geen last meer heeft van mijn gesnurk

 10. Graag kom ik voor een proefset in aanmerking. Mijn vrouw is er inmiddels helemaal klaar mee en zelf wordt ik ook wakker van mijn eigen gesnurk. Ik ben erg benieuwd of dit dé oplossing is!

 11. Graag kom ik in aanmerking voor een proefset. Mijn vrouw is er helemaal klaar mee en zelfs ík wordt wakker van mijn eigen gesnurk. Ik wil het erg graag uitproberen in de hoop dat dit dé oplossing is voor ons beiden.

 12. hallo,
  sinds een jaar ongeveer schijn ik erger te snurken waardoor ik mijn man wakker houd en hij mij aanduwt zodat ik op mijn zij ga liggen. ik slaap hierdoor zelf ook niet meer optimaal; ik mag graag op mijn rug slapen en probeer dit steeds opnieuw…dat is de reden dat ik het bitje graag wil uitproberen. B.v.d.

 13. Beste,
  Ik heb al jaren last van snurken en mijn partner slaapt zelden goed. Ik heb al veel zaken geprobeerd, maar niks lijkt te werken.

  Groeten

 14. Beste mensen,
  Mijn vrouw klacht al een tijdje dat ik door mijn luidruchtig snurken haar niet laat slapen.
  Ik besef het ook en ben al een tijdje op zoek naar een oplossing voor dit probleem.
  Ik zou héél erg graag beide producten willen uit proberen. En mocht het helpen dan hebben ze een eeuwige klant aan mij?

 15. die dingen helpen allemaal niet. gewoon apart slapen is de beste oplossing tegen snurken. weggegooid geld.waardeloos ding voor veel te veel geld.

 16. Snork me een ongeluk.
  Slaap al 4 jaar met masker tegen snurken dus geen of bijna geen apneu.
  Tukkie in de bank….nope
  Op vakantie…….masker mee.
  Kortom waardeloos.

 17. Ik word van het snurken gewoon al kapot wakker. Borstkas doet dan pijn en een verschrikkelijke droge mond.

 18. Ik heb er geen last van maat mijn vrouw wel van mijn gesnurk .
  Vertrek dan regelmatig naar logeerkamer slapen we beide goed

 19. Ik wil graag proberen om het snurken te verhelpen en dat mijn vrouw dan weer bij mij kan slapen ipv verhuizen.

 20. Heel graag wil ik dit product testen. Omdat ik merk dat ik door het snurken onrustig slaap en doodmoe wakker wordt. Mijn nachtrust is belangrijk voor me, dus als dit me zou helpen.. graag!!

 21. Mijn dochtertje vind het eng om s nachts naar de wc te gaan ondat papa zo hard snurkt! Zelf wordt ik ook geregeld wakker of kan ik niet in slaap komen omdat mijn man zo’n lawaai maakt! Het begint altijd al als hij nog maar net in slaap is! Zou graag willen dat hij dit snoreblock test, zou super zijn alst snurken minder zou worden!

 22. Heb inmiddels al meerdere oplossing geprobeerd, helaas nog zonder het gewenste resultaat. Allicht zou dit de oplossing kunnen zijn. Zou hem graag voor jullie willen testen

 23. Graag zou ik het willen uitproberen. Mijn man doet geen oog dicht door mijn gesnurk en ons huwelijk staat serieus onder druk daardoor.

 24. Ik zou graag het willen testen, ik heb apneu en had bij de slaaptest 63x in een uur dat ik ophou met ademen waardoor je half stikt en dus steeds wakker word.. Ik heb geen relatie meer omdat ze door mijn gesnurk gewoon de benen hebben genomen.. Ook heb ik een apparaat gehad dat lucht in je neus of mond blaast via masker maar daar kon ik niet mee slapen omdat ik me vaak omdraai en dan steeds dat masker verschoof en ging het lucht lekken.. Ook heb ik een aangepast bitje gehad maar ik heb door medicijnen vaak dorst snachts en dan zit je weer met een bitje in je mond wat er uit moet.. Ik was het oplaatst zat dat ik gebruik niks mee en ben altijd moe.. Ik kan soms wel 24 uur doorslapen zo kapot ben ik dan.. Dat als dit me een beetje kan helpen zou geweldig zijn..

 25. Wat zou ik graag weer eens een nacht doorslapenslaap. Het lukt tot op heden helaas niet. Mijn vrouw heeft veel last van mijn snurken. Ik word er zelf regelmatig wakker van en vaak word ik met hoofdpijn wakker. Zou het dus graag willen uitproberen om te zien of het doet wat het belooft!

 26. Ik snurk mijn hele leven al en nu ik een gezin heb, houd ik iedereen ermee wakker (inlc. mezelf doordat ik door mijn partner veelal wordt wakker geschopt). Dit is de reden dat ik mijzelf opgeef voor deze testfase. Eerst zien dan geloven, want veel producten werken niet bij mij.

 27. Ik snurk en ik houd mijn partner er vaak mee wakker. Soms word ik er zelf zelfs wakker van! Ik zou de snoreblock graag willen testen.

 28. Mijn partner en ik snurken beiden. Zou dat graag anders zien. En horen.. als je zelf niet moe wakker wordt van je eigen gesnurk ben je moe van het gesnurk van de ander.

 29. Hallo,

  Ik zou snoreblock graag willen uit proberen, omdat ik moet slapen met een knars-bitje en daardoor vaak snurk. Iets wat ik als vrouw van 50 best gênant vind. En volgens de reviews op hun site werkt dit echt. Maar ja, het staat op hun eigen site, dus is dat wel echt zo?

 30. Ik heb al twee keer mogen overnachten in een slaapcentre. Inmiddels slaap ik al twee jaar met een ‘beugel’ in mijn mond die ervoor moet zorgen dat mijn onderkaak naar voren blijft staan zodat mijn tong niet weg zakt.
  Helaas het helpt bij mij niet.

 31. Zou graag bewijzen dat dit apparaatje voorkomt dat ik snurk. Naast dat ik iedereen wakker hou, wordt ik ook niet fit wakker. Laat mij het testen en ik laat u weten hoe het bevalt

 32. Beste,
  Graag zou ik me opgeven als testpersoon daar ik elke nacht mijn man wakker hou. Zelf voel ik me nooit uitgeslapen en soms hoor ik mezelf snurken.

 33. Ik zou de snore block voor neus heel graag willen testen. Mijn vriend ligt praktisch iedere nacht in een zielig logeerbedje, omdat hij gek wordt van mijn gesnurk. Hij heeft het wel eens opgenomen als bewijs, omdat ik in mijn slaap blijkbaar nog een hele discussie met hem aan ga. Het is echt beschamend gewoon!

 34. Hallo,

  Ik zou dit héél graag willen proberen. Mijn man vlucht “s nachts naar het logeerbed omdat ik oorverdovend hard snurk. Als een dragonder, aldus mijn man

  Ik heb al meerdere producten geprobeerd, die vaak mijzelf weer wakker houden omdat ze alles behalve comfortabel zijn. Dus of deze echt werken durf ik niet te zeggen.

  Dit product biedt hoop, ik wil het dan graag testen.

 35. Mijn vriend snurkt al jaren zo hard dat ik er heel slecht van slaap. Ook hij wordt moe en niet uitgerust wakker. Oordoppen helpen niet. Heb ook het idee dat hij soms ineens even stopt met ademen, alsof er iets blokkeert. Als er zo’n simpele oplossing zou bestaan! Zou het graag testen..

 36. Ik zou dit produkt graag willen proberen. Ik zaag hele bossen om ’s nachts en lig ook al meer dan een jaar in een andere kamer, niet meer naast mijn vrouw. Ik word moe wakker en ga nog moeier weer naar bed. Naast mijn vrouw hebben ook mijn kinderen er last van en hou ik hun soms ook wel eens wakker met mijn gesnurk.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in