Snoreblock Review en Ervaringen

Snurken is een vervelend probleem. De partner van de snurker doet soms geen oog dicht, maar ook de snurker zelf heeft er last van. Deze wordt minder uitgerust wakker en loopt het risico op allerlei gezondheidskwalen, zoals hart- en vaatziekten (bron).

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 2. We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

SnoreBlock is een bedrijf dat twee producten in de aanbieding heeft die helpen tegen snurken. Een beugel (deze is ook wel bekend onder de naam Mr. Anti Snurk) en een neusspreider (ook wel bekend onder de naam Dr. Breathe Well). Wij hebben beide producten getest.

Snoreblock neus
Snoreblock neus

Wat is Snoreblock?

Volgens Snoreblock zijn er twee verschillende manieren van snurken. Sommige mensen snurken door de neus en anderen door de mond. In het eerste geval heb je een neusspreider nodig. Dit is een dingetje dat je in je neus schuift en dat zorgt voor een vrije adem. Je krijgt de neusspreider in vier maten, zodat je kunt kijken welk exemplaar je het beste past.

Als je een mondsnurker bent, gebruik je de beugel. Deze voorkomt dat je kaken de luchtweg blokkeren tijdens het slapen. De mondbeugel is eenvoudig op maat te maken en geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Voor wie is Snoreblock geschikt?

De meeste mensen kunnen Snoreblock gewoon gebruiken zonder problemen. Als je een partner hebt, is het wel verstandig om ervoor te zorgen dat deze in de buurt is. Deze kan je bijvoorbeeld helpen bij het aanbrengen van de neusspreider of de mondbeugel.

snoreblock ervaringen
snoreblock ervaringen

Is Snoreblock effectief?

Volgens wetenschappers is de mondbeugel is voor ongeveer 60% van de procent een adequate oplossing voor het snurken (bron). Het snurken verdwijnt echter niet helemaal. In dit onderzoek werd een zelfde soort mondbeugel gebruikt als de Mr. Anti Snurk mondbeugel.

Er is een soortgelijk onderzoek waarin de neusspreider is getest. Ook deze helpt om het snurken te verminderen (bron).

We hebben beide producten getest met een aantal proefpersonen. Bij zowel de mondbeugel als de neusspreider waren er twee mensen (van de tien) die het product vervelend vonden zitten. De meeste proefpersonen (en hun partners) merkten een verbetering. De mondbeugel leek hierbij iets beter te werken dan de neusspreider.

Een nadeel aan beide anti snurk oplossingen is dat deze niet heel duurzaam ogen. We hebben de producten echter te kort getest om dit goed te kunnen beoordelen.

Wat kost het?

De neusspreiders zijn €17,95, de mondbeugel €27.95. Beide producten zijn voorzien van een bewaardoos.

Voordelen

SnoreBlock biedt een oplossing voor meerdere vormen van snurken.

Nadelen

Snoreblock helpt je niet zo goed om uit te vinden wat voor type snurker jij bent. Misschien weet je het van jezelf, maar anders loop je het risico dat je wat geld kwijt bent, omdat je toch het andere product had moeten hebben.

Conclusie

Zowel de neusspreider (Dr. Breathe Well) als de mondbeugel (Mr. Anti Snurk) werken voor de meeste proefpersonen. Er is ook wetenschappelijk bewijs dat deze oplossingen kunnen werken.

Onze proefpersonen zijn tevreden, maar beide producten ogen wat fragiel. Je moet het product je leven lang dragen, dus het kan de moeite waard zijn om te kijken naar een iets steviger exemplaar.

Daarnaast is natuurlijk de beste manier om niet te snurken, in een diepe slaap te komen met een product zoals Mardanti Sweetdreams.

Groeten,

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelRevolyn Ultra Keto Burn Review en Ervaringen
Volgend artikelPremium Fitness Support

78 Reacties

 1. Beste mensen,
  Mijn vrouw klacht al een tijdje dat ik door mijn luidruchtig snurken haar niet laat slapen.
  Ik besef het ook en ben al een tijdje op zoek naar een oplossing voor dit probleem.
  Ik zou héél erg graag beide producten willen uit proberen. En mocht het helpen dan hebben ze een eeuwige klant aan mij😉

 2. die dingen helpen allemaal niet. gewoon apart slapen is de beste oplossing tegen snurken. weggegooid geld.waardeloos ding voor veel te veel geld.

 3. Snork me een ongeluk.
  Slaap al 4 jaar met masker tegen snurken dus geen of bijna geen apneu.
  Tukkie in de bank….nope
  Op vakantie…….masker mee.
  Kortom waardeloos.

 4. Ik word van het snurken gewoon al kapot wakker. Borstkas doet dan pijn en een verschrikkelijke droge mond.

 5. Ik heb er geen last van maat mijn vrouw wel van mijn gesnurk .
  Vertrek dan regelmatig naar logeerkamer slapen we beide goed

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in