Snoreblock Review en Ervaringen

Snurken is een vervelend probleem. De partner van de snurker doet soms geen oog dicht, maar ook de snurker zelf heeft er last van. Deze wordt minder uitgerust wakker en loopt het risico op allerlei gezondheidskwalen, zoals hart- en vaatziekten (bron).

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 2. We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

SnoreBlock is een bedrijf dat twee producten in de aanbieding heeft die helpen tegen snurken. Een beugel (deze is ook wel bekend onder de naam Mr. Anti Snurk) en een neusspreider (ook wel bekend onder de naam Dr. Breathe Well). Wij hebben beide producten getest.

Snoreblock neus
Snoreblock neus

Wat is Snoreblock?

Volgens Snoreblock zijn er twee verschillende manieren van snurken. Sommige mensen snurken door de neus en anderen door de mond. In het eerste geval heb je een neusspreider nodig. Dit is een dingetje dat je in je neus schuift en dat zorgt voor een vrije adem. Je krijgt de neusspreider in vier maten, zodat je kunt kijken welk exemplaar je het beste past.

Als je een mondsnurker bent, gebruik je de beugel. Deze voorkomt dat je kaken de luchtweg blokkeren tijdens het slapen. De mondbeugel is eenvoudig op maat te maken en geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Voor wie is Snoreblock geschikt?

De meeste mensen kunnen Snoreblock gewoon gebruiken zonder problemen. Als je een partner hebt, is het wel verstandig om ervoor te zorgen dat deze in de buurt is. Deze kan je bijvoorbeeld helpen bij het aanbrengen van de neusspreider of de mondbeugel.

snoreblock ervaringen
snoreblock ervaringen

Is Snoreblock effectief?

Volgens wetenschappers is de mondbeugel is voor ongeveer 60% van de procent een adequate oplossing voor het snurken (bron). Het snurken verdwijnt echter niet helemaal. In dit onderzoek werd een zelfde soort mondbeugel gebruikt als de Mr. Anti Snurk mondbeugel.

Er is een soortgelijk onderzoek waarin de neusspreider is getest. Ook deze helpt om het snurken te verminderen (bron).

We hebben beide producten getest met een aantal proefpersonen. Bij zowel de mondbeugel als de neusspreider waren er twee mensen (van de tien) die het product vervelend vonden zitten. De meeste proefpersonen (en hun partners) merkten een verbetering. De mondbeugel leek hierbij iets beter te werken dan de neusspreider.

Een nadeel aan beide anti snurk oplossingen is dat deze niet heel duurzaam ogen. We hebben de producten echter te kort getest om dit goed te kunnen beoordelen.

Wat kost het?

De neusspreiders zijn €17,95, de mondbeugel €27.95. Beide producten zijn voorzien van een bewaardoos.

Voordelen

SnoreBlock biedt een oplossing voor meerdere vormen van snurken.

Nadelen

Snoreblock helpt je niet zo goed om uit te vinden wat voor type snurker jij bent. Misschien weet je het van jezelf, maar anders loop je het risico dat je wat geld kwijt bent, omdat je toch het andere product had moeten hebben.

Conclusie

Zowel de neusspreider (Dr. Breathe Well) als de mondbeugel (Mr. Anti Snurk) werken voor de meeste proefpersonen. Er is ook wetenschappelijk bewijs dat deze oplossingen kunnen werken.

Onze proefpersonen zijn tevreden, maar beide producten ogen wat fragiel. Je moet het product je leven lang dragen, dus het kan de moeite waard zijn om te kijken naar een iets steviger exemplaar.

Daarnaast is natuurlijk de beste manier om niet te snurken, in een diepe slaap te komen met een product zoals Mardanti Sweetdreams.

Groeten,

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelRevolyn Ultra Keto Burn Review en Ervaringen
Volgend artikelPremium Fitness Support
snoreblockZowel de neusspreider (Dr. Breathe Well) als de mondbeugel (Mr. Anti Snurk) werken voor de meeste proefpersonen. Er is ook wetenschappelijk bewijs dat deze oplossingen kunnen werken. Onze proefpersonen zijn tevreden, maar beide producten ogen wat fragiel. Je moet het product je leven lang dragen, dus het kan de moeite waard zijn om te kijken naar een iets steviger exemplaar.

95 Reacties

 1. Ook hier een snurkende vriend, inmiddels slapen we al 2 jaar apart. Hij heeft verschillende dingen geprobeerd, voordat hij in een andere kamer ging slapen, niks heeft tot nu toe dus geholpen. Hij zou dit heel graag voor jullie willen testen!

 2. Ik wil graag dit product testen. Niet alleen word ik regelmatig niet helemaal uitgerust wakker, mijn partner maar met name ook mijn zonen (die 2 deuren verder slapen) klagen over het geluid dat ik ’s nachts produceer.

 3. Hallo , van alles geprobeerd maar het snurken verdwijnt niet . Mijn vrouw kan er mee leven maar ik vind het wel erg vervelend en het zou mooi zijn als het hiermee opgelost wordt.
  Mvg
  Harm lamers

 4. Hallo , van alles geprobeerd maar het snurken verdwijnt niet . Mijn vrouw kan er mee leven maar ik vind het wel erg vervelend en het zou mooi zijn als het hiermee opgelost wordt.
  Mvg
  Harm lamerd

 5. Ik snurk. Mijn vrouw heeft er last van en ik slaap er slecht van. Beugel al geprobeerd, hielp niet. SnoreBlock wil ik ook proberen om te kijken of die wel help

 6. Mijn partner ligt ’s nachts wakker van mijn gesnurk. De dagen dat zij moet werken slapen wij daarom apart. Op de dagen dat we wel samen proberen te slapen draagt zij oordoppen maar die helpen niet voldoende. We hebben al van alles geprobeerd. Vanwege de prothese die ik draag is een snurkbeugel niet mogelijk. Ik zou graag uw product willen uittesten.
  Met vriendelijke groet.
  Klaas.

 7. Ik heb een partner die snurkt waardoor we spijtig genoeg niet kunnen samen slapen.
  Wij zouden deze 2 oplossingen heel graag willen uittesten voor jullie.

 8. 9Ik wil het graag proberen. Omdat mijn kinderen zeggen ik snurk net als een beer. Dat ze in de andere kamer mijn gesnurk horen. Ze zetten ze radio op zodat ze mij niet te horen. Als ik soms net in slaap valt hoor ik mezelf wel.
  Vandaar dat ik heb wil uitproberen

  Groetjes

 9. Goeiemiddag, ik ben de boosdoener, mijn man slaapt in een andere kamer, ondanks de oordoppen wordt hij constant wakker.
  Ben al bij een kno arts geweest maar een operatie vind ik teveel van het goeie.
  Ik wil de SnoreBlock dus heel graag uitproberen.

 10. Graag zou ik uw produkten willen testen. De reden daarvoor is het vele snurken (elke nacht, vele uren) dat zorgt dat mijn vrouw slecht slaapt en ik mij niet uitgerust voel.

 11. Ik zou graag het product willen testen omdat ik mijn partner bijna de hele nacht wakker houdt. En we op het punt beland zijn om appart van elkaar te gaan slapen,
  Ik heb al wat dingen geprobeerd tegen snurken maar niks helpt.
  Ik hoop dat dit mijn relatie kan redden..

 12. Volgens mijn partner snurk ik heel hard.Dit gebeurt telkens in fases gedurende de nacht.Dit is vaak onhoudbaar waardoor hij een slaaptekort krijgt en regelmatig naar de logeerkamer verhuist.
  Niet leuk dus.
  Ik zou zo graag een oplossing vinden voor dit vervelende probleem.

 13. Ik ben een snurker en hou daar iedereen mee wakker,slaap de laatste tijd daarom beneden op de zetel. Zou graag jullie product willen testen. Groetjes

 14. Ik snurk en hou daarmee mijn studerende dochter uit haar slaap en bovendien wordt ik regelmatig wakker van mijzelf en ben ik ’s morgens dus altijd moe. Nooit lekker uitgerust wakker worden. Met als gevolg vaak migraine. Ik ben de kostverdiener en het is dus belangrijk dat ik fit en alert naar mijn werk ga elke dag. Ik hoop dat ik Snoreblock mag testen.

 15. Ik snurk s nachts. Mijn partner slaapt niet, maakt me wakker. Overdag zijn we op, boos en sacherijnig
  Ik werk onregelmatig in het zorg
  Vaak ben ik moe. En lukt me niet om kilo’s kwijtraken
  Vaak heb Ik keel pijn en mijn tanden zijn gevoelig
  Zou ik uw product mogen uittesten?
  Met vriendelijke groet
  Joanna

 16. Het snurken neemt bij mij steeds meer toe. Zoekende naar wat hier tegen te doen (is), kwam ik ook de Snoreblock tegen.
  Nu de mogelijkheid om deel te nemen aan de test is een prima gelegenheid om te ervaren of dit ook nachtrust van mijn vrouw ten goede komt!

 17. Ik zou dit product graag willen testen. Ik ben al een tijdje op zoek naar een product wat helpt tegen het snurken maar tot nu toe helpt nog niks. Mijn man slaapt daardoor heel slecht en zelf word ik ook niet uitgerust wakker. Ook durf ik nergens te gaan slapen. Dus heel graag doe ik mee. Laat de snoreblock maar komen.

 18. Al gedurende lange tijd ben ik een stevige snurker. Mijn vrouw geeft regelmatig aan dat ze er veel last van heeft. Een operatie zie ik nog niet zitten maar dit product wil ik serieus proberen en beoordelen.

 19. Ik snurk al geruime tijd waar mijn partner veel last van heeft,en ikzelf ook minder goed slaap.Daarom wil ik graag dit product proberen

 20. Hallo,
  Ik heb al jaren last van snurken en heb veel geprobeerd maar zonder resultaat!
  Ik zou graag snoreblock eens gratis willen proberen.
  Bedankt.
  Chatbri Ben

 21. Ik slaap al slecht, maar ik word letterlijk ook echt wakker van mijn eigen gesnurk. Ik zou graag een proefpakket uit willen testen

 22. Mijn partner snurkt enorm. We slapen zelfs al jaren apart. De 1 boven de ander beneden. Helaas moet ik dan nog de tv aanzetten om hem niet te horen. Ik slaap soms zelfs met oordoppen in en een koptelefoon op. We hebben al van alles geprobeerd. Dus dit willen we ook proberen.

 23. Hoi,
  Ik ben tijdens mijn zwangerschap zwaar beginnen snurken. Helaas is dit niet meer weggegaan. Het snurken remt mij tov mijn partner en zorgt voor veel ergernis. Ik ga ook nooit mee op reis wanneer ik een kamer moet delen. Het zou heel veel betekenen voor mij moest dit systeem helpen.

 24. Ik schijn nogal hard te snurken. Dus daarom wil ik het wel testen.
  Desondanks goede reacties heb ik nog steeds niets gevonden. En ben daarom nogal sceptisch. Wil graag testen voordat er weer iets gekocht is wat niet werkt.

 25. Ik snurk behoorlijk. Heb nog niks geprobeerd omdat ik veel recensies heb gelezen over producten die niet werken. Ben heel benieuwd of dit product wel werkt. Dat zou mijn vriendin iig veel ergernis en slapeloze nachten schelen. Ik denk dat ik een mondsnurker ben maar kan het niet met zekerheid zeggen

 26. Graag testen op mijn partner, hij heeft er zelfs al een operatie voor over gehad maar dat heeft helaas niet geholpen. Ik lijd net zo hard mee want geen logeerkamer helaas, we zijn beíde moe overdag.

 27. Door mijn snurken kan mijn vriendin vaak niet slapen, vervolgens verhuist 1 van ons naar de logeerkamer, of we proberen het niet eens en ga ik gelijk naar de logeerkamer, ik wil dit graag proberen want samen slapen is echt veel fijner

 28. mijn kleindochter word wakker van mijn gesnurk ze is 2 jaar en slaapt bij mij op de kamer omdat mijn man naar haar kamertje is gevlucht,HELP HELP

 29. Ik en mijn vrouw slapen tegenwoordig meer en meer apart omdat ik snurk. Heb al verschillende dingen geprobeerd maar tot hiertoe nog niet echt het gewenste resultaat bereikt. Ik zou dus dit produkt graag willen testen

 30. M’n man slaapt met oordopjes omdat ik enorm snurk sinds een jaar. Ook heb ik veel last van hoofdpijn. Zelf heb ik er geen flauw idee van dat ik zo snurk. Ik wil het product heel graag uitproberen zowel voor een betere nachtrust voor m’n man als om te kijken of de hoofdpijn afneemt.

 31. Ik snurk en maak hierdoor mezelf zelfs af en toe wakker, vaak ook een verstopte neus. Ben bezig met afvallen en wil graag kijken of ik 2 vliegen in 1 klap kan slaan.

 32. Ik snurk zelf en mijn verloofde heeft er vaak last van. Heb al wat geprobeerd en heeft niet geholpen. Dus zou heel graag dit willen uitproberen.

 33. Ik wil dit product testen voor mijn partner, zodat zij ook goed kan slapen
  Ook denk ik dat mijn vermoeidheid met mijn snurken te maken kan hebben.
  Zou fijn zijn als ik ’t mag uitproberen.
  Vriendelijke groet,
  Ron

 34. Ik snurk zelf, naast dat ik er zelf last van heb dat ik er soms wakker van wordt of met keelpijn wakker word. Is het voor mijn vrouw nog erger, die doet soms geen oog dicht.
  Zou het daarom graag willen proberen. Kan de feedback van mijn vrouw opnemen in de review.

 35. Ik snurk zelf, naast dat ik er zelf last van heb dat ik er soms wakker van wordt of met keelpijn wakker word. Is het voor mijn vrouw nog erger, die doet soms geen oog dicht.

  Zou het daarom graag willen proberen. Kan de feedback van mijn vrouw opnemen in de review.

 36. Volgens mijn man snurk ik heel erg waardoor hij slecht slaapt en overdag niet goed functioneert. Moet eerlijk zeggen dat ik zelf ook elke dag vermoeid op sta. Dus wil mij graag aanmelden voor de test

 37. Ik snurk zelf elke nacht en mijn vrouw wordt er stapelgek van en doet geen oog dicht. Dus ik slaap vaak op logé kamer. Dus wil het graag testen.

 38. Ik zou graag snoreblock antisnurkproducten testen en mijn ervaring delen. Omdat ik klachten vanuit mijn omgeving krijg over mijn snurken. De kno-arts zag wel scheef neusschot, maar verzekerde dat snurkende meisjes schattig zijn (ik denk er toch anders over ..)

 39. Beste redactie,
  Door een chronisch verstopte neus ga ik snurken in mijn slaap en ik zou dus graag willen testen of de Snoreblock voor de neus dit probleem kan verhelpen. Kunt u mij toevoegen aan de testgroep.
  Hartelijke groet,
  Remon

 40. Ik snurk zelf en schaam me daar heel erg voor, het verhindert me om bij mensen te logeren etc. Ik kijk hoopvol uit naar het testen van de Snoreblock!

 41. Mijn man snurkt enorm en ik wil dat hij alle opties uitprobeert. Van pleisters tot de snoreblock! Laat maar komen!!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in