Solgar Vitamins Advanced Multi-Billion Dophilus Review en ervaringen

Probiotica zijn hot, omdat ze op een eenvoudige en gezonde manier de werking van de spijsvertering zouden ondersteunen. In de Advanced Multi-Billion Dophilus capsules van Solgar Vitamins vind je maar liefst vijf miljard bacteriën van vier verschillende stammen. Of en hoe deze bacteriën jouw lichaam ondersteunen, lees je in deze review.

Wat is Solgar Vitamins Advanced Multi-Billion Dophilus?

Solgar Vitamins Advanced Multi-Billion Dophilus
Solgar Vitamins Advanced Multi-Billion Dophilus

Solgar Vitamins Advanced Multi-Billion Dophilus is een capsule met daarin een groot aantal bacteriën. Deze bacteriën zijn afkomstig uit het lab van Chr. Hansen. Dit is een van de grootste bedrijven ter wereld op het gebied van goede en nuttige bacteriën.

Advanced Multi-Billion Dophilus bevat in totaal vijf miljard bacteriën van vier verschillende stammen. Het gaat hierbij om drie bacteriën van de lactophilus stam, de L. Acidophilus, de L. Paracasei en de L. Rhamnosus. Er zit ook een stam van de bifidobacterium in, de B. Lactis. De capsules zijn voorzien van een koolhydraatcomplex dat beschermt tegen maagzuur en gal.

Je kunt Advanced Multi-Billion Dophilus op twee verschillende manieren gebruiken. Je kunt dagelijks een tablet innemen als onderhoudsdosis, maar je kunt ook een intensievere kuur doen, waarbij je tot zes capsules per dag inneemt.

Solgar Vitamins besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van het artikel. Zo komen de capsules in een donkere glazen pot. Op deze manier zijn de capsules optimaal beschermd tegen licht, vocht en zuurstof. Bovenop de capsules zit een watje dat voorkomt dat de capsules beschadigd raken tijdens het vervoer. Silicagel voorkomt dat het product vochtvrij blijft.

Voor wie is Advanced Multi-Billion Dophilus geschikt?

In principe kan iedereen, kinderen incluis, het middel gebruiken. Solgar Vitamins raadt mensen die zwanger zijn, borstvoeding geven of die onder behandeling staan van een arts wel om contact op te nemen met de behandelaar.

Testpersonen Gezocht

Nog 12 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
  • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
  • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  • Je vult het evaluatieformulier in.

Solgar Vitamins Advanced Multi-Billion Dophilus Solgar Vitamins Advanced Multi-Billion Dophilus Review en ervaringen Meer informatie

Is het effectief?

Solgar Vitamins Advanced Multi-Billion Dophilus Solgar Vitamins Advanced Multi-Billion Dophilus Review en ervaringen Solgar vitamins advanced multi billion dophilus gevaarlijk Om te kunnen beoordelen of het product effectief is, hebben we wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de verschillende bacteriestammen in Advanced Multi-Billion Dophilus.

In een onderzoek in het gezaghebbende wetenschappelijke magazine Nature is beschreven dat L. Acidophilus een verlichtende werking heeft op darmklachten, vergelijkbaar met pijnstillers (bron).

Er is ook uitgebreid onderzoek gedaan naar L. Paracasei. Bij deze bacteriesoort werden ook positieve effecten op het immuunsysteem gevonden, maar de mate waarin deze optraden verschilden van persoon tot persoon. (bron). In een onderzoek naar L. Rhamnosus werd gevonden dat inname van deze bacteriën kon leiden tot een vermindering van sommige eczeemklachten (bron).

De laatste stam van bacteriën is de bifidobacterium lactis. In een groot onderzoek is gebleken dat deze bacteriesoort waarschijnlijk al heel lang in onze darmflora voorkomt en een positieve uitwerking heeft op de gezondheid (bron). Wel zijn niet alle bacteriestammen even goed in het overleven in ons lichaam.

Probiotica zijn over het algemeen veilig. De meeste mensen die last krijgen van gevaarlijke bijverschijnselen, hadden al andere gezondheidsproblemen (bron).

Wat kost Solgar Vitamins Advanced Multi-Billion Dophilus?

Solgar Vitamins Advanced Multi-Billion Dophilus ervaringen
Solgar Vitamins Advanced Multi-Billion Dophilus ervaringen

Een verpakking met zestig capsules kost €41.90. Voor 120 stuks betaal je €72.50. Hier komen geen verzendkosten meer overheen.

Voordelen

Er is weinig bekend over de effectiviteit van verschillende stammen probiotica en wat de ideale verhouding is tussen stammen. Wel is het zo dat dit product een stuk minder soorten bacteriën bevat dan andere probiotica producten.

Nadelen

De capsules van de Advanced Multi-Billion Dophilus zijn relatief groot. Dit kan het lastig maken om de capsules door te slikken. De capsules zijn echter wel te breken.

Conclusie

De bacteriën in dit probioticasupplement hebben een positieve invloed op de gezondheid van ons lichaam. Solgar Vitamins Advanced Multi-Billion Dophilus bevat relatief veel bacteriën van maar vier stammen. Het is niet bekend of dit de optimale verdeling is. Wel is duidelijk dat je van dit product in de meeste gevallen gezonder wordt.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringGreen Coffee 5K reviews en ervaringen
Eenvoudig AfvallenAfvallen zonder Sporten
solgar-vitaminsOm te kunnen beoordelen of het product effectief is, hebben we wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de verschillende bacteriestammen in Advanced Multi-Billion Dophilus. In een onderzoek in het gezaghebbende wetenschappelijke magazine Nature is beschreven dat L. Acidophilus een verlichtende werking heeft op darmklachten, vergelijkbaar met pijnstillers (bron). Er is ook uitgebreid onderzoek gedaan naar L. Paracasei. Bij deze bacteriesoort werden ook positieve effecten op het immuunsysteem gevonden, maar de mate waarin deze optraden verschilden van persoon tot persoon. (bron). In een onderzoek naar L. Rhamnosus werd gevonden dat inname van deze bacteriën kon leiden tot een vermindering van sommige eczeemklachten (bron). De laatste stam van bacteriën is de bifidobacterium lactis. In een groot onderzoek is gebleken dat deze bacteriesoort waarschijnlijk al heel lang in onze darmflora voorkomt en een positieve uitwerking heeft op de gezondheid (bron). Wel zijn niet alle bacteriestammen even goed in het overleven in ons lichaam. Probiotica zijn over het algemeen veilig. De meeste mensen die last krijgen van gevaarlijke bijverschijnselen, hadden al andere gezondheidsproblemen (bron).

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in