Solvenin

Spataderen kunnen erg vervelend zijn. Niet alleen zijn ze allesbehalve charmant, het is ook lastig. Je hebt het gevoel dat je benen erg zwaar zijn. Als je spataderen onbehandeld laat, kun je last krijgen van ontstekingen, vochtophopingen of in het ergste geval een open been.

Reden te over dus om op zoek te gaan naar een oplossing hiervoor, moet professor Harald Stijnman hebben gedacht. Hij bedacht Solvenin, een voedingssupplement dat helpt om het ontstaan van spataderen tegen te gaan.

Solvenin review
Solvenin review

Wat is Solvenin?

Solvenin is een supplement met verschillende ingrediënten die helpen tegen spataderen. Een van de belangrijkste ingrediënten zijn twee vitaminen, C & E. Deze zijn aangevuld met plantenextracten.

Het is helaas niet duidelijk welke plantenextracten je precies in Solvenin aantreft. Dit maakt het lastig om het middel goed te kunnen beoordelen. Gelukkig is er veel onderzoek gedaan naar methoden om spataderen te bestrijden.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

solvenin Solvenin Meer informatie

Een tweede ding is dat de professor die Solvenin bedacht heeft, Harald Stijnman, niet bestaat. Althans, er zijn geen publicaties van deze professor te vinden in de databases van wetenschappelijke tijdschriften. De kans is dus heel groot dat Harald Stijnman een nepprofessor is.

Voor wie is Solvenin geschikt?

Deze vraag is lastig te beantwoorden, omdat er onvoldoende duidelijkheid is over de ingrediënten van Solvenin. Ook kunnen er allergenen in de capsules zitten. Sommige capsules bevatten gelatine of gluten.

Solvenin ervaringen
Solvenin ervaringen

Hoe effectief is Solvenin?

Spataderen zijn een groot probleem voor veel mensen over de hele wereld en dus is er veel onderzoek gedaan naar de methoden om dit probleem te verhelpen.

Het uiterste redmiddel in het geval van spataderen is een operatie. Deze techniek wordt al sinds de jaren zeventig toegepast. Alternatief is het gebruiken van een speciale lasertechniek (bron).

Ook in een vroeg stadium is er wel iets te doen aan spataderen. De oplossing moet dan vooral gezocht worden in compressie, bijvoorbeeld met steunkousen (bron). In een studie werden steunkousen vergeleken met een beperkt aantal medicijnen, maar in het beste geval waren de resultaten vergelijkbaar (bron).

Ongeacht welke ingrediënten er precies in Solvenin zitten, de kans is klein dat het middel echt helpt. In een vroeg stadium is compressie effectief, in een later stadium zijn operaties en laserbehandelingen de enige opties.

Wat kost Solvenin?

Een verpakking met 60 capsules Solvenin kost €87

Voordelen

We hebben het niet gehad over de voordelen van de bekende ingrediënten in Solvenin, zoals vitamine C en E. Het spreekt voor zich dat inname van deze stoffen erg gezond is.

Nadelen

Je loopt het risico dat je te lang blijft rondlopen met je spataderen als je Solvenin gaat gebruiken. Als je last hebt van spataderen, neem dan contact op met een dokter. Deze kan je wel verder helpen

Conclusie

Spataderen zijn erg vervelend, en helaas zijn de oplossingen dat ook. De enige effectieve methoden zijn compressie en andere chirurgische ingrepen. Helaas is hier niets aan te doen. Je kunt Solvenin innemen, maar de kans is groot dat dit je niet helpt in de strijd tegen de slagaderen. Sterker nog, je kunt beter maar gewoon naar je arts toe gaan.

solvenin Solvenin Drs miriam amstel

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringStart Detox 5600
Eenvoudig AfvallenSevinal Opti
solveninSpataderen zijn erg vervelend, en helaas zijn de oplossingen dat ook. De enige effectieve methoden zijn compressie en andere chirurgische ingrepen. Helaas is hier niets aan te doen. Je kunt Solvenin innemen, maar de kans is groot dat dit je niet helpt in de strijd tegen de slagaderen. Sterker nog, je kunt beter maar gewoon naar je arts toe gaan.

30 Reacties

 1. Ik heb veel last van spataderen op mijn benen, heb ze een keer laten lazeren, maar ze zijn weer terug gekomen. Tegen een operatie zie ik erg op.

 2. Ik heb al jaren last van blauwe en rode aders op mijn benen. Al 3
  Keer aan geholpen door de huidspecialisten. Maar het blijft terug komen.
  Ik zou graag dit product willen uit proberen.

 3. Ik heb echt veel spataderen zowel aan het linker en rechterbeen,deze lopen door tot boven de knie,en zien er niet fraai uit.
  Ik kan me niet voorstellen,dat ik in 28 dagen hiervan kan zeggen dag spataderen,en alles ziet er weer strak en gezond uit.
  Vandaar dat ik mijn aanmeld als proefpersoon,en ik zou het willen toejuichen dat ik hiervoor wordt uitgekozen.
  Met een vriendelijke groet,
  Jack van Essen.

 4. Het zou werkelijk fantastisch zijn om hierdoor onder een operatie uit te kunnen komen. Mocht dit echt werken, wat ik eigenlijk niet kan geloven. Graag zou ik dit dan ook gratis willen testen. Ben heeeeeeel benieuwd.

 5. Ik heb vaak last van vermoeide en zware benen en ben beschaamd om mijn benen te laten zien, lelijke blauwe benen.
  Ik zou het product toch gratis als tester willen uitproberen.

 6. Ik heb dikke, gevoelige en soms pijnlijk kloppende spataderen op zowel mijn boven als onderbeen.
  Advies van de dermatoloog is de spataders te verwijderen met een flebotomiebehandeling. Ik zie hier erg tegenop. Zou geweldig zijn als Solvenin hiervoor helpt.

 7. Ik zou graag Solvenin willen testen. Ik hoop dat het mij van mijn spataders kan afhelpen, zonder een operatie te hoeven ondergaan.

 8. Alles al geprobeerd….spuiten (meerdere malen)….laseren….allerlei smeerseltjes….steunkousen….etc. echter spataderen zijn helaas nog steeds (pijnlijk) aanwezig. Eerlijk gezegd geloof ik niet echt in deze supplementen maar toch zou ik het graag willen proberen…..wie weet!!

 9. Aangezien ik altijd staande gewerkt heb, zijn er in de loop der jaren aardig wat spataderen en blauwe adertjes op mijn benen ontstaan. Het zorgt voor vermoeidheid, zware benen en brandende kuiten. Nu heb ik echter enige tijd geleden bij een onderzoek te horen gekregen dat ik ook spataders in mijn buik heb. Ik zou hier toch graag vanaf willen.

 10. Bonjour ce souhaiterai tester ce produit gratuitement..
  J ai actuellement 28ans et de grosses douleurs aux jambes dû aux varices qui commencent.. Je suis jeune et j aimerai que cela s arrete rapidement..

 11. Geachte; ik geef mij op om deze uit te proberen , ik heb al verschillende operaties ondergaan, maar mijn spataders komen altijd terug , ik heb er nu nog krampen bij in de kuiten , en zware voeten ,
  Groeten Benny

 12. In het linker bovenbeen is drie jaar geleden een hoofdader afgesloten. Heeft zeker wel geholpen. Minder druk en pijn op de spataderen in het onderbeen. Ook in het rechterbeen krijg ik last van spataderen in het onderbeen en bovenbeen en zit er waarschijnlijk een operatie aan te komen. Ik ben zeer benieuwd of het met deze kuur gaat verbeteren.

 13. Mijn benen zijn gelaserd en gespoten, het is nog erger terug gekomen. Ik zou dit dus heel graag proberen. Alvast vriendelijk bedankt.

 14. Ik heb net solvenim\n besteld,maar lees achteraf dat deze prof misschien niet eens bestaat, Waarom staat niet in het rapport de inhoud ,cq de producten

 15. Ik heb net solvenim\n besteld,maar lees achteraf dat deze prof misschien niet eens bestaat, Waarom staat niet in het rapport de pinhoud ,cq de producten

 16. Beste,
  Ik zou afgelopen juni een operatie hebben ondergaan voor beide benen. Narcose en ik zijn niet de beste vrienden, dus ik heb op het laatste moment de operatie afgeblazen. Het feit dat men mij in juni nog wilde helpen, duidt er zeker op dat het om flinke spataders gaat. Het zijn er overigens niet heel veel. Ik ben trouwens van mening dat spataders niet enkel in de benen voorkomen, dus vandaar dat een product dat in te nemen is in het gehele lichaam werkt.
  Ik heb de namen van de professoren ook opgezocht en niets kunnen vinden. Toch zou ik het product het voordeel van de twijfel willen geven en het als tester willen proberen.
  Alvast dank hiervoor.

 17. dit is duidelijk nep.
  In nep, pseudo wetenschappelijk geleuter heet hij prof harald stijnmans en bij dezelfde foto ergens anders andre muyllaert.
  duidelijk allemaal om argeloze mensen geld af te troggelen met een weliswaar pijnlijk probleem voor vele mensen

 18. Je m’étais fait opérer des varices externes, je souhaite avoir mes jambes belles en été ????
  Je souhaite faire partie des personnes qui testent votre produit.

 19. Aangezien ik me niet voor kan stellen dat ik zonder chirurgische ingreep van mijn spataderen afkom wil ik dit wel testen.
  Het is te mooi om waar te zijn. Mocht het wel werken dan bazuin ik het middel de wereld in

 20. Ik heb grote opliggende spataderen op mijn linker onderbeen,ik vind dit ontsierend en soms ook pijnlijk. Ondanks gezonde leefstijl nog niet beter geworden. Ik wil niet opererenvals dit niet hoeft.

 21. Graag zou ik afkomen van spataderen die ik sinds 20 jaar vanuit zwangerschap heb. Met de afgelopen warme zomer namen pijn klachten en rusteloze benen (’s nachts) toe.
  Operaties en weglazeren of volspuiten zie ik (nog) niet zitten en hoop op een oplossing zoals Solvenin.

 22. Met dit warme weer lijkt de blauwe regen van aders erger dan ooit. Loop in mijn korte broek. Maar één blik in de spiegel doet je afleiden naar de lelijke benen. Kijk ik om me heen….word ik toch stik jaloers op al die mooie vrouwen benen om me heen.
  Ik overweeg om als tester dit middel te gebruiken. Is dit de manier om dit aan te geven.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in