Somatoline Cosmetic Nachtkuur

Weer iets nieuws op de Nederlandse afslank-markt. Afslanken tijdens je nachtrust met Somatoline Cosmetic. Is afvallen met dit product een feit of slechts fictie? Op dit moment zijn er twee producten van Samatoline Cosmetic verkrijgbaar. Somatoline Total Body Gel en Somatoline Anti Cellulite Sachets.somatoline2

Somatoline Total Body Gel

Somatoline Cosmetic Total Body Afslankende Kuur bevat het BioSculpt-complexTM. Dit is een samenstelling van actieve cosmetische bestanddelen zoals carnitine, cacao-extract en Afrikaanse kigelia. Het zijn onder andere deze ingrediënten die zorgen voor de werking van het product.

Je moet de creme aanbrengen op je huid en met ronddraaiende bewegingen en daarna inmasseren tot het product volledig door de huid is opgenomen. Voor de beste resultaten wordt geadviseerd Somatoline Cosmetic Total Body Afslankende Kuur tweemaal daags te gebruiken gedurende 28 dagen. Regelmatig gebruik, eenmaal daags, na een kuur van vier weken zou helpen om een beter figuur te krijgen

Somatoline Anti Cellulite Sachets

Last van cellulitis? Somatoline Anti Cellulite Sachets bevat het BioActive-Complex™, een samenstelling met 5% cafeïne, Adipoless en Edemine.

Iedere dag één sachet aanbrengen. Hetzelfde als bij de eerder besproken creme met zachte ronddraaiende bewegingen inmasseren. Daarna met opwaartse druk de te behandelen zones masseren. Na enkele minuten inmasseren kan je een tintelend gevoel krijgen. Dit is afhankelijk van de gevoeligheid van je huid. Dit gevoel verdwijnt binnen een uur en is een teken van de innovatieve cosmetische werking van het product. Wel waarschuwt de importeer dat je een langdurig rode en geïrriteerde huid met overvloedig koud water moet afspoelen.

Vragen? die kun je hier stellen. Of ga naar je apotheek voor meer informatie.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelGroen en Gezond Dieet
Volgend artikelAfslank Top 10
somatoline-cosmeticWeer iets nieuws op de Nederlandse afslank-markt. Afslanken tijdens je nachtrust met Somatoline Cosmetic. Is afvallen met dit product een feit of slechts fictie? Op dit moment zijn er twee producten van Samatoline Cosmetic verkrijgbaar. Somatoline Total Body Gel en Somatoline Anti Cellulite Sachets. Somatoline...

10 Reacties

 1. Na 12 weken een vetvrij-, suikervrij-, , koolhydratenvrij dieet en 4x per week (maandag, dinsdag, donerdag, vrijdag) cardio- en krachtoefeningen in de sportschool ben ik 8 kg afgevallen. Na de 12 weken begonnen met smeren van de somatoline nachtcreme naast het dieet en de sportschool. Na 1 week was ik al 1cm extra kwijt op buik, heupen en bovenbenen. En een strakkere en superzachte huid. Het werkt als ondersteunend middel, maar niet als je op de bank blijft hangen en teveel en verkeerd blijft eten. Ik ben tevreden. Want ik blijf afvallen en de contouren worden strakker.

 2. Hallo,
  Ik ben een meisje van 14jaar,
  Mijn buik is niet zo plat als ik het zou willen,
  en ik heb redelijke brede heupen,
  nu is mijn vraag mag ik dat gebruiken want ik ben nog geen 18jaar..
  mvg,,

  • Hoi Megie, ik zou deze vraag stellen bij een verkooppunt zoals een drogisterij of apotheek. Laat je het ons weten? We zijn zelf ook benieuwd!

   Sanne

 3. @Nelly,

  We hebben de prijzen voor je opgezocht:

  Somatoline buik- en heupzone 150ml kost 31 euro
  Somatoline intensief afslankende nachtkuur 450ml kost 44 euro
  Somatoline Anti-Cellulite Kuur 30x10ml kost 45 euro
  Somatoline Total Body Gel 200ml kost 31 euro
  Somatoline buik- en heupzone 300ml kost 55 euro

  De bovenstaande prijzen zijn richtprijzen. Je kunt de producten van Somatoline online bestellen of kopen bij de drogist.

 4. Hallo, vandaag een tube gekocht. Om half 8 vanavond voor de aller eerste keer alles goed ingesmeerd, bovenbenen, buik, heupen en bovenarmen. Om 9 uur begon ik vreselijke hartkloppingen te krijgen, alsof ik 3 energydrankjes heb gedronken. Ik heb wel vaker reacties op koffie, red bull e.d. gehad i.v.m. een hartritmestoornis. Nu weet ik niet of het van de creme komt, maar ondertussen is het 24.00 uur s’nachts en heb ik nog steeds een opgejaagd gevoel en snelle hartslag. Zou je lichaam die stoffen van de creme in de bloedbaan krijgen en een soort overdosis cafeine of andere stimulerende werking kunnen optreden? Zoals ik me nu voel wil ik morgen niet eens testen of het na het smeren weer gebeurd. Meer mensen zo’n reactie gekregen?

 5. Hallo,

  Ik heb de afslankende nachtkuur Somatoline gekocht, mijn dochter van 12 jaar wil het ook graag gebruiken. Is dit product eveneens te gebruiken voor kinderen?
  Zijn er bijwerkingen bekend?

  Graag verneem ik jullie reactie.
  met vriendelijke groeten,

  S. Sahin

 6. Ik gebruik de creme nu al ong. 6 weken en broeken die ik een jaar geleden echt niet meer over mijn heupen kreeg, zitten nu weer lekker. Superspul!

 7. welke apotheek kan ik somatoline kopen? ik ben vaak bij apotheken maar dat hebben ze niet. en hoe veel kost die? is het goed of gevaarlijk voor mijn lichaam?

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in