Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Sonja Bakker app Gratis Downloaden

Sonja Bakker app Gratis Downloaden

Heb je het boek en app Sonja Bakker “Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin” bij Lidl gekocht? Dan ontvang je gratis een activatiecode die je kunt gebruiken voor de Sonja-app van Lidl! In dit artikel vertel ik je hoe je de app kunt downloaden, installeren en activeren.

Ook heb ik de app voor je getest. Wat kun je verwachten en is het inderdaad een goede aanvulling op het boek van Sonja?

Sonja Bakker app Activeren

Je krijgt de app gratis bij  het boek “Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin – deel 3” van Sonja. Het thema van deze exclusieve Lild uitgave is ‘Afvallen is lekker genieten’. Het boek staat boordevol verantwoorde recepten en weekmenu’s voor het hele gezin en. Heb je het boek bij Lidl gekocht? Dan ontvang je bij het boek een activatiecode. De app kun je eenvoudig via de app store downloaden. Vervolgens kun je met behulp van de actievatiecode de app activeren en gebruiken. Het voordeel van de app is dat je alle weekmenu’s en recepten uit het boek op je iPhone of iPad kunt bekijken. Je zou kunnen zeggen dat dit het boek overbodig maakt. Verderop in dit artikel leg ik uit hoe je de app eenvoudig kunt activeren.

Vragen en Ervaringen

Heb je vragen, of wil je ervaringen uitwisselen over de Sonja Bakker App? Laat dan een reactie achter. Ik ben benieuwd naar jouw ervaring en help je graag met eventuele problemen.

sonja-bakker-lidl-app-1

De Lidl App is gebaseerd op de App van Sonja Bakker en zijn beide gemaakt door Marten Moolenaar. de app is geschikt voor zowel apple als android en te downloaden via itunes en Google Play. De algemene Sonja Bakker-app is overigens uitsluitend te gebruiken als je deelneemt aan het (betaalde) afslankprogramma op Sonja Bakker.

Linessa

De meeste producten die Sonja in haar recepten gebruikt komen uit de Linessa lijn van Lidl. Linessa is een Light-lijn van Lidl en bevat een uitgebreid assortiment. De producten zijn betaalbaar, smaakvol en light! Ze bevatten minder calorieën en zijn gezoet met de natuurlijke zoetstof stevia. Niet iedereen is enthousiast dat Sonja de producten van Linessa de hemel in prijst.

Een greep uit het Linessa assortiment

 • Linessa Multivitamine Light Nectar drink
 • Linessa Mueslirepen, Appel of Noten/Amandel
 • Linessa Light 30+ kaas, pittig, mild of naturel
 • Linessa Mozzarella Light
 • Linessa Light Salami
 • Linessa Light Latte Macchiato
 • Linessa Light Slagroom
 • Linessa Light Chips

Voor de slanke lijn, ga je met mij on-line

Dit is de slogan die Lidl gebruikt om de app te promoten. Niet origineel, maar het dekt wel de lading. Naast recepten kun je via de app je gewicht bijhouden en krijgen online weekmenu’s en tips. Het boek inclusief de activeringscode voor de app is uitsluitend te koop bij Lidl voor € 9.95.

Opvallend is dat de filosofie van Sonja op sommige vlakken recht tegenover de commerciële lijn van Lidl in gaat. Sonja richt haar dieet voornamelijk op het beperken van de energie-inname. Zaken als koolhydraten zijn niet populair in de Bakker methode, maar aangezien de verse broodafdeling een paradepaardje is in veel Lidl vestigingen worden deze principes overboord gezet.

Lild App Instructies

Activeren van de App is heel eenvoudig.

 • Koop het boek bij Lidl
 • Download de app via iTunes of Google Play
 • Activeer de app met de activeringscode

Als je de app voor de eerste keer opent heb je de mogelijkheid om persoonliojke gegevens zoals je huidige gewicht en streefgewicht in te vullen. Door middel van grafieken krijg je een goed beeld van je vorderingen. Daarnaast kun je in de app je BMI bijhouden. Verder beschik je over alle weekmenu’s en recepten uit het boek. Afvallen is met deze app niet alleen lekker genieten, maar ook eenvoudiger! Op itunes en Google Play zijn de meningen verdeeld. Mensen vergeten hierbij echter dat de app een gratis feature is en je zelf de keuze hebt om de app te gebruiken.

sonja-bakker-lidl-app-2

Enkele Ervaringen met de App

Goede support

door Jeroenske
Fijne app, alle recepten en weekmenu’s uit het boek nu ook op m’n telefoon en iPad.

Ik had wat problemen met het installeren van de app, maar dankzij de snelle en goede support doet alles het weer.

1 boek meerdere mensen.

door Sonja fan
Beste ontwikkelaar, beetje jammer dit, boek gekocht voor het gehele gezin en de app kan maar door een persoon gebruikt worden. Het is een prachtig app maar hier is niet goed over na gedacht, vooral als er meerdere stevige mensen zijn. Wanneer komt een update of een oplossing?

Erg lekker

door Raymond Martens
Even lastig met de code ivm hoofdletters en mijn dikke vingers maar nu het werkt is het top! Ziet er leuk uit. Lekkere recepten en handige weekmenu’s.

8 nieuwe weekmenu’s

In het derde deel van De prijs van deel drie van ‘”Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin” staan 8 nieuwe weekmenu’s. Deel drie van het boek is gebaseerd op een bestaand boek van Sonja, en is aangepast voor  Lidl. Net als voorgaande jaren is de kans groot dat het boek is uitverkocht, maar dit jaar heeft Lidl een extra grote voorraad. Een voordeel is dat de LIDL-uitgave van het boek 5 euro goedkoper is dan het originele boek dat in 2014 verscheen.

Het voordeel van de weekmenu’s is dat je niet hoeft na te denken. Je bekijkt het weekmenu via de app of in het boek, haalt de Lidl boodschappen in huis en afvallen maar! Een voordeel is dat Lidl naast Lindessa een prima groente- en fruitafdeling heeft.

Voor het hele gezin

De weekmenu’s zijn afgestemd op het hele gezin. Ook kinderen kunnen hierdoor prima meedoen als mama een paar kilo wil afvallen. Geen aparte pannen op het fornuis dus. De hoeveelheden die in de recepten worden aangegeven zijn aangepast voor alle gezinsleden en afhankelijk van de energiebehoefte van de betreffende persoon.

Heb je vragen over de Lidl app of problemen om de app te activeren? Laat dan een reactie achter. Ik help je graag.

Gezonde Groeten,

sanne

149 Reacties

 1. Ik heb inmiddels een ander e-mailadres en mijn code wordt daarom niet geaccepteerd. Graag een oplossing.

 2. Moet je het ontbijt ook verdelen voor 4 personen hoop dat ik reactie krijg heb ook je boeken en er staan heerlijke recepten in

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987